Väldigt nöjd med Torbjörn som mäklare, kändes väldigt engagerad och duktig.
Torbjörn Eriksson
Torbjörn Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Centrum
.Torbjörn Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Torbjörn Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Torbjörn Eriksson har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Jag fokuserar alltid på Fastighetsbyråns tre kärnvärden: engagemang, trygghet och affärsmässighet. När du väljer mig som mäklare kommer du att få uppleva dessa kärnvärden genom hela bostadsaffären, både som köpare och säljare.
Som person är jag även målmedveten och positiv, vilket skapar de bästa förutsättningarna för att nå vårt uppsatta mål tillsammans. Jag vill att varje kund ska antingen rekommenderar mig till sina nära och kära eller återkomma. Det är mitt mål!
2024-12 - 2025-11
114 omdömen om Torbjörn Eriksson
Trevlig och hjälpsam mäklaren som skötte kommunikationen mellan köpare och säljare bra. Snabb med svar.
Hej, Torbjörn har varit en väldigt bra mäklare och varit stöttande från visning till kontraktsskrivningen.
Torbjörn har många år i mäklarbranschen, och det märks. Med engagemang, professionalitet och lätthet tar han sig an säljaren, och likt en Vergilius vägleder dig genom säljprocessens stadier. Han är där vid din sida. Du har all anledning att känna stor tacksamhet för det.
Tycker att Torbjörn var jättebra, dessutom proffsig.
Mycket bra och proffsigt bemötande.
Torbjörn agerade proffsigt, var lätt att få tag på, lämnade goda råd och höll oss löpande informerade om hur processen fortlöpte. Att den slutliga ersättningen inte blev vad vi hoppades på har inget med Torbjörn att göra utan rådande marknadsläge (vår slutliga ersättning landade på vad andra likvärdiga lägenheter avyttrats för i samma fastighet i nära anslutning till våran egna försäljning). Kan varmt rekommendera Torbjörn!
Återkopplar bra, tydlig och saklig. Aktiv i i uppdraget. Trevligt bemötaden
Har varit behjälplig vid frågor . Driven och engagerad. Kommer till avslut. En stor trygghet att ha honom som mäklare.
Jag har varit jättenöjd med att ha Torbjörn som mäklare! Han har varit personlig, trygg och pålitlig. Han har haft full koll på läget och allt har känts stabilt från början till slut. Kommunikationen har fungerat toppen, han har svarat snabbt och rakt. Jag rekommenderar Torbjörn varmt!