Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj är mäklare på Fastighetsbyrån Eriksberg

Labinot Aruqaj har varit registrerad mäklare sedan 2017-09. Labinot Aruqaj har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.9. Labinot Aruqaj har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

220 omdömen om Labinot Aruqaj

Sedan starten hos Reco 2018
Thi Diem Thuy P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Labinot Aruqaj en del av Fastighetsbyrån Eriksberg
Länsmansgården

Jag är mycket nöjd med hans professionella och entusiastiska arbetssätt. 1000 stjärnor för honom.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Labinot Aruqaj

Det har varit ett nöje att få hjälpa till, och jag uppskattar förtroendet du har visat mig genom hela processen. My kind reg, Labinot Aruqaj

Rojbin K
Lindholmen

Han är hjälpsam, artig och svarar snabbt på sms. Han strävar efter att göra sitt bästa för både säljare och köpare. Han är en extremt professionell, engagerad och lyhörd mäklare. Hans integritet, positiva energi och självförtroende gör försäljningen smidig. Tack för ditt utmärkta arbete.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snälla för dina otroligt fina ord, du gjorde verkligen min morgon! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda, och jag är tacksam för förtroendet jag fått genom hela processen. Varmt tack igen, och jag önskar er all lycka framåt. All the best, Labinot Aruqaj

Andreas Rasmus P
Lindholmen

Väldigt bra bemötande – professionell och engagerad. En väldigt bra upplevelse hela vägen med Labinot!

Svar från Labinot Aruqaj

Tack så mycket för de värmande orden Rasmus. Det betyder oerhört mycket att höra, och jag är verkligen glad att ni haft en fin upplevelse genom hela processen. All the best, Labinot Aruqaj

Maria L
Eriksberg

Mycket trevlig och förtroendegivande, vid kontakten med mäklaren. Påläst och kunnig.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snällast för de fina orden Maria, de värmer verkligen. Det har varit ett sant nöje att få följa er resa, och nu väntar ett nytt kapitel vid Frontkajen, där stadens rytm möter vattnets stillhet. Välkomna hem till Eriksberg.

Anton W
Lindholmen

Trevlig, smidig och effektiv.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snälla, det uppskattas verkligen! Det har varit ett rent nöje att hjälpa till, och jag är glad att du upplevde processen så. Allt gott, Labinot Aruqaj

Victoria L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Labinot Aruqaj en del av Fastighetsbyrån Eriksberg
Lindholmen

Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet och med det arbete som Labinot gjorde genom hela processen. Han var professionell och engagerad. Kommunikation och uppföljning fungerade utmärkt. Jag kan varmt rekommendera Labinot till andra som ska sälja sin bostad!

Svar från Labinot Aruqaj

Stort tack för dina fina ord Victoria, det värmer verkligen! Det är en ömsesidig känsla. Som säljare var du både lyhörd och tålmodig, och du gav mig friheten att arbeta med affären på det sätt jag ansåg bäst. Resultatet blev ett riktigt fint samarbete och en gemensam insats från oss båda.

Eliza F
Eriksberg

Jag är mycket nöjd med Labinot och kan absolut tänka mig att ha ett samarbete med honom i kommande försäljningar. Han är noggrann, kompetent och tar sig tid för att inkludera alla i affären.

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snälla för dina fina ord Eliza, det betyder verkligen mycket för mig. Jag är väldigt glad att jag fått förtroendet att hjälpa dig och ser fram emot möjligheten att få samarbeta igen framöver. All the very best, Labinot Aruqaj

Karin H
Tuve

Labinot Aruqaj är definitivt en mäklare jag kan rekommendera. Proffsig, ambitiös, kunnig och väldigt lyhörd. Han skapade trygghet genom hela processen var närvarande och alltid tillgänglig för frågor och återkoppling. Vi är mycket nöjda med hela resan, både vårt samarbete och resultatet.

Svar från Labinot Aruqaj

Stort tack för dina fina ord, det gör mig verkligen så glad! Det har varit ett sant nöje att få följa er resa och vara med genom processen. Att ni känner er trygga och nöjda betyder allra mest för mig, det är precis därför jag älskar mitt arbete. Jag önskar er all lycka framåt! All well, Labinot Aruqaj

Gabriella G
Platån

Kunnig, vänlig och lätt att få tag på.

Svar från Labinot Aruqaj

Åh, vad glad jag blir att du säger så, tack snällast! Det betyder mycket för mig. Jag vill verkligen att du ska känna dig både trygg och sedd genom hela processen, och jag finns alltid nära till hands om det dyker upp frågor eller funderingar. All well, Labinot Aruqaj

Ola P
Lindholmen

Profession och service med hög kunskap om området

Svar från Labinot Aruqaj

Tack snällas Ola, det uppskattar jag verkligen att du säger!.