Adam Varberg

Adam Varberg

Adam Varberg är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Adam Varberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Adam Varberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Varberg har haft 53 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

149 omdömen om Adam Varberg

Sedan starten hos Reco 2020
Christoffer F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Varberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Inre Hamn

Vi har haft en lång dialog om försäljning. Det sköna är att det varit avslappnade möten utan stress och utan känslan av att man måste sälja direkt. Bra dialog hela vägen och bra återkoppling vilket jag tycker är A och O i försäljning. Lägenheten såldes på kort tid och allt har känts väldigt bra hela vägen!

Sandra J
Inre Hamn

Supersnabb på att svara på mejl och sms. Höll oss uppdaterad så fort det kom ny info om försäljningen. Hela tiden en bra dialog med oss som säljare. Jättenöjda med Adam.

Licette M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Varberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Inre Hamn

Jag tycker Adam varit mycket tillmötesgående och trevlig när vi haft kontakt med honom. Han har varit intresserad av oss som köpare och ställer frågor och besvarar oss det vi vill veta. Jag och min man känner oss mycket väl omhändertagna av Adam. Han är glad positiv och trevlig. En väldigt bra mäklare i alla avseenden.

Morgan M
Inre Hamn

Mycket trevligt bemötande och mycket hög servicegrad.

Anneli L
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Varberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Adam har ett lugnt och behagligt sätt som gjorde att vi kände oss väldigt trygga vid köpet av vår första bostad. Han är tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Vi kan verkligen rekommendera Adam!

Peter G
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Varberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

En av de mest engagerande, drivna och positiva mäklare som verkligen får jobbet gjort!

Jacob H
Inre Hamn

Adam är trevlig och professionell i sitt arbete och Serviceinriktad, Han gav och förmedla information snabbt och bra. När man hade frågor. Kan varmt rekommendera Adam!

Sofie E
Norrstrand

Välbemötta och lättsam, omhändertagande. Snäll och bra med information samt att han hade koll på allt man undrade.

Gustav B
Bryggudden

Trevlig, uppriktig och förstående.

Dag L
Orrholmen

Tillgänglig och bra på att kommunicera. Serviceminded och trevligt bemötande. Lösningsorienterad.