Jacob Wahlberg

Jacob Wahlberg

4.0 / 5 baserat på 1 omdöme

Jacob Wahlberg är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Jacob Wahlberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Jacob Wahlberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 1 omdömen med ett betyg på 4.0. Jacob Wahlberg har haft 37 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2025-12

1 omdömen om Jacob Wahlberg

Elin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Herrhagen

Vi är supernöjda med hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera fastighetsbyrån och Jacob!

Tommy J
Yttre Hamn (kanikenäsholmen)

Trevligt och professionellt genom "hela processen". God återkoppling och bra tillgänglighet.

Jonas Micael A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jacob Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Sundsta

Trevlig personal med ett brinnande intresse för att köpare och säljare ska känna förtroende. Lyhörda och intresserade av vad jag som köpare var ute efter.

Natasha E
Köpte sitt hus med hjälp av Jacob Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stockfallet

Jättenöjd!! Tack vare grym mäklare. Allt var väldigt smidigt och tydligt

Emma S
Norrstrand

Vi är otroligt nöjda med Jacob som mäklare! Från första mötet till avslutad försäljning har han varit professionell, engagerad och lätt att kommunicera med. Vi kan varmt rekommendera Jacob till alla som ska sälja sin bostad!

Axel G
Norrstrand

Bra, lättillgänglig, professionell

Carl-Johan D
Rud Karlstad

Hittills ok, men frågan är för tidigt ställd. Köpet är inte till fullo verkställt. Helheten finns inte ännu.

Anton M
Inre Hamn

Väldigt bra och tydligt bemötande från vår mäklare Jacob. Alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade under köpprocessen.

Anica G
Lamberget

Jag är mycket nöjd med den hjälp och råd jag fick av mäklaren vid köp av vår första lägenhet i Sverige. Helt oförberedda började vi detta äventyr, som tack vare organisation, tålamod och råd från mäklaren fick ett framgångsrikt slut. Han behandlade oss med respekt och förståelse. Mäklararen är en sann proffs som svarade på alla våra frågor och funderingar och alltid var redo att hjälpa.