Jesper Joki
Jesper Joki är mäklare på Fastighetsbyrån Tidaholm
.Jesper Joki har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Jesper Joki har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 5.0. Jesper Joki har haft 3 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-02
13 omdömen om Jesper Joki
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Hej! Vi är väldigt nöjda och vi tycker att Jesper gör ett fantastiskt jobb, tidligt, lätt att nå i honom, trevlig och visar respekt.
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Noggrann o trevlig o bra på alla sätt. Kan Rekommenderas.
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Jesper var mycket hjälpsam, och lätt att kommunicera med i processen. Han har gett ett bra intryck och varit tillgänglig vid våra frågor. Som småbarnsföräldrar så uppskattas att han varit flexibel med tider och datum. Rekommenderas.
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Mycket bra bemötande och jobbade hårt för att vi skulle känna oss trygga i köpet . Bra visning
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Jesper har varit en trygghet i vår försäljning med täta återkopplingar, kloka råd och framförallt öppenhet har han lyckats sälja vårt hus över utgångspris.
Jesper utmärker sig genom att vara lyhörd och öppen för olika lösningar och är inte rädd för att testa sig fram för att hjälpa båda säljare och köpare. Rekommenderas starkt! -
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Bra bemötande lättsam och smidig. Svarar fort på frågor.
skrev om Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Mycket bra! Som säljare fick vi det priset som Jesper sade från början. Väldigt bra skött med information och sammankomster med tillhörande fika.
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Väldigt bra bemötande, väldigt hjälpsam, trevlig, lugn, förtroendeingivande.
Väldigt positiv upplevelse. -
skrev om Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Väldigt seriös. Bra bemötande och kunnig. Jättebra på att förklara och kommunicera. Lätt att ha att göra med och väldigt lätt att få tag på. Rekommenderar Jesper starkt för er som planerar att göra bostadsaffär. Överlag jättenöjd med Fastighetsbyrån. Uppnådde alla förväntningar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Gott bemötande.