Korrekt. Tillgänglig. Tar reda på fakta. Felxibel o tillmöteskommande.
Jesper Joki
Jesper Joki är mäklare på Fastighetsbyrån Tidaholm
.Jesper Joki har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Jesper Joki har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Joki har haft 21 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-08
35 omdömen om Jesper Joki
Bemötandet från Jesper var av hög klass.Snabb med att återkoppla under hela processen.Fick snabbt till ett avslut av äffären.Han överträffade våra förväntningar.
Jesper är trevlig och professionell, han hjälpte oss ta kontakt med banken och han förklarade tydligt vad som stod i köpekontraktet.
Fantastik service och kunskap allt har gått väldigt smidigt!
Jättebra mäklare som håller en uppdaterad under försäljningen. Kan varmt rekommenderas
Hade ett väldigt bra bemötande både mot säljare och köpare. Alla var väldigt nöjda efter avslutad affär.
Trevligt och engagerat bemötande
Jesper var från första stund lyhörd och guidade oss igenom husförsäljningen på bästa sätt! Vi rekommenderar Jesper till alla som går i säljtankar!
Mycket bra bemötande han känns seriös och professionell. Bra återkopplingar under hela försäljningen. Mycket bra mäklare.
Var behjälplig med allt, och tog sig tid och visade stort engagemang. Kan verkligen rekommenderas!