Jesper Joki

Jesper Joki

Jesper Joki är mäklare på Fastighetsbyrån Tidaholm

Jesper Joki har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Jesper Joki har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Joki har haft 62 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

130 omdömen om Jesper Joki

Sedan starten hos Reco 2022
Rosmari Ingegerd Helena S
Tidaholm

en väldigt seriös och bra mäklare

Björn A
Hammarsjorden

Mycket trevligt och hjälpsam och professionell och ställt upp på alla vis

Hanna J
Hammarsjorden

Vi är väldigt nöjda över hur vi blev bemötta och vi fick stor hjälp då det är första gången vi köper hus. Jesper var väldigt noga och tog in allt vi sa och var noga med att vi skulle förstå hela processen! Vi är mycket glada och nöjda av hur vi blev bemötta!

Pontus K
Hammarsjorden

Väldigt bra bemötande, lättsam och hjälpsam, alltid tillgänglig och såg till att vi var nöjda hela vägen.

Oskar T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Joki en del av Fastighetsbyrån Tidaholm
Centrum

bra, trevlig, seriös, lättillgänglig

Tamo D
Tidaholm

I bought a house in sweden as a german. Jesper is really friendly and helped me during the whole process of buying a house as a foreigner. I am happy with his professionel work.

Markku Kalervo O
Fröjered

Utmärkt bemötande, god arbete med strålande resultat.

Bjarne G
Undenäs

Alletiders service , vi vil gere anbefale ham til alle , lige fra første besøg var han meget obs på at vi kom fra Danmark, og at vi forstod hvad han sagde til os også i vores samtaler i mobilen, han opdaterede os hver uge indtil huset var solgt. Mvh. Winni & Bjarne Gravesen. DK

Simone M
Undenäs

Jesper Joki är en mycket vänlig mäklare. Han är professionell, hjälpsam och alltid redo att svara på alla frågor som dyker upp. Han talar engelska mycket bra och vi känner oss hemma. Vi var glada att han kunde ge oss goda råd som utlänningar och förklara stegen för att köpa ett hus i Sverige.

Kevin John Jonas K
Norrmalm

Redan vid första mötet visste vi att vi valt rätt mäklare. Jesper visade på mycket kunnande och noggrannhet och han är i mitt tycke professionalism personifierad. Det var aldrig några problem att få tag i Jesper och under försäljningen påvisade han stor flexibilitet. 5 av 5!