Maria Andersson

Maria Andersson

Maria Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby

Maria Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Maria Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Andersson har haft 51 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

238 omdömen om Maria Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Tom T
Branäs

Inget krångel. Inte så mycket annat att anmärka på.

Simon H
Branäs

Helt okej. Lite segt i uppstarten där jag fick ta kontakt med mäklaren flera gånger innan det kom igång. Kan även tycka att budrundorna tog väldigt lång tid, är van vid Stockholmsmarknaden där bud, sondering och återkoppling går betydligt fortare.

Peter E
Stöllet

Allt var perfekt ! Every thing wos fine, Alles war super !!

Maren Inger B
Stöllet

Maria Andersson har varit mycket välkomnade och hjälpsam. Maria har tagit hand om mina intressen exceptionellt. Marie har gjort et jättebra jobb. Jag rekommenderar starkt Maria Andersson

Pamela M
Ambjörby

Maria har varit trygg, professionell och kunnig genom hela processen! Det har också varit enkelt och tydligt vad som förväntas av oss som säljare och vi har kunnat få snabba svar och återkoppling i olika frågor.

Svar från Maria Andersson

Tack Pamela! Va glad jag blir av att läsa att du är nöjd med mig och mitt sätt att arbeta! Det blir ju också så roligt och lätt att göra sitt yttersta när man har säljare som samarbetar, tack! Med vänlig hälsning, Maria

Petra A
Ambjörby

Maria är en trevlig, lugn och kunnig mäklare. Fick snabba svar på frågor och blev hela tiden uppdaterad under säljprocessen. Kan varmt rekommendera Maria.

Svar från Maria Andersson

Tack Petra för ett jättefint samarbete och fina ord! Med många års erfarenhet i ryggen börjar jag få god rutin och känsla för mitt sätt att arbeta. Det känns extra kul att läsa att du uppskattar mig som mäklare och mitt sätt att arbeta. Tack för att jag fick chansen att hjälpa er med försäljningen. Må gott! MVH Maria

Tomas E
Ambjörby

vi blev bemötta väldigt bra. all info som vi behövde fick vi . Maria är otroligt service inriktad och social. Maria lämnar inget , hon var väldigt tydlig så att alla parter var väl informerade om allt .

Svar från Maria Andersson

Tack Tomas för ett fint betyg! Det känns extra kul att läsa att du uppskattat mitt arbetssätt och mitt sätt "att vara/verka". Stort grattis till en fin gård, det gläder mig att fler vill flytta till vår fina dal;) MVH Maria

Kristina A
Nyskoga

Maria är snabb och trevlig i sin profession. Hon lyssnar på kunden och kommer med förslag till problemlösning vilket vi uppskattade. Vi rekommenderar gärna Maria.

Svar från Maria Andersson

Hej Kristina, Tack för ditt fina omdöme och tack själva för ett gott samarbete. Så roligt att ni och köparen fått en så fin kontakt redan också! MVH Maria

Ulrika V
Branäs

Proffsig, trygg, trevligt bemötande. Maria känner marknaden i branäs. Bra på att uppdatera och återkoppla.

Svar från Maria Andersson

Tack Ulrika, va glad jag blir! Det känns tryggt även för mig när jag, efter många års erfarenhet, vet att jag kan mina områden som handen i handsken och kan förmedla det till mina kunder. Tack än en gång att jag fick förtroendet. MVH Maria

Tanja L
Sysslebäck

Professional, competent, reliable and absolutely friendly.

Svar från Maria Andersson

Thank you so much for your kind word! I am glad that I can, togehter with Ingrid, help you to buy a property in Sweden. You will love it here. Congrats again to the lovely home in Eggsjödammen 17! BR Maria