Festlokalen i Linköping AB

Festlokalen i Linköping AB

Ring 076-168 72 71 festlokalen.nu
Omdömen totalt
4
Snittbetyg
5.0
Skriv ett omdöme

4 omdömen om Festlokalen i Linköping AB

Visar 4 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Anna Pernilla F
Skrev om Festlokalen i Linköping AB

Här har ni en festlokal där de verkligen tänk på vad som behövs för en lyckad tillställning. Vi är mycket nöjda med lokalen och även uthyrarna som gett oss en mycket god service och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera denna lokal!

Svar från Festlokalen i Linköping AB

Hej Anna, vad roligt att höra! Vi är mycket glada att du valde att ha din fest hos oss på Festlokalen. Vi tackar hjärtligt för ditt fina omdöme om lokalen men även för berömmet till oss. Vi hoppas att vi ses igen när det planeras fest nästa gång.

Marcus A
Skrev om Festlokalen i Linköping AB

Ger denna lokal mina varmaste rekommendationer till alla som söker genomtänkta kvadratmeter för en bra fest eller tillställning. Det fanns absolut ingenting negativt att anmärka på, och jag har svårt att se mig ens överväga en annan lokal för framtida evenemang. De jag var i kontakt med under bokningsprocessen var otroligt tillmötesgående och flexibla, vilket såklart är en bonus. Vi hade en otrolig kväll och lokalen och allt den bjöd på var absolut bidragande till det. // Marcus Andelius

Svar från Festlokalen i Linköping AB

Hejsan och stort tack för dina fina ord. Vi här på Festlokalen sätter stort värde på att du är nöjd och gläds åt att din fest blev så lyckad. Varmt välkommen åter!

Karl Mikael B
Skrev om Festlokalen i Linköping AB

Vi på Nätverket och Insamlingsstiftelsen Tappra Barn har vid flera tillfällen samarbetat med Jocke Eriksson och haft event i hans fina Festlokalen.se. Service och leverans har alltid varit 100%-ig och det finns massor med roliga saker att göra. T.ex. shuffleboard, biljard m.m. samt toppenytor för dans, barhäng o.s.v. Alltid kul att få vara på plats hos dom och njuta av god mat och dryck och trevliga vänner!

2
Josefin F och Josefin gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Sofia L
Skrev om Festlokalen i Linköping AB

Hyrde lokalen för min 50-årsfest och vi var ett 40-tal på festen. Mycket bra lokal där allt är mycket välordnat och där allt finns. Fräscht och rent. I lokalen finns biljardbord, shuffelboard, dart, pingisbord, bar, disco och festen blev mycket lyckad bland annat tack vare att det fanns så mycket olika saker att göra. Det fanns något för alla. Joakim som hyr ut lokalen är oerhört serviceminded, lösningsfokuserad och mån om att allt ska funka och bli bra. Rekommenderar varmt att hyra lokalen om ni ska ha fest.

1
Josefin F gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Festlokalen i Linköping AB

Hej Sofia, Tack för det fina betyget och tack för att Ni hade Er fest hos oss på Festlokalen. Vad kul att ni gillade lokalen. Det värmer verkligen. Välkomna tillbaka när det nalkas fest igen. Mvh Joakim

Filtrera omdömen