Allt är till belåtenhet. Smidig affär med bra personal 😊👍
Fikratsson Bil AB
Fikratsson Bil AB - MRF-ansluten handlare Letar du efter ett företag som både köper och säljer bilar? Då har du hittat helt rätt. Vi på Fikratsson Bil AB har ett stort billager och leder dig på vägen till ett nytt bilägande. Vi arbetar med de flesta märken och modeller och letar alltid efter väldokumenterade bilar. Finns det...
791 omdömen om Fikratsson Bil AB
Sedan starten hos Reco 2018
Väldigt trevliga och noggranna. Dom åtgärdade allt som vi påpekade inför köp av vår bil. Mycket nöjd med bilen och företaget.
Vi fick en bra helhetsupplevelse och ett bra bemötande vid vårt bilköp! Bra information och trevliga möten med William!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka när som helst! Mvh Fikratsson Bil
Det var ju inte den dyraste och finaste bilen jag köpte och det märktes väl på leveransen av denna. Bilen var väldigt skitig och både sommardäck och vinterdäck såg inte ut att vara tvättade på länge, vilket jag tycker det är det minsta man kan förvänta sig. Ingen som helst genomgång av bilen vid leverans och när jag lämnat firman och kört upp på motorvägen så varnar bilen för lågt däcktryck, så typ 1.6 bar i alla däcken och fick krypköra hem till närmsta bensinmack. Så summering av detta köp är att det var mycket fokus på sälj och ingen alls på att få en nöjd återkommande kund.
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något mer. Mvh Fikratsson Bil
Från att vi klev in i hallen blev vi bemötta som en potentiell kund. Hela tiden trevliga och hjälpsamma och kan varmt rekommendera Fikratssons.
Tack snälla! Kul att du är nöjd med både bilen och servicen – precis så vi vill ha det! Mvh Fikratsson Bil
Trevliga och kunniga säljaren! Bra och tydligt förklaring! Hjälpsamma från början till slut affär. Tack för senast!!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen till oss igen! Mvh Fikratsson Bil
Otroligt bra bemötande och service ! Hämtade upp mig på tågstationen och allt! Rekommenderar starkt
Så härligt att höra! Lycka till med bilen – hoppas du får många problemfria mil. Mvh Fikratsson Bil
Snabb och smidig affär. Trevlig personal.
Tack för ditt förtroende! Vi finns här om du behöver hjälp i framtiden. Mvh Fikratsson Bil
Fantastisk service fick vi av William på fikratssons bil i Mantorp🤩
Ditt omdöme gjorde vår dag! Vi försöker alltid göra vårt bästa. Mvh Fikratsson Bil
Trevligt bemötande med en bra och ärlig beskrivning av bilen på telefon. Hämtning på stationen var smidigt när jag kom med tåget.
Wow, tack för de snälla orden! Vi hoppas du njuter av din nya bil. Mvh Fikratsson Bil
Bra service och bemötande.
Toppen att du kände nöjd hos oss. Det är precis det vi strävar efter. Mvh Fikratsson Bil
Bra service och trevliga säljare 🤌🏻
Tack så mycket! Varmt välkommen tillbaka för service eller nästa bil. Mvh Fikratsson Bil
Trevlig personal, bra info om billen, smidig affär, fin bilhall. Bilen stod ute i regnet, ej målat i stenskotten , vinterhjul ej på plats.
Så kul att du är nöjd! Vi ses igen när det är dags för nästa affär. Mvh Fikratsson Bil
Bra bemötande, hjälpsamt och inte så mycket säljarsnack. Men också nyanserade svar på mina frågor att ställa för- och nackdelar på olika bilar och modeller.
Tack! Vi blev väldigt glada av din kommentar – hoppas vi hörs igen snart. Mvh Fikratsson Bil
Trevligt och väldigt bra bemötande
Vi är jätteglada att allt gick smidigt. Tack för att du valde Fikratsson Bil! Mvh Fikratsson Bil
Bemötandet av säljaren var toppen, vi hade inte direkt några förväntningar, det var lite spontant, men vi är nöjda med helheten av affären! Sammanfattningsvis så känns den här bilaffären bra! Fick problem med nya bilen men det löstes relativt snabbt och smidigt👍 / Tack
Det gläder oss att du fick ett bra bemötande. Vi uppskattar ditt stöd. Mvh Fikratsson Bil
Bra service och trevlig personal. Smidigt köp av vår bil!
Tack! Din feedback ger oss motivation att fortsätta leverera bra service. Mvh Fikratsson Bil
Bra mottagande, hantering och förtroende mellan säljaren och köparen. Jag rekommenderar det starkt.
Var på en mycket trevlig öppet hus helg där jag blev väldigt omhändertagen och flera säljare tog kontakt. Bilköpet sköttes proffesionellt och snabbt. Dem var mycket tillmötesgående kring behov och leverans Smidigt från början till slut! Kan starkt rekommendera Fikratsson Bil AB.
Man hade rekondat över en hel del fula märken och stenskott över karossen, alla dessa kom fram efter 2 tvättar av bilen . Så kolla noggrant bilen som ni tänker köpa då dom döljer skönhetsfel. Köpupplevelsen på plats vart bra men sen vart det en massa småfel på bilen som jag själv kommer att fixa pga det är långt att åka till fikratssons bil.
Hej, Tack för din feedback. Det uppskattas. Vi arbetar ständigt med att utvärdera och omvärdera det vi gör. Gällande ytskiktet på begagnade bilar så har de tyvärr alltid olika typer av förslitningar på lacken, vissa är bättre än andra. Vi förstår er reaktion, men vi arbetar inte med att dölja skador. Vi rekonditionerar alltid våra bilar in och utvändigt med mycket hög nivå och kvalité. Däremot kan begagnade bilar behöva ett lackskydd för vidare underhåll av lacken framåt då avfettning vid tvätt försämrar skyddet...
Trevliga o hjälpsamma. Och vi är nöjda med bilen.
Bra service och trevlig personal.
Bra bemötande och bra service.
Bra service, trevlig säljare, hjälpsamma, fina och väl rekondade bilar. Stor fräsch lokal. Bra firma helt enkelt!
Mycket trevligt bemötande av Mattias Vi är nöjda med allt. /Susanne
Fin bilhall, professionellt bemötande.
Toppen att du kände dig trygg och nöjd hos oss. Det är precis det vi strävar efter. Mvh Fikratsson Bil
Ett toppenbra ställe, blev väldigt bra och trevligt bemött. Och en så länge är jag väldigt nöjd med mitt bilköp. Ett stort plus till säljaren Dennis.
Teymur hjälte mig på ett mycket bra sätt med min bil. Svarade även i telefon 20.00 vilket jag tycker är fin kundvård.
Trevligt och positivt bemötande av ALLA! Lätt att komma i kontakt med. Hög servicenivå och vilja att hitta lösningar. Vi va väldigt nöjda med hela processen när jag köpte bil där tack vare William!!! Skulle rekommendera mina vänner att köpa bil här.
Mycket trevligt bemötande och en trygg köp- och sälj-upplevelse.
Trevligt och positivt bemötande av William och hans kollegor! Lätt att komma i kontakt med. Hög servicenivå och vilja att hitta lösningar.
Supertrevlig och kunnig säljare!! Skulle rekommendera mina vänner att köpa bil här.
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Mvh, Fikratsson Bil
Från första kontakten med företaget så var säljarna fantastiska. Christian som är försäljningschef gjorde verkligen allt i sin makt för att kunna möta mina önskemål, vilket han gjorde och mer därtill. Jag är otroligt nöjd med Rasmus bemötande när jag hämtade bilen. Professionella ut i fingerspetsarna. Bilen jag köpte överträffar alla mina förväntningar.
Vad roligt att du hade en bra upplevelse! Vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen vid ditt nästa bilköp. Mvh, Fikratsson Bil
Bra kund bemötande och snabb service
Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och ser fram emot framtida samarbeten. Mvh, Fikratsson Bil
Väldigt trevligt bemötande med lyhörda och kunniga säljare , väldigt nöjd med hela processen när jag köpte bil där 👍
Härligt att höra att du är nöjd! Vi ser fram emot att hjälpa dig och dina nära med fler bilaffärer framöver. Mvh, Fikratsson Bil
Ny anläggning, fina bilar och kunniga säljare! Rekommenderas
Tack för din feedback! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få se dig igen när det är dags för nästa bil. Mvh, Fikratsson Bil
Jag är oerhört nöjd med det mycket proffsiga och mycket trevlig bemötandet samt en väldigt bra service och genomgång av bilköer! Kan varmt rekommendera att köpa din bil hos Fikratsson Bil AB.
Vi är glada att du hade en positiv upplevelse! Hör gärna av dig om du behöver något i framtiden. Mvh, Fikratsson Bil
Mycket trevligt bemötande och god service, Anläggningen är dessutom väldigt exklusiv och gott kaffe, rekommenderar ett besök om man vill byta bil
Tack för ditt omdöme! Vi sätter stort värde på våra kunder och ser fram emot att hjälpa dig även framöver. Mvh, Fikratsson Bil
Mycket professionella och bra bemötande.
Vi uppskattar din fina recension! Vår ambition är att alltid leverera kvalitet, och vi ser fram emot fler affärer med dig. Mvh, Fikratsson Bil
This is the best company! It changed my idea of marketing. I was helped by a very nice and polite manager Rasmus. I recommend him. The quality and condition of the car that I bought was much better than I expected.
Thank you for sharing your experience! We hope to welcome you back when you need a new car. Best regards, Fikratsson Bil
Som vanligt ett bemötande av rang!
Kul att du är nöjd! Vi finns alltid här om du eller någon du känner behöver hjälp med en bilaffär. Mvh, Fikratsson Bil
Kunnig och tillmötesgående säljare som gör allt för att jag som kund ska vara mer än nöjd med mitt bilköp
Väldigt proffsigt och trevlig service! Vi är super nöjda! Varmt rekommendera!
Vi är glada att du är nöjd! Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig eller någon du känner med en bil. Mvh, Fikratsson Bil
I det stora hela så var det en bra upplevelse! Men man vill ju alltid få lite mer för bilen man byter in… Dock så är jag väldigt nöjd med bilen jag köpte, Volvo V60 cross country P
Tack för dina fina ord! Vi värdesätter dig som kund och ser fram emot att hjälpa dig även i framtiden. Mvh, Fikratsson Bil
Trevlig bemötande från säljarna. Förväntade mig ett smidig och trygg bilaffär. Allting gick som förväntat, jag är grymt nöjd. Stort tack till William!
Vi uppskattar ditt omdöme! Välkommen tillbaka när du är redo för nästa bilaffär. Mvh, Fikratsson Bil
Trevligt bemötande och hjälpsam säljare gjorde att köpet blev av fast vi bara var där för att sondera utbudet. Fixade det vi påpekade på bilen samt smidig och snabb affär på inbytesobjektet. Jag kan varmt rekommendera #Fikratssonsbil.
Tack! Vi strävar alltid efter att ge bästa service och ser fram emot att hjälpa dig framöver. Mvh, Fikratsson Bil
Trevlig personal och trevligt bemötande. Smidigt att köpa bil…
Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd och hoppas att vi ses igen när det är dags för en ny bil. Mvh, Fikratsson Bil
Smidigt inbyte o köp :)
Vi uppskattar din feedback! Vi finns här om du behöver något – nu eller i framtiden. Mvh, Fikratsson Bil
Jättebra bemötande. Trevlig folk
Vi är tacksamma för din feedback och ser fram emot att träffa dig igen vid nästa bilköp! Mvh, Fikratsson Bil
Enkelt - smidigt - trovärdigt! En bilfirma som håller det man lovar, har gjort flera affärer och har varit lika nöjd varje gång!
Ditt omdöme gör oss glada! Vi hoppas att vi ses igen när det är dags för din nästa bil. Mvh, Fikratsson Bil