Bra bemötande. Nackdelen var att hjulen inte var kalibrerade mot bilen. Detta justerades och det blev ett bra resultat
Fikratsson Bil AB
Fikratsson Bil AB - MRF-ansluten handlare Letar du efter ett företag som både köper och säljer bilar? Då har du hittat helt rätt. Vi på Fikratsson Bil AB har ett stort billager och leder dig på vägen till ett nytt bilägande. Vi arbetar med de flesta märken och modeller och letar alltid efter väldokumenterade bilar. Finns det...
921 omdömen om Fikratsson Bil AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bra bemötande, Fin anläggning och bra säljare! Bilen jag köpte är jag väldigt nöjd med
Allt fungerade supersmidigt!
Bra bemötande säljare som var trevlig, kunnig och inte för mycket intresserad av att bara få sälja en bil . Trevlig miljö .
Bra bemötande och smidig affär , var i behov av att få bilen snabbt och fick den samma dag även om det var helg . Skulle absolut rekommendera att kolla på sin nästa bil här .
Allt var bra Vi fick bilen på överenskommen tid
Ett bra bemötande från första stund samt gav ett seriöst förslag på inbyte. Rak och bra kommunikation som gör att man vill göra en affär.
Mycket bra och trevlig bilfirma.
Mycket fina lokaler, trevligt bemötande och en trygg känsla.
Trevlig och kompetent personal!
Professionell och trygg upplevelse från start till mål. Tydlig kommunikation, snabb hjälp och bilen var precis som utlovat. Rekommenderas varmt!
Fina bilar, lokaler o trevligt bemötande
Tack så mycket för din fina kommentar! Det gläder oss verkligen att du är nöjd. Mvh Fikratssonbil AB
Trevligt bemötande, det var ju helt okej!
Vi uppskattar att du delade din upplevelse. Vi strävar alltid efter att förbättra oss. Mvh Fikratssonbil AB
Bra försäljare men hade gärna vetat att min bil var ok och alla appar öppna så man kan lyssna musik om man vill
Tack för att du delar detta. Vi beklagar att allt inte blev som förväntat och hjälper gärna till om du kontaktar oss. Mvh Fikratssonbil AB
Bra bemötande och mycket smidig affär!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss! Mvh Fikratssonbil AB
Mycket fräsch och trevlig bilhall. Påläst, trevlig och engagerad personal. Förväntningarna var höga pga tidigare betyg och de levde upp till dom i stort. Köpte till begagnade vinterhjul där två däck inte var i bästa skick och inte heller var hjulen tvättade, petigt kanske, men därför "bara" en 4:a REKOMMENDERAS!
Kanon upplevelse, proffsigt och trevligt
Tack för den positiva feedbacken! Vi är glada att ha fått hjälpa dig. Mvh Fikratssonbil AB
Ett trevligt bemötande med ett stort engagemang! //Lilian & Rolf Bolling
Bra bemötande.Gillar inte att man värderar inbytesbilen med vinterdäck o så är man tvungen att betala flör nya till bilen man köpt
Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi jobbar ständigt på att utvecklas och tar gärna emot fler synpunkter. Mvh Fikratssonbil AB
Väldigt bra service och trevlig personal! Allt gick smidigt från första kontakt till leverans av bilen. Jag är supernöjd med både bemötande och bil. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande. Smidiga att göra bilaffärer ihop med. Mån om sina kunder.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Mvh Fikratsson Bil AB
Bra och trevligt bemötande,inte så intensiva säljare,man fick tid att titta runt själv, men hjälpsamma när man väl ville ha hjälp
Vad roligt att höra att du är nöjd med oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen. Mvh Fikratsson Bil AB
Man känner sig alltid välkommen och affären görs smidigt och utan krångel. En härlig positiv miljö.
Stort tack för ditt toppbetyg! Det betyder mycket för oss. Mvh Fikratsson Bil AB
Trevligt och proffsigt bemötande hela vägen. Rekommenderas.
Vi blir så glada när våra kunder är nöjda – tack för ditt förtroende! Mvh Fikratsson Bil AB
Bra upplevelse bra bemötande fixade
Vi uppskattar verkligen ditt betyg och hoppas få chansen att imponera ännu mer nästa gång. Mvh Fikratsson Bil AB
Trevlig personal som är hjälpsamma.
Fantastiskt att höra att du är nöjd! Kundnöjdhet är alltid vår högsta prioritet. Mvh Fikratsson Bil AB
Bra upplevelse och trevlig personal.
Tack för ditt stöd och ditt fina omdöme! Det betyder mycket för vårt team. Mvh Fikratsson Bil AB
Fina lokaler och trevlig säljare
Tack för ditt förtroende och din ärliga feedback – det hjälper oss att växa. Mvh Fikratsson Bil AB
Trevlig säljare. Återkopplade snabbt. Dubbelkollade de frågor jag hade med verkstad. Känner mycket nöjd med köpet.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas du fortsätter vara nöjd länge. Mvh Fikratsson Bil AB
Trevligt bemötande både före besök i affären och väl på plats vid affär. Kom med tåg, blev hämtad på stationen och fick bilen med hem! Fin service det!
Det värmer att läsa sådana här omdömen – tack för din uppskattning! Mvh Fikratsson Bil AB
Gott bemötande och kunnig personal. Rekommenderar gärna Fikratsson för köp av bil. Det enda jag saknade var att det fanns batteritest på sina elbilar, det ordandes på den bilen jag köpte vilket visar på god servicenivå.
Tack för ditt fina betyg! Vi önskar dig många mil med din bil. Mvh Fikratsson Bil AB
Personalen är duktiga och snälla,vi är jättenöjda och vi kommer tillbaka🙏🙏🙏🙏
Tack för dina vänliga ord och ditt fina betyg! Hoppas vi ses snart igen. Mvh Fikratsson Bil AB
Trevliga grabbar som jobbar där! Är det några problem med något som hjälper dom till att lösa det. Rekommenderas.
Vi är så tacksamma för ditt betyg och din positiva feedback! Mvh Fikratsson Bil AB
Bra service, bra bemötande och proffsiga!
Det gläder oss verkligen att du haft en bra upplevelse hos oss! Mvh Fikratsson Bil AB
Trevlig och hjälpsam personal. Bra leverans av nya bilen
Underbart att höra! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Mvh Fikratsson Bil AB
Allt gick bra förutom att det tog över en timme att skriva alla papper.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi arbetar ständigt för att bli ännu bättre. Mvh Fikratsson Bil AB
Mycket nöjd med mitt besök hos Fikratsson Bil i Mantorp. Trevligt bemötande samt trevliga och professionella säljare.
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både service och bil! Mvh Fikratsson Bil AB
Trevliga killar och många fina bilar, så det blev affär!
Jag har upplevt att jag har bliv it bemött bra
Härligt att läsa att du är nöjd! Tack för att du valde Fikratsson Bil. Mvh Fikratsson Bil AB
Proffsigt bemötande av säljare Sam. Vi kommer fortsätta vara kunder. Snabb smidig och bekymmerfri affär. Tack!
Vi blir alltid glada över nöjda kunder – tack för att du tog dig tid att recensera oss. Välkommen åter! Mvh Fikratsson Bil AB
Trevlig bemötande och fina bilar. Mycket nöjd med köpet
Tack så mycket för ditt omdöme! Vi hoppas du trivs med bilen. Välkommen åter! Mvh Fikratsson Bil AB
Mycket trevligt bemötande av säljare. Förstod vad vi var ute efter. Bra utbud av bilar. Trevlig miljö i hallen. Är än så läng nöjd med köpet.
Underbart att höra! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Välkommen åter! Mvh Fikratsson Bil AB
Vi är mycket nöjda med med allt, bemötandet av vår försäljare William, vår nya bil, servicen. Vi kan varmt rekommendera Fikratsson till vänner och bekanta.
Trevligt bemötande, hjälpsamma och smidiga. Jag är väldigt nöjd med bilen. Dom håller vad dom lovar.
Tack för din recension! Vi uppskattar både beröm och konstruktiv feedback. Mvh Fikratsson Bil AB
Trevligt bemötande och hjälpsamma.
Tack för dina ord och ditt betyg! Vi hoppas kunna överträffa dina förväntningar nästa gång. Mvh Fikratsson Bil AB
Kunniga, flexibla och lösningsorienterade. Ger ett trovärdigt intryck. Rekommenderas starkt 👍
Vad roligt att du är nöjd, varmt välkommen åter till oss på Fikratsson Bil. Mvh Fikratsson Bil
Hej . Mycket bra och bra service . Smidig affär . Tack för köpet av bil . Får Mattias Svensson
Tack för ditt förtroende, vi är glada att ha dig som kund! Mvh Fikratsson Bil
Det är mycket bra när träffade de och jätte snälla ,jag jätte nöjd om Fikratsson bil AB och jag rekommendera till alla kompisar ni är bästa MED vänlig hälsning,
Vi blir glada av dina ord – tack för att du tog dig tid att skriva. Mvh Fikratsson Bil
Fick ett trevligt bemötande när man kom in i bilhallen och upplevde säljaren intresserad av mina behov och han var även kunnig på modellen jag var intresserad av.
Härligt att höra, vi ses gärna igen i Mantorp. Mvh Fikratsson Bil
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande.
Tack! Din feedback betyder mycket för oss. Mvh Fikratsson Bil