Fint bemötande. Lyhörd över mina önskemål o kom med värdefulla råd om hur badrum o tvättstuga skulle utformas. Mycket fint snickeriarbete, rent o snyggt när man lämnade för dagen. Planerade o samordnade med elektriker, rörläggare och mattläggare så att allt flöt på alldeles utmärkt. Kan rekommendera Finsnickarna på Kusten AB
Finsnickarna på Kusten AB
Välkommen till Finsnickarna på Kusten AB, din lokala byggfirma i Lysekil och Uddevalla! Vi är mer än ett traditionellt snickeriföretag, vi är hantverkare med djupa rötter inom finsnickeri och båtbyggeri. Den kombinationen gör att vi kan erbjuda en sällsynt precision och en förståelse för de små detaljerna som gör stor skillnad...
19 omdömen om Finsnickarna på Kusten AB
Otroligt proffsiga snickare. Trevliga är dom också. Har rivit ett gammalt kök samt monterat ett nytt kök. Kan varmt rekommendera denna firma. Stefan
Unga trevliga killar. Noggrant utfört arbete.
Tack Björn! och tack för förtroendet 🙂
Finsnickarna på Kusten har vi anlitat flera gånger, vilket visar att vi är väldigt nöjda med deras arbete. Riktigt proffsiga och trevliga killar som är väldigt bra att ha att göra med. De ger bra tips och är rådgivande när man behöver det. Senast gjorde vi om vårt badrum där de höll i hela renoveringen. Hela arbetet gick så smidigt, de såg till att de andra yrkesgrupperna som de anlitat bokades upp i rätt tid så arbetet aldrig stod still. Resultatet blev fantastiskt. Nu har vi även bokat upp dem för att renovera entréerna...
Tack så jättemycket Ann-Kristin & Crister för er fina gästfrihet! Det har varit ett nöje att jobba hos er och vi ser fram emot återbesök med nya projekt ☺️ hoppas nu att ni får mycket glädje med ert fina badrum 👍🏻
Anlitade Finsnickarna för en köksrenovering och det var verkligen en lyckträff. Arbetet utfördes punktligt, effektivt och ansvarsfullt. Josef och Magnus imponerade med sitt engagemang och hantverkskunnande. De bemötte mina idéer med lagom mycket respekt och föreslog smarta lösningar och förbättringar där brister fanns. Komplikationer under vägen kommunicerades och hanterades i avslappnat samförstånd. Jag är mycket nöjd med slutresultatet och skulle gärna anlita dessa sympatiska proffs igen.
Tack Björn för dina fantastiskt varma ord! Det glädjer oss att du uppskattat vårt arbete, nu önskar vi dig lycka till med ditt fina kök och på återseende hoppas vi! Tack för visat förtroende 🙏🏻 Med vänliga hälsningar Magnus & Josef
Vilka skickliga yrkesmän! En knepig entrédubbeldörr är nu på plats tack vare dem. Allt mycket snyggt och fint gjort. Och glada, positiva och hjälpsamma var de, trots att det minsann inte var en enkel uppgift på ett äldre hus. Jag kunde inte vara nöjdare. TACK!
Tack Veronica för visat förtroende och tack för dina fina ord☺️ hoppas du får mycket glädje med den nya dörren!
Mycket fint hantverk som de utfört! Fantastiskt fin trappa Vi är så nöjda
Tack Lina för visat förtroende 🙏🏻☺️
Ett fint detaljarbete långt utöver det vanliga. Finsnickarna löser även utmanande miljöer med omsorg om hantverk och skapar en helhet med högsta kvalitet. Mina varmaste rekommendationer!
Tack så mycket Pernilla för dina fina ord! Vi hoppas att ni nu får en underbar sommar i ert charmiga hus☀️ på återstående hoppas vi🙂
Magnus och Josef är mycket kunniga och duktiga hantverkare. De är otroligt noggranna och lyssnar in vad/hur kunden vill ha det. Om man är osäker kommer de med tips och åsikter. Ombyggnaden av vårt kök har löpt på så bra och de har ordnat med övriga hantverkare (el och rörmokare) utan vår inblandning. De är dessutom sååå trevliga och det har varit ett nöje att ha dem i vårt hem, även att det ibland har medför en viss frustration att vara utan kök under en tid har, har de kommit med leenden och gott humör, inget har varit...
Tack Yvonne för visat förtroende! Kul att höra att ni uppskattar vår närvaro trotts avsaknaden av kök under en tid😄
Installation av nytt kök. Fantastiskt trevliga och lättsamma. Lyhörda för önskemål och kommer med idéer och tips. Arbetet utfördes noggrant och systematiskt. Bra kommunikation med oss som kund och övriga installatörer. Kan varmt rekommenderas.
Tack Calle för visat förtroende! Önskar er mkt glädje med ert nya fina kök!
Proffsigt bemötande hela vägen från offerering till slutleverans. Följsamma för våra önskemål samt fantastik detaljarbete!
Tack Nils för din fina kommentar och återigen tack för visat förtroende! På återseende hoppas vi!
De är noggranna och stämmer alltid av under arbetets gång ifall det dyker upp några frågor. Håller vad de lovar och gjorde ett mycket bra arbete! Rekommenderas varmt!
Tack Thomas för visat förtroende! Hoppas ni får en fin sommar med lite välbehövligt vila efter er renovering😎☀️ Mvh Magnus
Noggranna som gör ett mycket bra jobb. Stämmer alltid av om det dyker upp frågor och problem. Kommer på dom tider som dom har lovat
Tack Anders för visat förtroende! Mvh Magnus
Inlyssnande, respektfulla, iderika, nogranna, håller tidsramar och överenskommelser. Vi köpte en tjänst gällande nytt tak och takstolar samt hjälp att rikta byggnaden rak ( sättning i framkant) på en 200år gammal sjöbod. Arbetet utfördes till största belåtelse.
Tack Eva för dina fina ord! Vi hoppas att ni får många soliga sommardagar och ljumna sommarkvällar i er charmiga sjöbod⚓️
Otroligt trevligt och professionellt bemötande. Under arbetets gång var det ordning och reda hela vägen. Magnus levererade en slutprodukt som var över vår förväntan och såg till att arbetsplatsen var mer välstädad än när han kom. Rekommenderar starkt.
Tack Jacob & Johanna för mkt trevliga arbetsdagar hemma hos er! Härligt att ni blev så nöjda med slutresultatet också👍🏻 På återseende hoppas jag😊 /Magnus
Från första kontakten med Finsnickarna på Kusten AB blev vi mycket väl bemötta. De var professionella, lyhörda och tog sig tid att förstå våra behov och önskemål. Kommunikation och återkoppling under hela processen var utmärkt, vilket gav oss stort förtroende för deras arbete. Vi hade höga förväntningar på kvalitet och noggrannhet, och Finsnickarna på Kusten AB levererade verkligen på dessa. Deras arbete överträffade till och med våra förhoppningar. De visade stor skicklighet och noggrannhet i alla detaljer, vilket gjorde...
Tack Linn för dessa fantastiska rader! De värmer i hjärtat att läsa☺️
Två trevliga och duktiga snickare, har hjälpt oss vid två tillfällen, vid byte av kök samt nu senast med byte av två ytterdörrar. Kan varmt rekommenderas.
Tack Björn för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Önskar dig och Gun-Britt en finfin sommar☀️
Köksmontering. Mycket nöjd med allt från bemötande och planering till genomförande och slutresultat. Proffsigt och prisvärt. Rekommenderas varmt!
Tack för visat förtroende Maria! På återseende🤗
Som utlänningar utan personnummer, men med egen lägenhet, är vi beroende av vänliga svenskar. Och på pålitliga hantverkare som vi kan anförtro nycklarna till. Hos Finsnickarna på Kusten har vi hittat just det. Magnus arbete är av högsta kvalitet och kreativitet. Han är dessutom en tusenkonstnär och kan laga saker som ingen annan vågar sig på. Vi är verkligen tacksamma över att ha hittat honom.
Hej Ursula! Vad roligt att höra från dig och att du är så nöjd med vår service😊 Tack för visat förtroende 🙏🏻 /Magnus