Alla kategorier Postorder Kalmar Västervik Fitnesskläder 1994

Fitnesskläder 1994

Storgatan 5, 593 30 Västervik — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Fitnesskläder 1994

 • 2018-11-20

  Spontant omdöme
  klara R skrev om Fitnesskläder 1994
  Jag rekommenderar INTE inköp från denna sida. kläderna ser inte alls ut som på bilderna och håller dålig passform, gick runt inne med byxorna jag beställde och inom 10 min så hade byxorna snurrat sig och hålen som skulle vara fram satt plötsligt på insidan lår...
  koftan hade kunnat vara super mysig men tyvärr var avståndet mellan armhålan och mudden på ärmen jätte kort. detta ledde till att den inte alls blev särskilt skön eller snygg.

  Det som är det stora minuset är dock deras oförståelse kring att en trevlig kundservice är a och o för att behålla sina kunder. de själva har 30 dagars leveranstid samt att alla paket kommer för sig och från utlandet vilket gör att du får betala extra avgifter, men de anser att vi som kunder ska kunna styra över postnords leverenser sedan tillbaka till de. de tror sedan inte på en när man säger att man postat i tid (inom 14 dagar) utan de går då efter när de får returen. så är postnord sena är det du som kund som får betala, trots att man mailat om att man kommer returnera.

  kommer aldrig för mitt liv handla därifrån igen och sprider ordet bland mina vänner.

  trevlig vecka. Läs mer
  gillar detta