Alla kategorier Pizzeria Östergötland Linköping Five Tastes Pizzeria

Five Tastes Pizzeria

Ågatan 32, 582 22 Linköping — Visa karta

2.0 i betyg av 6 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Five Tastes Pizzeria

 • Carl J
  Carl J skrev om Five Tastes Pizzeria
  Personalen är otrevlig och pizzan smakar inget vidare. Aldrig igen!
  gillar detta
 • John D
  John D skrev om Five Tastes Pizzeria
  Under många år har jag käkat på det här stället. Inte för att det varit bättre än något annat, men det är enkelt att på fyllan traska över. Deras meny är fylld av underklassig mat till ockerpriser. Det är inte ovanligt att se de anställda stå och tjafsa med andra invandrargäng på fjärran språk. Nej det här är ett skitställe med arrogant personal.
  gillar detta
 • Kristoffer F
  Kristoffer F skrev om Five Tastes Pizzeria
  Okej bemötande, inte något extraordinärt. Maten är också den okej, kebabsåsen är bland de godare jag stött på. Stället har också fått ny inredning nyligen, det bidrar till en trevligare stämning inne i lokalen. Priserna är lite i överkant, ställt mot vad man får, men ändå inte alltför dyrt.
  gillar detta
 • madi k
  madi k skrev om Five Tastes Pizzeria
  Godaste pizzan jag har ättit, trevlig personal och bra service.
  gillar detta
 • Bob L
  Bob L skrev om Five Tastes Pizzeria
  Äckliga pizzor för priset skulle jag gå till den ny öppna restaurangen Forno italia vedungsbakad pizzor till bra pris. Deras färska pasta är grym.
  gillar detta
 • Sura G
  Sura G skrev om Five Tastes Pizzeria
  Urusla! Var stammis där för några år sedan tills jag en dag blir påsprungen av en av deras servitörer som medans han går med en kebabtallrik pratar med sina kollegor över axeln (han tittar m.a.o bakåt utan att se sig för). Det resulterar i att jag får kebab över hela mig så att en 600:- skjorta och ett par jeans för 1200:- blir totalförstörda (det gick ej att få bort fläckarna). ALLA i personalen reagerar med att asgarva åt mig! Hur i helvete är man funtad då!?!?! Medans jag står där lite chockad och totalt nedsölad med kebabsås och pizzarbagare som skrattar åt mig så att tårarna rinner så kläcker en av dom: "Vi får ringa polisen och se vems fel det var" vilket får de andra att börja skratta ännu mer! Helt jävla otroligt att sådana klåpare inte gått i konkurs. Jag berättar detta för ALLA som jag känner för att de ska undvika detta skitställe! UNDVIK!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Ågatan 32, 582 22 Linköping
Kategorier