FixarFasse AB

FixarFasse AB

fixarfasse.se
  • BadgeThreeYears
4.5

Välkommen till FixarFasse AB! Vi är en certifierad flyttfirma med lång erfarenhet. Vi hjälper till med flytt i hela Sverige och utomlands inom EUs gränser. Vi har heltäckande ansvarsförsäkring och trafiktillstånd så att ni kan känna er trygga under hela flytten. Vi erbjuder våra flyttjänster för både företag och privatpersoner....

626 omdömen om FixarFasse AB

Sedan starten hos Reco 2024

Ulla P
Skrev om FixarFasse AB

Mina förväntningar var mycket höga då jag skulle flytta från älskad sommarbostad i Skåne till lika fina Bohuslän. Det fick inte gå fel. Trevliga samtal med beställningsenheten hos FixarFasse som gjorde en planering enligt mina önskemål. Orderunderlag på datorn kom snabbt. Prick på överenskommen tid anlände flyttbilen med vänlig och hjälpsam flyttgubbe som tillsammans med min bror lastade snabbt och säkert. 40 mil senare prick på överenskommen tid körde flyttbilen in framför det bohusländska huset. Avlastning och hjälpsamhet...

Ann T
Skrev om FixarFasse AB

Suveränt bemötande vid bokning av flytten och lika fint bemötande av flyttpersonalen inga problem trots alla trappor! Vi är så nöjda och vi kommer varmt rekommendera er!

Aive N
Skrev om FixarFasse AB

Kom överens om 3 tjänster: fick bekräftelse på detta. 1 flytt fr hus till lägenhet, Karlstad. 1 juli. 2 köra återstående saker till Gengåvan resp tippen. Kl 9.00 den 22 juli. 3 flyttstädning, 30 juli. Punkt 1 och 3 utfördes utmärkt. Punkt 2 katastrafalt dåligt. Kom inte på avtalad tid. Ringde inte och informerade mig. Fick kontakt m Karlstad personal som skyllde på sjukdom. Skulle "fixa" det.Timmarna gick, ringde kontoret. Fick på lvällen kontakt m K-personalen. De lovade komma nästa dag kl 10.00. De kom inte, inte heller...

Petra A
Skrev om FixarFasse AB

Trevlig och Positiva Killar De fixade det mesta men en sak gjorde det på ett bra sätt. Fick inte in köksbordet som de fick plocka bort en del av/ sätter tillbaka allt i köket. Ett stort Plus.

Lars E
Skrev om FixarFasse AB

Jag ringde och fick svar direkt, både att de kunde förmedla kontakt med lokala aktörer och att de kunde sköta allt det administrativa. Jag blev uppringd, av en mycket trevlig och förstående städledare, och gjorde upp kring detaljer och insläpp. Efteråt fick jag SMS om att det var klart och en trevlig hälsning, men det kan ju ha berott på att jag själv var så trevlig, så jag iakttar självinsikt med måttlig ödmjukhet. Fakturan skrevs Summan som angavs i första samtalet var det som stod på fakturan och RUT-avdraget och alla...

My S
Skrev om FixarFasse AB

Helt underbara i bemötande och tillmötesgående! Rekommenderar varmt!

Barbro M
Skrev om FixarFasse AB

2trevliga killar som enkelt lyfte bort vårt tunga ekskåp.

Petra L
Skrev om FixarFasse AB

Trevligt bemötande, snabb flytt och så rent som det var i lägenheten jag flyttade från har det nog aldrig varit!

Bror K
Skrev om FixarFasse AB

Det var två unga killar från Falköping som flyttade åt oss. Dom var lugna, organiserade, försiktiga och samtidigt effektiva. Dessutom mycket trevliga. Toppbetyg.

Niclas D
Skrev om FixarFasse AB

Väldigt dåligt utförd flyttstädning. Dom fick komma tillbaka 2 gånger för att försöka rätta till det. Skickade ett 10 tal bilder men inte ens det på bilderna rättade dom till. Slutade med att jag fick städa själv efter besiktningen… Kommunikationen med personalen var också under all kritik. Kunde lika gärna prata med ChatGPT direkt.

Rose-mari P
Skrev om FixarFasse AB

Trots ett antal timmars försening pgr av olika anledningar så kompenserades det av de två trevligaste grabbarna som kom. Jättebra leverans. Rekommenderar dem. Mvh Rose-Mari Pehrson

Rane E
Skrev om FixarFasse AB

Jobbet utfördes perfekt och snabbt. Det som gjorde att det inte blev en femma är att jag fick ett muntligt pris som inte överensstämde med det pris som kom på fakturan

Fredrik T
Skrev om FixarFasse AB

Trevliga flyttare som jobbade på bra. Verkade även tänka på hur de lyfte (med hänsyn till sina egna ryggar osv) och hur de parkerade lastbilen för att slippa springa onödigt mycket.

Leonora P
Skrev om FixarFasse AB

Bra bemötande med a "handshake" and introduktion av var och en av flyttgubbarna till alla familjemedlemmar. Vi hade bara två men som flyttade stora möbler och flera kartonger. De jobbade som galningar att lasta bilen som vi admirerade, men jag tyckte att det var omänskligt att det fanns bara två men, och det störde mig. Flytten gick smidig och snabb. Känsliga varor slogs in väldigt noggrann i plast. Jag kan rekommendera FixarFasse även till kungahuset!! Tack för hjälpen Ni får A+från mig. (Barnen var ledsen att vi inte...

Christian E
Skrev om FixarFasse AB

Hade hjälp av fixarfasse med flytt och flyttstäd. Allt var toppen. André och Elliot som skötte flytten var kanon! Mycket trevliga och noggranna. Har aldrig sett två killar kämpa så men ändå ha humöret på topp. Detsamma gäller flyttstädet, lägenheten blev som ny. Finns bara positivt att säga om hela upplägget. Klockren firma som håller vad dom lovar med bravur. Tusen tack

Lars Magne Gilius F
Skrev om FixarFasse AB

FixarFasse fixade en mardröm för mig och min familj från början till slut. Dålig kommunikation, förstört bohag, förstörd lägenhet och missat flyttstäd 2ggr om. Vi fick i slutändan även städa själva för de inte förstod vad grundläggande städ är för någonting. Uselt företag, anlita aldrig !

Ingrid K
Skrev om FixarFasse AB

Först var det skakigt. Försenade gång på gång vid flytten. Lite annat som skavde. Dock. Killarna som bar och bar, gjorde det bra. Det slutade med god eftersmak.

Leif M
Skrev om FixarFasse AB

Kanonbra service och kanonbra personal som är väldigt service mind ed

Anna B
Skrev om FixarFasse AB

Flytthjälp: Två väldigt trevliga män som raskt och effektivt släpade och bar flyttkartonger och möbler från mitt gamla hem till det nya.

Claes A
Skrev om FixarFasse AB

De gjorde det de skulle på ett professionellt sätt och utan några missöden. Jag återkommer när det behövs.

Mikael G
Skrev om FixarFasse AB

Bäst i klassen! Trots en mycket strulig dag, som inte berodde på FixarFasse, så var grabbarna i flyttbilen lösningsorienterade till max. Kommunikation med säljare och administration av världsklass! Mitt definitiva förstahandsval i framtiden!

Raquel Cristina J
Skrev om FixarFasse AB

Vi är tyvärr väldigt besvikna på flyttstädningen. Det som skulle vara en komplett flyttstädning var långt ifrån godkänt när vi själva kontrollerade resultatet dagen efter. De nya ägarna godkände inte heller städningen, vilket gjorde att städfirman fick komma tillbaka och göra om arbetet. För mig är det väldigt tråkigt att behöva lägga tid och energi på att kontrollera och påpeka sånt som borde ha varit gjort från början. När man betalar för en flyttstädning förväntar man sig att bostaden faktiskt ska vara ordentligt städad...

Elin J
Skrev om FixarFasse AB

Snabba som tusan och jättetrevliga!

Henrik E
Skrev om FixarFasse AB

Enkelt, snabbt och smidigt. När andra firmor strulade fixade FixarFasse det jag behövde få hjälp med. Klockrent och utan strul.

Thor B
Skrev om FixarFasse AB

Trevliga o tillmötesgående kommer i tid

Ewa W
Skrev om FixarFasse AB

Jättetrevliga flyttkillar som verkligen jobbade och slet, städningen fläckfri, utan minsta anmärkning!!!

Bengt P
Skrev om FixarFasse AB

Snabba, trevliga! Finns inget att klaga på!!

Ann J
Skrev om FixarFasse AB

Superduktiga grabbar som gjorde allt för att vi skulle rymma allt bohag i bilarna. Verkligen proffsiga, uthålliga då det blev en långflytt.

Petra A
Skrev om FixarFasse AB

Otroligt dåligt! Skulle aldrig boka ett nytt jobb hos fixarfasse.

Torbjörn J
Skrev om FixarFasse AB

Blev ett missförstånd men ringde upp och bad om ursäkt och det löste sig

Monica E
Skrev om FixarFasse AB

Trevligt bemötande, snabba och trevliga killar.

Arne B
Skrev om FixarFasse AB

Allt fungerade som vi önskat. Inga skador på möblerna. Trevligt bemötande av kunnig personal.

Nikolaj S
Skrev om FixarFasse AB

Jag övervägde olika flyttfirmor innan valet föll på FixarFasse. Och oj vad nöjd jag blev. Erik och Elliot stod för en magisk service och utförde en professionell flytt från start till mål. Superbra!

Jakob B
Skrev om FixarFasse AB

Detta var mycket mycket bättre än jag vågade förvänta mig. Jag kommer aldrig mer bära något vid flyttning. 🫠🙏

Ulla A

Utmärkt och snabbt Trevliga killar

Erik L
Skrev om FixarFasse AB

Mycket bra. Höll tiden. Trevligt bemötande och varsam hantering.

Eva H
Skrev om FixarFasse AB

Snabba och bra. Allt till belåtenhet

Malin J
Skrev om FixarFasse AB

Trevlig personal och gott bemötande. Fick hjälp med det jag bad om.

Carl A
Skrev om FixarFasse AB

Lite problem med planeringen, men de löste sig och gick smidigt, samt riktigt trevliga killar ! WELL DONE Jocke med personal. :)

Sten N
Skrev om FixarFasse AB

Det är fullständigt otänkbart att jag anlitar fixarfrasse i framtiden. Kunde jag ge 0 stjärnor. skulle jag ge det, pågrund av att jag har fått räkning som jag har betalat men de gjorde ingenting, det var lika bra att kasta 1800 kronor i vänern

Alberto B
Skrev om FixarFasse AB

Jätte trevliga och mycket hjälpsamma

Eva-Anneli L
Skrev om FixarFasse AB

Snabba, proffsiga ! Mycket bra bemötande !

Fredrik K
Skrev om FixarFasse AB

Allt funkade klockrent! Vi är jättenöjda.

Eva S
Skrev om FixarFasse AB

Jag är mycket nöjd. Ett bra trevligt bemötande. De var snabba och noga med hur de tog hand om möblerna. De hjälpte till att ställa ut möblerna i den nya bostaden.

Jenny L
Skrev om FixarFasse AB

Allt fungerade mycket bra. Trevliga och noggranna vid flytten. Bara positivt. Flytt från Skåne till Bohuslän

Annika A
Skrev om FixarFasse AB

Det var lätt att snabb service, och mycket trevliga och tillmöters6.

Anette B
Skrev om FixarFasse AB

Toppen! Snabbt och effektivt gick flytten och bra städ

Sven M
Skrev om FixarFasse AB

Inga problem raka puckar, gjorde ett bra jobb!

Dödsbo 1
Skrev om FixarFasse AB

Personalen var mycket trevliga och positiva.

Niklas H
Skrev om FixarFasse AB

Bra och smidiga. Allting löste sig snabbt.