Fantastiskt trevlig flyttkille!
FixarFasse AB
Välkommen till FixarFasse AB! Vi är en certifierad flyttfirma med lång erfarenhet. Vi hjälper till med flytt i hela Sverige och utomlands inom EUs gränser. Vi har heltäckande ansvarsförsäkring och trafiktillstånd så att ni kan känna er trygga under hela flytten. Vi erbjuder våra flyttjänster för både företag och privatpersoner....
504 omdömen om FixarFasse AB
Sedan starten hos Reco 2024
En bra och trevlig kundmottagning. Två starka och tillika trevliga män kom och flyttade vår stenskiva. Ca 100kg tung!! Bra gjort!! Tack!!
Första lastbilen blev lite tokig. Kom ej till lunchtid som vi bestämde. Så fick hitta en egen lösning med exet här så jag kunde åka upp och hämta dörrnyckeln. Fiskarna fick vänta längre tid innan de kom i akvariumet Men killarna var duktiga bra på Tetris och rädd om sakerna . Men de var totalt slut kl23, 30 när sista var urlastat. Och då fick jag fixa akvariet. Men hoppas på att det blir vid lunch tid nu den 28 när ni tar sista lastbilen . Men utöver att jag fick hitta lösning och fiskarna fick vänta för länge så var killarna duktiga och gjorde ett bra jobb
Inte riktigt nöjd. Hår kvar i avloppsbrunnen under badkar. Lister inte avtorkade mm Flyttstäd..
Mycket serviceinriktade grabbar och mycket trevliga
Godkänt städ för en godkänd slant.
Tack allt fungerade bra med flytten. Det var en lång väntan, vi var lovade att ni skulle komma mellan 13-14, men ni kom inte förrän vid 16 tiden. Ni hörde av er att det var försenat, men det blev en lång väntan när vi var inställda på 13- 14 tiden. Hälsningar Ann-Sofie Linder
FixarFrasse har en trevlig och trovärdig säljare som landar kontraktet Flyttstädningen utförs av en underleverantör som pratar hyfsad svenska och får jobbet gjort Jobbet utförs av ytterligare en underleverantör vars personal kommer från Västafrika och inte pratar svenska, endast engelska. Vilka har så dåligt betalt att de inte riktigt bryr sig om att göra ett bra jobb hela vägen igenom; motivationen är noll och stilen är att jag som kund ska bryta mitt lönearbete och öppna lägenheten vid annan tid än överenskommelsen....
Mycket bra bemötande i telefon. Fantastiska flyttkillar, inget var omöjligt. Vi är MYCKET nöjda.
allt bra, kommunikationen var bra men på engelska när jag träffade personal
Snabba, trevliga och försiktiga med flytten+++++
Överlag bra! Bra städat, effektiva.
Väldigt tillmötesgående när vi ändrade runt i datum.Ingen anmärkning på flyttstädningen vid brsiktningen Rekomenderas varmt
Tack Behar och Karsten + en yngre kille som jag inte kan namnet. Ni gjorde en fantastisk insats med vår flytt! Ni släpade tonvis med böcker och tunga ekmöbler från morgon till sena kvällen. Trevliga och kompetenta killar! Hälsningar Katharina och Voitek
Beställde flytthjälp. Trevligt bemötande, klockren leverans. Tacksam för denna hjälp!
Trevlig personal men lite slarviga. Fick säga till dem att det fanns ganska mycket kvar att flytta fast de sa att det var klart. De fick åka en vända till för att hämta det som de glömt.
Så jättenöjd med dessa tre killar som fixade flytten åt oss . Trevliga, positiva killar. Kom den tid som var beställd. Kan verkligen rekommendera Fixar-Fasse Rimligt pris också . .
Bra bemötande trevligt gäng Ett stort TACK!
Så underbar service men fick Aldrig någon pizza😅
Bra service. Tog tag i det som skulle göras och såg till att det blev fixat.
Jättetrevliga flyttkillar som gjorde ett kanonjobb! Kan varmt rekommendera dem!
Bemött, så där. Lite otydligt så blev flera samtal. Förväntningar snabb och smidig flytt och lagring, uppdraget inte slutfört ännu men än så länge funkat. Gärna när allt är slutfört.
Mycket trevliga grabbar som hjälpte mig flytta ett tungt elskåp och byrå. Tacksam! Rekommenderas varmt!
Tyvärr kom de försent till platsen där flytten skulle ske ifrån. Deras bil var nästan full men de lilla vi hade fick plats med nöd och näppe.
Vill varna alla om att använda Fixarfrasse för flyttstädning!! Klockan 09:00 skulle dom komma och städa hos mig, klockan 10:22 får jag besked att dom blivit sjuka och inte kan komma ändå, 82(!!!!) minuter EFTER avtalad tid har dom alltså blivit sjuka, så oseriöst så det finns inte. Eftersom jag jobbar har min pappa kommit för att släppa in dom och alltså väntat på dom i 82 minuter, kört 6 mil helt i onödan - tack för det Fixarfrasse! Jag lyckas avtala en ny tid för städning, dom är i lägenheten och städar fyra timmar, jag...
Trevliga grabbar och mycket hög servicenivå.
Första gången jag beställer flytt av en flyttfirma och det var bara bra allting. Vi blev mycket trevligt bemötta och det gick smidigt alltihop. Snabba, proffsiga och trevliga var de som kom. Tack! Anita
Så nöjd, duktiga o så trevlig personal
Mycket nöjd. Duktiga och trevliga killar som utförde arbetet mycket bra.
Lister hade missats och ventilationslock
Jag är mycket nöjd av bemötandet och den hjälp jag fick med min flytt. Duktiga killar som var snälla, trevliga, hjälpsamma. De var varsamma med möbler och arbetade snabbt. Mycket nöjd med all hjälp. Rekommenderas verkligen. Topp betyg.
Proffsigt bemötande av Elin på säljavdelningen och bra service. Rekommenderar.
Dom kom de såg de flyttade de körde till rätt ställe de såg de flyttade tre trappor upp och de segrade!!!! Dom visade vad skåpet ska stå och gjorde det med bravur!!!🥳 anlita dom så får dom saker gjorda! 100% nöjd.
Blev ett någorlunda flyttstäd efter påtryckningar. Inte högsta betyg ifrån mig.
Effektiva o mycket trevliga. Inget var besvärligt för dem. Jag anlitar er fler ggr.
Jätte trevliga och gör ett jätte bra jobb.
Jag har bokat för en flytt i Juni. Flytten ej genomförd än. Men hitintills har personal mött mig på ett gott sätt.
Trevligt bemötande och bra hjälp!
Behövde hjälp att flytta en bordsskiva. Bra kommunikation, kom i tid. Två trevliga och glada killar som gjorde ett jättebra jobb. Enda minus var priset som var ganska högt.
Toppenbra! Lätta att boka tid med och lätta att ha med att göra. Kanon!
Flytten gick smidigt och medarbetarna var både vänliga, effektiva och noggranna. De gjorde allt för att få med sig så mycket det bara gick i den lastbilsstorlek vi bokat. Vi är mycket nöjda!
Riktigt bra killar all respekt till ALI en riktig maskin när han jobbar!
Trevliga o gjorde ett bra jobb Tack
Snabb service och trevlig bemötande.
tacksamt och snälla trevliga ”flyttgubbar” hjälpsamma och empatiska!
Vänligt och professionellt bemötande.
Snabb hjälp, smidig flytt! Vi är jättenöjda.
Heter inte Gerd utan Marita. !! Ganska bra, trevliga killar. Dom var noggranna. Men var lite stressade för folk från företaget ringde hela tiden. Dom hann inte äta lunch. Det är väl inte bra ! Men bra helhetsintryck för min del. Bra bemötande.
Städning bokad till den 23/4. Faktura ankom nästan 4 veckor innan. Känns inte alls bra hittills. Men jag hoppas städningen blir bra 😊
Noggrant utfört arbete med trevliga killar