Kunniga, bra service bäst helt enkelt
FJ Bil AB
Välkommen till Lindsdals Däck & Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Kalmar! Vi ser framemot att serva och laga din bil oavsett märke och modell på den. Vi hanterar allt från bilservice, reparationer, felsökning, däckbyte, däckmontering och bromsservice till byte av hjullager, batteritest, batteribyte och montering av...
16 omdömen om FJ Bil AB
Alltid bra service och bemötande. Hjälper till med det mesta.
Best best best best best best super super super best bra
Mycket servicevänliga, alltid bra jobb!
Inga konstigheter någon gång! Alltid bra service och bra bemötande
Alltid lika serviceinriktat och vänligt bemötande. Tur att vi har en så bra bilmek.
Jätte nöjd, gjorde en service och fick tid snabbt. Kommer fortsätta lämna in bilen när det behövs. Trevligt bemötande och bra priser.
Kunnig personal och trevlig bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning FJ Bil
Trevliga och kunniga. Fick bra bemötande och hjälp och bra förklaring vad som behövdes göra på bilen. Snabba är de också lämnade in bilen på morgonen och kunde hämta den på eftermiddagen.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra upplevelse. De gjorde det som de sa att de skulle göra och priset stämde med offerten
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Bra bemötande och höll avtalade tider
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Jag upplever att det tog att det tog lite för lång tid att få mitt ärende utfört.
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder. Vänliga hälsningar från verkstan
Service, allt fungerade som det ska. Alltid trevligt bemötande
Alltid väl bemötande De löser allt Alltid nöjd Byte av bromsskivor etc
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar verkstaden
Trevliga mekaniker som gör ett snabbt och bra jobb!
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Bästa tänkbara service! Trevliga och tillmötesgående.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från oss på verkstan