floramanufaktur.se

floramanufaktur.se

• BadgeEightYears
4.8

ARBETSKLÄDER DÄR FUNKTION, PASSFORM & MODE MÖTS MED ETT BÄTTRE MILJÖVAL I FOKUS. Flora Manufaktur designar funktionella och snygga arbetskläder för kvinnor inom bygg, trädgård och hantverk. Med fokus på kvalitet, passform och hållbarhet skapar de plagg som kombinerar praktiska detaljer med en modern, feminin stil – för kvinnor...

975 omdömen om floramanufaktur.se

Sedan starten hos Reco 2018

Ann-Sofie H
Skrev om floramanufaktur.se

Bra produkter, lätt att beställa och snabb leverans. Proffsigt!

Sune S
Skrev om floramanufaktur.se

Allt jag handlat genom åren är mycket bra kvalitet och håller för arbete på gård och min odling för husbehov. Sist köpte jag handskar för vinter och sommar, mina favoriter. Alltid snabb leverans

Mette F
Skrev om floramanufaktur.se

Jättebra beskrivning ang storlek. Bra produkter och miljötänk.

Markus A
Skrev om floramanufaktur.se

Jag köpte ett par byxor till trädgårdsarbete åt min fru. I och med att det blir en julklapp så vet jag inget ännu om passform osv, men kundservicen och kontakten från försäljaren har fungerat utmärkt och produkten kom snabbt och smidigt.

Maria N
Skrev om floramanufaktur.se

Smidigt med snabb leverans. Snickarbyxorna och farfarströjan är mycket sköna med gedigen känsla, och dessutom ännu finare på än de är på bild. Mycket nöjd.

Marie S
Skrev om floramanufaktur.se

Sköna byxor, bra passform, bra hållbarhet.

Christer H
Skrev om floramanufaktur.se

Som vanligt snabb leverans. Frun blir alltid glad när hon får en ny "Rosa rib top." Bra kvalite och otroligt bra passform.

Ola B
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb frakt och frugan blev glad för knapparna

Lisa D
Skrev om floramanufaktur.se

Bra kvalitet och sköna brukskläder.

Dag A
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb leverans och bra kvalitet

Anders D
Skrev om floramanufaktur.se

Enkelt och bra, sambon blev nöjd med sina nya arbetsshorts.

Ella W
Skrev om floramanufaktur.se

Jag har returnerat varan och köpt en storlek mindre

Sara F
Skrev om floramanufaktur.se

Mycket snabb leverans och utmärkt produkt!

Majsan K
Skrev om floramanufaktur.se

Fina och hållbara arbetsbyxor.

Catharina W
Skrev om floramanufaktur.se

Köpte byxor och kjol och allt passade jättebra. Mycket nöjd

Malin H
Skrev om floramanufaktur.se

Helt underbara kläder. När funktion och stil samexisterar som bäst!

Christina W
Skrev om floramanufaktur.se

Utmärkta produkter och allt var av din kvalitet med perfekt passform enligt storleksrekommendationerna.

Saltarö T
Skrev om floramanufaktur.se

Bästa sommararbetsbyxan, snickarshortsen från Flora Manufaktur.

Anette R
Skrev om floramanufaktur.se

Estetisk och fin hemsida, smart upplägg. Köpte en hängselkjol i mycket bra kvalitet. Tyvärr var den för stor när den kom fram. Men Flora Manufaktur var väldigt tillmötesgående och hjälpe till både på mail och SMS så att jag kunde returnera den utan problem. Hoppas nu på att kjolen kommer tillbaka i min storlek :)

Vanja S
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb leverens och välgjorda snickarbyxor med genomtänkt design.

Eva S
Skrev om floramanufaktur.se

Nu har jag äntligen världens finaste trädgårds snickarbyxa med knäskydd! 😃👍 Passformen är jättebra och snygga är dem dessutom 🙏🥰

Anna O
Skrev om floramanufaktur.se

Otroligt fina byxor! Sitter jättebra, är snygga och praktiska. Dessutom ekologisk bomull!

Kajsa L
Skrev om floramanufaktur.se

Arbetskilten jag köpte på rekommendation av en vän sitter perfekt! Köper nog snart en till. Otroligt snabb leverans. Fick inget kvitto till bokföringen när jag betalade med Swish, men det ordnades snabbt när jag mailade och frågade

Karl B
Skrev om floramanufaktur.se

Superbra erfarenhet! Jättefina kläder och mycket bra service. Stark rekommendation.

Sandra T
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb leverans, grymma byxor!!

Lena M
Skrev om floramanufaktur.se

Jag älskar mina trädgårdskläder från Floramanufaktur. Snygga, bra passform, slitstarka och med storlekar som också passar en större kropp. Har flera olika modeller och alla är lika bra! Med vänlig hälsning Lena

Susanne L
Skrev om floramanufaktur.se

Jag blev tipsad om dessa byxor och beställde på vinst och förlust. Får hem ett par fantastiska byxor av hög kvalitet, som sitter som ett smäck och ger full rörlighet i exempelvis renoveringsarbete och trädgårdsarbete. Jag kommer bo i dessa i sommar!

Anna-karin H
Skrev om floramanufaktur.se

Fint bemötande och jäkligt snabb återkoppling! Så nöjd kund❤️

Anna D
Skrev om floramanufaktur.se

Produktbeskrivningen är tydlig och korrekt. Snabb leverans. Jag köpte Capri byxor och jag bara älskar dom. Perfekt passform

Margareta P
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb leverans, skön modell när man jobbar i trädgården, har ett par byxor som jag jag köpte på trädgårdsmässan för några år sedan. Tycker dock att tyget verkar lite tunnare nu. Som att det är mer klister i tyget.

Katarina E
Skrev om floramanufaktur.se

Allt jättebra, började använda min overshirt direkt. Jag har ett par byxor sedan tidigare som jag trivs jättebra i. Mjukt material fina detaljer bra med många fickor, snabb leverans. Toppen jättenöjd

Ingela S
Skrev om floramanufaktur.se

Toppenbra kläder! Vill inte ha några andra byxor i trädgården, har alla varianter.

Ia N
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb och bra service, korrekta storleksangivelser och så här långt helnöjd med produkten

Annette G
Skrev om floramanufaktur.se

Byxorna stämde bra överens på beskrivning och storlek. Och snabb leverans. Men viet nöjd.

Yvonne F
Skrev om floramanufaktur.se

Allt fungerade utmärkt från beställning till leverans. Snabbt och smidigt.

Ulla J
Skrev om floramanufaktur.se

Mitt köp - Jackan, överdel föll helt i mitt slag. Den är praktisk och ledig i modellen. Snabb leverans och utmärkt leverans av tjänsten vid beställning.

Daniel H
Skrev om floramanufaktur.se

Mycket bra service, men att de delar min e-postadress med tredje part såsom reco har jag aldrig samtyckt till. Därav 2/5.

Gunilla F
Skrev om floramanufaktur.se

Fick en fel-leverans men eran personalen sände omg rätt byxa som var helt gudomligt sköna!!! Blir svårt byta till pyjamas ikväll…

Agnes B
Skrev om floramanufaktur.se

Superfina kläder och snabb leverans!

Ewa K
Skrev om floramanufaktur.se

Hej Har kommit i kontakt med företaget på trädgårdsmässan Fått se en utställare i gröna trädgårds byxor / de satt så perfekt på henne och var jätte snygga Jag fortsatte på mässan men byxorna fastande på näthinnan och i min hjärna / fått leta på nöter bland alla utställare för att hitta företaget då jag glömde namnet / till slut efter flera klick hittade jag blå klöver och fegast beställde byxorna Dessa går kommit hem passar perfekt / möjligen kunde tagit xs men just i de gröna car minsta storlek S / men de passar...

Eva B
Skrev om floramanufaktur.se

Köpte T-shirt på trädgårdsmässan och de blev favoriter. Skickade efter en långärmad supersköna tröja, men efter ett byte då halsringningen var lite för trång för mig så hoppas jag att samma halsringning som på den kortärmade tröjan blir perfekt. Så sköna att använda bra kvalité lite längre så de går nedanför rumpan på mig som är 170 cm lång och drar xxl i storlek

Pia M
Skrev om floramanufaktur.se

Jag har nu köpt ett par Dee Olive worker snickarbyxa. De är helt underbara, sköna och mycket praktiska. Har sedan ett par år även ett par motsvarande i denim, så jag vet att även hållbarheten är utan anmärkning. Supersnabb leverans toppar upp betyget till en 5:a

Maria E
Skrev om floramanufaktur.se

Flora levde upp till alla mina förväntningar! Sjukt nöjd med mina byxor och snabb leverans!

Alexandra F
Skrev om floramanufaktur.se

Har beställt jeans overallen för andra gången. Har slitit ut tyget över rumpan eftersom jag har använd den jämnt flera sommaren i trädgården och jag har odlingslådor i sten och sitter då på kanten. Skall försöka reparera den gamla. Är supernöjd med overallen, storleken stämmer, snabb leverans, kanon

Johanna N
Skrev om floramanufaktur.se

Det var enkelt att beställa och tog ett par dagar innan byxorna kom med posten. Jag köpte olivgrön snickarbyxa och är mycket nöjd med kvaliteten. Tyget är följsamt och det praktiskt med de olika fickorna. Jag är mittemellan storlekar men tog den mindre och de sitter bra.

Eva E
Skrev om floramanufaktur.se

Alltid bra ekologiska kläder!

Linda S
Skrev om floramanufaktur.se

Snabb leverans och smidigt att returnera då storleken inte passade mig. Beställde ny storlek som skickades redan dagen efter.

Nina M
Skrev om floramanufaktur.se

Lätt att beställa. Fantastiskt bemötande vid retur

Karin B
Skrev om floramanufaktur.se

Det är mina 4:e par byxor och jag gillar dem skarpt, särskilt hängselbyxan. Får mycket frågor på jobbet om var de går att köpa. Snabb leverans och bara man läser noga om storleken så är det inga problem alls. Kul att de är en svensk design och återanvänt material. Önskar bara att det fanns ett smidigt sätt att få de lagade.

Eva G
Skrev om floramanufaktur.se

Snygga och praktiska arbetskläder! Snabb leverans och trevligt bemötande!