FLOW hemservice senior

FLOW hemservice senior

FLOW Hemservice Senior drivs av engangemang och stark vilja till bästa möjliga senior service.
Vi satsar helhjärtat på tjänster som seniorer vill ha eller behöver i sin vardag.

Aktiviter, hushållsnäratjänster, träning&fysioterapi, stimulans och sällskap i är vad vi sysslar med sedan många år tillbaka.
Ha det gott så hörs vi!

Utmärkelser

29 omdömen om FLOW hemservice senior

Sedan starten hos Reco 2022
    2022-12-09 Insamlad av företaget
    Städningen fungerar bra och vi är nöjda. Kan rekommenderas
    2022-12-08 Insamlad av företaget
    Hej jag blev

bemött av en trevlig personal dom städade så jag kände mig mycket nöjd
    Jag vill rekommendera dem så gärna
    Flow hemservice

Ulla S
    2022-12-08 Insamlad av företaget
    Jag blir bemött på ett bra sätt och städtjänsten som jag köper från FLOW och har gjort det under lång tid utförs på ett mycket bra sätt.
    2022-12-06 Insamlad av företaget
    Jag blir utmärkt bemött av företaget, alltid artiga och trevliga.
    Förväntningarna - hade inga förväntningar men det blev över mina förväntningar - har nu anlitat dem under
    drygt två år
    Jag har köpt städtjänst och tvätt och det fungerar tillfredsställande- funderar på att utvidga tjänsten framöver.
    Heej Siv, tack så mycket för ditt omdöme, vi är glada över att vi lever upp till förväntningar även om man själv som kund inte alltid vet vilka man från början har, känns härligt att efter två år kan du tänka dig att utvidga tjänsten framöver, det ser vi fram emot och satsar för dig fortsätta att göra dig nöjd. Stor kram från oss FLOW hemservice senior
  • Björn Q
    2022-12-05 Insamlad av företaget
    Kontakten med Flow hemservice senior har vida överträffat
    våra förväntningar.Vi har anlitat dem för hjälp med tvätt
    flyttstädning samt vanlig städning.De kan även hjälpa till
    med att handla samt liknande tjänster som du som är äldre
    har svårt att klara av.
    Vi rekommenderar verkligen FLOW hemservice senior
    Hjördis och Björn Qvennerberg
    Hej Björn och Hjördis, tusen tack för ett så komplett beskrivande omdömde av tjänster vi utför :)) vi ställer alltid upp för det som kunderna behöver hjälp med oavsett om tjänsten var tidigare bokad eller om man bara ringer in och behöver hjälp. Tack för att ni väljer oss - tillsammans skapar vi ett nytt koncept av senior service för alla seniorer som behöver hjälp :)) Kramar från oss FLOW hemservice senior
    2022-12-05 Insamlad av företaget
    Hemstädning alltid duktig och mycket trevlig personal har anlitat firman flera gånger
    Hej Kent, alltid roligt att hjälpa er med olika upplägg av städningen i ert hem. Ser fram emot nästa äventyr när det blir dags för det :)) Bästa hälsningar från oss FLOW hemservice senior
    2022-09-30 Insamlad av företaget
    Flow med Sandra och Olga har bemött oss i vår 3:a så bra. De har städat 1gång i månaden och det med det bästa resultat! Vi är så nöjda och glada att det blir så bra.
    Jim och Anita
    Hej Anita och Jim, såå roligt att höra om hur ni upplever våra tjänster. Vi också är väldigt glada över att kunna ha er som kunder och skapa de fina resultat för er. Stort tack för att ni väljer att anlita oss, allt gott :)) FLOW hemservice senior
    2022-07-09 Insamlad av företaget
    Alla vi mött har varit mkt trevliga. Städningen har gjorts bra. Vi har inte haft städhjälp ngn gång tidigare. Alla är flexibla med tider och vad som behöver göras. Det är bra. Vi har kunnat komma överens om efter hand vad som är mest angeläget att göra. 🌺🌺👍
    Hej Christina och Robert, härligt att höra att ni uppskattar vår flexibilitet och att ni känner att ni kan skräddarsy städningen efter era behov från gång till gång. Det är vad vi kallar bästa-möjliga-resultat. Tack för att ni väljer våra tjänster och rekommenderar oss för era bekanta. Vi ses snart igen :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-30 Insamlad av företaget
    Jag är väldigt nöjd med bemötande och städning mm av FLOW Hemservice
    Heej Yvonne, vi är också väldigt nöjda med dig som vår kund under alla år som gått, glada över att vi alltid kan utbyta tips kring kost och växter = likasinnade hälsosamma livsstilar :)) vi fortsätter och gläds åt den fina relationen vi utvecklad, tack för allt! Bästa hälsningar från oss FLOW hemservice senior
    2022-06-28 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med den städning som Flow hemservice senior utför i vår lägenhet.
    Dom är mycket noggranna i sitt arbete och vi får alltid ett vänligt bemötande
    Dagny o Lars Johnsson
    Hej Dagny och Lars, tusen tack för ert fina omdöme och alla år som våra fasta kunder. Vi är lika glada varje gång vi kan göra ett bra jobb år er - det känns så bra <3 tack för allt och STOR kram :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-27 Insamlad av företaget
    Trevligt personligt och proffsigt
    Tusen tack Roby, Birgitta och Kristian för många fina år som våra kund. Såå många fina minnen och erfarenheter vi fick ihop med Roby. Vi lärde oss mycket om det Italienska köket och många andra kulturer i andra Europeiska länder medans vi var service personal. Det kan bli många oväntade vänskap under tidens gång. Tack för allt <3 FLOW hemservice senior
    2022-06-27 Insamlad av företaget
    Perfekt mottagande efter hemkomst fr längre sjukhus vistelse!
    Förväntningar, inga, efter upplevt kommunal hemtjänst!!!!
    Heej Tord, tack så mycket för ditt omdöme, så glada att vi då kunde ställa upp när du kom hem och behövde omfattande och varierande hjälp. Det var roligt att följa dig under längre tid och se hur du blev starkare och friskare med varje dag som gick. STORT TACK för ditt förtroende :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-25 Insamlad av företaget
    Flow hemservice senior har hjälpt
    Mig tvätta mina fönster. De tvättade även listerna runt fönstren. De var trevliga ,snabba och gjorde jobbet bra. Jag kommer anlita dem vid nästa fönstertvätt.
    Hej Birgitta, tack så mycket för ditt omdöme. Såå glada att fönstren blev fina och att du fick ett mer komplett tjänst i och med rena lister runt om. Tack för ditt förtroende och vi ses snart igen, ha det gott :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-22 Insamlad av företaget
    Hitills bara ett besök - fönsteroutsning, vilket utfördes mycket noggrant av trevliga glada personer. Ser fram emot höstens puts och kan även tänka mig andra tjänster framöver. Har bara hört positiva omdömen av andra grannar. Lycka till!
    Heej Birgitta, så roligt att höra att du tyckte om utförandet av fönstertvätten samt om oss i personalen. Vi är lika glada över att kunna träffa så fina kunder som Du eftersom det gör hela vårt jobb mer betydelsefull. Stort tack för att du anlitade oss, vi ses snart igen :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-21 Insamlad av företaget
    Mycket bra.
    Vi hade höga förväntningar men arbetet utfördes bättre än våra förväntat.
    Vi köpte hjälp med städning och kommer att fortsätta med den hjälpen.
    Hej Birgitta, tusen tack för ditt omdöme, så roligt att höra att vi levererade över era förväntningar, extra roligt då vi vet hur ordentliga ni själva är och att ni lägger stor vikt på noggrannhet och kvalité. Tack för ert förtroende och att ni fortsätter att anlita oss :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-21 Insamlad av företaget
    Noggranna, ordentliga, snabba, prisvärda
    Tack så mycket Kim för ditt omdöme, roligt att få höra vad nya kunder tycker om oss. Vi ses och hörs :)) Bästa hälsningar från oss FLOW hemservice senior
    2022-06-20 Insamlad av företaget
    Jag blev jättenöjd. Trevlig och duktig personal.
    Tack så mycket Yvonne för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd, vi fortsätter och gör vårt bästa så det förblir lika bra framöver. Vi ses och hörs :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-17 Insamlad av företaget
    Städning i hemmet. Mycket trevlig personal, artiga, snabba och tillmötesgående.
    Levererar enl önskemål.
    Heej Katrina, tusen tack för dina fina ord, alltid lika trevligt att arbeta hos er och bli såå fint bemött varje gång, år efter år. Ni är bäst, tack för allt! <3 FLOW hemservice senior
    2022-06-17 Insamlad av företaget
    Blev fint och glatt bemött av Flow
    Perfekt utfört arbete.
    Hej Lars, vi tackar så mycket själva för ett härligt bemötande, tack för att vi fick arbeta hos dig :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-16 Insamlad av företaget
    Lätta att ha att göra med, flexibla och gör ett bra jobb.
    Hej Caroline, härligt att höra att du tycker det, tack för ert förtroende under flera år. Ha det gott :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-16 Insamlad av företaget
    På ett mycket positivt och engagerande sätt. Mina förväntningar infriades till 100%.
    Vi fick våra fönster putsade och så rena har dom aldrig varit!!
    🤙🤙🤙
    Hej Anders, tusen tack för ditt omdöme, så roligt att höra att vi levde upp till 100%, vi ses och hörs snart igen, bästa hälsningar från oss :)) FLOW hemservice senior
    2022-06-16 Insamlad av företaget
    Köpte fönstertvätt och storstädning. Mycket trevligt bemötande! Tjänsten utfördes med mycket noggrannhet och ett fint resultat!
    Hej Ulla 🌼 vad roligt att höra att du blev både nöjd med storstädningen samt fönstertvätten. Det är det som gör vårt jobb så roligt att få belåtna och nöjda kunder. Hoppas att vi ses snart igen, glada hälsningar från oss 🤗 FLOW hemservice senior
    2022-06-16 Insamlad av företaget
    Bra bemötande av företaget.

Fönstertvätt. Hade inte tvättat fönstrena på flera år p g av pendemin. De borde ha bytt vatten minst en gång p g a detta. Blev lite skugga på några fönster p g av dåligt tvättvatten. F ö är jag nöjd.
    Hej Eivor 🙏🏻 Tack så jättemycket för att du delar med dig av din första upplevelse du fick med oss. Det du nämner med fönsterna är ingenting vi har märkt eller vetat av, självklart omfattas du av vår 100% nöjd kund garanti. Vi tar kontakt med dig snarast och så kommer vi snabbast möjligt och putsar rent alla fönstren som inte blev helt rena och fina. Vi ber så mycket om ursäkt för det du tyckte vi missade och jag hoppas att slut resultatet blir 100% 🙏🏻 FLOW hemservice senior
  • Annette B
    2022-06-15 Insamlad av företaget
    Proffsigt utförande, trevlig personal, noggrannhet, punktliga, lätta att få kontakt med.
    Hej Annette 🌼 tack så jättemycket för ditt förtroende och att du tycker så gott om oss - vi är lika glada att kunna leverera en toppen service till dig och senast även till din dotter som du rekommenderade vidare. Vi är jätteglada över att kunna lära känna en sådan fin person som du är. Tack för allt och vi ses snart igen 🤗🙏🏻 FLOW hemservice senior
    2022-06-14 Insamlad av företaget
    Glatt och trevligt bemötande.
    Jag blev rekommenderad av en vän,
    så jag kände mig trygg. Jag är mycket nöjd och belåten.
    Jag har 2 timmar varannan vecka.
    Städning.
    Jag ser verkligen fram emot att mina flickor skall komma, det är som en injektion.
    Hej Maud 😍 vi som har känt varandra i snart 6 år kan verkligen säga mycket om vikten av att bli vidare rekommenderad av en gemensam vän samt att trivas i varandras sällskap under många år. Alltid roligt att hjälpa er med städningen och vi uppskattar er så mycket som kunder! Tack för alla år och ser fram emot att träffats igen om en vecka 😃🤗🙏🏻 FLOW hemservice senior
  • Roger F
    2022-06-14 Insamlad av företaget
    Flow har städat hos oss i flera år till absolut full belåtenhet. Alltid positivt och trevligt bemötande! I vår har Flow haft fönsterputsningen i vår förening och jag har inte hört några negativa synpunkter. Tidigare entreprenörer har bara putsat glaset, medan Flow gör rent karmar och fönsterbrädor utan spår av smutsigt vatten. Dessutom till bättre pris än de vi haft tidigare. Efter den uppskattade fönsterputsningen har Flow fått flera städuppdrag bland föreningens medlemmar. Kan rekommenderas!
    Hej Roger, tack så jättemycket för alla år ni har varit våra kunder och för tilliten över att rekommendera oss vidare inom din bostadsrättsförening. Det var ett första uppdrag av det slaget för oss och vi är så nöjda över att de flesta av 81st lägenheter tycker att vi gjorde ett mycket bra arbete. Vi ses på de återkommande uppdragen, glada hälsningar från oss 🙏🏻☀️🌼 FLOW hemservice senior
    2022-06-14 Insamlad av företaget
    Ett vänligt och bra bemötande!
    Hej Yrsa, tack för ditt omdöme, kul att du tyckte om vårt bemötande, vice versa det var ett nöje att lära känna er 🙏🏻 FLOW hemservice senior
    Mycket positivt bemötande.
    Fick Flow genom rekommendation.
    Helt nöjd med deras städning.
    Hej Gudrun, vad glada vi blir av att höra detta, vi är supernöjda att ha dig som kund och vi hoppas leverera ett toppenjobb framöver. Ha det gott så ses vi snart 🤗 FLOW hemservice senior
    2022-06-14 Insamlad av företaget
    Snabbt och bra utförd fönsterputs. Glad och trevlig personal.
    Hej Göran, vad roligt att höra att du tyckte det. Vi ses i september igen ✨ FLOW hemservice senior