Flygande Köket

Svinningevägen 146, 184 94 Åkersberga — Visa karta

4.4 i betyg av av 25 omdömen
Välkommen till Flygande Köket!

Sedan 2002 har vi levererat smarta cateringlösningar till allt från diverse olika företag till student, bröllop, middagar, dop, julbord och andra typer av fester och event. Vi lagar allt från grunden i vårt moderna cateringkök och vi har dessutom ett växthus precis intill köket där vi odlar våra egna ekologiska kryddor och grönsaker. Vi tillhandahåller även med porslin, bar, kock och serveringspersonal.
Vi på Flygande Köket har examen från Grythyttans restauranghögskola och har därför som mål att hålla hög kvalitet på vår mat och service. Vi garanterar en trygg, flexibel och seriös upplevelse.

Läs vad 25 kunder tycker om Flygande Köket

 • 2019-12-18

  Insamlad av företaget
  Jonathan D skrev om Flygande Köket
  Vår släkt fick uppleva den Asiatiska buffén som var helt suverän!
  Maten var punkligt klar, bärhjälp fanns till hands då jag själv hämtade och allt käk var jättegott. Läs mer
  2019-12-22 Marika A svarar Jonathan D
  Tack för det fina omdömet och önskar dej och familj god jul
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bockholmengruppen Catering & Event
  5.0 / 5 i betyg — 12 omdömen
  Badge2019
  "Vi beställde en superlyxig drink som skulle levereras ute på ö med enbart båttransport. De är grymt snabba på återkoppling vilket gör dem lä"
 • 2019-12-11

  Insamlad av företaget
  Malena T skrev om Flygande Köket
  Väldigt god mat och bra service. Läs mer
  2019-12-11 Marika A svarar Malena T
  Tack för den fina ressentionen.
  gillar detta
 • 2019-12-10

  Insamlad av företaget
  Anna I skrev om Flygande Köket
  Vi beställde två olika bufféer som vi kombinerade till ett buffébord med många rätter att välja. Det var grillbuffén och den libanesiska buffén, som passade bra ihop.

  Maten var smakrik, mer än vanligt för catering som annars kan vara lite försiktigt kryddad, och mycket uppskattad. Rekommenderas! Läs mer
  2019-12-11 Marika A svarar Anna I
  Tack Anna. För det fina omdömet.
  gillar detta
 • Marion S

  2019-11-30

  Insamlad av företaget
  Marion S skrev om Flygande Köket
  Vi köpte karibiska bufféen till 50-års festen. Otrolig god mat, bra blandning av olika sorts maträtter, mat så det räckte till alla. Fullträff! Läs mer
  2019-12-17 Marika A svarar Marion S
  Super tack för det fina omdömet. God jul till dej och familjen. Mvh. Marika
  gillar detta
 • 2019-11-18

  Insamlad av företaget
  Malin S skrev om Flygande Köket
  Väldigt nöjda med catering + leverans Läs mer
  2019-11-18 Marika A svarar Malin S
  Tack för receptionen och att ni har beställt buffer flera gånger av oss.
  gillar detta
 • 2019-08-29

  Insamlad av företaget
  Åsa B skrev om Flygande Köket
  Vi beställde vegetarisk buffé till ett bröllop för 80 personer. Varav en del specialkost. Maten levererades i tid, personalen var kalasbra och hjälpsam . Buffén var både varma och kalla rätter, fantasirika och mycket goda.
  Det enda litet skakiga var kommunikationen innan - inför ett bröllop vill man inte att något ska gå fel och det var inte alltid lätt att få svar och bekräftelse på alla detaljer. Men det var ju också semestertider! Och väl vid leverans fungerade allt som tänkt. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-06-01

  Insamlad av företaget
  Nanna N skrev om Flygande Köket
  Beställt catering vid två tillfällen; grill och asiatisk. Trevligt bemötande. Snabb och bra service och framför allt fantastisk mat! Den asiatiska buffén gjorde succé! Läs mer
  Marika A gillar detta
 • 2019-05-27

  Spontant omdöme
  Fredrik L skrev om Flygande Köket
  Anlitade Flygande köket för catering till vårat bröllop/dop.
  Vi upplevde att Marika var lättsam att ha att göra med och var tillmötesgående.
  Vi beställde världsbuffen och tårta efteråt. Det var allt mycket uppskattat.

  MEN, det var tyvärr ganska många saker som gjorde att vi inte kan rekommendera flygande köket.

  Vi hade pratat på telefon flera gånger innan om hur vi ville ha det. Vi ville att dom skulle servera Champagne när vi kom till festlokalen, men det hade fallit mellan stolarna tydligen för personalen (vi hade anlitat 3 personal genom flygande köket) hade sagt till vårat sällskap att dom kunde börja hälla upp. Personalen kom aldrig ut och hjälpte till utan stannade i köket och fixade med maten. Vilket man undrar i efterhand om det inte skulle vara klart när dom kom dit, eftersom det trots allt var catering?

  Hade även pratat om att maten skulle vara redo vid 18.30 enda sen första telefonsamtalet. Och trots att dom kom kl 17, inte hjälpte till med servering, så var maten fortfarande inte klar tills dess.

  En i personalen som serverade dricka hade tydligen missat att kolla på flaskan då hon serverade alkoholhaltig dryck och sa att det var alkoholfritt.

  Vi hade bett om skyltar så man kunde se vad som var i maten, men det fanns inga. Hon förklarade då att hon skulle stå där inne och berätta vad som var i om någon undrade eller om dom skulle ha specialkost. Det gjorde hon inte heller utan allt blev väldigt rörigt.

  Vi hade kommit överens om att dom skulle plocka av borden innan dom åkte.Vi hade hyrt porslin som skulle ställas tillbaka i backar. Dom plockade av efter middagen men inte efter fikat. Och det dom hade plockat av efter maten fick vi göra om, då det var dricka kvar i glasen och tallrikarna var matrester kvar på.

  Självklart kan det ha blivit missuppfattningar då det kan bli rörigt, men det känns som det var mycket som inte gick som vi hade kommit överns om. Det levde inte upp till våra förväntningar.

  Vi har kontaktat Flygande köket i efterhand och uttryckt vårat missnöje. Fick viss kompensation, som vi godtog, men som vi kände var i minsta laget. Vi upplevde att det var svårt att få tag i Marika och att när vi väl fick tag på henne så svarade hon inte på dom saker vi skrivit om att vi var missnöjda med.

  /Fredrik Läs mer
  2019-08-26 Marika A svarar Fredrik L
  Vilket långt brev. Känns verkligen inte rättvist och mycket av ni skrivit är rent påhitt. Ni fiskade efter rabatt hela kvällen och tyckte att jag skulle servera er utan betalning i 6 timmar. Vi började servera champanje till gästerna men brudens mamma och pappa sa att det skulle de göra tillsammans. Ni var försenade till middagen och det var barn som sprang vilt omkring i festlokalen. Vi stod och väntade med färdig och varm mat i över en halvtimme innan ni började sätta er. Vi skulle servera er det första glaset vin innan maten hade vi bestämt. Men alla 70 gästerna rusade mot buffebordet och började lassa på mat innan vi hunnit presentera maten och hälla upp vin. Sen sprang föräldrar barn och tonåringar konstant in i köket och skulle ha Peppsi eller Maxi läsk istället för att vänta på att bli serverade. Ni verkade ha trevligt och gästerna älskade maten. Men ärligt talat var ni ganska jobbiga och struliga gäster. Mvh. Marika
  2019-08-26 Fredrik L svarar Marika A
  Synd att du tycker att mycket inte är rättvist och att det är påhitt.

  På vilket sätt fiskade vi rabatt hela kvällen undrar jag? Vi betalade för 3 personal och när vi kom så var alla 3 i köket och att laga mat och göra tårtor. Avsätter man inte personal för vissa saker? Tex 1 kanske serverar champagne och 2 i köket? Rätta mig om jag har fel. Vi har inte försenade till middagen, men däremot var ni inte där till den tiden vi kommit överens om.

  Barn som sprang omkring har jag svårt att förstå då det bara var 2 st barn som kunde gå där, och dom satt vid bordet varje gång jag kollade. Att dom sprang vilt omkring i festlokalen vet jag inte var du har fått ifrån.

  Har även svårt att tro att det var 70 gäster som sprang mot buffén då vi endast var 53 pers och vi gick ett bord i taget. Spring i köket med folk som ville ha dricka blev det ju eftersom ingen fick något serverat. Ni skulle ha serverat första glaset vin, helt rätt, men när kl var 18.30 och maten skulle vara redo ( som vi hade kommit överens om innan) var det ingen som hade fått dricka.


  Precis som i mailen vi skickade så fick vi inga svar på våra frågor, utan dåliga ursäkter och det var vi som hade fel.

  Jag förstår att du tycker vi var jobbiga. Blir jobbigt när man har bokat catering och personal men så känns det som man måste vara med och styra själv då det inte funkar som vi kommit överens om.

  Har pratat med andra inom resturang och catering branschen och dom tycker att det här var under all kritik.

  Tycker ditt svar är oproffesionellt, otrevligt och stämmer inte överens med verkligheten.

  /Fredrik
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2019-03-21

  Insamlad av företaget
  Johanna L skrev om Flygande Köket
  Vi anlitade Flygande Köket för catering av buffé för en mindre tillställning om 20 gäster. Bemötandet var super! Trevligt och vänligt, service minded och när jag önskade tillägg till buffén fixade Flygande Köket detta galant. Maten var mycket god och uppskattades av alla. Mycket prisvärt också. De levererade maten i tid och varmt så att vi kunde servera direkt. Vi är väldigt nöjda med Flygande Köket och de får med glädje våra rekommendationer! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-03-03

  Insamlad av företaget
  Carl L skrev om Flygande Köket
  Vi hade en supertrevlig kväll i hemmet med snittar och en privat vinprovning som Flygande köket anordnade. Superlätt kommunikation, dom tillagade jättegoda snittar och en i sällskapet hade specialkost som dom anpassade speciellt för. Vinerna var fantastiska. Kan varmt rekommendera, dom bjöd på en upplevelse värd att minnas. Läs mer
  2019-03-14 Marika A svarar Carl L
  Tack för er fina rekommendation
  mvh marika och ronald på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • Fredrik N

  2019-03-01

  Insamlad av företaget
  Fredrik N skrev om Flygande Köket
  Goda smörgåstårtor till vår begravning ute på Ljusterö! Mycket flexibel, gjorde två varianter för 50 pers och sen både en liten vego och en liten glutenfri. Tack Marika! Läs mer
  2019-03-14 Marika A svarar Fredrik N
  Tack så mycket Fredrik
  mvh marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2019-01-21

  Insamlad av företaget
  Gun S skrev om Flygande Köket
  Karibisk buffé för 15 personer.
  Mycket bra bemötande hela vägen från förfrågan till utkörning. Fint att vi kunde lägga till en vegetarisk rätt!
  Jag var orolig för hur maten skulle smaka, valde firman utan att ha en aning om vad det var utöver bilden på hemsidan, men blev positivt överraskad, och övriga på middagen var också positiva. God mat! Läs mer
  2019-01-22 Marika A svarar Gun S
  Hej Gun
  Stort tack för det fina omdömet. Alltid trevligt att överraska nya kunder med god mat. Mvh. Marika
  gillar detta
 • 2018-11-28

  Insamlad av företaget
  Malin E skrev om Flygande Köket
  Vi köpte viltbuffen, bemötande var jättebra och maten fantastisk!

  Vi kommer absolut att använda oss av er igen och har redan rekommenderat er till vänner och bekanta. Läs mer
  2018-11-28 Marika A svarar Malin E
  Tack för den fina ressentionen. Och att ni rekommenderar oss. Mvh. Marika
  Marika A gillar detta
 • 2018-11-24

  Insamlad av företaget
  Johanna S skrev om Flygande Köket
  Mat!
  Helt ok!!
  Bra bemötande.
  Dåligt bröd men annars ok.
  Lite spretig meny! Läs mer
  2019-03-14 Marika A svarar Johanna S
  tack för feedback mvh marika på flygande köket
  gillar detta
 • 2018-11-23

  Insamlad av företaget
  Theresia D skrev om Flygande Köket
  Beställde specialanpassad cateringbuffé till temafest på jobbet och all mat var fantastiskt god och även mycket prisvärd. Läs mer
  Marika A gillar detta
 • Louise A

  2018-10-08

  Insamlad av företaget
  Louise A skrev om Flygande Köket
  Köpte catering till en bröllopsfest. De var mycket tillmötesgående för våra önskemål och kunde göra hela menyn glutenfri då vi är intoleranta. Maten smakade fantastiskt och alla gäster var mycket nöjda. Det gick att komponera ihop de färdiga bufféerna med andra rätter för att komplettera. Maten var mycket prisvärd! Läs mer
  2019-03-14 Marika A svarar Louise A
  Tack sa mycket mvh marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2018-10-07

  Insamlad av företaget
  David H skrev om Flygande Köket
  Bra urval rätter i vegetarisk cateringbuffé! Läs mer
  2019-03-14 Marika A svarar David H
  Tack sa mycket mvh marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • Yvonne S

  2018-09-16

  Spontant omdöme
  Yvonne S skrev om Flygande Köket
  Anlitade Flygande Köket för catering till en släktträff. Vi blev glatt överraskade med den jättegoda karibiska buffén. Vi kan varmt rekommendera denna firma! Läs mer
  Marika A gillar detta
 • 2018-07-03

  Insamlad av företaget
  Karin L skrev om Flygande Köket
  Vi anlitade Flygande köket till en privat 50-årsfest med buffé och porslin till 68 gäster.

  Allt fungerade bra och maten var god. Marika levererade det vi kommit överens om och var tillmötesgående och flexibel. Det enda som jag kan anmärka på är att det hade känts bättre med mer formalia såsom skriftlig bekräftelse i förväg - inte bara mailande/tfn-samtal. En offert i förväg med samtliga priser (tex utkörning som jag inte kände till). Det märktes att företaget var hårt belastade med uppdrag under perioden och när man inte anlitat dem förut är det lätt att känna en osäkerhet i om de verkligen kommer att leverera. Det gjorde de, men lite nervös var jag :-)

  Maten var jättegod och uppskattades av gästerna. Det blev mat över av vissa rätter, medan halloumin inte räckte till alla. Jag hade dessutom efterfrågat en mer detaljerad information om vad det var för rätter, inklusive innehållsförteckning. Detta svarade Marika aldrig på. Det var också svårt att veta vilken sås som hörde till vilken rätt.

  På det stora hela är jag mycket nöjd och skulle absolut kunna tänka mig att anlita dem igen, nu när jag vet att det funkar trots den lite knapphändiga administrationen.

  Med vänlig hälsning // Karin Läs mer
  2019-03-14 Marika A svarar Karin L
  tack för fedback mvh marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2018-06-21

  Insamlad av företaget
  Åsa M skrev om Flygande Köket
  Vi valde Viltbuffe’n som var mycket bra.
  Mycket trevligt och proffesionellt bemötande
  Hade varit på en fest (där de valt den Karibiska buffén som för övrigt också var riktigt bra) som hade anlitat Flygande Köket så vi visste redan att de var bra.
  Förutom bra mat, bra service, trevligt bemötande och flexibla vid specifika önskemål. Skulle absolut kontakta dem igen vid nästa festlighet! Läs mer
  2018-06-22 Marika A svarar Åsa M
  Tack så mycket för den fina varma recensionen och att ni uppskattade maten Med vänlig hälsning marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2018-06-19

  Insamlad av företaget
  Margareta L skrev om Flygande Köket
  catering, vegansk. alla rätter goda och rikligt tilltagna. Lätt att komma överens om logistiken Läs mer
  2018-06-20 Marika A svarar Margareta L
  tack Margareta för recension mvh Marikas på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2018-06-19

  Insamlad av företaget
  Maria T skrev om Flygande Köket
  Vårt företag hade karibisk fest och vi anlitade Flygande kökets karibiska buffé. Marika var trevlig och tillmötesgående och maten var uppskattad bland våra kollegor. Flygande köket levde upp till våra förväntningar. Flera hade specialkost och vid leveransen av maten fick vi tydlig genomgång av de olika rätterna och det var tydlig märkning för de som inte tålde allt. Läs mer
  2018-06-19 Marika A svarar Maria T
  tack för den fina recensionen Med vänlig hälsning marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2018-06-12

  Insamlad av företaget
  hans b skrev om Flygande Köket
  Efter att ha letat på Internet hittade jag Flygande Köket. Jag föll för deras menyer och valde efter mycket funderande "Grillbuffe" för 20 personer till min 75-årsdag. Då en fjärdedel av mina gäster var barn från 3 månader och uppåt blev jag föreslagen att komplettera med köttbullar. Dessa, uppträdda på pinnar, blev en succe´.


  Jag blev mycket väl bemött vid beställningen och maten levererades på avtalad tid. Gästerna uttryckte spontant sitt gillande av maten. Den var riklig och väl kryddad och det mesta gick åt. Läs mer
  2018-06-19 Marika A svarar hans b
  tack så mycket Hans Med vänlig hälsning marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
 • 2018-06-12

  Insamlad av företaget
  Ann-Kristin l skrev om Flygande Köket
  Den italienska buffen var fantastiskt god och våra gäster var väldigt nöjda!
  Ett tips till framtiden, märk upp rätterna lite tydligare vid leverans och skaffa gps eller en karta till chauffören. Hon tappade bort sig och blev sen med leveransen. Läs mer
  Marika A gillar detta
 • 2018-06-11

  Insamlad av företaget
  kaj e skrev om Flygande Köket
  Mycket god och väldigt vacker mat. Trevligt bemötande! Läs mer
  2018-06-19 Marika A svarar kaj e
  tack kaj ha en fortsatt trevlig dag Med vänlig hälsning marika på flygande köket
  Marika A gillar detta
Kategorier