Catering i Uppsala

Topp 4 cateringfirmor i Uppsala

• Matverkstan Catering

Verifierat företag
    213 omdömen
    Vi hjälper dig med catering till bröllop och fest!
    Sankt L
    Sankt L: Inga kommentarer............................................
  • Höglunds Catering

Verifierat företag
    7 omdömen
    Vi hjälper dig med Catering, bufféer, julbord, bröllop och mycket mer. Frestande mat till frestande priser!
    Spf V
    Spf V: Har anlitat Höglunds catering i flera år och alltid fått ett tillfredställande resultat. Senaste kontakt gäller julbord 2 för 46 personer i hyrd möteslokal. Riklig mat, leverans vid överenskommit tidpunkt och likaså återhämtning av tom gods. Höglunds har alltid varit resonabel och flexibel. Även kommunikation vid beställning via mail samt fakturering som vi önskade snarast för att slippa dra skuldbelopp i bokföringen till nästa året fungerade utmärkt. Wolfgang Heller ordf. SPF Vaksala-Almtuna
  • Fredrik J
    Fredrik J: Jag har beställt snittar med personal till jobbet tidigare, det funkade perfekt och var mycket gott. Nu hade vi en 50 årsfest och tog Köksmästarens buffé som var helt underbar. Trevliga killar och bra service. Rekomenderas varmt !
  • Anna L
    Anna L: Har återhämtat sig bra nu när de fått en ny kock, rekommenderar att pröva en lunch här då och då om man vill ha vegetariskt och ekologiskt. Helt ok och alltid goda sallader.