Flyttfirma Move-It AB

www.move-it.se
  • BadgeFiveYears
4.7
Call 08-653 30 28 Share

Sedan starten 1997, har Vi flyttat bohag och företag i hela Sverige och Europa. Vi kan sköta hela processen - från planering till utvärdering - och vi sätter ihop en personlig lösning för dig och dina saker! För att värna om miljön har vi sett till att alla våra bilar får köra överallt, oavsett miljözon, och vi strävar alltid...

110 omdömen om Flyttfirma Move-It AB

Sedan starten hos Reco 2015

Sophie T
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Mycket proffsiga och flexibla. Trevliga och punktliga. Varsamma om flyttlasset.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Hej, Tack så mycket för att du ville lämna ett så fint omdöme om oss. Alltid roligt att hjälpa dig. Välkommen igen! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Lena D
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Tömde mitt förråd i gamla Katarina Sjukhus där Göring satt internerad år 1927! Två pigga killar o en fin bil - gjorde ett fantastiskt fint jobb👍😁🤩❤️ Jag är MYCKET nöjd - och tänker anlita dem igen när jag flyttar något nästa gång❤️ Chefen är en trygg göteborgare som man verkligen kan LITA på👍😁🤩🥰 Lena

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska du ha! Fina ord! Roligt att ville skriva ett Reco om oss. Du är så välkommen att höra av dig när det är dags igen. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Katarina K
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vänliga, effektiva och lösningsorienterade!! Supernöjd!

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska du ha! Roligt att ville skriva ett Reco om oss. Lycka till i nya bostaden Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Anna B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Bästa flyttfirman! Mycket trevligt bemötande, snabb respons, punktliga, pålitliga och inget gick sönder! Flyttade från villa till lägenhet i stan med mellanlandning i deras magasin. Rekommenderas varmt! Anna

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Hej Anna, Stort tack för din rekommendation. Roligt att du skriver så positiva ord om oss. Det värmer i vinterkylan. Lycka till i ditt nya hem. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Peder Roger Rinaldo L
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vi vill rikta ett stort tack för flytten från Västertorp till Fruängen. Ola, Pontus och Magnus på Move-It var helt fantastiska och jobbade lugnt, noggrant och metodiskt också med ett väldigt trevligt sätt och bemötande som gjorde oss riktigt nöjda med resultatet. Vill också rikta ett stort tack till Tony som kom och gjorde en flyttbesiktning ett par dagar innan vi bestämde datum för flytt. Vi rekommenderar VERKLIGEN Move-It som flyttfirma. Peder & Viveka

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för så fina ord. Roligt att ni tyckte vi utförde flytten så bra. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Mathias F
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Dom var trevliga och flytten gick bra. Skulle anlita MoveIT igen. Inga skador.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för en fin Reco! Roligt att du tyckte vi utförde flytten så bra. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Ante H
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Beställde flytt från Stockholm till Småland. Duktiga och trevliga flyttgubbar/chaufför, tydlig och snabb kommunikation från kontoret. Rekommenderas.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stor tack ska du ha för Reco Ha det så bra i Småland! Hoppas att ni ska trivas. Med vänliga hälsningar alla på Move-it AB

Katarina W
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Det är 4e gången vi anlitar Tony o grabbarna på MoveIt. Svårt att se att man kan få bättre flytthjälp. Alltid på gott humör. Inget är omöjligt. Snabba som attan o fulla av skoj. Tack Pontus, Magnus o Ola för ett förträffligt jobb. Vi rekommenderar Tony o grabbarna å det varmaste.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack så mycket för er rekommendation och så fina ord! Alltid trevligt att hjälpa er. Vi försöker alltid att lösa det mesta. Hoppas att ni ska trivas i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Boel H
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Enkelt att få och ha kontakt under gång då flytten skedde i två omgångar, smidigt!

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för att du lämnade ett omdöme. Ha en skön sommar på Gotland! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Charlotte C
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Move its personal är allihop oerhört trevliga, förstående och flexibla. Mina förväntningar av Move it uppfylldes till 110%. Moveit packade och flyttade ett hem från en villa till en lägenhet på ett organiserat och effektivt sätt. De gjorde det lilla extra.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för de fina orden. Lycka till med allt och vi hoppas att din mamma ska trivas. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Linn K
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vi är jättenöjda med både smidig flytt och hjälp att välja storlek på förråd till magasinering! Vi kommer anlita Move-It igen när det är dags att flytta in i nya lägenheten.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för att ni ville lämna ett så fint omdöme om oss. Roligt att ni tycker vi gjorde ett bra jobb. Välkomna när det är dags igen. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Agnetha B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Trevligt bemötande,lätt att få kontakt Har flyttat med Mowit många gånger och alltid blivit nöjd.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska du ha för att du ville lämna ett omdöme. Stort tack för att du väljer att återigen anlita oss. Lycka till i nya hemmet! Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Moveit AB

vetinte v
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Allt är bra ni lovade och levererade

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för din Reco! Lycka till i nya bostaden! Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Christer L
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Stor kompetens särskild omsorg för stora tavlor. Snabbt och punktliga. Trevliga medarbetare. Vi blev nöjda

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för er varma rekommendation! Mycket roligt att ni tyckte vi utförde ett bra jobb. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Marianne S
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Håller tider, bra kommunikation, jobbar fokuserat, försiktigt och effektivt.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för din Reco! Lycka till i nya bostaden. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Stefan S
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Har använt mig av Move-It flera gånger både för packning samt flytt och aldrig blivit besviken. Dom är superproffsiga! Om man vill ha en suverän flyttfirma så ska man välja Move-It

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska nia ha för så fina ord! Alltid roligt att höra att ni tycker vi gjort ett bra jobb. Vi hoppas att ni ska trivas i er nya bostad. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB

Erika H
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

De är snabba, flexibla, hjälpsamma och svarar snabbt på mail. Jag har använt mig av Move-It AB vid flera tillfällen. Jag har även rekommenderat flyttfirman till vänner som också har anlitat dem. Jag kan starkt rekommendera denna flyttfirma!

Kristina B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Erfaren flyttfirma som skötta allt på bästa sätt. Bra kommunikation, förutsägbar planering, omsorgsfull packning och hantering. I alla delar en trevlig flytt!

Lena R
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vi hade viss förväntan eftersom min väninna Christina Platou varmt rekommenderat Move-It. Och de överträffade våra förväntningar. Egentligen ger jag 4,7 i betyg. Allt gick mycket smidigt, allt packades med omsorg flyttkarlarna med Ola i spetsen (mkt strukturerad) var trivsamma, flexibla.och yrkesvana. Flytten blev mer omfattande än vi trott, men förlängdes med en extra dag. Detta gjorde förstås att kostnaden blev högre än vi tänkt oss.

Anna S
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Personligt och trevligt bemötande, tydligt specifikation vad som ingick i flytten. Mycket bra instruktioner hur jag skulle tänka när jag packade och staplade kartongerna! Dagen för flytt kom firman exakt på utsatt tid. De jobbade snabbt och hanterade mina möbler och andra tillhörigheter försiktigt! På plats i nya bostaden placerades allt där jag önskade! En mycket bra dag med duktiga flyttkarlar! Move-It rekommenderas starkt om du vill ha en pålitlig flyttfirma! //Anna Sjögren

Anette S
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Köpte packning och flytt av showroom med exponeringsmöbler och produkter. Väldigt nöjd med service, kompetens och noggrannhet.

Hedvig B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Move-it hjälpte oss att flytta mellan två lägenheter i Hagsätra, vi har definitivt mer prylar än de flesta och hade inte lyckats packa ihop allt när de kom för att börja flytta. Möttes trots det med positiv inställning från alla inblandade och fick hjälp med en hel del saker som vi helt enkelt inte hunnit med. Dessutom väldigt effektiva och trevliga och hade inga som helst problem med att växla till Engelska för min sambo som inte pratar svenska. Kort sagt guld värt för stressade småbarnsföräldrar.

Claes B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Mycket effektiv flyttning. Dessutom kunde de komma med en dags varsel.

Annika L
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Snabba, korrekta, lätta att nå på telefon. Levererade flyttkartonger och papper enligt överenskommelse.Hämtade efter genomförd flytt, alla flyttkartonger snabbt och det ffektivt.

Sarah K
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Ett härligt gäng hjälpte mig med flytten och allt flöt på toppen. Rekommenderas!

Oliver L
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Inte helt hundra, fick lyfta hälften själv

Alexander B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Bra kommunikation, bra pris, bra service. Pålitlig flyttfirma jag rekommenderar till alla.

Carina J
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vi har blivit bemötta trevligt, snabbt och bra! Vi hade hört att Move-It skulle vara jätte bra Enligt vänner som anlitat dom! Vi köpte flytten! Packade själva! Mycket nöjda med personalen!

Josefine W
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

bra personal, punktliga och bra bemötande

Dora H
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Perfekt upplevelse från packning, magasinering till flytt. Kan verkligen rekommendera detta team - anlita dem!

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för at ni valde att anlita oss. Tack för rekommendationen. Vi försöker alltid vara så serviceminded vi kan. Lätt att vara det med så trevliga kunder. Lycka till i nya huset. Med vänliga hälsningar Move-it AB Flytt och transport

Thomas S
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Mycket professionellt utfört arbete, hjälpsamma, effektiva, strukturerade och dessutom mycket trevliga. Kan varmt rekommendera Move-it AB! Jag har haft Move-it till hjälp vid flera flyttar alltid samma höga kvalitet.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack Thomas för att du valt att anlita oss. Roligt att du ville lämna ett så fint omdöme om oss. Att du väljer att återkomma känns för oss mycket bra. Lycka till i nya hemmet. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Leif E
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Flyttade 23/1-2024 från Haninge till Farsta. Helt fantastisk firma från start till mål. Supertrevliga killar där inget var omöjligt trots 90 flyttlådor och en del tunga möbler. Kom i god tid och avslutade tom före utsatt tid. Extra plus att Tony besökte oss innan flytt för att kunna ge en relevant offert. Städfirmans personal sjukskrev sig dagen innan städning men det löste Tony och grabbarna med egen insats. Jag rekommenderar varmt detta företag och kommer vid behov anlita dom igen. //Leif

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för så fin rekommendation! Mycket roligt att ni tyckte vi utförde ett bra jobb. Vi hoppas att du och din fru ska trivas i ert nya hem. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Christer K
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Ett trevligt positivt bemötande inget var omöjligt! Kom i tid och det gick undan under roliga samtal och skratt! Fria kartonger att packas själv eller få det gjort av företaget. Inga skador under flytt som hanterades varsamt! Kan verkligen rekommendera denna riktiga klassiska flyttfirma med stor bil! Christer Klasson

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för att ni valde oss och tack för så fina ord. Mycket roligt att ni var så nöjda med vår insats. Hoppas att ni ska trivas i nya hemmet. Välkomna åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Maud Ö
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Jag flyttade några möbler mellan två lägenheter och de som gjorde själva flytten var mycket bra och snabba. Däremot så stämde inte priset vi kommit överens om via telefon. Jag fick betala mer än vad som sagts. Visserligen bara några hundra kr men tycker ändå det är ett trist sätt. Trodde den muntliga överenskommelsen skulle gälla.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för att du lämnade ett omdöme. Vi är glada för att du tyckte vi utförde packningen/flytten och flyttstädningen bra. Tråkigt däremot att du inte var helt nöjd med prissättningen. Vi ber om ursäkt för detta. Det är alltid svårt att lämna ett100 % korrekt pris via telefon som i detta fall för packning av bohaget och flytt samt flyttstädning. Vi tar åt oss av kritiken och jobbar på en säkrare bedömning av prissättning i framtiden. Lycka till i ditt nya hem. Välkommen åter. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Ann-catrin W
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Världens bästa gäng! Anlitade dem under två tillfällen nu under hösten och båda gångerna var vi super nöjda. Smidiga, professionella och jätte trevligt gäng som vi hade kontakt med både före, under och efter flyttarna.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för er rekommendation, och tack för så fina ord. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Liza P
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Jag har anlitat Move-it AB under många år! De är personliga, professionella och effektiva! De värna om möblerna vid flytt på ett genuint ansvarsfullt sätt. Rekommenderar dem varmt både för större och mindre flytt, nära eller långt bort! 100% nöjd kund varje gång!

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för så fina rekommendationer. Mycket roligt att du väljer att återkomma till oss. Lycka till med verksamheten. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Lena J
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vi har använt oss av flyttfirman vid alla våra fyra flyttar. Världens bästa flyttfirma. Mycket bra bemötande, proffsiga gubbar att samarbeta med , väldigt aktiva och jobbar flitigt. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska du ha för att du vill rekommendera oss. Mycket roligt att du återkommer till oss gång på gång. Lycka till i nya bostaden och välkommen åter. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Nathalia B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Mycket proffsiga och trevliga.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack så mycket för att du ville lämna ett omdöme om oss. Lycka till i nya bostaden. Med vänlig hälsning Move-it AB

Pia Z
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Har haft flytttjänst , nu ett flertal gånger med Move-It och de är väldigt duktiga och serviceinriktade mot mig som köpare av tjänsten. Dessutom noggranna och försiktiga i hanteringen av mitt bohag

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för att du ville lämna ett så fint omdöme. Mycket roligt att du valde att anlita oss igen. Lycka till i din nya bostad. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Gun L
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Move-It fick mitt fulla förtroende att packa och flytta mina ägodelar och det skötte dom med den äran. De ger sig inte förrän kunden är 100 % nöjd och det blev jag verkligen. Trevligt bemötande genom hela förloppet och jag rekommenderar verkligen detta företag. Gun Granström

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Mycket roligt att du tyckte vi utförde arbetet så bra. Det har alltid varit vår ambition att ge bättre service än kunden förväntar sig. Vi tackar för att du valde att anlita oss, och hoppas att du ska trivas i din nya lägenhet. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Rosemarie Z
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Allt fungerade mycket väl från första mötet till själva flytten. Lätt att få kontakt, svarade inom kort tid. Flexibla med att lämna ytterligare flyttkartonger. Bra redskap och ordentlig bil för själva flytten. Rutinerade!

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska du ha för att du lämnade en så fin rekommendation. Lycka till i nya hemmet. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Monica M
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Tack för ett proffsigt utfört jobb, det gick som en dans, ”gubbarna ” var energiska och hela mitt hem kom på ny plats på rekordtid Jag uppskattade att Tony varit förbi ngn dag innan o gjort en koll på vad som skulle flyttas Rekommenderar verkligen Move-it

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för så fina ord. Vi hoppas att du ska trivas i din nya bostad. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Agnetha B
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Bra bemött . En riktigt trevlig flyttdag Har flyttat med Mowit flera gånger. Alltid lika nöjd.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för att du lämnade ett omdöme. Mycket roligt att du har valt att anlita oss igen. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Carina R
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Kontorsflytt Allt fungerade smidigt och bra.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack för lämnat omdöme! Roligt att ni tyckte att vi gjorde ett bra jobb. Lycka till i era nya lokaler. Välkomna åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Filippa P
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Lätt att kommunicera med, hjälpsamma. Kändes tryggt.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tack ska du ha för att du lämnade ett omdöme. Hoppas att du ska trivas i din nya lägenhet. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Thomas S
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Effektivt och professionellt rakt igenom. Kan verkligen rekommendera Move-It. Vi kanlitade Move-It för flytt och magasinering.

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Tusen tack för att du lämnade en rekommendation. Lycka till i nya bostaden. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB

Maria "
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Vi använde flyttfirma. Världens bästa flyttfirma Väldigt bra bemötande härliga gubbar att samarbeta med .väldigt aktiva jobbar flitigt, starka gubbar . Kan varmt rekommendera denna flyttfirma

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för din fina rekommendation! Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Anna N
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Punktliga och snabba på att svara på frågor och lösa problem som kom upp under flyttprocessen. Skönt att få kartonger mm i god tid eftersom jag packade själv. Kort sagt, en smidig flytt utan mer trasiga saker än ett glas (som berodde på att jag packat slarvigt). Tack!

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för din rekommendation! Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB

PAULA C
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Den bästa flyttfirman i Stockholm! Det är härliga flyttgubbar, som är trevliga mot en och otroligt profesionella och hjälpsamma. Jag har flyttat med dem 3 gånger och det har varit lika lyckat varje gång. Jag rekommenderar dem STARKT! /Paula

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för din rekommendation! Mycket roligt att du väljer att återkomma till oss. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB

Suzanne A
Wrote about Flyttfirma Move-It AB

Är supernöjd! Har flyttat flera gånger med Move-it, alltid lika proffsiga, snabba och trevliga. Känns att de är ett sammansvetsat gäng som jobbat ihop länge och har effektiva rutiner. Positivt är även att Tony kommer innan flytten och gör en uppskattning på tid och kostnad. Anlitar dem gärna igen och kan varmt rekommendera den!!! Suz

Svar från Flyttfirma Move-It AB

Stort tack för din rekommendation! Fina ord som värmer. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB