Mycket bra service, snabb återkoppling och proffsiga killar med stort tålamod och försiktighet i hanteringen av våra möbler! Rekommenderas varmt!
Flyttprinzen AB
Välkommen till oss på FlyttPrinZen! Vi sätter dig som kund i centrum och hjälper dig med flytten oavsett om du är privatperson eller företag. En trygg flytt för dig betyder trygghet även för oss. Vi skräddarsyr din flytt efter dina behov och tar hand om din flytt från början till slut. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen...
206 omdömen om Flyttprinzen AB
Sedan starten hos Reco 2018
Snabbt svar vid förfrågan om flytthjälp. Jättetrevligt bemötande, kan inte vara bättre. Flytten av möblerna gick fort och proffsigt.
Super trevliga och smidig flytt
Jag har bara positiva omdömen l hela denna flyttning som blev så mycket jobbigare än jag hade kunnat ana och därför inte förberett dessa tre fantastiska killar på att det skulle bli ett jobb som inte var klart förrän nästan mitt i natten Och alla var vänliga och omtänksamma jag rekommenderar firman till alla i flyttankar
Allt gick så fort och smidigt. Väldigt trevliga killar.
Jag har bara gott att säga om Flyttprinzen och grabbarna som hjälpte oss med flytten. Dom är proffsiga, snabba och prisvärda. Jag har använt Flyttprinzen två gånger, en gång vid en flytt från Stockholm 30 mil söderut och sedan upp till Norra Sverige. Jag rekommenderar alla som ska flytta att använda dom.
Smidiga o trevliga killar! Flytt av tunga möbler.
Grymmaste flytten, vilka kungar!
Jag blev bra bemött. Flytten gick snabbt och smidigt. Inget att klaga på.
Jag tycker att de var proffsiga. Gick smidigt o bra. Att anlita flytthjälp
Vi blev väldigt trevligt bemötta. En smidig flytt var vad vi förväntade oss och så blev det också. Vi köpte flytt av bohag utan ner eller uppackning. Allt gick så smidigt som det bara kan vara.
Riktigt bra service av Flyttprinzen.
Gjorde bokningen tidigt. Bra kontakt med företaget innan flyttning. Snabbt och bra jobb utfört av dem. Fungerat precis som jag ville det skulle göra.
Jag blev rekommenderar Flyttprinzen men hade inte några höga förväntningar eftersom mina tidigare flyttar gått allt utom snabbt o smidigt. Men dom gjorde ett utmärkt jobb! Har inget negativt att säga överhuvudtaget. Tack för att min flytt äntligen gick som planerat!
Riktigt grymma grabbar, snabba och enkla att ha och göra med.
Jättebra bemötande, smidiga och stod ut med att flytten inte var så välorganiserad eller förberedd. Förväntade mig inget annat då jag anlitat företaget flera gånger innan och det alltid funkat kanon!
Väldigt trevliga och hjälpsamma!
Min flytt gick väldigt smidigt, helt utan negativa överraskningar och jag fick exakt vad jag kommit överens om med Flyttprinzen. De var punktliga, trevliga och gjorde ett bra jobb. :) Är nöjd, då jag tycker det är viktigt med pålitliga företag när man köper en tjänst. Rekommenderar till precis alla!
Vi fick hjälp med att bli av med ett gigantiskt kassaskåp. Två man från flyttprinzen kom och tog ut det från tredje våningen. Skåpet vägde 480 kg, men killarna tog hand om det som att det var ett paket bomull. Snabbt, smidigt, till ett rimligt pris och ett trevligt bemötande.
Super nöjd! Proffsiga, och allt gick snabbt och smidigt!
Smidig att ha med att göra. Effektiva trevliga.
Effektiv och strukturerad flytt utförd av 3 trevliga killar. Proffesionellt och hjälpsamt , med gott humör - trots snöoväder. Tydlig , enkel och prisvärd tjänst. Flyttprinzen kan varmt rekommenderas !!
Ni är bäst det gick smidigt kanon Kul att vi äta ihop ha det gott
Otroligt trevligt bemötande och professionellt jobb. De levde upp till mina förväntningar och jag är nöjd med hur de flyttade mitt tunga piano från mitt hus som jag sålt till min lägenhet.
Väldigt nöjd. Bra kundkontakt innan och efter. Arbetade på väldigt bra under själva flytten också!
Dom hjälpte mig att flytta från hus till lägenhet. Ett mycket bra och proffsigt gäng. Jobbade snabbt och effektivt och såg lösningar Trevliga och lättsamma. Kan varmt rekommendera dom.
Dom va lätta att ha med att göra med. Inga problem allt gick att lösa.. Vi är inte klara med varandra ännu.
Ha ha nej det har du rätt i. det är bara att slå en signal när ni vill att vi tar resten av bohaget. sköt och er så länge. mvh Charlie Knutsson
Mycket snabba ,trevliga och lätssamma. 10/10
Flyttprinsen hjälpte oss att flytta vårt bohag. Vi har ingenting att anmärka på utan de är precis som man vill att en flyttfirma ska vara. Trevliga att göra med och håller vad de lovar. Våra varmaste rekommendationer!
Otroligt trevliga killar! Allt gick så smidigt! Tack ännu en gång
Tydlig kommunikation före flytten. Det kom tre trevliga, professionella och väldigt starka personer. Flytten gick smidigt och effektivt och jag kände att mina möbler var i tryggt förvar. Rekommenderar dem verkligen!
Topp betyg kan inte va bättre.
Trevliga och starka flyttkarlar. Allt gick snabbt och smidigt. Inget gick sönder. Jag är mycket nöjd.
Fantastiskt effektiv flytt, trevliga killar. Mycket nöjd.
Proffsiga, pålitliga och effektiva. Mycket nöjd!
Bra bemötande. Uppfyllde förväntningarna med flytthjälp.
Vill verkligen rekommendera flyttprinzen till alla som vill ha en snabb och smidig flytt. Inget krångel vad gäller betalning heller. Är verkligen så nöjd med allt! Supertrevliga killar och otroligt kunniga. Möblerna kom fram hela och de var väldigt noggranna och försiktiga. 10/10 ⭐️
Vi är mycket nöjda med Flyttprizen vi har använt Flyttprinzen tre gånger så vi är mycket nöjda med Flyttprinzen hälsningar Irene o Jan-Erik
Mycket trevliga killar som jobbade effektivt och proffsigt.
Trevligt bemötande, duktiga, hjälpsamma och effektiva isamband med min flytt nästan 30mil söderöver.
Allt var bara så kanonbra trevliga snabba rekommenderas.
Trevliga och effektiva. Rekomenderas!
Bra genomförd flyttjtjänst. Dom var trevliga, snabba och effektiva.
Otroligt bra bemötande. Trevliga killar:) snabba och starka och fort gick det med vår flytt 😄
Slappt o bra !! Men ändå lungt o sansat. Samt trevligt bemötande.
Snabba, trevliga och professionella.
Som vanligt. Vänligt bemött. Snabbt utfört jobb utan incidenter
Mycket trevlig personal, snabbt och smidigt.
Mycket trevlig och hjälpsam personal…
Smidigt och service inriktat. Kommer att rekommendera de!