Ett rent nöje att anlita Flyttprinzen. Man kan lugnt överlämna allt i deras händer. Löser smidigt alla problem som kan uppstå i en flytt/städning. Väldigt tillmötesgående och proffsiga. Vänliga, nogranna och punktliga. De allra bästa rekommendationer. Mvh Carina PS. Grattis tilll 10 års Jubilet nästa år
Flyttprinzen AB
Välkommen till oss på FlyttPrinZen! Vi sätter dig som kund i centrum och hjälper dig med flytten oavsett om du är privatperson eller företag. En trygg flytt för dig betyder trygghet även för oss. Vi skräddarsyr din flytt efter dina behov och tar hand om din flytt från början till slut. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen...
264 omdömen om Flyttprinzen AB
Sedan starten hos Reco 2018
Helt faktiska killar som gjorde min flytt så smidig. Lugna och lyhörda. Kan verkligen rekommendera ⭐️ Värt varenda krona!
Super nöjd! Absolut inget att klaga på. Effektiva och mycket trevliga killar. Har redan rekommenderat er till en arbetskamrat.
Professionellt och bra utfört flyttjobb, kan varmt rekommendera Flyttprinzen
Jag tycker att dom är jätte duktiga ock trevliga
Klass rakt igenom. Grymt smidiga att göra med.Proffsiga, bra planering OTROLIGT trevliga och schyssta killar. Tömde en gammal lägenhet på nästan 90 kvadrat, in med allt i en ny på under tre timmar. Rekommenderas starkt!!
Mycket trevliga , Det gick lätt o smidigt som jag hade hört , däremot så rev en äldre av dom ner en förstoringsspegel som jag gett 500 kr för men sa inget om att ersätta den och det va ett minus då jag verkligen är i behov av den
Toppen på alla sätt, snabba en självklarhet att det blir dom igen, när det nu bli.. Kramar Anneli H
Jättebra bemötande, mycket trevliga killar. Över förväntan. Dom flyttade alla våra möbler och kartonger på tre timmar.
Bra kommunikation och service. Professionella och trevligt bemötande.
Fantastiska killar gick snabbt och smidigt
Effektiva och trevliga så jag är supernöjd
Mycket trevligt bemötande.. trevlig personal.
Trevligt bemötande, noggrant och effektivt arbete och försiktiga med flyttlasset. Mycket nöjd!
Super nöjd med all hjälp som jag fick med min flytt. Snabbt och smidigt. Trevliga killar och effektiva. Tusen gånger tack för hjälpen. 🙂🙂
Flyttprinsen är pålitliga, effektiva, trevliga och prisvärda.
Trevligt och tillmötesgående. Punktliga och noggranna.
Superbra!🤩🤩 Jättenöjd med min flytt och gick smidigt och snabbt. Mycket trevliga killar som hjälpte mig. Tusen gånger tack till er!🙏🏼
Trevlig personal. Flytten gick snabbt och flöt på bra.
Allt jättebra. Kan rekommenderas
Mycket trevligt och seriöst bemötande från första kontakt till utförande av flyttjänsten, som utfördes effektivt på bästa tänkbara sätt. Dessutom flexibel och smidig hantering hela tiden. Jag rekommenderar varmt Flyttprinzen!
Hej 😊Jag var väldigt nöjd med Eros killarna på flytten. Jag ska flytta igen. Skulle ni kunna ta kontakt med mig. Mitt nr: 0703051697. Hälsningar Ingela.
Bra bemötande, inga problem som löser allt.
Flytten gick snabbare och smidigare än vad jag trodde det skulle göra. Väldigt trevliga flyttkillar som kunde sitt arbete ut i fingerspetsarna. Återkommer om jag ska flytta igen!
De är verkliga proffs, ordning och reda, trevliga och effektiva. Kan varmt rekommendera dem.
Snabba och trevliga killar. Kan verkligen rekommendera dom.
Rekommenderar varmt! Har använt deras tjänster vid 2 tillfällen och kommer definitivt göra det igen! Trevliga och tillmötesgående! 🌟🌟🌟
Hade hjälp med att flytta möbler, däribland ett piano. Flytten gick smidigt. Trevliga och hjälpsamma.
Trevligt bemötande, förståelse för situationen. Proffesionell utförande.
Kan varmt rekommendera Flyttprinzen.
Proffesionellt bemötande från början till slut!
Två jättefina " flyttprinsar" som med professionellt, snabbt och försiktigt uppträdande gjorde min flytt till en trevlig dag!
Glada, trevliga grabbar som utförde jobbet på ett snabbt och proffsigt sätt. Nu är orgeln på plats och jag spelar en snutt varje dag. Tack och Guds välsignelse!
Väldigt bra, höll tiderna och inget gick sönder
Jag är väldigt nöjd med Flyttprinzen. Från första kontakten var kommunikationen tydlig och smidig. Personalen kom i tid, arbetade effektivt och var samtidigt väldigt varsamma med både möbler och kartonger. Allt packades och transporterades tryggt utan skador. Jag uppskattade särskilt deras trevliga bemötande och att de löste små problem som dök upp på ett professionellt sätt. Priset var rimligt och motsvarade verkligen kvaliteten på tjänsten. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en stressfri flytt
Mycket bra flyttföretag, Rekommenderas
Arbetar snabbt och effektivt, väldigt trevliga . Ställde möblerna på plats åt mig vilket jag är otroligt tacksam för. Detta är andra ggn jag anlitade dom. Supernöjd !!🤩🤩
Allt gick som vi hade bestämt..fick köpa till tid på grund av hissen som tog tid…flyttade packade lådor o möbler, lösa saker körde jag själv…fick ett trevligt o tryggt bemötande…
Flytt från Lygneshult Björköby till Vetlanda , med alla möbler , på bästa sätt , utmärkt , bra killar mycket trevliga och snabba , får högsta betyg , vill rekomendenra denna Firma till alla som är i behov av flyttning. Berit o Jan Norén 👍❤️
Smidigt, snabbt och effektivt. Rekommenderar starkt
Otroligt serviceinriktade, och genomtrevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt för flytt av såväl enstaka saker som helt bohag.
Superproffsiga! Allt flöt på supersmidigt och enkelt. Kunde inte vara mer nöjd 👍
Trevligt och proffsigt bemötande. Kom på utsatt tid. Arbetade effektivt. Allt fungerade mycket bra
proffsigt och snabba och trevliga.
Flyttprinzen arbetade snabbt, noggrant och med stor omsorg. Allt kom fram i perfekt skick och servicen var utmärkt hela tiden.
Mycket bra flyttfirma. Snabba trevliga och effektiva
Snabba, trevliga och kunniga killar. Rekommenderar starkt
Haft flyttprinzen förut och alltid ett bra och trevligt bemötande samt bra utfört arbete. Mycket bra hjälp med flytt från lägenhet till lägenhet
Snabbt enkelt o lätt och mycket prismässigt rekommenderar skarpt
Jag fick hjälp med flyttning. De var jättetrevliga och duktiga. Allt gick utan problem. Hälsningar