Har haft veckostädningar, flyttstädningar, osv många gånger och Flyttrent Södra AB gjorde ett väldigt bra jobb! De fick till och med rent min inbrända gamla ugn! Stark rekommendation!
FlyttRent Södra AB
Välkommen till FlyttRent Södra AB! Vi är en flytt- och städfirma som erbjuder trygga tjänster, alltid med personlig service och garantier. Våra flytt- och städtjänster anpassas efter just dina behov, och med oss får du alltid ett fast pris utan dolda avgifter. Vi erbjuder en rad tjänster inom flytt och städ vilka inkluderar...
35 omdömen om FlyttRent Södra AB
Jättenöjd!! Kommunicerade väl och utförde arbetet utan några problem. Rekommenderar starkt:)
Toppenbra, inga som helst klagomål. Väldigt bra städat
Otroligt bra upplevelse. Kommunikativa och lösningsorienterade. Kan varmt rekommendera FlyttRent Södra!
Jättebra och fint städat inför besiktningen.
Välstädat. Snabbt utfört. Bra pris.
Dåliga på svenska men gjorde ett otroligt rent och bra jobb, är toppennöjd!
Snabbt och trevligt bemötande. Riktig hög kvalité på städningen.
Mycket tillmötesgående Nogranna Trevliga Dom levde upp till mina förväntningar Lätt att ta kontakt med Jag köpte flyttstädning
Trevliga och otroligt effektiva. Flyttar möblerna med försiktighet och är noggranna vid städ. Prisvärda, kan varmt rekommendera.
Snabbt att få städhjälp och mycket bra flyttstädat. Inget att klaga på. Trevligt bemötande. Tack. 🙏
Bra ett företag under utveckling har stor potentsial.
Super bra jobbat lägenheten har varit väldigt ren och gick jättebra med besiktning , tack så mycket
Trevliga.o snabba .kom.på utsatt tid
Mycket noggranna och enormt prisvärd. Svara snabbt vid frågor. Kan varmt rekommendera.
Väldigt nöjd med flytten. Smidig kommunikation från början till slut
Profentinalt och super trevliga personal.
Jag kan varmt rekommendera denna städ- och flyttfirma! Från första kontakten till att jobbet var klart var allt professionellt och smidigt. De är punktliga, effektiva och väldigt noggranna i sitt arbete. Flytten gick snabbt och enkelt, och städningen blev helt perfekt, bättre än jag hade kunnat förvänta mig. Det märks verkligen att de bryr sig om sina kunder och vill leverera toppkvalitet. Bästa firman jag har anlitat, utan tvekan!
Gott bemötande från start och lever helt klart upp till förväntningarna, rekommenderar starkt!
Bra bemötande och städat utan anmärkning
Toppen och väldigt smidigt! Trevligt bemötande och besiktningen gick igenom första gången🌟
Bra och tydlig kommunikation inför flyttstädningen och mycket bra utfört arbete. Till och med långt över förväntan då min gamla ugn såg som ny ut efteråt. Rekommenderar varmt detta företag.
Bra städfirma, anlitade för flyttstädning av min student lägenhet i Kalmar. Godkänd besiktning och billigast bland alla övriga jag ringde runt till.
Trevliga och tillmötesgående grabbar. Mycket serviceinriktade och proffsiga.
Fick hjälp med vindsflytt snabbt och effektivt.
Rent och fint, alla utlovade punkter på deras lista utfördes. Fick med beröm godkänt av besiktningsmannen när lägenheten lämnades. Rekommenderas varmt.
Trevligt bemötande både i telefon vid bokning och på plats vid flytt. Plastade in möbler som bokhyllor och byråer m.m, vilket säkert underlättade vid lastning och lossning av bohaget. Otroligt snabba på att lasta allt, och vid lossning var de noga med att allt hamnade på rätt plats från början. Städningen var också helt okej och blev godkänd vid slutbesiktning, men helt damm/fläckfritt var det inte. Därav betyg 4/5. Den yngre killen (Mohammed) pratar bra svenska.
FlyttRent Södra var den enda flyttfirman som med kort varsel kunde utföra en flyttning åt oss. De var från första samtalet tills möblerna var levererade mycket service minded och professionella. Jag rekommenderar dem varmt.
Väldigt nöjd , kan verkligen rekommendera!!
Jag är otroligt nöjd med upplevelsen! Snabba svar, smidigt arbete och mycket noggrannhet i varje detalj. Killarna är verkligen proffsiga i sitt arbete och visar både kompetens och engagemang. Resultatet blev över förväntan och allt kändes tryggt och professionellt från början till slut. Rekommenderas starkt till alla som vill ha pålitlig hjälp med flytt och städ!
Mycket billigt och mycket bra! Gör bra jobb och var väldigt trevliga!
Kommit snabbt fram för att boka tid, är nöjd med städningen, killen var väldigt noga vilket var viktigt för mig:) så 10 av 10 för utförare :)
Min upplevelse med flyttrent är inget annat än fantastiskt. Trevlig personal och effektiva. Rekommenderar dem starkt!
Jättebra service bra städning och mycket bra kommunikation mellan oss. De hade med all utrustning som behövdes. Bra pris! Rekommenderar varmt Flyttrent södra och skulle använda dem igen. Med vänlig hälsning, Johan