Bara bra och trevligt bemötande av kunnig tekniker
fokusljudbild.se
Välkommen till Fokus Ljud & Bild! Vi på Fokus Ljud & Bild erbjuder tjänster inom nätverk/WiFi, ljud och bild, hemmabio, antenner/paraboler, kameraövervakning, styrsystem/control4 samt mycket mer. Vi har många års erfarenhet inom branschen och har varit med så pass länge som sedan 1978. År 2007 stängde vi igen våra butiker...
41 omdömen om fokusljudbild.se
Sedan starten hos Reco 2022
Supertrevliga och snabb hjälp. Meddelsamma och håller avtalade tider. Har hjälpt vårt företag med ljud och bild i våra konferensrum.. Vi är supernöjda. //Ann-Sofie
Bra service. Kunnig personal. Prisvärt.
Väldigt proffsiga och noggranna i sin installation. Behjälpliga och trevliga! Kan varmt rekommendera. /Niclas
Proffsigt och snabb service vi är supernöjda! Rekommenderas varmt!
Alltid toppen -mycket bra och trevlig service! Bra varor. Personligt.
Fantastisk service Du ringer beställer dom kommer installerar ser till att Du kommer igång och så har Du både tv ljud och bild på direkten
Mycket nöjd med utfört arbete. Snabbt och proffsigt rakt igenom. Fem plus!
Trevlig tillmötesgående och snabb leverans
Proffsig, hjälpsam och trevlig. Rekommenderas
Väldigt duktig och kompeten Instalator.
Mycket trevligt bemötande och vi är mer än nöjda med ljud- och bildprojektet som Fokus Ljud & Bild genomfört i vårt nya showroom
Trevliga och kompetenta på alla sätt!
Är mångårig kund och har alltid varit mycket nöjd med Fokus ljud och bild. Kunniga, serviceinriktade, flexibla, snabba och tillmötesgående. Har köpt ljudsystem för ute och inne, tv, internetlösningar o.s.v. Kommer att fortsätta anlita företaget. Mvh Agneta
Mycket nöjd med Wille Liljenfeldts bemötande, trevlig, snabb och proffsig! Övriga medarbetare är också kanon
Köpte en tv-hiss. Fick god hjälp av en trevlig och kullig kille
Bästa service man kan få. Extrem kunnig personal som kommer med rimliga förslag för det ändamålet jag sökte hjälp, nämligen att bytta TV, förbättra ljudkvalitet och förbättra Wifi hemma.
Gick snabbt att få till möte med Fokus. Effektivt möte hemma hos oss. Teknikern löste vårt problem
Kan varmt rekommendera Viktor på Fokus Ljud & Bild. Bra lösning, snyggt gjort, kunnig och noggrann!
-Får alltid kontakt med de, bra bemötande försöker alltid hitta lösningar istället för som vissa andra bara se problemen. -Mina förväntningar har hittills infriats med råge, hoppas det fortsätter så för det är den bästa reklamen. -Jag har nyligen byggt mig ett nytt hus där jag anlitade Fokus för att fixa ett bra ljudsystem i huset, och de levererade ett system som vi är mycket nöjda med kanske inte säger så mycket men som många andra så har man tyvärr en begränsning vad gäller budget speciellt i samband med ett husbygge...
Jag upplevde dem kunniga, lyhörda och servicebenägna. Löste alla svårigheter i vårt hus. //Dan
Otroligt kundfokus! Duktiga killar som löser problem. När något uppstår akut så löser de problemet på distans eller så kommer de så fort de kan. Rekomenderas starkt!
Mycket bra service, bemötande och resultat. Kan varmt rekommendera företaget till andra.
Suverän service och mycket duktig personal.
Snabb service och trevligt bemötande med återkoppling
Superbra service, snabba och kunniga!
Det jag behövde hjälp med jag köpte en adapter till playtjänster
Utför sitt jobb med snabbt och bra tack vare hög kompetens.
Så nöjd med min installation! Rekommenderar
Jag blev mycket väl bemött, extremt kundorienterade som företag och jobbet utfördes proffsigt och snyggt.
Trevligt bemötande, enkelt, smidigt och ett fint resultat! Tack William
Tredje gången jag använder mig av Ljud & Bild när jag installerar ny TV i samband med flytt. Lika nöjd varje gång!!! Rekommenderas starkt.
De har hjälpt mig i flera och och de är alltid hjälpsamma, snabba, proffsiga till ett rimligt pris
Vi får alltid snabb och proffsig hjälp med allt som har med tv, bredband o annan elektronik att göra! Fokus ljud o bild är alltid snabba, trevliga och glada 😊
Utomordentligt trevlig personal, mycket servic-minded. Hade en del problem med min lösning men fixade snabbt till problemen. Kan rekommendera företaget
Oerhört proffsigt bemötande med genuint kundfokus. Vårt behov och tänkta nyttjande av ljudanläggning, Wifi mm fick helt styra. Den anläggning vi nu har är optimal och vi har inte lockats att inkludera en massa "features" som vi inte kommer att ha nytta av. Mycket bra rådgivning och leverans med andra ord.
Vi på Salong VITA. Är så nöjda. De är kunniga och jobbar snyggt med heltänk
Väldigt kunniga och tjänstvilliga. Tar egna initiativ till att föreslå uppgraderingar. Kan starkt rekommendera!
Otrolig service, samt kunnig och trevlig personal. Rekommenderas starkt..
Supertrevlig och duktiga Montörer , alltid hjälpsamma ifall man behöver hjälp med nåt
Toppen bra killar, kanon snygga installationer av allt inom hemelektronik och nätverk