Folier.se

Folier.se

• BadgeEightYears
2 049
4.7

Välkommen till Folier.se Vi det lilla företaget med den stora kompetensen när det gäller maskiner och material för tryck på mjuka och hårda material. Vi erbjuder dig stöd och råd när du vill ta steget för att starta eller utveckla din tryckverksamhet och har expertis inom områden som till exempel DTF och DTG, skärplottrar...

2049 omdömen om Folier.se

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 2049 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Christofer G
Wrote about Folier.se

Super snabb leverans. Fick hem paketet dagen efter jag la min order! Bra kvalitet på skyltvinylen, lättarbetad

Oliver B
Wrote about Folier.se

Trevliga och hjälpsamma, snabb återkoppling och support!

Alf K
Wrote about Folier.se

Enkelt att beställa, hittade direkt vad jag sökte. Bra material till bra pris. Stryka på ark

Stefan N
Wrote about Folier.se

Snabb leverans.Bra produkter,kommer handla mer när det behövs.

Kristofer B
Wrote about Folier.se

Liten kund här, men glad för supersnabba leveranser och det jag köpte var av utmärkt kvalitet

Lars N
Wrote about Folier.se

Väldigt tillmötesgående vid frågor innan köp. Verkligen kunniga på sin sak. Produkten fungerade precis så som utlovat.

Rolf D
Wrote about Folier.se

Proffsigt bemötande med stort kunnande!

Amanda M
Wrote about Folier.se

Snabb leverans, bra kvalitet. Önskar fler betalningsalternativ.

Jennie L
Wrote about Folier.se

Lite bökigt med förskottsfaktura för företag men annars supernöjd.

Liridona B
Wrote about Folier.se

Jättefint men beställde fel så kom inte till nytta

Lars F
Wrote about Folier.se

Snabbt leverans, produkten fungerar bra. Mycket nöjd.

Charlotte F
Wrote about Folier.se

Otroligt snabba leveranser och bra utbud.

Magnus G
Wrote about Folier.se

Det enda negativa med köpupplevelsen var att företaget reco skickade flera tjatmail om att jag skulle skriva en recension.

Jan A
Wrote about Folier.se

Fungerar bra så länge allt är OK. Lite sämre respons om man har klagomål på produkter man köpt,

Cornelia G

super bra service :)

Marléne E
Wrote about Folier.se

Bra och snabb leverans, bra kvalité på folien. Däremot inte så miljövänligt att skicka 1 meters folie på stora tjocka papprullar. Kanske bättre att rulla de som de är och skicka i en cylinderformad förpackning? Eller bara rullade i en kartong med förpackningsmaterial, har funkat utmärkt från andra leverantörer 😊

Örjan S
Wrote about Folier.se

Snabba på att skicka beställningar

Guntars B
Wrote about Folier.se

Everything went well, thank you for fast response.

Mats E
Wrote about Folier.se

Jag har handlat hos Folier tidigare fast inte ofta. Denna gång fyllde jag på mitt förråd av färgad vinyl som jag använder när jag bygger modeller. Även denna gång gick ordern snabbt och enkelt tillväga så jag är nöjd med mitt köp.

Tobias S
Wrote about Folier.se

Bra produkter med snabb leverans! Dom hjälper oss att maximera servicen till våra kunder //Gymcrush.se

Maria F
Wrote about Folier.se

Hjälpsamma vid beställning. Snabb leverans.

Eva F
Wrote about Folier.se

Snabb leverans o bra produkter

Gerrie W
Wrote about Folier.se

Bra produkter snabb service! Rekommenderar!

Daniel B
Wrote about Folier.se

snabb och smidig leverans. tydlig hemsida.

Dynaprint A
Wrote about Folier.se

Snabb och proffsig återkoppling och mycket trevlig kontakt! Rekommenderar!

Hans P
Wrote about Folier.se

Otroligt snabba och trygga leveranser. Bra och tydlig info på hemsidan, extra + för tips och trix för oss kunder.

Jerker O
Wrote about Folier.se

Snabb leverans och bra pris. Lätt att hitta korrekt information på hemsidan.

Katarina M
Wrote about Folier.se

bra varor och snabb leverans, mycket bra

Glad G
Wrote about Folier.se

Bra service, snabb och enkel att beställa. Snabb leverans. Mycket nöjd.

Vindelns K
Wrote about Folier.se

Bra hjälp vid frågor. Blev kopplad till expert.

Maciej C

Produkt dobrej jakości..... błyskawiczna przesyłka.... 5+

Roger H
Wrote about Folier.se

Mycket trevligt bemötande och supersnabba leveranser

Andreas J
Wrote about Folier.se

Som ny kund, uppskattar jag en bra hemsida samt bra service. Snabb leverans och lätt med betalning. Vi köpte folie för skärmaskin, som vi upplevt var av bra kvalitet.

Marcus G
Wrote about Folier.se

Grymt, snabb leverans osv Aldrig haft några problem överhuvud taget

Agnes H
Wrote about Folier.se

Jag driver ett litet företag som dekorerar T-shirts, muggar osv., och till detta köper jag regelbundet HTV, transfermaterial, sublimeringsprodukter och tillbehör med mera från Folier.se. Jag är mycket nöjd. Webshopen är tydlig och lättnavigerad, med mycket användbar information. Beställningsprocessen är enkel, och beskrivningarna och priserna stämmer väl överens med verkligheten. Vid några tillfällen har jag kontaktat dem via e-post med frågor, och jag har alltid fått blixtsnabba, korrekta och tillfredsställande svar,...

Cecilia C
Wrote about Folier.se

Snabb leverans, bra utbud av produkter och bra service! Toppen verkligen

Josefin B
Wrote about Folier.se

Snabb leverans, bra priser och riktigt bra vinyl!

Islam A
Wrote about Folier.se

Jätte bra kvalitet 👍🏻👍🏻👍🏻 jätte nöjd

Robert R
Wrote about Folier.se

Otroligt snabb och bra leverans!!!

Madeleine B
Wrote about Folier.se

Snabb leverans och bra kvalité

George T
Wrote about Folier.se

Snabbt och enkelt att beställa!

Kåre M
Wrote about Folier.se

Trevligt och snabbt bemötande. Litet minus för otydlig navigation och sortering på hemsidan.

Charlotte M
Wrote about Folier.se

Väldigt bra service, trevligt bemötande och snabb leverans! Hade några frågor innan beställningen och fick svar direkt. Jag kommer utan tvekan beställa från Folier.se igen.

Åsa J
Wrote about Folier.se

Alltid snabb leverans. Bra produkter.

Anna-Lisa A
Wrote about Folier.se

Jag tycker det är svårt att välja mellan olika htv och olika vinyler. Tycker det är svårt att veta olikheter, när man inte är så insatt.

Annika N

Snabbt behand! Snabbt skickad! Bra produkter! Bra hemsida

Pernilla C
Wrote about Folier.se

Trots att jag beställde på söndag före jul som var på onsdagen fick jag mina saker före jul. Jag fick också snabbt svar via e-post när jag hade frågor om produkter jag ville köpa. Jag är nöjd!

Thomas J
Wrote about Folier.se

Super snabb leverans. Bra packat. Ett stort utbud. Toppen helt enkelt.

Bertil A
Wrote about Folier.se

Snabb leverans och utmärkt produkt.

Ann-christine J
Wrote about Folier.se

Snabb leverans, mycket bra kvalitet!