Folksam

Virkesvägen 1, 703 63 Örebro — Visa karta

1.0 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Folksam

 • 2020-01-20

  Spontant omdöme
  Bo Torsten Johan S skrev om Folksam
  Vi har tecknat en villa hemförsäkring stor som Folksam marknadsför som den bästa försäkring man kan ha. Efter ett skadefritt år råkade vi nyligen ut för en vattenskada. Handläggningen av denna skada har varit under all kritik. Vi har bildbevis på vattenfläckar som finns på golv samt att vår egen besiktningsman konstaterat att vattenskada finns, men handläggaren anför att ingen vattenskada föreligger.

  Som konsument blir man förskräck av hur oförsäkrad man egentligen är med Folksam samt hur amatörmässigt deras skadeärenden sköts samt deras kompetensnivå.

  Jag arbetar som fastighetsmäklare och möter många kunder som frågar om bra försäkringsbolag och jag kommer direkt att varna dom för Folksam. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-12-05

  Spontant omdöme
  MAGNUS S skrev om Folksam
  Sämsta försäkringsbolaget, tecknade en prova på försäkring i samband med ett bilköp hos Holmgrens bil i Göteborg. Ruskigt dålig service och bemötande. Teckna aldrig en bilförsäkring hos Folksam! Läs mer
  gillar detta
 • Malin M

  2013-06-07

  Spontant omdöme
  Malin M skrev om Folksam
  absolut sämsta försäkringsbolaget på hela branschen Läs mer
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco