Folksol Stockholm AB
Utmärkelser
16 omdömen om Folksol Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Folksol Stockholm AB
Proffsigt bemötande, platsbesök och resonemang kring olika alternativ. Snabb leverans och igångsättande och framförallt, begär de inga penga förens allt var installerat och klart!! Rekommenderas varmt!!
skrev om Folksol Stockholm AB
Vi är mycket nöjda med företaget Folksol. Trevlig personal. Nöjda med solcellerna.
skrev om Folksol Stockholm AB
Mycket smidiga att ha göra med trevligt bemötande
Och leverans utförande levde upp till förväntningarna -
skrev om Folksol Stockholm AB
Folksol Stockholm AB installerade solceller på vårt hus sommaren 2022.
Folksol har funnits med i alla steg, från beräkningar, val av material, installation och kontakt med externa leverantörer som behövdes utifrån husets förutsättningar.
Folksol har också varit behjälpliga i efterhand vid frågor, funderingar och själva följt upp hur vi upplevt processen och installationens utfall samt effekt.
Jag kan bara lämna de absolut bästa av rekommendationer till Folksol Stockholm AB.
Alexander -
skrev om Folksol Stockholm AB
Anlitade Folksol för installation av solceller till vår BRF i Älta. Trotts stor efterfrågan fick vi snabb hjälp och är super nöjd med installationen, skönt att få det på plats inför sommaren!
Rekommenderar er att ta kontakt med Erik på Folksol ifall ni går i tankarna om installation! -
skrev om Folksol Stockholm AB
Proffsigt & otroligt snabb service samt installation.
På 12 dagar ifrån beställningen så var vårt system fullt igång, uppkopplade emot ellevio och producerade som det skulle. Riktigt proffsiga. -
skrev om Folksol Stockholm AB
Inget strul allt gick som planerat. Trevliga och kompetenta!
skrev om Folksol Stockholm AB
Snabb och bra leverans av laddbox. Rekommenderar Folksol för framtida installationer 👍
skrev om Folksol Stockholm AB
Allt har funkat bra! Flexibelt och lätt att få kontakt vid frågor. Rekommenderar!
skrev om Folksol Stockholm AB
Bra service och snabb leverans av laddbox!
skrev om Folksol Stockholm AB
Snabba kunniga och flexibla. Enkel process att ta sig igenom.
skrev om Folksol Stockholm AB
Snabbt, proffsigt och höll vad de lovade.
skrev om Folksol Stockholm AB
Allt funkade mycket bra, från första kontakt till installation klar.
Ren och snygg installation, fin och dold kabeldragning.
Jag är så nöjd. -
skrev om Folksol Stockholm AB
Väldigt nöjd. Snabb återkoppling, löpande information och proffsig installation.
skrev om Folksol Stockholm AB
Dom var snabba i att hjälpa mig byta märke/variant på panelerna när mina var slut i Sverige.
Övrigt håll de både tidsplan, kom i tid och slutförde arbetet på ett bra sätt. Hjälpte mig till och med att installera appar och anslutningar till min elnätsleverantör fast det inte ingick. -
skrev om Folksol Stockholm AB
Professionella och snabba! Rekommenderas varmt! Prisvärda!