Folksol Stockholm AB

Utmärkelser

16 omdömen om Folksol Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-05-31 Insamlad av företaget
    Proffsigt bemötande, platsbesök och resonemang kring olika alternativ. Snabb leverans och igångsättande och framförallt, begär de inga penga förens allt var installerat och klart!! Rekommenderas varmt!!
    Tack för att du lämnade omdöme Jan! Folksol Stockholm AB
    2023-05-31 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med företaget Folksol. Trevlig personal. Nöjda med solcellerna.
    Tack för det fina omdömet Maria! Folksol Stockholm AB
    2023-05-31 Insamlad av företaget
    Mycket smidiga att ha göra med trevligt bemötande
    Och leverans utförande levde upp till förväntningarna
    Tack för det fina omdömet Thomas! Folksol Stockholm AB
    2023-05-09 Insamlad av företaget
    Folksol Stockholm AB installerade solceller på vårt hus sommaren 2022.

Folksol har funnits med i alla steg, från beräkningar, val av material, installation och kontakt med externa leverantörer som behövdes utifrån husets förutsättningar.

Folksol har också varit behjälpliga i efterhand vid frågor, funderingar och själva följt upp hur vi upplevt processen och installationens utfall samt effekt.

Jag kan bara lämna de absolut bästa av rekommendationer till Folksol Stockholm AB.

Alexander
    Tack för det fina och utförliga omdömet Alexander! Folksol Stockholm AB
    2023-05-09 Spontant omdöme
    Anlitade Folksol för installation av solceller till vår BRF i Älta. Trotts stor efterfrågan fick vi snabb hjälp och är super nöjd med installationen, skönt att få det på plats inför sommaren!

Rekommenderar er att ta kontakt med Erik på Folksol ifall ni går i tankarna om installation!
    Tack Hans för det fina omdömet! Folksol Stockholm AB
    2023-05-06 Insamlad av företaget
    Proffsigt & otroligt snabb service samt installation.

På 12 dagar ifrån beställningen så var vårt system fullt igång, uppkopplade emot ellevio och producerade som det skulle. Riktigt proffsiga.
    2023-05-06 Insamlad av företaget
    Inget strul allt gick som planerat. Trevliga och kompetenta!
    Tack för du tog tid och lämnade ett omdöme! Hoppas din anläggning matar på! Folksol Stockholm AB
    2023-04-26 Spontant omdöme
    Snabb och bra leverans av laddbox. Rekommenderar Folksol för framtida installationer 👍
    Stort tack för att du tog dig tid till att lämna ett omdöme Roksolana! Folksol Stockholm AB
    2023-04-26 Spontant omdöme
    Allt har funkat bra! Flexibelt och lätt att få kontakt vid frågor. Rekommenderar!
    Stort tack för att du tog dig tid till att lämna ett omdöme Åsa! Folksol Stockholm AB
    2023-04-23 Insamlad av företaget
    Bra service och snabb leverans av laddbox!
    Tack! Hoppas bilen går bra nu :-) Folksol Stockholm AB
    2023-04-23 Insamlad av företaget
    Snabba kunniga och flexibla. Enkel process att ta sig igenom.
    Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme Fredric! Folksol Stockholm AB
    2023-04-22 Insamlad av företaget
    Snabbt, proffsigt och höll vad de lovade.
    Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme Johan! Folksol Stockholm AB
  • Johan B
    skrev om Folksol Stockholm AB
    2023-04-15 Insamlad av företaget
    Allt funkade mycket bra, från första kontakt till installation klar.
    Ren och snygg installation, fin och dold kabeldragning.
    Jag är så nöjd.
    Tack Johan! Hoppas allt fungerar bra för dig nu! Folksol Stockholm AB
    2023-04-13 Insamlad av företaget
    Väldigt nöjd. Snabb återkoppling, löpande information och proffsig installation.
    Stort Tack för att du tog dig tid till att lämna ett omdöme. Folksol Stockholm AB
    2023-04-11 Insamlad av företaget
    Dom var snabba i att hjälpa mig byta märke/variant på panelerna när mina var slut i Sverige.
    Övrigt håll de både tidsplan, kom i tid och slutförde arbetet på ett bra sätt. Hjälpte mig till och med att installera appar och anslutningar till min elnätsleverantör fast det inte ingick.
    Stort Tack för att du tog dig tid till att lämna ett omdöme. Hoppas anläggningen producerar bra åt dig nu! Folksol Stockholm AB
    2023-04-11 Insamlad av företaget
    Professionella och snabba! Rekommenderas varmt! Prisvärda!