Fordonscenter Piteå AB

En del av Autoexperten
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 070-646 95 80 Dela

Välkommen till Fordons Center – din Autoexperten Bilverkstad i Öjebyn! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer av olika slag, felsökning, batteritest och batteribyte samt installation av motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi hjälper dig med att byta däck...

25 omdömen om Fordonscenter Piteå AB

Sven Joel C
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Klockrent bemötande och resultat varje gång. Konkurrenskraftiga priser och det verkar alltid gå att klämma in trots full kalender.

Jens Erik H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Snabb och bra service! Rekommenderas.

Leif Göran Christer M
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt bemötande. Utan broms, ringde flera verkstäder ingen hade tid 3 veckors väntetid. Fordonscenter hade också fullt upp men bad mig köra dit bilen kom en lucka skulle dom titta på den. Dagen efter var problemet åtgärdat. Så ett stort tack till Mattias och hans team som kunde lösa mitt problem så snabbt

Olof Åke H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt bemötande. Hjälpsam personal.

Jan Einar E
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Jag blev mycket bra bemöt det är mycket bra service trevliga

Karin Vivi-Ann H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt och bra bemötande och bra utfört arbete

Fredrik Ingemar Danie N
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Alltid lika trevliga och bra bemötande.

Pm Rör & Vvs A

Fint bemötande kan rekomenderas

Gunnar Wikbergs S
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Snabb och bra service prissatt på en gång innan man har börjat med jobbet

Olov Patrik J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra kundservice och kunde klämma in snabb jobb fast de inte hade egentligen tid.

Malin Catarina E
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevliga, snabba och gör ett bra jobb! Fullt förtroende för dom!

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Thomas N
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt bemötande o bra service

Ruus Printbyrå A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mycket bra bemötande, väldigt ärligt och rättframt med både problem, möjligheter och kostnader. Kommer definitivt anlita igen.

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar verkstaden

Sikfors Rör A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mkt nöjd bra service och rimliga priser bra bemötande Dom försöker alltid ställa upp fast dom har mycket jobb Kommer anlita dom mera👍

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Maj B
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt bemötande o snabb o bra service mycket nöjd

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Ida Veronica V
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Alltid snabb service och bra kundbemötande. Bra information om vad som behöver repareras samt pris på arbeten

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Laila Ros-Marie Ö
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bästa bilverkstad, trevlig personal och bra service

Christina Elina K
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Serviceinriktade, proffsiga och kompetenta. Utan tvekan alltid företaget jag kontaktar när det gäller min bil!

Lars Marcus J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Snabb hjälp och tydlig kommunikation. Bra bemötande!

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Buchen Sweden A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Väldigt bra och snabb service bra kundbemötande

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Per Leo Ras J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Alltid tipp topp service! Trevlig personal och rimliga priser,

Gräsetableringar I Piteå A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bästa verkstaden i Piteå alltid bra service.

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Lars Joel Stefan J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra bemötande trevlig personal jobbet bra utfört.

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Siv Maria Ulrika L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Alltid trevligt bemötande och proffsigt jobb på Fordonscenter i Piteå.

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen.Tusen tack! Tusen tack! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Hans Niclas H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Jag vill uttrycka min uppskattning för Mattias och hans kollegor på Autoexperten. De är föredömligt duktiga, alltid serviceminded och pålitliga – ett riktigt proffsigt team man kan lita på.

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar vi på verkstan