Fordonscenter Piteå AB

En del av Autoexperten
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 070-646 95 80 Dela

Välkommen till Fordons Center – din Autoexperten Bilverkstad i Öjebyn! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer av olika slag, felsökning, batteritest och batteribyte samt installation av motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi hjälper dig med att byta däck...

197 omdömen om Fordonscenter Piteå AB

Tina Maria I
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Toppen ställe alltid nöjd, trevliga killar

Ulf Erik L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra mottagande, snabbt utförd service, pris exakt enl ök

Ewa Maria Elizabet V

Superbra service, väl utfört arbete & supertrevligt bemötande 😊

Kent Olof H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mattias på fordonscenter vet verkligen hur man tar han om kunder...hatten av👏👏

Karl Martin Urban H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt bemötande kunnig personal och snabb leverans

Alf Ingvar Magnus S
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra servis hyfsade priser bra kundkontakt.

Stefan Mattias B
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra bemötande och kontakt! Lämnat in bilen här några gånger nu och alltid blivit nöjd. Denna gång fick jag nya vinterdäck monterade på bilen.

Gunilla S
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Toppen bra trevligt bemötande bra service

Louise Katarina L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Snabbt, enkelt och trevligt bemötande

Rolf Peter L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mycket bra service snabb å duktig oppa å reparera

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Stefan Gunnar A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Reparationen gick bra men bemötandet var lite syrligt

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.

Linnea Niroshi L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Jättefint bemötande framförallt! De försöker få till det bästa priset och sen även boka in en tid för åtgärdande så snart de kan. Jag är jättenöjd!

Laila Maj Anette B
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mycket duktiga och kompetenta. Alltid trevliga och vänlig personal. Utför ett utomordentligt arbete. Detta företag kan man verkligen tipsa andra om. Laila.

Rolf Urban F
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra bemötande och bra utförd arbete.

Bror Martin L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Toppklass på allt! Har inget negativt att säga, jättebra service och humana priser.

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Carbec A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Servat bil och släp. Kanonservice! Snabbt och pålitligt precis som man vill ha det👍

Hans Stefan N

Super! Bemötande och utfört arbete

Bo Stefan M

Bra service trevlig personal 👍👍

Alf Kenneth W
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Fick hjälp direkt då mitt ärende va

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Gerd Sylvia J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Kort väntetid och trevlig personal bra service.

Yvonne Anita B
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt bemötande, proffsig personal Ingenting är omöjligt för dom

Evelina Maria Marry L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mycket bra service och trevligt bemötande

Clas Johan Ä
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Toppen! Gick fort att få problemet fixat och till ett bra pris. 👍

Carl Johan Emanuel H
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mycket kompetent och trevlig personal. Fick återkoppling löpande under arbetet, mycket bra! /Johan

Erik Marcus R Ö
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Kanonbra service! Mycket lätt att ha och göra med och kan VARMT rekommenderas

Bengt Magnus K
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra service, ärliga, snabba och noggranna!

Karin Agneta J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevlig bemötande. Höll vad dom sagt om hur lång tid det skulle ta. Priset var det vi kommit överens om. Bytte haldex rör på en opel insignia vilket innebär att plocka ner bakvagnen. Kommer att anlita dom igen

Heidi Maria Indine M
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Enkelt och snabbt att boka utifrån mina förutsättningar. Information om bilen och vad som kommer att behöva åtgärdas i framtiden.

Ruth Hanna Josefine Ö

Bäst. Snabba. Trevlig personal

Karin Kristina J
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Snabb hjälp, trevligt och fint bemötande :) Ser alltid möjligheter. Känns tryggt att lämna in min bil här / Kristina

Åke Kenneth S

Snabbt och bra . Lätt att boka och trevligt bemötande

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Elin Maria B
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra service håller vad de lovar in

Eva Anna-Karin L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevligt och bra information när bilen var färdig. Även information om framtida åtgärder att tänka på.

Kjell Gunnar L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mycket nöjd servicen på stället. Klara besked vad det kostar, när man beställer jobbet .👍 Hälsningar från Långhed

Sven Krister L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Som vanligt ett varmt bemötande,och ett bra jobb.jag skulle göra en fullservice,och det gjordes med bravur! Det gick snabbt och jag fick ett sms när bilen var klar.Och hämtade bilen nöjd och glad. Christer.

Loay A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Det var riktigt bra upplevelse

Eva Elisabet N
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Dom är ALLTID trevliga & serviceinriktad, bästa stället i stan att lämna in bilen. Har alltid fått snabb & bra hjälp då vi haft problem med bilarna

Hanna Birgitta G
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bästa verkstaden med trevlig och kunnig personal 👌

Peter Ronny F

Snabba. Bra bemötande. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Madelene Mari S
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Alltid trevligt bemött och hjälpsamma. Denna gången beställde jag nya vinterdäck, vilket löste sig väldigt snabbt å smidigt. Och bra priser! Rekommenderar verkligen Fordonscenter 😊

Sebastian Rolf Ingem L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Trevlig personal och bra bemötande

Ulla Linnéa K
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Ett mycket trevligt möte och jag fick hjälp på en gång med byte av bilens däck och sen förvaring ,jättefina killar som sköter detta

Karin Margareta G
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Snabb service och alltid trevligt bemötande.

Solveig Susann B
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Alltid trevliga och tillmötesgående, gör bra jobb och har rimliga priser.

Siv Gulli Linnéa L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra bemötande och bra service samt överkomligt pris

Rolf V
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Väl bemött och hjälpsam. Hyfsat bra priser.

Gun Eva Linda G
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra snabb servise trevligt bemötande å trevlig personal

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Marie Christine A
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Mkt trevligt bemötande, och proffsigt jobb.

Karl Håkan L
Skrev om Fordonscenter Piteå AB

Bra bemötande och bra förklaring på åtgärd kos tnad

Svar från Fordonscenter Piteå AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Mats Göran B

Hjälpsamma, kunniga och trevliga