Mycket bra utbud på bilar och framförallt engagerad personal!
Fordonsgruppen
Välkommen till Fordonsgruppen! Vi på Fordonsgruppen har en stor passion för bilar och deras mekanik, estetik och teknik. Det som började som en hobby har nu gjort att vi kan hålla på med det vi älskar på heltid. Med stort engagemang och hög ambitionsnivå hjälper vi dig när du behöver hjälp att sälja din bil, förmedla den vidare...
474 omdömen om Fordonsgruppen
Sedan starten hos Reco 2020
Toppen toppen toppen toppen toppen toppen
Stort tack för ditt härliga omdöme och för ditt återkommande förtroende 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att du återigen valde att göra affär med oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volvo XC40 och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka 😊
Köpte bilen av Ali på fordonsgruppen, han hämtade mig från stationen i västerås med trevligt bemötande. Han var professionell och allt på telefonen var som det i verkligheten. Nöjd med mitt köp.
Hej Hamza, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och hela köpupplevelsen hos oss. Kul också att höra att allt motsvarade förväntningarna när du kom och tittade på bilen. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volvo XC60 B5 AWD och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Väldigt professionella och enkla att ha att göra med. De kär med öppna kort och är mycket hjälpsamma, med stort kundfokus.
Hej Poia, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade bemötandet och att affären kändes både smidig och professionell. Vi försöker alltid vara transparenta och hjälpsamma genom hela processen, så det betyder mycket att du upplevt det så. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volvo XC40 Inscription och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Proffsen är med råge bäst i stan på bilar, det är ett nöje att besöka dem, alltid ett trevligt bemötande, Jag köpte min andra bil där, fick ett bra pris igen, är mycket nöjd med min nya BMW I4, Rekommenderar FORDONSGRUPPEN till alla som går i köpa bil tankar.
Hej Kent, Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för ditt återkommande förtroende 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att du återigen valde att köpa bil utav oss och att du känner dig så nöjd med både bemötandet och affären. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW i4 M50 och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka igen 😊
helt klart bästa servisen. har köp 5 bilar på 2 år av dom och jag blir bara nöjdare och nöjdare. en bil firma man kan lita på och tar 100% ansvar 10 av 10 i betyg
Stort tack för ert fantastiska omdöme och för ert återkommande förtroende 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att ni valt att köpa flera bilar utav oss genom åren och att ni känner er så nöjda varje gång. Vi uppskattar verkligen de fina orden och ert förtroende för oss. Varmt välkomna tillbaka – vi ser fram emot nästa affär 😊
Trevliga och hjälpsamma säljare.
Hej Gezim, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och hjälpen du fick hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW 520 M Sport och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Majid otroligt bra Allt smidigt o professionellt mvh Claes
Hej Claes, Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt återkommande förtroende 😊 Det gläder oss verkligen att du återigen valde att göra affär med oss och att du upplevde allt som smidigt och professionellt. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Audi TTS och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Mycket god kommunikation och smidig affär.
Hej Marcus, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och hur smidig affären blev. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW X5 M Sport och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Suveränt bemötande. Bra dialog kring bilen innan köp. Kul affär helt enkelt!
Hej Johan, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade bemötandet och dialogen genom hela affären. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mercedes-Benz SL 500 och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Ali är kunnig, tillgänglig och hanterar förfrågningar på ett konstruktivt, ärligt och transparent sätt så köpbeslutet blev informerat och därför enkelt. Det blev ett bra affärsavslut för båda - jag kan varmt rekommendera Fordonsgruppen. Jag köpte en Panamera i april 2026.
Hej Magnus, Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för dina fina ord 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade bemötandet och att hela processen kändes ärlig, transparent och smidig från början till slut. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Porsche Panamera 4S E-Hybrid och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Vi har idag köpt en ny bil av Fordonsgruppen och vill tacka både Ali och Jonis för ett mycket professionellt bemötande. Precis den känsla man vill ha! //Micke o Susanne
Hej Micke & Susanne, Stort tack för ert fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att ni uppskattade bemötandet från både Ali och Jonis och att ni fick precis den känslan man vill ha vid ett bilköp. Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Audi A5 Cabriolet och önskar er många härliga mil framöver! Varmt välkomna tillbaka.
Köpte bil från fordonsgruppen, allt gick smidigt och dem var väldigt professionella på det dem gjorde. Riktigt nöjd med hela upplevelsen vid bilköpet.
Hej Ivan, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med hela upplevelsen och att affären kändes smidig och professionell från början till slut. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volkswagen Golf R och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Enkeloch smidig affär trots en del bilstrul
Hej Mikael, Stort tack för ditt omdöme 😊 Det gläder oss att du upplevde affären som enkel och smidig trots att det dök upp lite strul längs vägen. Vi uppskattar verkligen ett bra samarbete och är glada att vi kunde lösa allt på ett smidigt sätt tillsammans. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Tesla Model Y och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Smidig affär, lätta att ha och göra med.
Hej Rickard, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du upplevde affären som smidig och att du trivdes med oss genom hela processen. Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Tesla Model Y Long Range och önskar er många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Riktigt trevligt bemötande. Alla beskrivningar spot on. Tar sig tid och förklarar funktioner och inte minst hjälper till att få appar att fungera klockrent. Kan sin sak och jag köper gärna min nästa bil hos dom här grabbarna.
Hej Mats, Stort tack för ditt fantastiska omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade både bemötandet och hjälpen du fick genom hela affären. Kul också att höra att du uppskattade genomgången av bilen och hjälpen med apparna – vi försöker alltid se till att allt fungerar som det ska innan leverans. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW X5 50e M Sport och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Fordongruppen ger en fantastisk köp upplevelse av bil, från början till slut. Riktigt bra bemötande , proffsig säljare med god kunskap om bilen han sålde till mig. Väldigt trevliga. Rekommenderas varmt att besöka denna bilhall.
Hej Benny, Stort tack för ditt fantastiska omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med hela köpupplevelsen och bemötandet hos oss. Kul också att höra att du uppskattade kunskapen och servicen kring bilen. Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Kia Sorento och önskar er många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Väldigt bra service och flexibla. Håller det dom lovar och är hjälpsamma hela vägen.
Stort tack för ert fina omdöme 😊 Det gläder oss att ni är nöjda med både servicen och hela affären hos oss. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Volkswagen Transporter! Varmt välkomna tillbaka framöver.
Snabba, smidiga, trevliga. När något inte riktigt gått som tänkt är de lösningsorienterade och håller vad dem lovar. Ger marknadsmässiga inbytespris och är måna om att man är nöjd. Rekommenderas!
Hej Victor, Stort tack för ditt fantastiska omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade både bemötandet och hur vi hanterade affären när allt inte gick helt enligt plan. Vi försöker alltid vara lösningsorienterade och hålla det vi lovar, så det betyder mycket att du upplevt det så. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mazda CX-60 och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Kunnig och service inriktad personal.Jag är mycket nöjd.
Hej Jan, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och bemötandet hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW X5 M Sport och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Fick ett mkt bra och seriöst intryck av Majid & co på Fordonsgruppen när vi hade kontakt över telefon och videosamtal. Så pass att jag vågade köpa familjens andrabil på distans dvs utan att vare sig ha sett bilen eller träffat dem fysiskt. Otroligt smidig process med digital signering av köpeavtal, två veckor gratis bilförsäkring, transport via lastbil och leverans vid dörren. Kan rekommendera denna professionella och seriösa bilfirma.
Hej Louise, Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för förtroendet 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att ni kände er så trygga genom hela processen trots att köpet skedde helt på distans. Det gläder oss att allt från videosamtal och digital signering till transport och leverans fungerade smidigt för er. Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Volvo och önskar er många fina mil framöver! Varmt välkomna tillbaka.
Jag är en återkommande kund och skulle inte kunna tänka mig gå någon annanstans för att köpa bil! Supernöjd varje gång!
Hej Haydar, Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för ditt återkommande förtroende 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du alltid känner dig nöjd hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volvo S90 R-Design och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka igen.
Hela processen var mycket positiv från första kontakt till sista. Smidig affär, trevligt bemötande och jag är väldigt nöjd med bilen jag köpte.
Hej Rickard, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med hela processen och att affären upplevdes smidig från början till slut. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Audi e-tron 55 och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
De bäst De har god erfarenhet inom bilbranschen och deras kundservice är mycket bra.
Hej Mahdi, Stort tack för ditt fina omdöme och dina vänliga ord 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både servicen och upplevelsen hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW X7 och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande och väldigt serviceminded.
Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och servicen hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mercedes-Benz A-Klass AMG Sport och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka
Snabb å proffsig service! Inget att klaga på.
Stort tack för ert fina omdöme 😊 Det gläder oss att ni är nöjda med både servicen och affären hos oss. Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Volkswagen Transporter och önskar er många problemfria mil framöver! Varmt välkomna tillbaka.
Riktigt bra från start till slut
Hej Roaks, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med hela affären från start till slut! Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW X5 och önskar dig många fina mil framöver. Varmt välkommen tillbaka!
🌟🌟🌟🌟🌟 5 av 5, fantastisk service!
Jag är mycket nöjd med mitt bilköp. Personalen var professionell, hjälpsam och hade ett mycket gott bemötande. Allt sköttes på ett seriöst och tydligt sätt, vilket gjorde att hela processen kändes trygg. Rekommenderas varmt.
Hej Farshad, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och hela köpupplevelsen hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW 328i xDrive M Sport och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Bra kommunikation, objektet stämde med beskrivningen, bra bemötande och en ärlig säljare. Högsta betyg till Fordonsgruppen i Västerås!
Hej Martin, Stort tack för ditt fantastiska omdöme 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade både kommunikationen, bemötandet och att bilen motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Tesla Model 3 Long Range och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Proffsigt och trevligt mottagande, kunnig och alert säljare.
Hej Mikael, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och servicen hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mercedes-Benz GLB 35 AMG och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Väldigt bra service och bra hjälp. Rekommenderar!!
Hej Jan, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och hjälpen du fått hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mercedes-Benz EQE och önskar dig många härliga mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Professionell och bra kundbemötande
Hej Choghere, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och servicen hos oss. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Renault Captur och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Dom är alltid lika grymma varje gång man köper bil. Var in för jag ville göra mig av med min s6a som jag hade och hittade på några bilar som var intressant. Ali var väldigt hjälpsam och professionell och visade alla objekten och affären gick smidigt och bra från början till slut. Väldigt duktiga grabbar som har kunden i fokus för, under och efter köp kan varmt rekommendera dom.
Hej Jimmie, Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för ditt återkommande förtroende 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både försäljningen av din Audi S6 och köpet av din Mercedes-Benz CLA AMG Sport. Kul också att höra att du uppskattade hjälpen från Ali och att hela affären kändes smidig från början till slut. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Enkelt och bra att ha att göra med samt ärligt firma.
Hej Bengt, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att du upplevde affären som enkel, smidig och ärlig. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volkswagen ID.5 och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Handlade en bil från Ali. Mycket bra service och en väldigt fin bil. Kan varmt rekommendera.
Hej Stefan, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bilen! Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din BMW 1-serie M Sport och önskar dig många fina mil framöver. Varmt välkommen tillbaka!
Köpte bil på distans, min dotter var på plats och tittade. Köp gick smidigt och än har det inte dykt upp nått oväntat.
Hej Ulf, Stort tack för ditt omdöme 😊 Det gläder oss att ni upplevde affären som smidig trots att köpet skedde på distans. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mercedes-Benz GLC Coupé AMG Sport och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Väldigt bra på svara i telefon när man ringde. Väldigt trevliga och samarbetsvillig. Kunde ha fått lite mer info om bilen på telefon vid första kontakten. Annars bara nöjd
Hej Karola, Stort tack för ditt omdöme och för din feedback 😊 Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och servicen hos oss. Vi tar även med oss din synpunkt kring informationen vid första kontakten och uppskattar att du delar med dig av den. Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Audi Q3 och önskar dig många fina mil framöver! Varmt välkommen tillbaka.
Så jävla grymma att jag hade kunnat hångla med säljarna!
Hej Kald, Stort tack för ett riktigt härligt omdöme 😄 Vi är glada att du är nöjd med både affären och bemötandet! Hoppas du kommer trivas riktigt bra med din Audi A5 Sportback och varmt välkommen tillbaka framöver 😊
Brukar inte lämna omdöme men eftersom jag är mycket nöjd med Fordonsgruppen vill jag delge detta. Tålmodiga, hjälpsamma, trevliga, professionella kan jag sammanfatta mitt omdöme med.
Hej Jan, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det betyder extra mycket att du valde att lämna en recension trots att du normalt sett inte brukar göra det. Vi är väldigt glada över att du upplevde affären som både professionell och smidig, och hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Mercedes-Benz A-Klass AMG Sport. Varmt välkommen tillbaka framöver!
Kan varmt rekommendera Fordonsgruppen i Västerås. Vi blev väldigt trevligt bemötta och säljaren Ali var väl insatt i bilen vi köpte. Bilen larmade för låg batterinivå och Fordonsgruppen tog utan att tveka på sig att lösa ett nytt batteri åt oss. Snyggt och proffsigt om du frågar mig. Vi kommer gärna tillbaka och köper fler bilar.
Hej Joakim, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av er upplevelse 😊 Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och affären kring er Mercedes-Benz GLC. Självklart vill vi att sådant som dyker upp efter köpet ska lösas på ett smidigt och professionellt sätt. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med bilen. Varmt välkomna tillbaka framöver!
Jätte trevlig säljare jätte nöjd
Hej Michaela, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd! Vi hoppas att du kommer trivas riktigt bra med din Volvo V60 och önskar dig många fina mil framöver. Varmt välkommen tillbaka!
Tusen tack för en snabb och smidig affär. Vi är mycket nöjda. Bra bemötande och service.
Hej Malin, Stort tack för ditt fina omdöme 😊 Det gläder oss att ni är nöjda med både affären, bemötandet och servicen. Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra med er Volvo V90 och önskar er många härliga mil framöver! Varmt välkomna tillbaka.
Mycket bra och professionellt hanterande av både sälj och köp då jag sålt en bil hos dom och köpt en annan.
Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet 😊 Det gläder oss att ni är nöjda med både försäljningen av er tidigare bil samt köpet av er Volkswagen Transporter hos oss. Vi uppskattar verkligen affären och önskar er varmt välkomna tillbaka framöver!
en bra bemött av fordonsgruppen
Hej Peter, Tack för ditt omdöme och för att du valde att köpa din Mercedes-Benz E 300 de utav oss 😊 Kul att höra att du är nöjd med bemötandet! Vi önskar dig många fina mil med bilen och varmt välkommen tillbaka framöver.
Sålde min bil här och kan varmt rekommendera Fordonsgruppen. Vi fick hjälp av Majid som hade fantastiskt bemötande och otroligt bra service. Det sköttes professionellt och smidigt med tydlig och bra kommunikation!! Som kund känner man sig väldigt trygg med att göra en affär hos dem. Rekommenderar starkt!
Hej Nor, Stort tack för din fina recension och för att du valde att sälja din Audi A5 Sportback till oss. Det gläder oss att du upplevde affären som smidig och professionell – precis som vi vill att det ska vara. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden! :)
Bäst i branschen! Alltid trevligt att göra affär hos Fordonsgruppen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Adrian, Stort tack för affären och för din fina recension – alltid lika roligt att ha dig som kund och vi vill tacka för ditt återkommande förtroende. Vi hoppas du är nöjd med din BMW M550d Ultimate. Varmt välkommen tillbaka! :)
Jag är en återkommande kund och som alltid är de väldigt professionella säljare. Jag är väldigt nöjd med affären och det är tryggt att köpa bil hos de. Rekommenderar starkt att besöka de 😊
Hej Abbas, Stort tack för din fina recension och för att du återigen valde att göra affär med oss! Det gläder oss att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp av BMW X5. Vi uppskattar verkligen din rekommendation – och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen framöver!
Fantastiskt bemötande,världsklass,kan rekommendera fler att handla bil där
Hej Sonny, Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder verkligen mycket för oss att du upplevde bemötandet som världsklass. Vi är glada att du är nöjd med din välutrustade BMW X6 och tackar varmt för affären. Vi önskar dig många härliga mil bakom ratten och ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du är sugen på ny bil.
Bemötandet var bra, men antingen var kunskapen om den aktuelle bilen inte tillräcklig, eller var de medvetna om att inte allt som utlovats i annonsen ( eller på informationsbladet i rutan på bilen) inte fanns i verkligheten. Något av avvikelsen kompenserades med prisreduktion, men långt ifrån allt!
Hej Sven Olof, Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback! Vi är ledsna över att utrustningen i annonsen inte helt stämde överens med verkligheten — det är något som tyvärr kan hända när informationen automatiskt hämtas från externa källor, och vi jobbar hela tiden på att bli bättre på det. Vi är glada att vi kunde hitta en lösning tillsammans med prisreduktionen, och hoppas att du ändå ska känna dig nöjd med din Mercedes SLC 43 AMG. Om det dyker upp några frågor eller om du behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig.