Bra och smidig affär med bra bemötande både från säljare och servicepersonal
Fordonspartner Gävleborg AB
Välkommen till Fordonspartner Gävleborg AB! Är du nyfiken på vad din bil kan vara värd? Hos oss på Fordonspartner Gävleborg AB värderar vi din bil helt kostnadsfritt. Har du lån på bilen så löser vi dessa åt dig och köper bilen av dig. Det erbjudande du får på din bil är dagsaktuellt med andra aktörer inom branschen. Vi är...
165 omdömen om Fordonspartner Gävleborg AB
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra service Bra bemötande hjälpsamma
Mycket trevlig personal och super bra bemötande. Mycket bra att göra bil affärer med.
Trevlig och kunnig personal som ser till att man är nöjd även efter sitt köp
bemötandet va överlägset hade inga speciella förväntningar dom är toppen
Helt otroligt vilket fantastiskt bemötande både i telefon,sms & på plats då vi fick åka en bit för bilbytet. Vi är så nöjda med servicen. Mvh Erika & Jörgen.
Duktiga och tillmötesgående säljare
Köpt bil online, fordonspartner lovar att meddela skavanker/skador. Hem kommer en bil med dåligt hjullager, hängande frontläpp med trasig infästning både i frontläpp och stötfångare. Lagat med plåtvinkel och plåtskruv. Stenskott i synfält i framruta. Torrspruckna däck. Tyvvär är inget av detta något man meddelat tidigare. Väldigt oseriöst bemötande där man anser att däcken är i bra skick trots att det är massor av torrsprickor och väljer att ej stå för något av ovanstående fel trots att dom har lovat att påtala skador/skavanker innan affär. Tyvvär första och sista bilen som köps av dessa.
Mycket smidig affär med bilköpet online. Bra återkoppling från försäljarna och även lite som behövde fixas efter köpet. Kan helt klart rekommendera att köpa bil online av dem.
Otroligt nöjd med mitt bilköp hos fordonspartner! Suverän service samt kundbemötande, kan starkt rekommenderas!
Jag är mycket nöjd med min bilaffär. Bilen jag köpte levde mer än väl upp till mina förväntningar(perfekt skick).Mycket bra bemötande från första kontakt till leverans av bilen//Frank
Bra och trevlig personal, tillmötesgående,kunniga
Trevlig. Och ger ett tryggt intryck.
Bra bemött! Snabb och smidig affär. Okänt fel för köparens sida men säljare kontaktade köparen och informerade om det och skall åtgärda det. Så min upplevelse är att det är en ärlig och bra firma.
Positiv opplevelse, svarer raskt på mail og telefon. Beskrivelse og bilder av bil samsvarer med hvordan den var når den ankom. Anbefaler Fordonspartner:)
En bra upplevelse med min senaste bilaffär hos Fordonspartner Gävleborg AB. Pålitliga och bra att ha att göra med, kan rekommenderas. Med vänlig hälsning, Oscar
Blev mycket bra bemött. Och mycket nöjd med mitt köp..!
Kändes tryggt att göra affär. De tog min gamla i inbyte. Allt gick smärtfritt och trevlig personal
Trevlig säljare, affären gick smidigt, men de visade sig ganska direkt att däcken på bilen va dåliga även om mönstret va godkänt, så nya däck för ytterligare 15000:- va ju inte vad jag hade räknat med när man köper en bil för en halv mille
Hej! Vad kul att du tyckte allt gick smidigt! Har du pratat med din säljare angående din anmärkning på däcken? våran garanti handläggare har inte fått något ärende på din bil, så kontakta gärna din säljare om du har några funderingar! Med vänliga hälsningar!
Blev alltid väl bemött av dem. Till och med svarade på sms och mail "utanför arbetstid". Vid första kontakt från Blocket hade man väl inte direkt några förväntningar men efterhand vi höll på på distans så uppfyllde dom mina förväntningar mer än väl. Köpet gick bra. Bilen var som jag förväntat mig när vi hämtade den i Upplands Väsby. Var 3 grejor som inte funkade på bilen. Men jag får lämna den på Bendt Bil i Halmstad och Fordonspartner tar räkningen. Bra jobbat.
Suverän hantering av krediten! Rak & ärlig kommunikation om dom små skavankerna som fanns! Missade dock att fylla i trafiksäkerhetsgarantin som jag påpekade & Simon löste det via mail på en ledig golfrunda! Snygg & fin bil! Kommer nog bli en del bilar hos fordonspartner! Tack Simon för denna affär! Med vänlig hälsning, Ovk Specialisten AB
Bra service bra mottagande. Trevlig personal Så nöjd🤩🤩🤩
Trevligt bemötande och bra service.
Hjälpsamma och trevliga grabbar. inga som helst problem
Grymt snabbt och smidigt, villiga att hjälpa till.
Jag hittade bilen på blocket , skickade iväg en intresseanmälan sedan hade jag bilen efter 48H trots att jag bor i Stockholm . Otroligt smidig process och snyggt Sköt av Simon . Stort tack här blir det nog fler bilköp i framtiden.
Mycket proffsigt och trevligt bemötande, rekommenderar starkt att inhandla sin bil där
Trevligt att köpa bil här! Som vanligt inte så lätt att förhandla ner priset😅
Proffsigt tillmötande, hjälpsamma, trevliga
Väldigt smidig affär! Kompetenta och hjälpsamma!
Nöjd med affär, allt har gått bra med filen. Inga fel alls.
Dom var väldigt trevlig p bra bemötande
Mycket bra och tillmötesgående
Väldigt trevlig personal och bra service
Lättsamt bemötande och inte några krångligheter
Har bara haft kontakt via telefon och epost. Nöjd med behandlingen och tycker Fordonspartner har varit fina att göra affärer med.
Bra , helt ok . Mmnhgrydd så g vhkhfhjkxjgvv ca i
Snabb och smidig affär. Vi kommer köpa fler bilar inom kort. Kunnig säljare och vi kommer att rekommendera dem för fler.
Otroligt proffsigt. Så ska en bilfirma vara
Hej Jag tycker att det är otroget duktiga killar med mycket driv
Fick ett trevligt bemötande av säljaren och affärer gick smidigt för allt var klart vid bytte
Det har blivit några bilaffärer med Fordonspartner senaste åren, både sålt bil och köpt. Nu köpte vi precis en bil och det var väldigt smidigt utan problem som vanligt.
Fantastisk bra personal och bemötande. Lyhörd för våra förväntningar. Bil bytet blev enkelt och smidigt. Det blev tom bättre än vi förväntade oss då de rekommende en annan bil modell som passade oss bättre. Vi är mycket nöjda som kund.
Smidiga & seriösa. All creds till Alexander som skötte affären på ett mycket professionellt sätt! Mvh Martin
Väldigt trevliga grabbar Väldigt kundinriktade och trevligt bemötande
Nöjd! Blev bemött av professionell, vänlig och serviceinriktad personal. Kan bara rekommendera.
Alltid härlig service och smartness hos alla som jobbar där:)
Mycket bra bemötande, ärliga svar på mina frågor och fin service med hemleverans av bilen.
Trevligt personalen och gick snabbt tack jag glad
Bilen va exakt som han berättade i tel. Jätte nöjd med köpet!🤝