Fordonsteknik i Enköping AB

Fordonsteknik i Enköping AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 0171-306 80 Dela

Välkommen till Fordonsteknik i Enköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Enköping! Vi tar hand om din bil oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager och batteritest samt batteribyte. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare och montering av...

353 omdömen om Fordonsteknik i Enköping AB

Bengt Conny H

Serviceminded personal, bra jobb

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Erik Jonas L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Allt var perfekt! Bemötande och service från chefen och personalen. Service på min bil.

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Hans Peter A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bästa bilverkstaden i Enköping, påltlig, prisvärd och bra bemötande. Service på hög nivå som ger det där lilla extra. Jimi och hans bilmekaniker får högsta betyg!

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Martin W
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabbt och proffsigt jobb och bemötande

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Dennis Erik J
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Superbra service. Blir alltid nöjd när jag lämnat in min bil hos fordonsteknik.

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Åke Andreas I

Hjälpsamma, duktiga,snabba.trevliga.

Siri Maria A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Känner oss trygga att lämna bilen på Fordonsteknik. Vi vet att de gör ett bra arbete

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Knut Per-Erik L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabbt, effektivt, trevligt. Gör alltid det lilla extra

Arja Heleena S
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Jag hittade Fordonstekniken via nätet och jag blev bra bemött hos dom. Bilservicen gick bra Bästa serviceställe i Enköping

Annica Christina L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Positiv. Fick snabbt tid trots hård bokningssituation. Enkel incheckning, snabb återkoppling för hämtning, snabb utcheckning och ett bra jobb. Dessutom användbar information i samband med utcheckning.

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Sven Gustav Stefan N
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Mycket duktiga och tillmötesgående proffsiga

Mats T
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra service och lätta och prata med! Rekomenderas

Jan-Åke J

Bra ock snabb service . Trevligt bemötande, kvalitet på arbetet,

Petri R

Bra bemötande. Bra service. Rekommenderas utan tvekan

Bengt Johan D
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Alltid ett fantastiskt trevligt bemötande!

Claes Gunnar E
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Proffsig och trevligt. Flexibla lösningar som gynnar kunder

Anneli Barbro Elisab K
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Supertrevlig o kunnig mekaniker känner mig trygg o säker o lämna min bil där inga överpriser där . Kommer fortsätta lämna bilen där 🙂

Salu Bil I U
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra grabbar med fin fin service som vi varmt kan rekomendera till andra kunder.

Alm A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Trevlig personal och proffsig service!

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Andres Jaanus Artur R
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabbt bemötande. Mycket bra.

Alexander K
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

En av dem bästa saab verkstäderna som går att hitta. Jättetrevlig personal och väldigt konkurrenskraftiga när det kommer till både pris och kvalitet.

Gustav Mikael F
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Inga problem, vänligen bemötande.

Catharina Birgitta S
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

En bilverkstad som inger stort förtroende med ett ärligt och jättefint bemötande. De är snabba och mycket serviceinriktade. Lämnade två bilar, en för service och en för verkstadsarbete. Jag hade fått veta tydligt vad som behövde åtgärdas och de höll det prisförslag jag fått. Rekommenderas varmt!

Lars Göran A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Min bil blev lagad i verkstan.Bra service,jag är nöjd med arbetet.Fast dom borde svara i telefon,oftare.

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Gerd Berit Susanne A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Jättebra service och trevligt bemötande. Brukar anlita fordonsteknik vid service och när det uppstår fel på bilen.

Bo Stefan A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabb och bra service! Jimmy sköter allt galant tycker jag😂

Brian Borg Invest A
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra på alla sätt och vis! Extra plus för gratis lånebil.

Gertrud Rithy S
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Alltid fantastisk service och bemötande!

Per Gunnar Thomas J

Bra bemött o bra perssonal Tack för bra Jobb

Nils-Ove L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra utfört arbete. Trevligt bemötande.

Johan R
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra och snabb service. Trevligt bemötande.

David Harald J
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra och gediget arbete, som alltid.

Hampus Anders M
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabba, hjälpsamma och trevliga!

Kenny Robin L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Alltid lika nöjd med er. Bra service och grymt bemötande! Tack för denna gång också.

Millie Marie-Louise L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Prismässigt som korrigerades utan problem.

Stig Anders Wilhelm N
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Mycket professionell reparation och bilen blev klar i tid.

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Sven Perry L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabbt och bra utfört med bra information

Bengt Anders Harry G
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Det var svårt att få kontakt på telefon och krävdes besök. Bra bekräftelse och lätt att ändra . Snabb och bra,reparation med återkoppling på arbetet.

Anna-Maja Ammi Theresia G
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

De har mycket att göra-dröjde lite länge innan det fanns någon ledig tid att boka. Men de kollade upp ordentligt innan de började riva bilen för att åtgärda ett stort dyrt fel som en annan verkstad sagt att bilen hade...men hittade inte alls att det skulle vara det felet, vilket besparade mej många tusenlappar. Bra jobbat! Mycket tacksam.

Juliette Pranchanok I
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Vår bil gick sönder på motorvägen. Fast det var söndag, fick vi hjälp och om en dag var bilen kvar. Exceptionellt jobb!

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Gunilla Margaretha L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bästa bästa verkstaden! Som Saabägare finns imgen bättte.

Peterhenrik L
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Grym service och hjälp då min bil blev bärgad dit efter problem med bromsarna. Hade jag bott närmre Enköping så hade jag inte tvekat att använda dem vid löpande service etc. Rekommenderas!

Klas Göran N
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Jag blev mycket professionellt mött och arbetet genomfördes effektivt och perfekt.

Sture G
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra bemötande. Snabb och korrekt service. Bra återkoppling.

Caroline Elisabeth B
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Trevligt bemötande och bra service!

Patrick S
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Mycket proffsigt och trevligt bemötande.

Carl-Magnus Z
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Snabb och utmärkt hjälp. Hade inte kunnat varit bättre! 10 av 10 stjärnor från mig!

Sari Kristiina E
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Att de vill ge riktigt bra service

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Kjell Peter D
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Bra kund service, enkla o göra med! :)

Svar från Fordonsteknik i Enköping AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jan H
Skrev om Fordonsteknik i Enköping AB

Trevligt bemötande vid såväl bokning som när bilen lämnades in o hämtades som är förtroendeingivande. Mycket nöjd över utförd service inkl oljebyte gällande vår husbil👍👍👍