Bra service. Enkla att ha göra med och alltid bra pris på de dom gör👍
Fordonsteknik i Enköping AB
Välkommen till Fordonsteknik i Enköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Enköping! Vi tar hand om din bil oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager och batteritest samt batteribyte. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare och montering av...
242 omdömen om Fordonsteknik i Enköping AB
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Jimpa och grabbarna på fordonsteknik. Är helt suveräna.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service av personbil. Bra o trevligt bemötande och snabb service
Trevligt bemötande och bra service! Jag känner mig trygg.
Trevligt som vanligt bra service bra bemötande
Alltid väldigt professionella och trevliga!
Snabb, proffsig, prisvärd och dessutom mycket trevlig och personlig service.
Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra. Resiltaten blir alltid, bra. Dem är duktiga på att mecka med bilar. Service av fyrhjulsdriften.
Toppenservice. Prisvärt.
Jag fick ett mycket trevligt mottagande och kände mig välkommen. Det var inte första besöket, jag har blivit väl mottagen även vid tidigare besök. Jag hade bokat tid för service av min bil, den utfördes till min belåtenhet. Dessutom fick jag en offert på en åtgärd som behöver utföras i närtid.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Trevligt bemötande, bra utfört arbete, rimlig kostnad.
Gick bra att ordna service via telefon. Trevlig personal oxå. Blev pris som utlovat. BRA.
Trevligt bemötande och kunnig personal
Bra och trevlig bemötande personal med bra service som man kan rekommendera till sina vänner ,som jag också gjort.
Personalen är alltid väldigt seviceminded och trevlig . Jag har rekommenderat dom till många gör bra jobb.
Proffesionellt och trevligt bemötande. Serviceminded och problemlösning på högsta nivå när en enkel service blev betydligt mer komplicerad pga nya saker som dök upp och behövde åtgärdas direkt. Kompetent personal löste allt på en gång då de kunde få tag på rätt delar direkt och bilen kunde återfås samma dag. Även synpunkter på framtida reparationer som behöver åtgärdas, om ej akut, vilket verkligen uppskattas. Otroligt nöjd med allt!
Trevligt att träffa killarna oavsett vad min bil behöver
Trevlig o proffsig personal bara gott om dem. Jag rekomenderar till alla att de är en bra bilverkstad värd att besöka.
Lämnade in bilen på service tidigt på morgonen och fick ett trevligt bemötande och fick en lånebil. Efter några timmar fick jag sms att bilen var klar. Snabbt och enkelt till bra pris. Rekommenderar verkligen Fordonsteknik i Enköping.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Mycket bra servic oh trevligt bemötande.
Fint bemötande som vanligt. Fick bytt bakre stötdämpare. Jobbet utfördes snabbt medan jag väntade. Bilen kändes som ny att köra efter reparationen! Tusen tack för hjälpen!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Trevliga killar och man kan lita på arbetet som dom gör
Alltid trevlig och informativ service! Snabbt och effektivt också.
Alltid supernöjd med allt snabb service och alltid ett trevligt bemötande.
Kunnig och trevlig personal. Återkopplar alltid innan utfört arbete med ett kostnadsförslag.
Trevligt och kunnigt bemötande gjorde vad dom skulle, mycket nöjd
Supertrevlig personal och servicen är toppen. Kunniga och snabba.
Alltid hjälpsamma och trevliga
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Dom är serviceminded och pålitliga och bra priser på jobben dom gör Jag rekommenderar den här verkstaden
Fantastisk bemötande, snabbt jobbat. De kan sin sak
Proffsigt arbete utfört på kort tid.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid trevlig personal! Fin service Återkommer alltid till Fordonsteknik Enköping
Smidigt och trevligt bemötande
Trevligt bemötande både vid tidsbokning och besök. Tydligt och bra !
Jag som meckat och lagat bilar själv hela livet men börjat tröttna och därmed lämnar in har förstås svårt att få förtroende för andra, men det har jag fått här, det har utförts lite av varje, kamremsbyten etc. Bra service, vettig prisbild. Mvh Fredrik Tidhult
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Tog emot min bil trots att centrala Autoexperten inte registrerat min bokning. Bästa bilverkstaden och bästa servicen, kommer aldrig att byta bilverkstad.
Snabb bra service och trevlig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande vid kundkontakt och utförande av jobbet på bilen
Trevligt bemötande, kunniga och snabba.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Trevligt bemötande, flexibel personal och väl utfört arbete.
Jääättebra serviiiiiiiiiiiceee
Toppen kan inte bli bättre jätte nöjd
Litet missförstånd fick inte allt utfört
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Har höga förväntningar men det uppfylls varje gång. Servar det som behövs och alltid perfekt bemötande. Fick tips på Fordonsteknik av en kompis och det var ett mycket bra tips. Troligen bäst i stan’.
Det har alltid varit bra att ha med dessa grabbar att göra pålitliga och snabba!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Alltid lika trevliga och hjälpsamma.
Toppen service och en väldigt bra utfört arbete inom utlovad tid.
Som alltid ett bra bemötande, trevkig personal, bra service och man vet att de arbeten de gör håller högsta kvalitet.