Har lämnat min bil här flera gånger. Altid trevligt bemötande, bra kommunikation och alltid nöjd med resultatet. Det känns tryggt att lämna bilen hos dom.
Fordonsteknik i Enköping AB
Välkommen till Fordonsteknik i Enköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Enköping! Vi tar hand om din bil oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager och batteritest samt batteribyte. Vi utför även installation av motor- och kupévärmare och montering av...
281 omdömen om Fordonsteknik i Enköping AB
Kundfokus, perfekt bemötande och alltid bra kunddialog. Utför alltid sina arbeten proffsigt och prisvärt. Rekommenderas!
Fungerar jättebra och fin service
Bra kundmötande. Fixade allt inkl. besiktning.
Lätta att ha att göra med, och trevligt bemötande.
Superbra verkstad. Alltid trevliga och jag har ett stort förtroende. Bästa!
Alltid professionellt bemötande och bra service. Rekommenderas!
Jag blev bra bemött. Service och kamremsbyte utfört. Tyvärr lite dyrare än förväntat, men det var oförutsedda händelser som påverkade. Som helhet nöjd.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Alltid lika bra och trevlig personal
Alltid trevliga och löser alla problem
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Min bil blev bärgad till Fordonsteknik Enköping så det var inte mitt val. Vi hade bra kontakt och de berättade vad de trodde vad felet och återkopplade direkt. Jag fick kostnadsförslag som var ok (man tycker väl alltid att der är för dyrt...)Vi kom tillsammans fram till ett datum när den skulle vara klar. Och jag blev hämtad på tågstationen när jag skulle hämta bilen: fin service!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Mycket trevligt bemötande! Lyhörda och uppmärksamma på mina problem. Då jag har hög tillit till dem sedan tidigare var jag trygg och tacksam för allt det arbete som utfördes trots att jag inte gick att nå. Bilen är nu nyservad och redo för besiktning!
Mycket bra och kunnig personal.Ingenting är omöjligt.
Trots lite större jobb hann man klart i god tid! Man är proffsiga som alltid, och priserna klart rimliga. Tack för allt! :-)
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Bra kundsevice och inget dömande för att jag inte tar hand om bilen på bästa sätt🫣 Proaktiv info.
Proffsigt bemötande, som vanligt!
Hjälpsamma,extremt kunniga,vill det bästa för dig och din bil,mänskliga priser,Jimmy och hans son som driver stället har ett posetivt bemötande och ett leende på läpparna alltid verkar det som,trots att som kund kan man va påfrestande,så man känner sig trygg som kund till 100%
Jättefint bemötande och serviceinriktad. Synd att det var så lång väntetid på att få tid...
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Mycket trevligt bemötande alltid av kunnigt personal. Väldigt nöjd med arbete de utför. Skulle inte välja någon annan verkstad. Fem stjärnor av fem.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Arbetet gick snabbt och smidigt. Företaget hade fyllt i underlag för genomfört arbete och tydligen även genomfört kontroll av flera slitdelar. Bemötandet var bra - tydligt och trevligt
Som vanligt bra service och bemötande
Trevlig personal och bra service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande, gjort service på bilen. Gick snabbt och bra efter överenskommelse.
Snabba och alltid grymt bra service!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande och bra arb.spec.
Fantastiskt trevlig och bra personal. Jag kommer alltid tillbaka hit vid service samt om bilen behöver lagas. Rekommenderas starkt!
Trevligt bemötande samt kunnig prrsonal. Fick bilen på utsatt tid. Bra jbbbat, att ringa och fråga om man ska göra,, om det är fel på något som upptäcks under arbetets gång. Tack.
Snabb (!!!) hjälp, bra service och trevligt bemötande. Ringde in ang en trasig bakfjäder en torsdag och fick svar att delar fanns hemma och bilen nog kunde fixas på måndag. Hämtade bilen som var färdig redan på em samma dag (torsdag)!
I särklass bästa fordonsverkstaden i Enköping. Suverän service och alltid ett glatt bemötande.
Kunvändlig verkstad, dom har alltid tid för en fråga om bilen.
Jag är väldigt nöjd både med bemötandet och utfört arbete. Bilen inlämnad för service och montering av ljusramp. Kan verkligen rekommendera verkstaden. / Arne
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Bästa stället man kan serva sin bil på. Proffsiga och alltid trevliga.
Bra återkoppling under reparationen då man fick lov att byta mer delar än vad bilbesiktningen hade uppgivet.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Hjälpsamma och supertrevliga som alltid.
Upplevelsen är mycket god. De är väldigt tillmötesgående och trevliga och bra service.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!
Superbra service och hjälp att kolla krångel på alla våra bilar🥳
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Alltid lika hjälpsamma när det är problem med bilen.
Alltid super trevliga och aldrig omöjliga. Trots omöjliga fel så ger de inte upp för än de löst problemet. Enda som kan önskas är lite bättre kommunikation när de drar ut på tiden att få bilen klar. Men i det stora hela så tror jag det är svårt att hitta en bättre verkstad med ett bättre helhetsintryck! Rekommenderas till alla!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Bra service. Enkla att ha göra med och alltid bra pris på de dom gör👍
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Jimpa och grabbarna på fordonsteknik. Är helt suveräna.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service av personbil. Bra o trevligt bemötande och snabb service
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Trevligt bemötande och bra service! Jag känner mig trygg.
Trevligt som vanligt bra service bra bemötande
Alltid väldigt professionella och trevliga!
Snabb, proffsig, prisvärd och dessutom mycket trevlig och personlig service.
Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra. Resiltaten blir alltid, bra. Dem är duktiga på att mecka med bilar. Service av fyrhjulsdriften.
Toppenservice. Prisvärt.