Fordonsteknik Jönköping

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 036-333 13 30 Dela

Välkommen till Fordonsteknik Jönköping – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning och vi installerar motor- och kupévärmare och monterar dragkrokar samt vi kan även släcka dina 2:or. Vi erbjuder även däckbyte med förvaring...

86 omdömen om Fordonsteknik Jönköping

Kent Göran J
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Ställer alltid upp när man behöver hjälp. Trevlig personal.

Åsa Karin Gunilla H
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Enkelt att boka, bra bemötande, konkurrenskraftigt pris och punktlig leverans.

Marie Anne-Charlott S
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Helt okej. Korrekt bemötande men man funderar alltid om dom gillar sitt jobb.

Svar från Fordonsteknik Jönköping

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Kent Ernfrid J
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Bra service o bemötande. Är nöjd.

Stefan Erik N
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Har mina hjul på däckhotell hos Fordonsteknik. Gjorde däckbyte. Alltid lika bra service!

Olof Alexander M
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Bra bemötande, snabb service.

Svar från Fordonsteknik Jönköping

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Kajsa Lena E

Superfin service , kan inte bli bättre ❤️‍🩹

Amanda Annie Maria E
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Underbar servicenivå, 10 av 5!

Lenah Susanna D
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Trevligt bemötande och bra service.

Karl T
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Däcksbyte. 2 ggr om året. Jag kommer kl 7 och får däcken bytta medan jag väntar. Avtalar datum på tfn. Bekvämt!

Jan-Olof Wilhelm L
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Trevligt bemötande och snabb service.

Svar från Fordonsteknik Jönköping

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Sven Lennart Ingemar E

Som vanligt mycket trevligt och glatt mottagande. Mvh Sven

Alexandra Kristina S
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Snabbt, smidigt, bra kommunikation och information.

Frida Sofie G
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Trevligt bemötande och väldigt nöjd med servicen av bilen.

Joshua Passy M
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Jag upplevde dem var tillmötesgående och trevliga

Rune Vilhelm L

Alltid bra service och trevligt bemötande. Bra jobb 💪🙌

Johanna Margareta O
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Allt kanon bra personal gick snabbt att boka tid

Sven Erik Lennart S
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Snabbt o punklikt utförande av arbetet

Solar Blade A
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Tipsad att komma till er, och känner att det var smidigt och grabbarna var trevliga och hjälpsamma.

Sven Roger J
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Mycket trevlig och kunnig personal. Har varit kund hos Fordonsteknik i många år, alltid nöjd med deras hjälp. Service bil.

Carl Anders K
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Trevligt bemötande. Fullgjort åtgärder till överenskommet pris.

Carl Fredrik Z
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Bra service!Snabbt smidigt och enkelt!

Eden Ingrid Andrea L
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Alltid snabba, ringer alltid om det blir någon ändring och vill verkligen underlätta ens bilägande även när det inte riktigt blir som man önskar. Stort plus till den supergulliga kontorshunden!

Johan Arthur Rolf H
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Smidig service, bra med lånebil

Angelica Elenor Ö

Hjälpsamma och snabba. Håller bra priser. Mycket nöjd

Schlötter Svenska A
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Snabb, bra service.. Sämre på att svara i telefon

Agust Axel A
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Fantastiskt kunnig och trevlig personal. Bra service. Enkelt att boka tider och få en tid som passar. Jag rekommenderar till alla jag känner.

Francis S
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Fordonsteknik gör en bra service och jag nöjd av det.

Anne Elisabet Margu M
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Toppen på alla sätt! Vänligt bemötande och snabb service.

Bo David Emanuel B
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Mycket nöjd med min kontakt med fordonsteknik. Alltid bra service och fint bemötande. Proffsiga och går att lita på! Det gör att jag vänder mig hit även när jag kan hitta billigare ställen.

Malin Cecilia F
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Snabbt åtgärdat. Pris blev lägre än offert

Jimmie Anders Adolf M
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Supernöjd med servicen! Trevlig och tillmötesgående personal, allt gick snabbt och enkelt. Rekommenderas varmt!

Sara Johanna S
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Fantastiskt bra service! Lätta att ha att göra med!

Leif Ingemar D
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Tillmötesgående och trivsam personal. Betr bromsrep måste det gå en tid innan man kan avgöra hur bra det blev.

Svar från Fordonsteknik Jönköping

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök. Tack för din positiva återkoppling,

Emma Linnea J
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Trevliga och tillmötesgående ..........

Irene K
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Alltid trevliga o hjälpsamma .De gör ett bra jobb med bilen. Servis .

Svar från Fordonsteknik Jönköping

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Nils Olof Henry Z
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Alltid bra bemött oväder gör alltid en bra service

Anna Elisabet T
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Tiderna stämde, klart i tid. Bra bemötande. Hoppas reparationen gjordes korrekt. Tidigare goda erfarenheter av verkstaden.

Carl Albin Lennart W
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Det gick snabbt och smidigt, trevlig personal

Maria Hanna Cecilia K
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Service kombinerad oljeservice och inspektionsservice

Kerstin Birgitta N
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Mycket trevligt bemött Återkommer när det blir dags för service igen eller om något annat problem uppstår med bilen Högsta betyg till personalen !!

Bror Erhard H
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Bytte bromsbelägg bak. Blev trevligt bemött av vad jag förstår kunnig personal.

Jenny Sofia Elisabet K
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Smidigt att boka tid, lämna och hämta bilen. Denna gång var det byte av låskista i framdörren. Bra att få sms när bilen är klar.

John Gunnar L
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Snabbt och lätt, funkade bra.

Anita Britt E
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Bra arbete. Tack så mycket snabbt arbetat

Robin Bo Arne A

Tillmötesgående och service-inriktade

Inger Helene O
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Smidigt att boka Fick prisuppgift när jag bokade. Fick besked via SMS när bilen var klar. Sedan rycker jag att det är dyrt med drygt 6000:- för en oljeservice

Gustaf Göran Claes S
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Fordonsteknik gjort flera jobb på min jaguar xf 2011. Har alltid gått snabbt och smidigt. personal som jag har träffat har alltid uppträtt proffesionellt och varit trevliga. Priserna är skäliga. Rekommenderar.

Rickard Eric Asmod H
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Håller vad de lovar och går att lita på.

Svar från Fordonsteknik Jönköping

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Stellan Eric L
Skrev om Fordonsteknik Jönköping

Bra bemötande, förklarade vad man gjort samt vad man bör tänka på att åtgärda inom rimlig tid