Bra bemött och bra service snabbt gick det också
Fordonsteknik Jönköping
Välkommen till Fordonsteknik Jönköping – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning och vi installerar motor- och kupévärmare och monterar dragkrokar samt vi kan även släcka dina 2:or. Vi erbjuder även däckbyte med förvaring...
17 omdömen om Fordonsteknik Jönköping
Mycket bra.
De är alltid professionella och tydliga i sitt bemötande.
Mycket nöjd med trevlig kunnig personal och väl utförda arbeten.
Det är alltid bra bemötande av grabbarna på fordonsteknik och ja har fullt förtroende att dom gör ett bra jobb med mina fordon!!!
Bra bemötande med ett gott intryck som jag förväntade mig. Kändes mycket proffsigt att lämna bilen här på service.
Trevligt bemötande och professionell hjälp!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänligen Autoexperten
Smidiga, proffsiga och hjälpsamma. Toppen.
Kunde fixa en tid snabbt, var tillmötesgående i priset och när de upptäckte fler saker som behövdes fixas tog de fram offert men gjorde inga extra reparationer utan att kolla med mig först!
Bra bemötande och snabbt fixat.
Som alltid, snabbt och korrekt utfört. Tillmötesgående och kunnig personal.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Trevlig kundvänlig mottagare. Frågade om jag visste vad jag ville ha och kom med förslag på rekommenderade åtgärder. Lätt att få tid och jobbet gick fort. Pris ungefär som andra aktörer har för samma typ av jobb.
Snabba killar.Har lämnat min bil där många år alltid nöjd
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Jag blir alltid trevligt och proffsigt bemött!
Jag gjorde en service och fick lite delar i framhjulen bytta. Jag vänder mig alltid till fordonsteknik i Jönköping när jag behöver hjälp med bilen. Dom är tillmötesgående och vänliga och arbetet blir snabbt och bra utfört.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga Hälsningar Fordonsteknik
Bra bemötande och fin service!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevlig och kunnig personal, världsklass!