Ställer alltid upp när man behöver hjälp. Trevlig personal.
Fordonsteknik Jönköping
Välkommen till Fordonsteknik Jönköping – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning och vi installerar motor- och kupévärmare och monterar dragkrokar samt vi kan även släcka dina 2:or. Vi erbjuder även däckbyte med förvaring...
86 omdömen om Fordonsteknik Jönköping
Enkelt att boka, bra bemötande, konkurrenskraftigt pris och punktlig leverans.
Helt okej. Korrekt bemötande men man funderar alltid om dom gillar sitt jobb.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Bra service o bemötande. Är nöjd.
Har mina hjul på däckhotell hos Fordonsteknik. Gjorde däckbyte. Alltid lika bra service!
Bra bemötande, snabb service.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Superfin service , kan inte bli bättre ❤️🩹
Underbar servicenivå, 10 av 5!
Trevligt bemötande och bra service.
Däcksbyte. 2 ggr om året. Jag kommer kl 7 och får däcken bytta medan jag väntar. Avtalar datum på tfn. Bekvämt!
Trevligt bemötande och snabb service.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Som vanligt mycket trevligt och glatt mottagande. Mvh Sven
Snabbt, smidigt, bra kommunikation och information.
Trevligt bemötande och väldigt nöjd med servicen av bilen.
Jag upplevde dem var tillmötesgående och trevliga
Alltid bra service och trevligt bemötande. Bra jobb 💪🙌
Allt kanon bra personal gick snabbt att boka tid
Snabbt o punklikt utförande av arbetet
Tipsad att komma till er, och känner att det var smidigt och grabbarna var trevliga och hjälpsamma.
Mycket trevlig och kunnig personal. Har varit kund hos Fordonsteknik i många år, alltid nöjd med deras hjälp. Service bil.
Trevligt bemötande. Fullgjort åtgärder till överenskommet pris.
Bra service!Snabbt smidigt och enkelt!
Alltid snabba, ringer alltid om det blir någon ändring och vill verkligen underlätta ens bilägande även när det inte riktigt blir som man önskar. Stort plus till den supergulliga kontorshunden!
Smidig service, bra med lånebil
Hjälpsamma och snabba. Håller bra priser. Mycket nöjd
Snabb, bra service.. Sämre på att svara i telefon
Fantastiskt kunnig och trevlig personal. Bra service. Enkelt att boka tider och få en tid som passar. Jag rekommenderar till alla jag känner.
Fordonsteknik gör en bra service och jag nöjd av det.
Toppen på alla sätt! Vänligt bemötande och snabb service.
Mycket nöjd med min kontakt med fordonsteknik. Alltid bra service och fint bemötande. Proffsiga och går att lita på! Det gör att jag vänder mig hit även när jag kan hitta billigare ställen.
Snabbt åtgärdat. Pris blev lägre än offert
Supernöjd med servicen! Trevlig och tillmötesgående personal, allt gick snabbt och enkelt. Rekommenderas varmt!
Fantastiskt bra service! Lätta att ha att göra med!
Tillmötesgående och trivsam personal. Betr bromsrep måste det gå en tid innan man kan avgöra hur bra det blev.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök. Tack för din positiva återkoppling,
Trevliga och tillmötesgående ..........
Alltid trevliga o hjälpsamma .De gör ett bra jobb med bilen. Servis .
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Alltid bra bemött oväder gör alltid en bra service
Tiderna stämde, klart i tid. Bra bemötande. Hoppas reparationen gjordes korrekt. Tidigare goda erfarenheter av verkstaden.
Det gick snabbt och smidigt, trevlig personal
Service kombinerad oljeservice och inspektionsservice
Mycket trevligt bemött Återkommer när det blir dags för service igen eller om något annat problem uppstår med bilen Högsta betyg till personalen !!
Bytte bromsbelägg bak. Blev trevligt bemött av vad jag förstår kunnig personal.
Smidigt att boka tid, lämna och hämta bilen. Denna gång var det byte av låskista i framdörren. Bra att få sms när bilen är klar.
Snabbt och lätt, funkade bra.
Bra arbete. Tack så mycket snabbt arbetat
Tillmötesgående och service-inriktade
Smidigt att boka Fick prisuppgift när jag bokade. Fick besked via SMS när bilen var klar. Sedan rycker jag att det är dyrt med drygt 6000:- för en oljeservice
Fordonsteknik gjort flera jobb på min jaguar xf 2011. Har alltid gått snabbt och smidigt. personal som jag har träffat har alltid uppträtt proffesionellt och varit trevliga. Priserna är skäliga. Rekommenderar.
Håller vad de lovar och går att lita på.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bemötande, förklarade vad man gjort samt vad man bör tänka på att åtgärda inom rimlig tid