Forsgrens Bilverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8
Få pris & boka Ring 0960-500 74 Dela

Välkommen till Forsgrens Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Abborrträsk! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, transportbilar och husbilar. Vårt utbud av tjänster omfattar bland annat bromsservice, felsökning, batteritest,...

29 omdömen om Forsgrens Bilverkstad AB

John Olof Johannes U
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket trevlig personal och bra bemötande

Eva Ingela Kristin G

Trevlig personal! Bjöds på kaffe Det är alltid trevligt där

Rose-Marie G
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket bra! Noggranna och ingen lång väntetid!

Irene S
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Det kan vara lite svårt att få i rätt människa vissa tider, men när man får tag i dom är det det max service. Det fanns ingen tid för lagning av min bil förrän en månad senare, men pga akut havari så ställde dom upp och bilen var klar på en vecka - inkl beställning av delar!! Makalöst bra 👍

Sven Åke L
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket bra ja är veldik nöjd när ja har lämnat in bilen

Eva Ann-Sofie S
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket bra service. Bemötandet är det bästa. Alla är glada och trevliga. Man känner sig som hemma. En pålitlig verkstad med mångårig kunskap och erfarenhet. Jag bokade den årliga servicen på bilen samt kamremsbyte m m.

Anna Margareta B
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Lämnade in bilen på service och jag kan bara säga Med beröm godkänt.

Leif Sune Ingemar D
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Trevligt o proffsigt bemötande av vacker kundmottagare Korrekta förhansuppgifter Oljeservice o byte kamrem på husbil

Leif Anders R
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Jag blev bemött på ett bra sätt. De var trevliga och serviceinriktade.

Karin Maria Hansdo P
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket trevligt bemötande alltid bra utfört arbete. Kunniga och poffsiga

Bo Roland L
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket bra utfört jobb, Och bra bemötande

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vänligen Autoexperten

Anna Lovisa Teresia L
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

God service, trevliga, hämtade och lämnade min bil hemma på min adress.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Maria Ö
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Bra service att de kunde hämta och lämna fordonet hemma hos mig!

Hans Anders V
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Jag upplevde verkligen att mekanikern gjorde ett grundligt arbete för att utreda felet, samt upptäckte även ett annat fel som är akut att åtgärda. Det enda som hindrar toppbetyget är att kontrollampan började lysa igen, men jag tror att mekanikern har försökt med allt som är möjligt utan mer omfattande reparationer som antagligen behövs och bilen är gammal och sliten. Man får alltid ett trevligt bemötande som kund tycker jag.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Anneli Margar W
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Ok verkstad, trevlig personal.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vänligen Autoexperten

Svante Per Erik N
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Kanonbra. Ställde verkligen upp för att kunna lösa uppgiften. Verkar ha kännedom om felen på bilar de hanterar. Upplyser om de ska göra något åt andra fel som dyker upp.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänliga Hälsningar Forsgrens Bilverkstad

Kurt Henry N
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Bra bemötande , profsitt utfört reparation. Så har det alltid varit.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Karin Ingeborg V
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Vänligt bemötande och trevlig personal.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Alf Roger Å
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Kunnig personal. Och trevligt bemötande.

Sven Jonas Peder L
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Hur bra som helst, trevligt bemötande och en vilja att hjälpa till med uppkomna problem. Jag har Forsgrens som nummer 1 när det gäller Citroendelar och kunnande. // Jonas

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Asta F

Servat husbilen ! Trevlig personal å bra bemötande som alltid 👍

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Sara Alexandra L
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Trevliga och ger alltid bra service. Försöker alltid hitta lösningar och vara hjälpsamma.

Bengt Lennart N
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Alltid bra bemötande och bra mekjobb.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Leif Anders Tony D
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Personlig och bra service. Söker alltid billiga och bra lösningar. Föreslår rep även om det inte är 100% akut vilket kan vara klokt ibland för att slippa ytterligare besök i närtid.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Bernth Emanuel L
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Enkelt och trivsamt bemötande samt hjälpsamma. Enda som inte funkade bra var första kontakten, svårt att komma fram till bokning. Väntade förväntningar och dom upplevde till dessa Positiv upplevelse, gjorde årliga servicen på min Kia

Siv Marie B
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Ett bra bemötande och trevlig personal. Fick kaffe medan jag väntade. Känns tryggt att få hjälp av dessa människor.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Ann Linnéa E

Superproffs, jättetrevliga. Rekommenderas.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Eva Lilian R
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Mycket trevligt bemötande och bra service.

Svar från Forsgrens Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan

Ingvar Michael Ö
Skrev om Forsgrens Bilverkstad AB

Proffsen på Citroën 🤩 Alltid lika bra på bokningar och kundmöten Trevliga och hjälpsamma i verkstaden och i telefonen