Bra och engagerande utbildning!
Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB
Vill ni vara förberedda när det verkligen gäller – eller hoppas att någon annan löser det? Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB utbildar företag och organisationer som tar säkerhet på allvar. Med över 30 års erfarenhet inom första hjälpen, HLR, brandskydd och krishantering vet vi exakt vad som krävs när sekunder räknas. Vi...
18 omdömen om Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB
Vi blev mycket bra bemötta av Första Hjälpen Konsulten och hela kontakten upplevdes som professionell och smidig. Vi deltog i kursen Vuxen HLR med hjärtstartare samt Första Hjälpen och var väldigt nöjda. Det var en lärorik utbildning med tydligt fokus på praktiska moment, vilket uppskattades mycket av deltagarna. Vi kan varmt rekommendera dem.
Hej Hanna! Tack för det fina omdömmet som du ger oss, vi är så glada att ni uppskattar hur vi vill hjälpa er med våra duktiga instruktörer.
Mycket bra instruktörer och lätt att boka!
Tack Moa för dessa fina ord och tack för förtroendet att utbilda er personal, och tack för att du tog dig tid lämna ditt ömdöme om oss.Tack
Det var tydlig och roliga utbildning som fick vår personal intresserad att lyssna och lära .
Hej Mikael! Det vara roligt att ni är så nöjda med utbildningen och även din personal tyckte det var bra, vi är så glada att fått ert förtroende att hjälpa er. Tack!
Det var som en vanlig leverantör
Tack Gunnar för att du tog dig tid och ge ditt omdöme om oss.
Trevlig Personal samt en väldigt informativ och viktig utbildning. Pedagogisk och bra instruktör som la utbildningen på en bra nivå.
Tack Johanna för att vi fått förtroendet att hjälpa er, och vad roligt att ni är så nöjda, då blir vi också nöjda.
Vi har anlitat Första Hjälpen Konsulten vid flera tillfällen och har alltid varit väldigt nöjda med deras trevliga bemötande och kunniga utbildare.
Tack Eva för dem fina orden och att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme.
Bra bemötande. Lite väl övergripande utbildning om hantering av explosiva varor. Hade önskat lite mer detaljerat.
Tack Stefan för att du tog dig tid att ge oss din feedback, vilket vi är glada åt.
Jag blev bemött på ett professionellt vänligt och engagerat sätt. Mina förväntningar på en lärorik och tydlig utbildning uppfylldes och överträffades. Jag deltog i en första hjälpen kurs som var både informativ och praktisk och jag känner mig nu tryggare i att agera i en nödsituation. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt.
Tack Berian för alla fina ord, vad roligt att Du och din personal, känner sig mer trygg och säkra att kunna agera när det skulle bli en akutsitation, på jobbet eller privat. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
Tillmötesgående, engagemang och snabb service.
Tack Anna för ditt omdöme om oss, vi är så glada att har er som kunder..
Vi är nöjda! Alltid hög service och stort engagemang
Tack Katarina för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss.
Vi är mycket nöjda med Första Hjälpen Konsulten och deras utbildning Vuxen - HLR med hjärtstartare och Första Hjälpen (L-ABC). Utbildningen var grundlig, pedagogisk och välstrukturerad. Hela gruppen upplevde att det var en av de bästa utbildning vi har gått och vi känner oss nu väl förberedda om en olycka skulle inträffa. Vi kommer även framöver att anlita Först Hjälpen Konsulten för kommande utbildningar och rekommenderar dem varmt. /Finanslaget
Tack Charlotta för att vi fått förtroendet och att utbilda dig och din personal till att bli bättre rustade för en olyckssituation. Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om oss.
Vi tyckte denna utbildning var toppen!
Tack Nina för dem orden..det var roligt att arbeta tillsammans med er ledningsgrupp.
Riktigt bra utbildning och nya teman vid repetition👌
Tack Dennis, vi försöker alltid vara anpassingsbara och det är roligt att se hur deltagarna växer i självförtroendet att våga agera.
Väldigt duktiga! Bra bemötande både från kursledaren och kontor!
Tack Jeanette! Vi är så glada att vi fått förtroendet att arbeta tillsammans med er.
Alltid trevligt bemötande och lösningsorienterade förslag. Bra utbildare med verklighetsförankrade exempel. Kan varmt rekommendera detta företag.
Tusen tack Jenny för ditt omdöme, vi är stolta över att få förmånen att vara en av era utvalda leverantörer, det känns roligt att vara med och bidra till en tryggare och säkrare arbetsplats för er på olika sätt..
Jag har under en längre tid arbetat ihop med Första hjälpen konsulten och det har uppfyllt våra behov och tillsammans arbetat till en säker arbetsplats.
Tack Tommy för det fina orden, det är verkligen roligt att se den utveckling som blivit hos er, och vilka framsteg ni har gjort. Det är roligt att för oss som leverantör arbeta tillsammans med en kund som är engaerade, men också ställer krav på era leverantörer. Tack!
Första hjälpen konsulten "Urban" Ställer kunden i fokus och utför uppdragen så hyresgästerna förstår vad som förväntas av dom. Mvh Ingemar
Tack Ingemar! Det är verkligen kul att få hjälpa Er på Vasakronan, att skapa en medvetandehet omkring Brand och Utrymningsäkerhet.