Mycket kunnig instruktör. Tydlig. Stor egen erfarenhet av det han instruerade i. Kunde svara på frågor vi hade.
Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB
På Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB utbildar vi företag och organisationer i HLR och första hjälpen, hjärtstartare (AED), brandskydd och SBA samt krishantering och krisledning. Med över 30 års erfarenhet vet vi vad som krävs när sekunder räknas. Våra utbildningar är praktiska, realistiska och anpassade efter er verksamhet...
60 omdömen om Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB
Hej Evalena! Tack för att du tar dig tid och ge ditt omdåme om oss, vad glada vi blir att du uplevde utbildningen så positiv, samt att du upplvde att instruktöreren kunde förmedla sina erfarenheter på ett bra sätt.. Tack för dina synpunkter..
Mycket bra genomgång och bra med praktiska övningar. Alla borde gå!
Tack Märta för att du tagit dig tid och lämna ditt omdöme om oss. Vad roligt att du tyckte att det var en bra genomgång med dem praktiska övningarna och att du tyckte alla borde gå utbildningen. Tack
Kunnig och kompetent kursledare med förankring i verkligheten. Bred erfarenhet i ämnet med erfarenhet ute i samhället. Bra med de praktiska övningarna med verklighetstrogna övningar
Tack Kent för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme om oss. Vad roligt att du tyckte att utbildningen var anpassad efter er verksamhet. Och att övningarna var så verklighetstrogna som det nu går när man övar. Stort tack för dina synpunkter!
Utbildningen gav mycket tänkvärda nyttigheter och praktiska övningar.
Tack Per-Åke för att du har tagit dig tid och lämnat ditt omdöme om oss och utbildningen. Vad roligt att du upplever att du fick med dig lite nyttigheter och praktisk kunskap. Stort tack 🙏.
Mycket bra ! Repetition teori/övningar är ett måste .
Tack Peter för att du tagit dig tid att ge ditt omdöme, vi är extra glada för att du är så nöjd med utbildningen. Att få möjlighet att under ordnade former repetera och öva på situationer som är viktiga att kunna hantera är viktigt. Tack
Krisutbildningen var mycket givande och skapade bra förutsättningar för oss i ledningsgruppen att utveckla vårt gemensamma arbetssätt. Kombinationen av teori och realistiska case gjorde innehållet både relevant och lärorikt. Vi uppskattade särskilt möjligheten att i lugn och ro diskutera olika scenarier, resonera tillsammans och stärka vårt gemensamma agerande inför en eventuell krissituation.
Tack Tilda för att du tog dig tid och lämna ditt omdöme om oss, vi är så glada att få hjälpa er med utbildning och övningar i krisledning. Att kombinera ihop teori med praktiska realistiska övningar, tror vi att det är en bra väg att utveckla en organisation. Stort tack för både ert förtroende och ditt omdöme. Tack
Jättebra och supertydlig utbildning. Fantastisk föreläsare som visar oss steg för steg. Även bra fakta och diskussioner. Bästa betyg ger jag!
Tack Lill för att du vill lämna ditt omdöme om oss. Särskilt stort tack för dem fina orden som du gett oss, vi är så glada för din feedback.
Jättebra det var jätte lärorikt
Tack Mohamed för ditt omdöme och vad roligt att du tyckte det var bra.
mycket lärorik och trevligt , lyssnade och svarade på alla frågor
Tack Miguel för ditt omdöme och för ditt fina betyg.
Mycket bra och informativ utbildning.
Tack Juho för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme, vad roligt att du är så nöjd med utbildningen. Tack
Jättebra utbildning för mig som jobbar med barn på förskolan. Känner mig tryggare nu om det händer något och hur jag ska agera.
Tack Mona för ditt fina omdöme om oss, och vad roligt att tyckte att utbildningen vad användbar och anpassad för just ditt arbete.
Mycket bra. Bra information, allt var bra.
Tack Ingvar för att du ville lämna ditt omdöme om oss, vi är glada för dina ord. Tack
väldigt trevlig och rolig, han såg till att man inte blev trött och uttråkad under de timmarna utbildningen varade.
Tack Tim för att du ville lämna ditt omdöme om oss, och särskilt tack för att du upplevde utbildningen både rolig och lärorik.. Tack för dem fina orden.
Mycket bra utbildning och han som utbildade var grym! Gjorde hela utbildningen med en kombination av att man kände vikten av det, höll uppe vårat intresse hela utbildningen genom sitt sätt att integrera och förklara.
Tack Helena för ditt fina omdöme om oss vår instruktör, vad roligt att du tyckte att både utbilningens upplägg och innehåll var bra men också att intstruktören kunde lära ut detta på ett pedagogiskt och positivt sätt. Tack
Att lära sig för att rädda liv,är guld värd.
Tack Farzad för ditt omdöme, och visst är det fantastiskt att kunna lära sig att rädda liv. Tack!
Jag tyckte att utbildningen var väldigt lärorik och spännande. Man lärde sig alla viktiga delar som man verkligen kan ha nytta av vid ett skarpt läge.
Tack William för att du vill lämna ditt omdöme om oss, och extra roligt att du också praktisk fick lite "tips/verktyg" för ett skarpt läge. Tack!
Pedagogiskt, intressant och lärorikt.
Tack Ida för ditt omdöme, vad roligt att du upplevde utbildningen både pedagogisk, intressant och lärorikt.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tack för att du ville lämna ditt omdöme, dock är det lite svårt att förstå vad du menar med din kommentar, men 4 av 5 möjliga i betyg är vi nöjda med. Tack!
Bra att få göra övningar i mindre grupp. Bredare intellektuellt samtal kring frågor som rör maktperspektiv och intersektionella perspektiv skulle berika.
Tack Christian för ditt omdöme! Roligt att du upplevde att samtalen som ni hade var bra och du fick lite annat perpektiv. Tack
Bra och informativt. Riktigt bra lärare.
Tack Robert för ditt fina omdöme, vad roligt att du tyckte att den både var bra och informativ, stort tack!
jättebra. lugn, tydlig och proffsig
Tack Rebecka för ditt fina omdöme om oss, vi känner oss nöjda om du känner att utbilningen har gett dig ett lugn och proffsighet. Tack
Det var en lärorik och intressant kurs
Tack Elias för ditt omdöme om oss, vad roligt att du tyckte den var både lärorik och intressant kurs.
Bra och tydlig genomgång, bra svar på generella och specifika frågor. Gav en uppfräschning av tidigare kunskaper samt självförtroende att kunna hjälpa till i svåra situationer.
Tack Julia för det fina omdöme om oss som du har gett. Extra roligt att du upplevde utbildning, både gav en uppfräschning samt att du även fick svar på specifika frågor... stort Tack
Duktig instruktör och en bra utbildning
Tack Nellie för ditt fina omdöme, om oss och vad roligt att du upplevde att både utbildningen och instruktören var bra, Tack!
Han förklarade saker klart och tydligt så man förstod och gav många bra exempel. Han höll det också livlig så man inte tappade fokuset och lyssnade.
Tack Michelle för att du vill lämna ditt omdöme om oss. Vad roligt att du upplevde att du fått bra exempel och att du kunde hålla fokus under utbildning, det är vi särkilt glada för då alla våra instruktörer, tycker att det är viktigt med den kunskapen som de vill förmedla.. Tack
Konkret och relevant kurs som alla borde gå!
Tack Karolina för att du tar dig tid och lämnar ditt omdöme vad roligt, att höra att du tyckte att utbildningen var konkret och relevant, vi försöker alltid att verksamhetsanpassa detta så mycket som det går..Tack
Jättebra, trevlig, lagom med folk på den
Tack Felicia för att du vill lämna ditt ditt omdöme om oss. Vi är glada för att du tyckte den var bra.. Tack
Bra men med väldigt få praktiska moment. Man hade kunnat ta bort lite av teorin och kör praktiskt på mera moment. Kanske bättre att kunna basen ordentligt istället för lite om allt.
Tack David för att du tar dig tid och vilja ge dig ditt omdöme, vi tar gärna emot feedback, för att vi ska kunna bli bättre...Att kunna känna sig trygg att agera när väl situationen uppstår är viktigt att ha en bra bas att utgå ifrån för att sedan kunna fördjupa sig.. Tack för dina synpunkter..
Bra instruktör samt bra o lärorik kurs
Tack Jimmy för att du ville lämna ditt omdöme om oss och att du tyckte att utbildningen var lärorik.. Trevlig sommar önskar vi dig!
Teori och praktisk övning är bra.
Tack Ann-Sofie för ditt omdöme om oss, roligt att du tyckte att upplägget med teori och praktik var bra.. Tack
Mycket bra kursledare framför alla
Tack Roger för att du du tagit dig tid att lämna ditt omdöme. Vad roligt att du upplevde att kursledaren var mycket bra, det delar vi gärna med oss av till våra instruktörer.. Tack för dem fina orden...
Rolig och bra utbildning. Kursledaren var bra på att förklara tillvägagångsätten samt syftet med allt. Bra att få både praktisk erfarenhet som teoretisk. Vi hade en lärorik kurs med ett bra upplägg! Känns betydligt tryggare i hur man bör agera nu efter kuren.
Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av ditt omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade både utbildningens upplägg och kombinationen av teori och praktiska övningar. Vi strävar alltid efter att våra utbildningar ska vara engagerande, pedagogiska och ge deltagarna de kunskaper och den trygghet som behövs för att kunna agera när det verkligen gäller. Det är extra roligt att läsa att du upplevde kursledaren som tydlig och att du känner dig betydligt tryggare efter utbildningen. Just den känslan...
It was a timely and relevant recap on the forgotten procedures.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Vi är glada att höra att du upplevde utbildningen som både relevant och värdefull. Att regelbundet fräscha upp kunskaper och rutiner är viktigt för att känna sig trygg och kunna agera snabbt och korrekt när en situation kräver det. Det är roligt att veta att utbildningen gav dig en bra repetition av de viktiga momenten. Tack för ditt förtroende – vi hoppas att få möjligheten att utbilda dig igen i framtiden!
Super bra och man behöver alltid uppdatera sig med allt. Olyckan kan vara framme när som helst.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Det gläder oss att du uppskattade utbildningen. Du har helt rätt – olyckor kan inträffa när man minst anar det, och därför är det viktigt att regelbundet uppdatera sina kunskaper och färdigheter inom första hjälpen. Vårt mål är att ge deltagarna både kunskap och trygghet att agera när varje sekund räknas. Det är därför extra roligt att höra att du ser värdet i att hålla kunskaperna aktuella. Tack igen för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka till någon av våra framtida utbildningar!
Bra uppläggning av kursledaren. vi fick testa dockorna och hjärtstartaren. Toppen.👍
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Vad roligt att höra att du uppskattade kursens upplägg och att du fick möjlighet att öva praktiskt med både HLR-dockorna och hjärtstartaren. Vi är övertygade om att praktiska övningar är en viktig del av utbildningen och bidrar till att skapa både kunskap och trygghet. Det gläder oss också att du är nöjd med kursledarens genomförande. Din återkoppling betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera utbildningar av hög kvalitet. Tack igen för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka till oss!
Effektiv kurs med mycket fakta som förklarades på ett lättförståeligt sätt!
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Det är mycket glädjande att höra att du upplevde utbildningen som både effektiv och lätt att ta till sig. Vi strävar efter att förmedla viktig kunskap på ett tydligt och pedagogiskt sätt, så att deltagarna känner sig trygga med hur de ska agera om en nödsituation uppstår. Tack för dina fina ord och för förtroendet att få utbilda dig. Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka till någon av våra utbildningar i framtiden!
kanon utbildning bra att uppdatera sig
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Vad roligt att höra att du tyckte utbildningen var kanon! Vi håller verkligen med om att det är värdefullt att regelbundet uppdatera sina kunskaper inom första hjälpen och HLR. Genom återkommande repetition blir man tryggare och bättre förberedd att agera om en nödsituation skulle uppstå. Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att få utbilda dig. Vi ser fram emot att få träffa dig igen vid ett framtida utbildningstillfälle!
Jättebra. Lagom rolig och saklig. Vilket ofta kan vara en svår kombination.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade utbildningen. Att hitta balansen mellan att vara både engagerande och saklig är något vi lägger stor vikt vid, så det är extra roligt att du lyfter fram just det. Vår ambition är att skapa en utbildning som både fångar deltagarnas intresse och samtidigt ger den kunskap och trygghet som behövs för att kunna agera när det verkligen gäller. Tack igen för dina fina ord och för förtroendet att få utbilda dig....
Fantastisk dag med Jonas! så kunnig! Hela dagen hade en röd tråd. Han var tydlig, fick med allt som vi önskade. Jag skulle inte önskat dagen på något annat sätt! De va verkligen 10/10. Vi är jätte nöjda! Tusen tack Jonas för en FANTASTISK dag! Urban har också varit jätte hjälpsam och trevlig från start till slut! Jag hoppas verkligen vi ses igen!
Tack Shadi för ditt väldigt fina omdöme och att Du tog dig tid och vill dela med dig av era synpunkter, vad roligt att ni blev så nöjda. Detta trots att ämnet för dagen med PDV (Pågående dödligt våld) m.m inte är något som vi som människor vill vara med om, men det är då ännu viktigare att utbilda sig och träna. Tack för dem fina orden av er, ta hand om varandra.
Kundanpassat och professionellt, flexibla och lyhörda. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera dom.
Hej Lisa! Tack för att du tog dig tid och lämna ett så fint omdöme om oss, vi är så glada att kunna hjälpa er...
Fantastisk utbildare. Aldrig haft så bra utbildare förut. Kan varmt rekommendera
Tack Matilda för dem fina orden det är verkligen roligt att se er utveckling som ni gjort genom åren…. Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme.
Jättebra service! Snabb hantering!
Tack Emmelie! Det var roligt att höra att du är så nöjd...tack för förtroendet!
Bra och engagerande utbildning!
Tack Jimmy för att vi fick förtroendet att hjälpa er med utbildningen...
Vi blev mycket bra bemötta av Första Hjälpen Konsulten och hela kontakten upplevdes som professionell och smidig. Vi deltog i kursen Vuxen HLR med hjärtstartare samt Första Hjälpen och var väldigt nöjda. Det var en lärorik utbildning med tydligt fokus på praktiska moment, vilket uppskattades mycket av deltagarna. Vi kan varmt rekommendera dem.
Hej Hanna! Tack för det fina omdömmet som du ger oss, vi är så glada att ni uppskattar hur vi vill hjälpa er med våra duktiga instruktörer.
Mycket bra instruktörer och lätt att boka!
Tack Moa för dessa fina ord och tack för förtroendet att utbilda er personal, och tack för att du tog dig tid lämna ditt ömdöme om oss.Tack
Det var tydlig och roliga utbildning som fick vår personal intresserad att lyssna och lära .
Hej Mikael! Det vara roligt att ni är så nöjda med utbildningen och även din personal tyckte det var bra, vi är så glada att fått ert förtroende att hjälpa er. Tack!
Det var som en vanlig leverantör
Tack Gunnar för att du tog dig tid och ge ditt omdöme om oss.
Trevlig Personal samt en väldigt informativ och viktig utbildning. Pedagogisk och bra instruktör som la utbildningen på en bra nivå.
Tack Johanna för att vi fått förtroendet att hjälpa er, och vad roligt att ni är så nöjda, då blir vi också nöjda.
Vi har anlitat Första Hjälpen Konsulten vid flera tillfällen och har alltid varit väldigt nöjda med deras trevliga bemötande och kunniga utbildare.
Tack Eva för dem fina orden och att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme.
Bra bemötande. Lite väl övergripande utbildning om hantering av explosiva varor. Hade önskat lite mer detaljerat.
Tack Stefan för att du tog dig tid att ge oss din feedback, vilket vi är glada åt.