Jättesnabb leverans. Snygga och sköna stödstrumpor. Jag är mycket nöjd.
Fotgrossisten.se
Välkommen till Fotgrossisten.se, din expert på fotvård och komfort! Vi erbjuder ett brett sortiment av noga utvalda produkter för fötterna till både konsumenter och återförsäljare. Vi erbjuder kvalitativa produkter till marknadens bästa priser, alltid med snabba leveranser. I vårt utbud hittar du allt från stödstrumpor till...
215 omdömen om Fotgrossisten.se
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket snabb hantering och leverans.
Hej Jag är nöjd , fick det jag beställde snabbt och plåstrens till lukterna funkar bra
Fick varan snabbt och den var som förväntat.
Väldigt sköna strumpor. Halksockorna är precis som jag önskar att dom ska vara. Mycket nöjd. Snabb leverans, det gillade jag.
Köpte till min mor så hon tyckte dom var toppen
Bra fotcreme för torra fötter! Snabb leverans
Lätt att beställa. Bra priser. Snabb leverans! Toppen!
Enkelt att beställa. Snabb leverans. Beställde Fotpeeling 2i1, rekommenderas.
Bra stämmer med beskrivningen!
Bra,men saknade en fullständig storleks guide.Svårt att få den rätta storleken.köpte en bodyshaper Waist Belt
Mycket bra och snabb leverans
En vild chansning att beställa hälkilar från fotgrossisten. Mycket nöjd med snabb leverans och funktionell produkt.
Bra linne som täckte behoven,.snabb leverans
Toppen produkt! Plus för snabb frakt!
Pris vanlig och snabb leverans!
Älskar min tåsandaler, snygga och sköna
Nöjd med det jag har beställt.
Lätt att hitta och snabb leverans
Så oh go in the bi ok gå ut full och hu fy oj gå i ok ut ja kh ha k ok ch
Bra pris snabb leverans mycket bra kvalitet
Snabb leverans och produkten motsvarade mina förväntningar.
Korrekt information om produkten, väl packat och skickat iväg väldigt snabbt. Fortsätt så och lycka till. 👍🏻 Trevlig helg.
Jag letade efter stödstrumpbyxor och hittade fotgrossisten . Ingen förväntning alls . Strumpbyxorna verkar ok
Snabb leverans, varan var som förväntat. Björn M
Otroligt snabb leverans. Bra bemötande vid mailkontakt. Dock har ännu inte den felbeställning jag tyvärr gjorde rättats till Stig Strömberg Tranås
Snabb leverans, men vet ännu inget om produktens kvalitet.
Allt är perfekt. Jag är nöjd med produkterna.
Stort sortiment med bra produkter, snabb leverans
För att jag fick helt fel artiklar. Men sen ordnar de upp upp det.
Har ej fått varan än, så vad ska jag tycka ?
helt ok xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Snabb leverans, varorna testar jag just nu.
Snabb och säker leverans. Nöjd med mitt köp.
Ingen personlig kontakt. När jag mailade dem efter mina varor kommit superkontakt mkt bra. Tack för bra köp.
Snabb leverans men har ännu inte provat produkten så kan ej säga mer.
Ljumskbandet fungerar bra :-) , lindrar vid rörelse
Gillade den inte alls Skulle ha varit som en roll on istället
Sköna, stadiga skor som funkar jättebra både i skog och på asfalt. Töjer sig lite, jag köpte en storlek mindre än vad jag brukar ha i löparskor , man vill inte att de blir "sladdriga". Fin röd färg också!
Bra produkter och snabb leverans
Очень хорошее качество изделия, размер немного великоват,но это не страшно. В целом я очень довольна
Jag beställde,betalade,fick leveransmeddelande även från transportör därefter kom beskedet att man inte kunde leverera! Återbetalning gjordes men det vore skam annars!
Hej! Vi är inte nöjda med den! Därför att det blev trasiga efter två gånger användning.
Allting gick smidigt. Prisvärda produkter och levererades snabbt.
Bra vara och snabb leverans till ett bra pris
Toppen enkelt att beställa ,snabb service
Jättesnabb leverans!! Bra produkter, rekommenderar!
Googlade och hittade produkten snabbt. Bra prissättning. Otroligt snabb leverans. Flera betalningsalternativ. Genomgående toppen
Snabbt o bra. Gör fötterna mjuka o lena.
Snabbt bra och enkelt. Jag kommer igen.