Väldigt bra produkter och snabb leverans 😊
Fotgrossisten.se
Välkommen till Fotgrossisten.se, din expert på fotvård och komfort! Vi erbjuder ett brett sortiment av noga utvalda produkter för fötterna till både konsumenter och återförsäljare. Vi erbjuder kvalitativa produkter till marknadens bästa priser, alltid med snabba leveranser. I vårt utbud hittar du allt från stödstrumpor till...
73 omdömen om Fotgrossisten.se
Sedan starten hos Reco 2024
Inlägget går inte att använda i mina skor… stor, styv, tjock och klumpig. Min fot får inte plats i skon…( har provar i Hoka och New balance. )
Hej Dorota Vi försöker alltid hjälpa våra kunder hitta rätt produkter. Upplever man att en produkt inte passar kan man alltid kontakta oss. Då kanske vi kan byta ut produkten till något som passar bättre. Så hör gärna av dig till oss med ordernummer så kan vi se vad vi kan göra. Med vänlig hälsning Kundservice Fotgrossisten
Snabb service bra pris bra produkter
Enkelt handla, snabb hantering, bra produkt.
Bra pris och snabb leverans, precis som man förväntar sig 😊
Produkterna är under all kritik!! Funkar inte!!!! Så hoppas verkligen att få pengarna åter då det var dyrt!!!
Hej Kia, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi är väldigt ledsna att du inte är nöjd med de produkter du beställt. Det är naturligtvis tråkigt att höra, särskilt eftersom de aktuella produkterna annars är uppskattade av många av våra kunder. Du har beställt fyra olika produkter och är enligt uppgift missnöjd med samtliga fyra, något som är väldigt ovanligt. Vi har varit i kontakt med dig via e-post och försöker nu hitta en lösning som du blir nöjd med. Självklart erbjuder vi alltid öppet köp i enlighet...
Mycket nöjd. Snabb leverans och bra kvalitet på varorna.
Toppen bra varor till överkomligt pris.
Snabb och smidig leverans av er.
Otroligt snabb leverans och produkten är toppklass
Snabb leverans och bra produkt.
Bra pris snabb leverans bra produkt
Köpt tå-strumpor och de är superbra! Både upp och bambu…../Inger
Det gick snabbt att få strumporna levererade.
Snabb leverans bra priser och enkelt att betala/Annette
Mycket sköna mjuka tåsockor. Snabb leverans.
Snabb leverans och prisvärt. Rekommenderas.
Köpte bråckbälte med kompressionskudde 149 kr. Snabb leverans. Inköpsproceduren helt ok. Dock fanns inte valmöjlighet betr.storlek eller vänster höger. Bråckbältet passade dåligt, kanske till en mindre person med bråck problem på vänster sida. Jag är 183 cm ordinär kroppsbyggnad med bråck problem på höger sida. Efter komplettering och sömnad fungerar det hjälpligt.
Köpte halkfria sockor och de stämde bra med beskrivningen och jag fick varorna väldigt snabbt
Att hitta företaget, hitta produkterna i er webshop och genomföra "min del" i processen fungerade oklanderligt. Tyvärr kan inte sägas detsamma om leverans och produkterna för dem har vi inte fått. Efter spårning hos Postnord fanns varorna på utlämningsställe den 25 april - och finns nu hos brukaren som är nöjd med produkten.
Hej Du gjorde din beställning den 17 april, alltså precis innan påsk. Vi skickade ditt paket samma dag. 18 april var långfredag och 21 april var annandag påsk. Paket levererades till utlämningsställe den 24 april och då fick du ett sms från Postnord. Det händer att SMS från Postnord inte kommer fram. Vi har skickat mail (den 25 april) med spårningslänk till ditt paket så att du kan hämta ut det. Skulle du fortfarande inte ha fått sms, eller fått vårt mail återkom gärna så ska vi hjälpa dig. Kundservice Fotgrossisten
Smidigt och snabb leverans. Varan motsvarade förväntningarna.
Snabb leverans och fin service från kundtjänst
Älskar era sulor., så snälla mot onda fötter, Tack
Toppenprodukt! Snabbt levererat!
Snabbt, smidigt o prisvärt. Bra hemsida
Det var bra Snabb rleverans
Enkel och snabb leverans. Jag köpte stödstrumpor som strumpbyxa . Tyvärr hade jag svält mycket och kunde inte använda dem nu. Blir nog bra när svullnaden har gått ner.
Snabb leverans och produkten motsvarade förväntningarna.
På hemsidan står det att det är fraktfritt från 399 men ni tog betalt för frakten trots att min beställning var över 399.
Hej Helen Det har blivit något fel med din order så du har, precis som du skriver, blivit debiterad frakt trots att du handlat för över 399 kr. Jag har krediterat din faktura med beloppet för frakt. Vi återkommer med information till dig direkt. När något blir fel med en order kan man alltid kontakta oss direkt på mail info@fotgrossisten.se Med vänlig hälsning Kundservice Fotgrossisten.se
Mycket dålig produkt helt värdelösa
Hej Nils-Bertil Det var tråkigt att du inte var nöjd med produkten du köpte av oss. En produkt som passar en kanske inte passar alla. Just den produkt du köpt har vi sålt ett ganska stort antal av utan returer eller klagomål. Ibland händer det att vi får in en ny produkt och så märker vi att den inte motsvarar kundens förväntningar. Då försöker vi ta reda på vad som inte stämde med förväntningar och om vi kan informera tydligare eller produkten inte ska finnas i vårt sortiment. Ibland köper kunder en produkt som...
Enkel att hitta på webbsidan. Snabb leverans.
Köpte halksockar och de fungerar utmärkt
Bra hemsida lätt att hitta. Mycket snabb leverans.
Beställningen kom snabbt. Och varorna motsvarade mina förväntningar.
Intressant produkturval för problemfötter. Hittat saker jag knappt trodde fanns... Gillar rask leverans och är allmänt nöjd med köpen.
1. Förvånande snabb leverans 2. Väldigt servicemind snabb leverans 3. Glidplattor, fantastiskt effektiva träningsvärk dan efter -så där gottont som när man kört för mycket 😩
Snabb leverans. Köpte sova gott hörselproppar. Fungerar bra.
Det var lätt att beställa och kom redan efter 2 dagar. Toppenservice med bra artiklar.
Jag beställde och mitt paket kom faktiskt efter en kort tid. Jag är mycket nöjd och kommer att fortsätta beställa där.
Jag köpte halkstrumpor till maken, och de var precis så bra som vi önskade.
Snabb leverans & bra produkter :)
Snabb leverans och välfungerande pelottilägg
Varorna sitter inte på plats! Det rullar i hop sig .Går inte att använda.
Hej Kerstin Om du får en produkt som av någon anledning inte passar så är du självklart välkommen att höra av dig. Man ha beställt fel storlek eller en produkt som kanske inte är avsedd för att möta de behov man har. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder hitta rätt. Om du hör av dig till oss så kanske vi kan hjälpa dig. Med vänlig hälsning Kundservice Fotgrossisten
Bra produkter och snabb leverans.
Mycket bra produkter till bästa priset och snabb leverans. Kan varmt rekommendera!
Produkten som förväntat. Snabb leverans.
Snabb leverans. Jättebra produkter. Trevligt bemötande och bra pris. Kommer absolut handla här igen
Gick smidigt att handla och har ett brett utbud av produkter i olika prisklasser.
Jättebra produkter och supersnabb leverans
enkelt handla och varorna kom inom kort. Det är andra gången jag handlar av er . Köpte ett par barfotaskor tidigare och en fotlänk. Denna gången köpte jag tåspridare. Vänligen anita