FP Badrumsspecialisten AB

FP Badrumsspecialisten AB

fpbygg.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Om FP Badrumsspecialisten. FP Badrumsspecialisten är certifierade för våtrumsarbeten via BKR, är ett auktoriserat VVS-företag genom ”SäkerVatten”. Vi utgår från Högsbo och utför projekt mot både privatpersoner och bostadsrättsföreningar inom Göteborg, Kungälv, Lerum och Kungsbacka. Med över 1000 genomförda badrumsrenoveringar...

148 omdömen om FP Badrumsspecialisten AB

Sedan starten hos Reco 2018

Robert R
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP hjälpte oss med renovering av ett badrum med toalett och dusch. Väldigt nöjda från början till slut. Snabb återkoppling på förfrågan med väldigt tydlig information om utförande och pris. När de var på plats gjordes renoveringen bra och effektivt med trevliga killar som höll det rent och snyggt. Kommer definitivt att höra av oss till Peyman om vi behöver hjälp igen!

Berit Elevi T
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Så nöjd med vår renovering som vi gjorde för ca 4 år sedan. Processen från start till mål var super. Nu hade vi gjort sönder toalettsits och vi fick hjälp att få den lagad och installerad, till ett bra pris trots att garantin har gått ut. Fantastisk service!

Johanna K L R
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Supernöjda med vårt fina badrummet. Bra kommunikation genom hela projektet och de var så duktiga på att hålla ordning och snyggt under hela vägen. Alla supertrevliga och tillmötesgående. Bara positivt att säga!!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Stort tack själv Johanna! Det var ett nöje att renovera med er. Önskar er allt gott! Mvh FP Bygg

Ann-Margret A
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Rekommenderas. Effektiva, kom med egna bättre förändring. Höll tidsplan och allt stämde med offert samt trevliga killar.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej! Tack för detta! Vi strävar alltid efter att det ska bli så bra som möjligt i badrummet och kommer gärna med förslag om det finns olika lösningar. Lycka till! Mvh FP Badrumsspecialisten

Björn Mattias B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi letade efter någon som kunde ta sig an en smidig badrumsrenovering med hantering av projektledning och leverans hela vägen. FP Badrumsspecialisten har varit precis det från första mötet inför offert till leverans av ett komplett badrum. Med ett vältrimmat löpande band av skickliga och trevliga hantverkare har de utfört arbetet. Under processen har de varit lyhörda och kommit med förslag om mindre ändringar när det behövts för bästa resultat. Vi valde inredning med en kombination av förslag från deras showroom och några...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme! Vi gillar verkligen det vi jobbar med och är glada när kunder ser helheten att vi tar hand om projektet från start till mål. Ert badrum blev kanonfint! Mvh FP Badrumsspecialisten

Maria Caroline J
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är mycket nöjda med renoveringen av vårt badrum och med hela projektet som hanterades mycket effektivt och professionellt. Kunniga, lyhörda och alltid trevligt bemötande. Vi uppskattar att de la det där lilla extra som gör att man som kund känner sig omhändertagen och att slutresultatet är viktigt för alla. Projektledaren Peyman kom själv ut och säkerställde det sista finliret.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Maria! Stort tack för detta, och att du uppmärksammade att vi verkligen vill göra det där lilla extra för våra kunder, för det försöker vi alltid att göra. Önskar er allt gott!

Mats Lennart K
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Mycket smidig badrumsrenovering. Totalt ombyggt badrum på 3 veckor. Väldigt nöjda.

Hej Mats! Ja, hos er gick det verkligen undan :) // FP Bygg

Elin E
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi anlitade FP Badrumsspecialisten för att renovera vårt badrum och vi är supernöjda med resultatet. De var professionella, trevliga och väldigt hjälpsamma. Vi kan varmt rekommendera FP Badrumsspecialisten.

Tack Elin! Hoppas ni ska trivas i ert fina badrum i många år framöver. /FP

Johanna R

Trevliga och professionella. Höll både tid och budget. Rekommenderar varmt

Eva Marie O
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Badrumsspecialisten har gjort två badrum hos oss som vi är mkt nöjda med. När vi nyligen behövde byta ut en silikonfog fick vi snabb och bra hjälp.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Stort tack för ert fina omdöme! Hoppas ni trivs lite bättre i badrummet nu :)

Dick O
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Högkvalitativa badrum på löpande band. Gör man bara en sak, förväntas man vara duktig på det och det är FP Barumsspecialisten. Dom har varit proffsiga från början till slut, med mycket duktiga hantverkare. Dock behöver man vara uppmärksam i hela processen, om man har önskemål som avviker från deras standards. Vi hade önskat bättre dialog vid några tillfällen. Men vi rekommenderar- och skulle absolut använda FP Badrumsspecialisten igen. Vi har fått ett mycket fint badrum.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack Dick! Ja vi är väldigt noga med att göra allt efter branschregler för att skydda oss själva och kunden. Tack för din input, vi försöker alltid ha så mycket dialog som möjligt under projektets gång, och tar med oss detta. Tack för ett bra samarbete! Mvh FP Badrumsspecialisten

Isabelle E
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi anlitade firman för att göra om ett badrum samt lägga klinker i en tvättstuga. De får alla högsta betyg från oss. Arbetsledaren var hela tiden väldigt tydlig med vad som skulle göras och när. Alla var väldigt noggranna, effektiva och arbetsamma. Ett extra tack till Katja som hjälpte oss att rita upp badrummet och välja inredning. Hon var oerhört lyhörd och professionell. När det är dags för nästa badrum att renoveras så kommer vi anlita denna firma igen

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Isabelle! Stort tack för ditt fina omdöme. Det var ett nöje att renovera hos er samt att rita upp ert fina badrum. Önskar er all lycka framöver!

Anders B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP Badrumsspecialisten gjorde ett fantastiskt jobb med mitt badrum – noggrant, punktligt och med hög kvalitet. Inredningsdesignern Katja använde ett dataprogram så jag kunde se hur badrummet skulle bli, och projektledaren Peyman höll ihop allt på ett mycket professionellt sätt. Hela teamet var trevliga, lyhörda och höll rent under hela renoveringen. Resultatet blev precis som jag hoppats!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Stort tack Anders! Det var fantastiskt trevligt att renovera hos en go gubbe som dig :) Vi är extra tacksamma när kunder är lyhörda och lyssnar på vad vi föreslår blir den bästa lösningen under renoveringsarbetet. FP Badrumsspecialisten

Sebastian P
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Väldigt professionellt hanterar från början till slut. Totalrenovering blev precis som tänkt med budget och tidsplan. Rekommenderar om du vill ha en felfri upplevelse!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Sebastian! Ordet felfri är alltid tacksamt att höra :)

Camilla Sofia M
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

2:a gången jag anlitade FP Badrumsspecialisten och jag har varit lika nöjd båda gångerna! Bra kommunikation från start till slut. De är väldigt måna om att allt ska bli bra och noggranna i sitt arbete. Badrummet blev till och med klart innan utsatt tid. Mycket uppskattat. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack Camilla! Alltid trevligt med återkommande kunder, ett fint kvitto på att vi gör något bra. Mvh FP Badrumsspecialisten

Emil V
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi anlitade FP Badrumsspecialisten och är väldigt nöjda med resultatet. Teamet var trevliga, professionella och alltid lösningsorienterade. De höll en god kommunikation genom hela processen och gjorde det enkelt för oss som kund. Vi kände oss trygga med deras kompetens och kan varmt rekommendera dem till andra som vill ha ett smidigt och välutfört badrumsprojekt.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack Emil! Kul att du hade en bra upplevelse med oss. Vi försöker att göra så att det skall vara så lätt och smidigt som möjligt att renovera med oss. Mvh FP Bygg

Ingela Birgitta N
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP badrumsspecialisten helrenoverade mitt badrum för ett par månader sedan. Jag är Såå nöjd med allt. Lyhörda, trevliga och kunniga. EXTRA GULDSTJÄRNA till plattsättaren som har gjort ett så fantastiskt snyggt jobb. Perfekt i minsta detalj! Färdiga före utsatt tid. Lätta att komma i kontakt med, och alltid ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderas.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Ingela! Vi tackar så hjärtligt för dina fina ord. Ja visst vår plattsättare är i världsklass när det kommer till badrum. Önskar dig allt gott!

Lars-Eric Ingvar Ö
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Renoverade ett litet badrum med detta fantastiska gäng 😊 Kompetenta, lyhörda och serviceinriktade! Rekommenderas starkt

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Stort tack för ditt fina omdöme, ert badrum blev väldigt fint trots storleken som förhoppningsvis känns lite större och luftigare nu. /FP

Emil Å
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Jag gjorde ett mindre badrum med FPbygg som snickare. Kan säga att jag ännu inte hittat några problem med rummet trots att jag gjorde ett flertal specialbeställningar och särskilda krav. Servicen var alltid trevlig, punktlig och professionell.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack själv Emil, fortsätter du leta lär du förhoppningsvis inte hitta några problem :)

Hanna E
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Fantastiskt bra service! Har man några frågor eller om det är något som behöver åtgärdas är dem snabbt på plats. Professionellt och riktigt bra resultat. Kan varmt rekommendera FP Badrumsspecialisten!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack, det var ett nöje att renovera hos er :)

Felix Gustav M
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Mycket trevligt bemötande från start till mål. Vår projektledare, Dzemo, har löst alla frågor som dykt upp under renoveringens gång. Något vi uppskattat mycket. Slutresultatet är av högsta klass och det blev precis som vi hade tänkt oss. Kan varmt rekommendera.

Hej Felix! Tack för dina fina ord och tack för ett bra samarbete. Mvh FP

Christian Antony G
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Fick hjälp av Payman o killarna att renovera vårt badrum för nästan 6 år sedan. Otroligt duktiga på sitt jobb måste jag säga, vårt badrum är i världsklass och dem är otroligt härliga att ha o göra med!😃 Nu nästan 6 år senare så var det några fogar som behövde snyggas till. Efter ett par dagar så var dem på plats och ordnade detta HELT GRATIS! (Efter 6 år). Detta är verkligen en hantverkare man kan lita på! Självklart val för oss vid nästa renovering!😃

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej! Tack för detta. Vi är stolta över att vi alltid tar hand om våra kunder trots att flera år har gått sen vi gjorde badrummet hos er. Allt gott!

Clara Elin G
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Anlitade FP Badrumsspecialisten för totalrenovering av badrummet. De har varit punktliga, trevliga, tillmötesgående och noggranna. God kommunikation och snabba svar. Mycket nöjd!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Clara! Vi tackar så hemskt mycket för din recension :)

Anna Maria K
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är mycket nöjda med vår badrumsrenovering – resultatet blev både snyggt och funktionellt. Ett särskilt tack till projektledaren Peyman som höll ihop allt på ett smidigt sätt. Trots några oväntade utmaningar löste teamet dem snabbt och professionellt, utan extra kostnader. Kommunikationen fungerade bra, även när vi var bortresta. Alla inblandade var trevliga, lyhörda och noggranna. Vi rekommenderar gärna företaget till andra som planerar att renovera

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Anna! Tack för de fina orden. Peyman tackar också för gott samarbete. Mvh FP

Bo Olof Tobias A
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi anlitade FB Badrumsspecialisten för att renovera vårt badrum och är i stort sett nöjda med både arbetet och resultatet. Kontakten med både säljaren och arbetsledaren var väldigt trevlig, och när teamet väl var på plats jobbade de snabbt och effektivt. De var dessutom noga med att fråga hur vi ville ha det under arbetets gång, vilket kändes proffsigt. Grundarbetet verkar ordentligt gjort, kaklingen är snygg och designen blev verkligen jättefin. Det fanns dock några småsaker som kunde ha varit bättre. Vi upptäckte ett...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej! Vi tackar för din feedback. Vi ber även om ursäkt för dessa småsaker som ni fixade själva. Ni hade bara kunnat ringa så hade vi kommit och fixat detta omgående. Vi försöker alltid vara så tydliga vi kan i kommunikationen. Det viktigaste för oss är att ert badrum blev klart inom tidsramen vi utlovade. Fick även höra från Peyman att du behövde hjälp med att installera en ny blandare i huset. Vi kommer hjälpa dig med detta inom kort. Återigen tack och kul att ni är nöjda med slutresultatet. Mvh FP Badrumsspecialisten

Karl-gustav Wilhelm J
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är väldigt nöjda med vår badrumsrenovering på 4.5 m^2. Allt från offert på arbete och material inklusive kakel, badrumsinredning, kranar, toalett mm till färdigställandet av arbetet. FP Badrumsspecialisten var lyhörda under offertarbetet och man fick snabba uppdateringar på priserna vi behov och justeringar. Vid överenskommet startdatum kom de och rev hela badrummet på en dag och tog med sig allt gammalt material. Utlovad tidplan höll i stort sett förutom ett mindre missförstånd kring beställning av duschdörren (men...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej K-G! Tack själv för ett bra samarbete. Gällande duschdörren är det sådant som händer tyvärr, men huvudsaken var att ni kunde använda badrummet i tid. Tack, ja vår plattsättare är väldigt duktig :)

Karin Elisabet Johanna E
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Väldigt nöjd med helrenovering av mitt badrum! Bra återkoppling under hela processen, hjälp med att ta fram det badrum jag hade visionen för och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera!

Bo Olof Tobias A gillar detta
Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack själv Karin! Hoppas ni kommer trivas i många år i ert snygga badrum. Mvh FP

Magnus B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är supernöjda efter helrenovering av badrum. Vi kände oss fullkomligt trygga under hela processen, arbetet flöt på snabbt enligt plan utan ställtider för att vänta på rörmokare och elektriker, och klinker-sättningen (120x60 cm plattor) är gjord med imponerande precision.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Magnus! Tack till er också. Ja 60x120 plattor blir kanonfint :) Mvh FP!

Linn Maria Kristina W
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vår erfarenhet med detta företag har tyvärr varit genomgående negativ. Dålig kommunikation: Vi blev aldrig informerade om när hantverkarna skulle komma. De uteblev helt utan förvarning i en vecka med ursäkten att de “inte hade resurser”. Vi fick själva jaga dem för att få besked. Ingen planering, ingen framförhållning – de dök upp helt oanmälda när det väl hände något. Bristfällig offert och otydliga besked: Redan från start var offerten luddig. Vi kom tillsammans överens om att använda en viss hylla som de påstod att...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Linn! Tack för din recension. Vi vill börja med att be om ursäkt för den upplevelsen ni haft. Det är verkligen tråkigt att höra att projektet inte motsvarade era förväntningar och vi tar er feedback på största allvar. Vi strävar alltid efter hög kvalitet, både i vårt arbete och i vår kundkontakt, och är därför stolta över att ha många nöjda kunder samt starka omdömen. Det gör det extra viktigt för oss att lyssna när det brister. Vi beklagar att kommunikationen under projektets gång inte var fungerande som den borde....

Charlotte B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Väldigt bra bemötande genom hela processen! Skönt att det alltid var undanplockat och städat efter arbetsdagen. Resultatet blev väldigt snyggt och bra planerat.

Tove Karin E
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Duktiga och med trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd med hela processen samt med mitt nya badrum. Tydlig och detaljerad offert, trevliga och kunniga killar som jobbade hårt. Två år senare kunde jag utan problem även få hjälp med en mindre åtgärd när det behövdes. Hade jag renoverat igen hade jag definitivt anlitat dem igen.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Tove! Tack själv. Ja skulle det vara något som behöver åtgärdas i efterhand kommer vi alltid ut så fort vi har tid. Allt gott!

Nils Magnus G
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Mycket proffsigt jobb vi är helnöjda!! Lätt att kommunicera med företaget. Tidsplanen höll och jobbet är mycket snyggt!

Anne Viktoria S
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Fp Bygg helrenoverade vårat lilla badrum, de kom med goda råd om layout och inredning för att få ut det mesta av den lilla yta vi hade att arbeta med. De var enkla att kommunicera med och svarade alltid snabbt när vi hade frågor om något. Slutresultatet blev jättefint och vi är jättenöjda!

Hanna Jesica B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är mycket nöjda med FP Badrumsspecialisten som byggde om vårt badrum. Från första mötet med Zach, hjälpen av inredningsdesignern Katja, projektledare Payman och hela hantverkarteamet var alla professionella, punktliga och lyhörda för våra önskemål. Arbetet utfördes med hög kvalitet och stor noggrannhet. Teamet var självgående och behövde minimalt med övervakning, men var samtidigt alltid tillgängliga för att svara på frågor och anpassa sig efter våra behov. Slutresultatet blev jättebra! inga överraskningar gällande varken...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Hanna! Ja efter att ha genomfört över 1300 badrumsrenoveringar behöver vi inte speciellt mycket övervakning :) Tack för ett bra samarbete genom hela processen. Mvh FP!

Katja Sofia Margareta S
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi kan varmt rekommendera FP Bygg, som gjorde om vårt fina badrum. Vi fick hjälp av deras showroom när vi valde kakel och inredning, och med hjälp av deras inredningsprogram kunde vi visualisera hur vi bäst skulle placera allt. Vi träffade Zach i början som skickade oss offerten och hjälpte till att boka asbestprovtagning. Peyman var tillgänglig under hela projektet och fick oss att känna oss trygga med arbetet som fortgick. Killarna arbetade riktigt hårt och var alla trevliga. Projektet höll även tidsplanen. Inga överraskningar gällande kostanden, det landade på det som var i offerten.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Katja! Tack själva. Ja ibland finns det ju tyvärr asbest i äldre hur som måste saneras för att kunna bygga upp badrummet på ett korrekt sätt. Ni gjorde väldigt snygga val av inredning i ert badrum. Allt gott!

Sara Linnéa L
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP badrumsspecialisten har verkligen levererat vårt dröm badrum! Vi använde oss av deras inredninsdesigner Katja som har en fantastisk känlsa för stil och funktion. FP beställde allt till badrummet och förvarade hos dem tills det var dags att sättas in hos oss. Detta var väldigt skönt, då slapp vi själva se till att allt kom i tid och ta plats i hemmet. Peyman var lätt att nå vid frågor under arbetes gång och alla som var hos oss och arbetade var trevliga och professionella. Fakturan stämde med offerten, så inga överraskningar....

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Sara! Ja ert badrum blev helt fantastiskt fint. Tack till er också för att ni gjorde så att arbetet flöt på bra under hela projektets gång. Mvh FP

Diego Hernan I
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Mycket nöjda med vårt badrum som gjordes av FP Badrumsspecialisten. Fick ett gott första intryck av Zach som gjorde oss trygga i vårt val. Hjälp med inköp fick vi av Bojan som svarade på våra många frågor säkerställde att vi fick beställt allt vi behövde. Bra och tydlig kommunikation av Peyman under projektet gång och trevliga hantverkare som utförde arbetet. Mycket glada för vårt fina badrum och kan varmt rekommendera FP Badrumsspecialisten till andra som ska renovera badrum och vill ha en smidig process!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej! Tusen tack själv Diego för bra samarbete. Mvh FP!

Eva Carina G
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi anlitade FP bygg för helrenovering av vårt badrum. Vi är supernöjda med resultatet. Arbetet färdigställdes inom den angivna tidsramen och inga överraskningar tillkom kostnadsmässigt. Man kan lita på att Peyman och co ser till att allt slutförs till kundens belåtenhet!

Stort tack Eva! Vi är också väldigt nöjda med slutresultatet hos er. Mvh FP

Jim K
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Väldigt nöjda med utförandet. det blev snyggt och tidsplanen höll. God kommunikation under hela projektets gång. En nyckel försvann tyvärr under arbetet, men löstes snabbt och smidigt genom låsbyte som FP Badrumsspecialisten stod för.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Jim! Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna att vi på något vis råkade tappade bort en nyckel hos er, ibland felar den mänskliga faktorn och det ber vi såklart om ursäkt för. Och självklart försöker vi lösa det bästa sätt, vilket var ett låsbyte i detta fall :)

Sara B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi använde oss av FP Badrumsspecialisten när vi totalrenoverade två badrum. FP utförde ett utmärkt jobb på kort tid. Vi köpte i en del av materialet själva och en del köpte FP in och det fungerade jättebra. Elektrikern som samarbetar med FP är också otroligt duktig så vi tog även in det företaget på andra jobb i huset. Vi hade en bra dialog under hela projektet och är mer än nöjda med resultatet.

Maria H
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Kanonbra från början till slut! Höll tidplanen och trevligt bemötande med kanonresultat! Bra mellanstädning också! Skulle gärna anlita på nytt!

Lars B
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP bygg hjälpte oss 2017 att renovera vårt badrum. Vi blev nöjda och toh även hjälp av dom för att kakla köket. Nu 7 år senare hade det blivit sprickor i 7 kakelplattor på grund av sprängning på grannens tomt. Vi ringde till Peyman och de kom ut med ett trevligt gäng och bytte ut de spruckna plattorna och kontrollerade tätskikt helt kostnadsfritt! Det kallar jag service! Kan verkligen rekommendera FP, bra pris, bra service och trevligt bemötande! PS: bjud på lite pepparkakor så blir dom extra glada 😊

Gunilla I
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi valde FP Badrumsspecialisten AB när vi skulle helrenovera vårt badrum. Mycket nöjda på alla sätt! Så bra det blev! Tydlig offert som kom dagen efter hembesöket. Bra dialog kring våra önskemål och en känsla för vilken typ av kund just vår familj är. Teamet med Peyman i spetsen, hade en bra och informativ dialog och kommunikation med oss genom hela projektet. Skickliga hantverkare med ett mycket snyggt och proffsigt resultat. Trots lite försening pga sjukdom lyckades man hålla sig inom projekttiden. Inga överraskningar...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Gunilla! Tack för din fina recension. Kul att höra att vår offert är tydlig då det är viktigt för oss att förmedla allt som ingår samt att det inte skall vara några frågetecken innan byggstart. Även en fin påminnelse att vi gör vårt yttersta för att ha en dialog genom projektets gång för er trygghet. Allt gott!

Lena L
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är helnöjda med vårt badrum! Vi har inga klagomål överhuvudtaget! Mkt bra kontakt med företaget under projektets gång och allt var klart inom den bestämda tiden. Vi kan varmt rekommendera badrumsspecialisten! Samtliga hantverkare utförde sitt arbete på ett proffsigt och säkert sätt. Ett x:a stort tack till projektledaren Peyman och inredningsdesigner Katja! Lena & Benny😊🙏

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Lena! Vi tackar för din feedback och tack själv för ett bra samarbete. Mvh FP

Cecilia A
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Supernöjd med både slutresultat och arbetsprocess. Skicklig arbetsledning, som alltid svarar och agerar snabbt, i kombination med fantastiskt kompetent arbetsteam där alla är ansvarsfulla och trevliga. FP håller vad de lovar, i kvalitet, tid och pris utan överraskningar. Har anlitat dem två gånger och gör det gärna igen!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack så jättemycket Cecilia! Det har varit så himla trevligt att renovera ihop med dig igen. Hela företaget har tyckt det varit fantastiskt kul under ditt projekt då du alltid varit så trevlig och glad mot alla. Det är kunder som dig som gör vårt arbete till vardags roligt och gör att vi kan leverera på högsta nivå. Med Vänliga Hälsningar Alla på FP Badrumsspecialisten

Daniel L
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Vi är överlag väldigt nöjda med vårat badrum. Det blev jättesnyggt! Vi fick en bra första genomgång med Zack och en väldigt tydlig offert utan överraskningar. Arbetet utfördes effektivt och känslan var att alla som var här och jobbade var väldigt duktiga och snabba. Några småsaker att anmärka på. Lite dålig kommunikation emellanåt under arbetets gång, lite silikon- och fog-fläckar på golvet, den vattenburna golvvärmen som finns på samma våningsplan som renoveringen var inte helt återställd, väldigt långsam leverans...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack för din ärliga kommentar om oss! Vi tar alltid till oss av vad som kan förbättras från vår sida och är tacksamma för din input. Hör gärna av dig när det blir dags att renovera badrummet på andra våningen :)

Mimmi K
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP bygg hjälpte till att bygga upp vårat drömbadrum. Känslan att rita upp sitt badrum i 3D-programmet och sedan få se resultatet i verklighet slår de mesta. Snabba, trevliga och bra kommunikation både innan och under bygget så vi kände oss trygga hela tiden. Slutresultatet: Badrummet är verkligen jätte vackert men när man kollar på vissa små detaljer så som fogningen så känns slutfinishen lite påskyndad då de är för lite fog mellan vissa plattor. Vi beställde även en handdukstork (vattenburen) som skulle ha dold...

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Mimmi! Tack för din feedback! Vi har alltid en dialog med våra hantverkare om vad som kan bli bättre och vi tar till oss detta. Viktigast för oss är att ni är blev nöjda med slutresultatet. Mvh FP Bygg

Maria Elisabet W
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

Noggrann offert som stämde med fakturan. Effektiv byggprocess. Höll god ordning i huset under byggprocessen.

Inger Margareta Ä
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP Badrumsspecialisten gjorde vårt trista badrum till ett riktigt drömbadrum! Superproffsig hjälp redan från början med planering, materialval o design. Teamet med Payman och Katja i spetsen har varit helt fantastiska, serviceminded, trevliga och duktiga hela teamet. Kan å det varmaste rekommendera dem.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Tack själva Margareta och Göran! Ja ert badrum blev något utöver det vanliga. Det var ett nöje att arbeta med er under hela processen. Vi hoppas kunna göra fler badrum i ert fina område runt Fiskebäck. Mvh Peyman och byggteamet!

Louise A
Skrev om FP Badrumsspecialisten AB

FP hjälpte oss att renovera vårt badrum i januari 2024. Allt gick otroligt proffsigt till och allt var klart i tid. Vi har ett gammalt hus och när det upptäcktes saker som behövdes rättas till var Payman på FP noga med att gå igenom förslag på lösningar och kostnader innan det utförde några ändringar. Badrummet blev jättebra med väldigt fint hantverk. När en kakelplatta i duschgolvet fick en spricka efter ca 3 mån, åtgärdade FP det omgående. Vi skulle absolut anlita FP igen.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB

Hej Louise, tack! Vi försöker alltid räkna med allt när vi lämnar offert. Men tyvärr är det inte helt ovanligt att man kan stöta på något oväntat i äldre hus. Och händer det pratar vi alltid ihop oss för att lösa det på bästa sett som i ditt fall. Vi gillar inte heller sprickor i kakel och kommer därför ut och fixar det så snabbt vi kan :)