Fracklagret Sverige AB

Fracklagret Sverige AB

• BadgeThreeYears
4.6
Call 0454-57 20 55 Share

Välkommen till Fracklagret, lagret med frackar och högtidskläder! Vi har i snart 20 år sålt frackar och tillbehör till över 50 000 nöjda kunder. Hela vårt sortiment lagerhålls i lokalen i Karlshamn som även kan besökas för provning. Vi samarbetar med de flesta universitet, studentkårer och ordenssällskap. I vårt breda sortiment...

271 omdömen om Fracklagret Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2023

Yngve L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Mycket enkelt att handla, kontakt direkt. Köpte en komplett frack med tillbehör.

Peter L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Fick hjälp snabbt och lätt att byta när något inte passade

Christer G
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Utomordentlig service och väldigt trevligt mottagande.

Felix S
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabb leverans och bra service!

Per-Gunnar W
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Fick bra hjälp att hitta rätt storlek direkt. Bra erbjudande gällande snabb ersättning med ny storlek om så skulle behövas.

Magnus F
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabbt och enkelt, kom på bara 48 timmar, passade perfekt och var i utmärkt material. Kan verkligen rekommendera Fracklagret. Det ända jag inte kunde hitta var snodden som håller ihop Fracken som man sätter knapparna i men förmodligen vet jag inte vad jag ska skriva för jag hittar det inte någonstans.

Philip R
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Smidig beställning, bra presentation och snabb leverans

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Philip Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Niclas A
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Allt flöt på som det skulle, exceptionellt snabb leverans.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Niclas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Erik Å
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabb service duktig att plocka ut storleken. Oerhört snabb leverans, samt trevligt bemötande.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Erik Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Kurt N
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Bra bemötande och snabb leverans.

Hej Kurt Tack för betyg och fin kommentar. Mvh Fredrick

Åke S
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabbt och enkelt, hög servicegrad

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Åke Tack för fint betyg och härligt inlägg. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Thomas
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabbt svar, snabb leverans av varor.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Thomas Tack för fint betyg och inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick

Kristofer M
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Det gick smidigt och bra! Ända negativa är att jag lite för lite info om leveransen, men det var inga problem.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Kristofer Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket för oss. Om allt har funkat så ska du ha fått ett mail när vi bokade frakten. Sen ska du kunna följa paketet via länken. Kanske nåt gick knas. Men bra att allt löste sig. Med vänlig hälsning, Fredrick

Salmi L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabbt och enkelt. Att rekommendera till loge-bröder (och andra) som måste fylla på i sitt frack-förråd.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Salmi Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Stefan L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Har tidigare handlat hos Fracklagret så därför var det ej främmande för mig att handla ännu en gång

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Stefan Vad kul att du är tillbaka! Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Petra Z
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Pålitliga, erbjöd tom leverans å min hemort, tjusigt!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Petra Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Björn D
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabb leverans och bra service. Fick bra hjälp med storlek när jag köpte frack för ngt år sedan. Nu beställde jag en ny skjorta. Kvalitén känns riktigt bra.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Björn Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Curt-ove J
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Mycket bra service och flexibilitet! Har oftast allt hemma i sortimentet- även av udda detaljer! Kan rekommenderas i alla sammanhang där festkläder behövs!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Curt-Ove Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jörgen B
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Frackpaketet jag beställde levererades komplett med alla accessoarer på 2 dagar. Det var rappt! Kontakten med frågor både inför beställning och efter leverans (allt via mail) var oklanderlig med snabba svar, trots att det var helg. Nu ska jag bara lära mig knyta flugan också.. :-)

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jörgen Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Petra S
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Jag fick precis det beställda frackpaketet och leveransen var prydligt och slätt packad och noga inplastad och kom i en stadig kartong med handtag. Det är en julklapp så inget har provats än men fracken ser välskräddad och elegant ut och tyget i ullmix känns behagligt. Så jag mycket nöjd med hur det ser ut! Jag använde mig av storlekshjälpen och skrev in storlekar på personens kostym och skjorta via web-formuläret, och på morgonen efter kom ett glatt och trevligt mejl med storleksrekommendationer och en påminnelse om att...

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Petra Tack för fint betyg och den grymmaste texten vi någonsin fått! Det betyder så mycket. Hoppas att allt passar annars hör du bara av dig så löser vi det. Med vänlig hälsning, Fredrick

Michael W
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Det är utmärkt service, utmärkta produkter och snabb leverans.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Michael Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars B
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Otroligt snabba, leverans inom 2 dagar.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Lars Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Ingalill G
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Det var lätt att handla och varorna kom inom lovad leveranstid. Produkten är också bra.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Ingalill Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Johan Olof Urban K
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Mycket snabb leverans, mycket bra service

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Johan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

David S
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Väldigt bra service! Fått massa hjälp med att få rätt storlek + stort sortiment!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej David Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Anders H
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Personlig service med storleksrådgivning. Snabb leverans. Byxorna verkar bra, även om jag bara hunnit prova dem lite snabbt.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Anders Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Stefan A
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Bra och snabb leverans av frackskjorta. Skjortan bra och välpassande.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Stefan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars E
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabb leverans och bra pris. Ännu inte använd

Johan E
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Första gången jag handlade på Fracklagret och det var till högsta belåtenhet. Leverans kom redan dagen efter beställningen. Tack!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Johan Tack ett fint betyg och härlig kommentar. Du är alltid välkommen. Med vänlig hälsning, Fredrick

Anette E
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Leveransen kom fort fram till oss

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Anette Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jan L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Förträfflig hantering av beställning samt mycket god hjälp med storlek! Exceptionellt snabb frakt!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Johan J
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Mycket bra service, blev uppringd och fick hjälp med storlek. Och allt levererades som utlovat.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Johan Kul att det blev bra. Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars-göran L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Superbra o snabbservice kan rekommenderas

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Lars-Göran Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Robert F
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Väldigt snabba i sin service , bra rådgivning och fina grejer!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Robert Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Sven P
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Bra service men tyvärr inte en frack som passade

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Sven Det va ju tråkigt. Vi byter väldigt snabbt. Bara hör av dig! Mvh Fredrick

Bo A
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Beställde tisdag, fick fracken idag onsdag. Allt bra, sitter perfekt!

Offensive content
Choose a reason:

Hej Bo Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Fredrik W

Snabb leverans. Bra hjälp efteråt

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Fredrik Tack för fint betyg och härlig text. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Thomas N
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Sakkunniga om de varor som de säljer.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Thomas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jan J
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Perfekt service och köpråd. Fracken satt som en smäck! Rekommenderas verkligen.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jan Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jörgen R
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabb hantering och snygg leverans men returrutinen var obefintlig. Att returnera byxa, skjorta till en kostnad på över 300 kr är horribelt i dessa e-handelstider.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jörgen Hoppas att plaggen blev bra och att du är nöjd med dem. Vi har gratis byten för kunder som vill byta en storlek. När man köper 5 plagg för att ha provning hemma och sedan returnera 3 plagg, Då betalar kunden returfrakten själv. Kunden väljer själv speditör. Postnord, Schenker etc och kan välja det billigaste. Med vänlig hälsning, Fredrick

Carl B
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Bra pris, snabb leverans och god kvalitet på grejorna. Som vanligt alltså.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Carl Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Alf W
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Det var lätt att beställa vad jag ville ha. Snabb leverans. Fracken passade bra efter justering av längd på byxorna

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Alf Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Peter W
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Toppen! Otroligt snabb återkoppling på frågor och kunniga gällande tips på storlekar. Snabb leverans!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Peter Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Joakim M

Mycket bra och professionellt. Snabb leverans . Full pott

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Joakim Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Rickard S

Trevliga, snabba och hjälpsamma

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Rickard Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick

Bo B
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabbt, smidigt och utan problem.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Bo Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick

Niclas R
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Underbart att kunna ringa och få hjälp med storleken, samt vilket paket som är mest fördelaktigt. Snabb leverans. Grejerna satt som en smäck!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Niclas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick

Peter F
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Alltid snabb och bra service. Rekommendationerna på storlek har alltid varit rätt.

Hej Peter Tack för betyg och grym kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars B
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Proffsigt, snabbt och jättebra service

Anders L
Wrote about Fracklagret Sverige AB

Snabbt leverans och enkelt att beställa samt inte minst prisvärt.