Väldigt bra service! Fått massa hjälp med att få rätt storlek + stort sortiment!
Fracklagret Sverige AB
Välkommen till Fracklagret, lagret med frackar och högtidskläder! Vi har i snart 20 år sålt frackar och tillbehör till över 50 000 nöjda kunder. Hela vårt sortiment lagerhålls i lokalen i Karlshamn som även kan besökas för provning. Vi samarbetar med de flesta universitet, studentkårer och ordenssällskap. I vårt breda sortiment...
247 omdömen om Fracklagret Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej David Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Personlig service med storleksrådgivning. Snabb leverans. Byxorna verkar bra, även om jag bara hunnit prova dem lite snabbt.
Hej Anders Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra och snabb leverans av frackskjorta. Skjortan bra och välpassande.
Hej Stefan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans och bra pris. Ännu inte använd
Hej Lars Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Första gången jag handlade på Fracklagret och det var till högsta belåtenhet. Leverans kom redan dagen efter beställningen. Tack!
Hej Johan Tack ett fint betyg och härlig kommentar. Du är alltid välkommen. Med vänlig hälsning, Fredrick
Leveransen kom fort fram till oss
Hej Anette Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Förträfflig hantering av beställning samt mycket god hjälp med storlek! Exceptionellt snabb frakt!
Hej Jan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket bra service, blev uppringd och fick hjälp med storlek. Och allt levererades som utlovat.
Hej Johan Kul att det blev bra. Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Superbra o snabbservice kan rekommenderas
Hej Lars-Göran Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Väldigt snabba i sin service , bra rådgivning och fina grejer!
Hej Robert Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra service men tyvärr inte en frack som passade
Hej Sven Det va ju tråkigt. Vi byter väldigt snabbt. Bara hör av dig! Mvh Fredrick
Beställde tisdag, fick fracken idag onsdag. Allt bra, sitter perfekt!
Hej Bo Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb leverans. Bra hjälp efteråt
Hej Fredrik Tack för fint betyg och härlig text. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Sakkunniga om de varor som de säljer.
Hej Thomas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Perfekt service och köpråd. Fracken satt som en smäck! Rekommenderas verkligen.
Hej Jan Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb hantering och snygg leverans men returrutinen var obefintlig. Att returnera byxa, skjorta till en kostnad på över 300 kr är horribelt i dessa e-handelstider.
Hej Jörgen Hoppas att plaggen blev bra och att du är nöjd med dem. Vi har gratis byten för kunder som vill byta en storlek. När man köper 5 plagg för att ha provning hemma och sedan returnera 3 plagg, Då betalar kunden returfrakten själv. Kunden väljer själv speditör. Postnord, Schenker etc och kan välja det billigaste. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra pris, snabb leverans och god kvalitet på grejorna. Som vanligt alltså.
Hej Carl Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Det var lätt att beställa vad jag ville ha. Snabb leverans. Fracken passade bra efter justering av längd på byxorna
Hej Alf Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Toppen! Otroligt snabb återkoppling på frågor och kunniga gällande tips på storlekar. Snabb leverans!
Hej Peter Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Mycket bra och professionellt. Snabb leverans . Full pott
Hej Joakim Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Trevliga, snabba och hjälpsamma
Hej Rickard Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick
Snabbt, smidigt och utan problem.
Hej Bo Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick
Underbart att kunna ringa och få hjälp med storleken, samt vilket paket som är mest fördelaktigt. Snabb leverans. Grejerna satt som en smäck!
Hej Niclas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick
Alltid snabb och bra service. Rekommendationerna på storlek har alltid varit rätt.
Hej Peter Tack för betyg och grym kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Proffsigt, snabbt och jättebra service
Snabbt leverans och enkelt att beställa samt inte minst prisvärt.
Som alltid bra leverans till en kräsen ordensbroder och kund.
Hej Göran Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Köpte 2 bröstknappar men höll endast en kväll 😂 Har för mig att jag även köpte manschettknappar för några år sedan som redan i paketet som kom så var de sönder (fick nya). Men skjortan och övrigt verkar hålla hög kvalitet men bröstknappar och manschettknappar blir det köp från andra leverantörer framöver. Med vänlig hälsning, Fredrik Karlsson
Hej Fredrik Trist med dina knappar. Om du inte fått nya så hör av dig. Vi löser det. Vi hade problem med en produktion av knappar och har nu bytt leverantör. Med vänlig hälsning, Fredrick
Företaget håller vad man lovar och redovisar tydligt. Snabb leverans. Köpte senast ett tillägg; en hel frackväst.
Hej Olof Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Från bestälmning till leverans, utmärkt
Hej Johan Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb fin service ang val av storlek. Allt stämde perfekt. Snabb leverans. Toppen. Kan varmt rekommenderas.
Hej Christa Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabbt, smidigt och enkelt. Precis det jag sökte.
Hej Karl Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra och snabb service. Dessutom kvalitetsprodukter.
Hej Tommy Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Jag har köpt en frackskjorta ser bra ut har ej provat den och en fluga ser bra ut Kjell
Hej Kjell Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Den satt som en smäck. Från en nöjd kund
Hej Ingemar Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Köpte frackskjorta. Bra passform och snabb leverans
Hej Lars Tack för betyg och fin kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Väldigt snabb hantering och ett trevligt kundbemötande!
Hej Johan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Väldigt smidigt att handla och snabb leverans/kort ledtid från beställning till leverans.
Hej Jonny Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Letade efter en frackskjorta hittade vad jag sökte på Fracklagret.
Hej Bo Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning Fredrick
Snabbt svar och leverans direkt, snygga grejer med utmärkt passform
Hej Christian Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Mvh Fredrick
Bra service, fin passform, snabb leverans.
Hej Stefan Tack för ett fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Snabb service och bra kvalité på de produkter jag köpt. Snabb respons från kundservice.
Hej Anders Tack för ett fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick
Alltså, vilka proffs! Både när det gällde att pricka rätt i storlek på såväl frackens kavaj som på byxorna. Kunniga, blixtsnabba på leveranser, och de har en djup och nyanserad förståelse för vad frack i ordenssammanhang betyder, och det medför att de vet vilka förutsättningar som gäller där och därmed hur det påverkar precisionen avseende storleksval. Respekt! Världsklass, skulle jag säga. Och det är tydligt att de vill ha långa relationer med sina kunder, eftersom de aktivt ser till att hantera helheten.
Hej Sigge Ja vad ska man säga? Grymmaste kommentaren någonsin! Vi är så glada för vår kontakt med Dig. Bästa hälsningar Fredrick
Fantastiskt snabb leverans och fin frack och lackskor.
Hej Lars Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick
Hängslena fungerade myckey bra.
Hej Edvin Tack för fint betyg och kommentar. Med vänlig hälsning, Fredrick
Jag beställde ett frackpaket och fick proffsig hjälp att välja storlek. Trevligt bemötande och snabb leverans. Mycket nöjd.
Hej Lennart Fint betyg och härlig kommentar! Det glädjer oss mycket en Fredags eftermiddag. Med vänlig hälsning, Fredrick
Proffsigt bemötande och förstklassig service!
Hej Michael Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det är så viktigt för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Alltid bra service och snabb leverans!
Hej Nils Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
Bra produkter till bra priser, kvaliteten på den skjorta och väst som jag beställde var mycket fin.
Hej Joakim Tack för fint betyg och fin kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick
enkelt med bra råd och service!
Hej Alf Tack för fint betyg och fin kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick