Fracklagret Sverige AB

Fracklagret Sverige AB

• BadgeThreeYears
4.7
Llama 0454-57 20 55 Compartir

Välkommen till Fracklagret, lagret med frackar och högtidskläder! Vi har i snart 20 år sålt frackar och tillbehör till över 50 000 nöjda kunder. Hela vårt sortiment lagerhålls i lokalen i Karlshamn som även kan besökas för provning. Vi samarbetar med de flesta universitet, studentkårer och ordenssällskap. I vårt breda sortiment...

298 omdömen om Fracklagret Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2023

Torbjörn M
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Grymt bra, snabb svar på mail och snabb återkoppling, med förslag på storlek, sedan ett snabbt utskick där jack, byxa och skjorta faktiskt passade och de var första gången något passade på mej utan tillpassning.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Torbjörn Tack för fint betyg och härlig kommentar! Roligt att det blev så bra. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Bengt W
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Det var en snabb och korrekt leverans!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Bengt Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Lennart A
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

bra och snabb leverans och snabb retur

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Lennart Tack för fint betyg och glad kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Bengt-Åke C
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb och bra leverans av en fin frackskjorta

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Bengt-Åke Tack för fint betyg och glad kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Peter F
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Fracken sitter bra och jag är mycket nöjd. Allt var mycket bra och elegant förpackat.Fracken fick jag med mycket snabb leverans‼️ Så jag är mycket nöjd👍‼️👌

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Peter Tack för fint betyg och grym kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Dan Ö
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Enkelt att beställa Snabb leverans Bra pris. Dom medskickade bröstknapparna var sämre höll i ungefär 2 minuter i övrigt supernöjd.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Dan Tack för fint betyg och kommentar! Trist med knapparna, Kontakta oss på info@fracklagret.se eller ring 0454-572055 så fixar vi nya till dig. Med vänlig hälsning, Fredrick

Anders A

Bra produkter. Snabb leverans

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Anders Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars-Åke G
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Enkel beställning och snabb o bra leverans. Rekomenderas andrs kundet

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Lars-Åke Tack för fint betyg och glad kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jesper L
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Bra hjälp med storlekar, snabb leverans. Leverans enligt utlovad tid, riktigt bra med tanke på att man bor längst upp i norr.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jesper Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Therese C
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Bra och tydlig hemsida. Bra service och snabb leverans

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Therese Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Agneta M
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Personlig, engagerad och effektiv kundservice. Snabb levers. Väldigt nöjd.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Agneta Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars G
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb leverans samt bra utbud!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Lars Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Mikael N
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Väldigt snabb leverans. Än så väldigt nöjd.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Mikael Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Micke H
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb och professionell service! Mycket nöjd med min beställning och kommunikation med företaget. Rekommenderar alla som är på jakt efter en frack till logen att vända sig hit!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Micke Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jonas Ä
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb och trevlig service, samt tillika kort svarstid på frågor!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jonas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Kerstin N
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Köpte en frack till min man. Fick utmärkt hjälp av Fredrik, med storlek. Passade precis. Snabb leverans också

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Kerstin Härligt att det blev bra. Tack för fint betyg och härlig kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Göran Z
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Mycket snabba, mycket hjälpsamma!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Göran Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick

Stefan H

Superbra Service, bra återkoppling

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Stefan Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick

Peter P
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Sökte frackskjortbröstknappar. Hittade Fracklagrets enda pa,r som passade mig utmärkt

Hej Peter Tack för fint betyg och skön kommentar! Med vänlig hälsning, Fredrick

Dick S
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Bra och tydlig när man får leverans, och dom håller vad man lovar

Hej Dick Tack för fint betyg och härlig text. Med vänlig hälsning, Fredrick

Mats J
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Vilken service. Den är förstklassig, Bor i jämtlandstrakten, så jag skulle kalla det för förorten till Norrland, jag beställde och jag tror det var 3 dagar senare så kommer paketet till mitt ombud. Då hade jag ej valt expressleverans. Men snacka om snabba ryck. Då jag tidigare även beställt av Fracklagret och var osäker på storlek så kontaktade jag dem via telefon och fick riktigt bra service och bemötande. De vet vad det talar om när det gäller storlekar. Allt satt som en smäck. Full pott av mig.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Mats Tack för fint betyg och fantastisk kommentar! Vi blir så glada och stolta! Det betyder så mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick

Sven A
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Bra storleksguide. Snabb leverans .

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Sven Tack för fint betyg och fin kommentar! Det betyder mycket. Med vänlig hälsning, Fredrick

Per-Olof H
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Mycket bra. Har handlat där flera gånger….

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Per-Olof Fint betyg och grym text! Det betyder så mycket för oss ska du veta. Tack Med vänlig hälsning, Fredrick

Kenneth P
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Har många tidigare beställningar genom åren, bl.a.två kompletta frackpaket, tillbehör och nu senast frackbyxor som passade perfekt. Allt igenom helnöjd med denna leverantör, dessutom snabba leveranser.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Kenneth Tack för fin betyg och vilken text du bifogat! Tack Kenneth. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars E
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Bra bemötande via mail! Snabbt svar! Känner sej väl omhändertagen! Fracken jag köpte är helt enligt förväntningarna!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Lars Tack för fin betyg och härligt inlägg! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Bertil J
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Enkelt att beställa och snabb leverans. Prisvärd produkt!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Bertil Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Torbjörn J
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Omtänksamma snabba. Bra passform på facken.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Torbjörn Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Yngve L
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Mycket enkelt att handla, kontakt direkt. Köpte en komplett frack med tillbehör.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Yngve Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Peter L
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Fick hjälp snabbt och lätt att byta när något inte passade

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Peter Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Christer G
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Utomordentlig service och väldigt trevligt mottagande.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Christer Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Felix S
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb leverans och bra service!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Felix Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Per-Gunnar W
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Fick bra hjälp att hitta rätt storlek direkt. Bra erbjudande gällande snabb ersättning med ny storlek om så skulle behövas.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Per-Gunnar Tack för fint betyg och härlig kommentar. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Fredrick

Magnus F
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabbt och enkelt, kom på bara 48 timmar, passade perfekt och var i utmärkt material. Kan verkligen rekommendera Fracklagret. Det ända jag inte kunde hitta var snodden som håller ihop Fracken som man sätter knapparna i men förmodligen vet jag inte vad jag ska skriva för jag hittar det inte någonstans.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Magnus Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det medföljer ej snoddar. Tror inte det används längre. Med vänlig hälsning, Fredrick

Philip R
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Smidig beställning, bra presentation och snabb leverans

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Philip Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Niclas A
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Allt flöt på som det skulle, exceptionellt snabb leverans.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Niclas Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Erik Å
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb service duktig att plocka ut storleken. Oerhört snabb leverans, samt trevligt bemötande.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Erik Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Kurt N
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Bra bemötande och snabb leverans.

Hej Kurt Tack för betyg och fin kommentar. Mvh Fredrick

Åke S
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabbt och enkelt, hög servicegrad

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Åke Tack för fint betyg och härligt inlägg. Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Thomas
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabbt svar, snabb leverans av varor.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Thomas Tack för fint betyg och inlägg. Det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Fredrick

Kristofer M
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Det gick smidigt och bra! Ända negativa är att jag lite för lite info om leveransen, men det var inga problem.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Kristofer Tack för fint betyg och kommentar. Det betyder mycket för oss. Om allt har funkat så ska du ha fått ett mail när vi bokade frakten. Sen ska du kunna följa paketet via länken. Kanske nåt gick knas. Men bra att allt löste sig. Med vänlig hälsning, Fredrick

Salmi L
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabbt och enkelt. Att rekommendera till loge-bröder (och andra) som måste fylla på i sitt frack-förråd.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Salmi Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Stefan L
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Har tidigare handlat hos Fracklagret så därför var det ej främmande för mig att handla ännu en gång

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Stefan Vad kul att du är tillbaka! Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Petra Z
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Pålitliga, erbjöd tom leverans å min hemort, tjusigt!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Petra Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Björn D
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Snabb leverans och bra service. Fick bra hjälp med storlek när jag köpte frack för ngt år sedan. Nu beställde jag en ny skjorta. Kvalitén känns riktigt bra.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Björn Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Curt-ove J
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Mycket bra service och flexibilitet! Har oftast allt hemma i sortimentet- även av udda detaljer! Kan rekommenderas i alla sammanhang där festkläder behövs!

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Curt-Ove Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Jörgen B
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Frackpaketet jag beställde levererades komplett med alla accessoarer på 2 dagar. Det var rappt! Kontakten med frågor både inför beställning och efter leverans (allt via mail) var oklanderlig med snabba svar, trots att det var helg. Nu ska jag bara lära mig knyta flugan också.. :-)

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Jörgen Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Petra S
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Jag fick precis det beställda frackpaketet och leveransen var prydligt och slätt packad och noga inplastad och kom i en stadig kartong med handtag. Det är en julklapp så inget har provats än men fracken ser välskräddad och elegant ut och tyget i ullmix känns behagligt. Så jag mycket nöjd med hur det ser ut! Jag använde mig av storlekshjälpen och skrev in storlekar på personens kostym och skjorta via web-formuläret, och på morgonen efter kom ett glatt och trevligt mejl med storleksrekommendationer och en påminnelse om att...

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Petra Tack för fint betyg och den grymmaste texten vi någonsin fått! Det betyder så mycket. Hoppas att allt passar annars hör du bara av dig så löser vi det. Med vänlig hälsning, Fredrick

Michael W
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Det är utmärkt service, utmärkta produkter och snabb leverans.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Michael Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick

Lars B
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Otroligt snabba, leverans inom 2 dagar.

Ingalill G
Escribió sobre Fracklagret Sverige AB

Det var lätt att handla och varorna kom inom lovad leveranstid. Produkten är också bra.

Svar från Fracklagret Sverige AB

Hej Ingalill Tack för fint betyg och härlig kommentar! Det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Fredrick