Frisör Amanda Norrman AB

salongcoquette.valei.com
  • BadgeTwoYears
4.9
Call 0522-51 13 87 Share

Möt Amanda Norrman, en kreativ frisör som brinner för hantverket och den personliga kontakten. Amanda är känd för sitt öga för detaljer och sin förmåga att lyssna in varje kunds unika önskemål. Oavsett om du drömmer om en lyxig färgförändring, en trendig klippning eller en hållbar styling för livets stora tillfällen, guidar...

71 omdömen om Frisör Amanda Norrman AB

Sedan starten hos Reco 2026

Lillian A
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Mycket noggrann Väldigt skön hårbottenmassage Känns tryggt att gå dit Jättenöjd när jag går därifrån

Jessica H
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid trevligt att komma till salongen. Amanda är lättsam och lyhörd. Kommer med tips och råd vid färgning.

Emma J
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid väldigt nöjd efter jag varit där!

Lena G
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Massagestolen o hårtvätten är lyx🤩

Ulla-Britt L
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid vänlig! Noggrann och lyhörd på vad man vill att hon ska göra. Jag har anlitat henne i många år nu, och är alltid nöjd när jag går därifrån. Ulla-Britt

Maria H
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Vilken tjej alltså hon är skicklig på det hon gör och så är hon så go ❤️❤️. Blir alltid nöjd och får bra tips 🙌🙌. Kan inte tänka mig att gå till någon annan frisör 😘

Frida R
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid lika trevlig & härlig stund i Amandas stol. Amanda är kompetent, noggrann och lyhörd. Ett personligt möte där man som kund är i fullt fokus och i trygga händer.

Linda Å
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid bästa bemötandet och proffsigt utfört arbete! Man kan koppla av och veta att man är i de bästa händerna.

Jennie A
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Lyhörd frisör med det lilla extra. Man får ryggmassage i schamponeringen och trevliga samtai frisörstolen.

Viktor A
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Toppen, super, duper, bästa håret jag någonsin fått. ;⁠)

Birgitta G
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Trevligt och varmt mottagande Amanda fixade mitt hår enl mina önskemål blev nöjd Senaste gången jag var hos Amanda hade jag beställt klippning

Evelina H
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Har varit kund hos Amanda i flera år och jag är alltid mer än nöjd med resultatet av Amandas jobb.

Lisbeth B
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Som vanligt är jag väldigt nöjd! Jättetrevligt bemötande.😊

Lotta K
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Trevlig och tillmötesgående. Besitter stor kunskap i frisörarbetet

Emma S
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Så nöjd med hela upplevelsen!

Patricia B
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Som alltid ett trevligt bemötande och fin service. Ger bra tips på produkter vid behov och jag är alltid nöjd när jag går därifrån, oavsett om det är bara en klippning eller färgning.

Siv S
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

En trevlig stund och ett perfekt resultat.

Jennifer T
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid glad och trevligt bemötande. Genom åren har en riktig fin relation byggts upp. Snabb och utan onödig dröjstid under behandlingen. Bottenfärg och klipp.

Ulrika G
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid bra att ha att göra med👍

Helena P
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Duktig på klippning, slingor o färg. Ger förslag vid osäkerhet. Ingen stress. Mycket kunskap och otroligt trevlig. Rekomenderar att gå till Amanda för snyggaste frisyren.

Sara W
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Amanda är alltid lika glad och trevlig när man kommer till henne. Jag är så glad att jag hittade till Amanda, blir alltid lika nöjd efter mina besök. Alltid känt mig trygg i stolen hos Amanda :)

Elin J
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid nöjd hos Amanda 😊 Får bra tips om produkter som funkar, och hon har lite olika att välja på, även olika prisklasser.

Monika S
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Amanda har en härlig och varm personlighet. Blir alltid omhändertagen på bästa sätt. Mycket nöjd med byte av frisyr, slingor mm. Ren lyx att få sitta i frisörstolen hos Amanda!

Catarina N
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Mycket varmt bemötande jag som kund är helt i fokus. Hon är mycket kunnig, lyhörd, rolig känner mig nöjd, glad och sprudlande efter besök hos Amanda. Rekommenderas varmt!!!!

Alicia A
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Amanda är en väldigt duktig frisör som alltid lyssnar på vad man vill ha presterar utifrån det. Man behöver aldrig vara orolig för att gå där ifrån missnöjd.

Elisabeth N
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Amanda är personlig och noggrann. Hon sätter alltid kund i fokus och jag blir alltid mer än nöjd!! 5 stjärnor av 5

Marie W
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Är super nöjd med min frisör Amanda.Hon har ett fint bemötande och gör ett fantastiskt jobb.Kan varmt rekommendera henne.

Birgitta N
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Fantastiskt nöjd med resultatet. Mycket trevligt bemött. Kam varmt rekommenderas.

Mats D
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Mycket bra och dessutom väldigt trevlig

Susanne T
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Med ett trevligt och mycket professionellt bemötande av mig som kund samt väldigt kunnigt utförde både klipp och slingor av mitt hår! Blev väldigt nöjd med resultatet! Kan varmt rekommendera Amanda som frisör samt att hennes salong är trevlig och fräsch!

Gunilla G
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Allt bra kommer ju tillbaka hela tiden!

Anna J
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Amanda är mycket lyhörd och väldigt trevlig! Hon känns väldigt kunnig och kan guida en till vad som passar just mig.

Malin W
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos Amanda. Hon är otroligt duktig, lyhörd och gör ett fantastiskt jobb varje gång. Rekommenderas varmt! 🌟

Oskar A
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Trevligt, glatt och socialt. Bra resultat och noggrant utfört.

Linda P
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Amanda är alltid glad, trevlig, lyhörd och tillmötesgående. Hon månar verkligen om sina kunder. Jag har aldrig riktigt vetat själv vad jag vill göra. Hon kommer då med förslag som jag godkänt och det blir alltid perfekt! Jag rekommenderar alla jag känner om henne. Jag ger henne 10/10!!! 🙂 Linda.

Sofie B
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Jag är otroligt nöjd med mina besök hos Amanda. Från första stund känner man sig välkommen och omhändertagen. Amanda är både professionell, lyhörd och väldigt noggrann med detaljerna, både när det gäller servicen och jobbet med just ditt hår. Det är mer än bara ett frisörbesök

Eva M
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Fungerar jättefint - från bokning till själva friseringen. Bra klippning. Lugn och behaglig miljö.

Petra Å

Bästa frissan ❤️alltid lika nöjd

Emelie H
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Ett besök hos Amanda är alltid det bästa! Tiden går fort och jag är alltid nöjd med resultatet 🤩

Vivianne J
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Bästa bemötande man kan få, blir ompysslad på alla sätt👍kan inte vara bättre bemött🥰. Mina förväntningar blev helt fantastiska o Amanda är ju helt ljuvlig❤️ jag köper hennes produkter använder inget annat!!! Jag längtar från gång till gång att komma till denna mysiga salong o underbara Amanda🌻

Meja S
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Supertrevlig och kunnig frisör!

Christina A
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Alltid lika nöjd, blir aldrig besviken

Marika W
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Ja, bästa frisören helt enkelt!

Maria P
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Mycket kunnig och proffsig frisör som är lyhörd och alltid möter sina kunder med ett leende . Gått hos Amanda i flera år och kommer fortsätta med detta då jag alltid känner mig trygg och väl omhändertagen . Hon är oxå väldigt bra med barn och min dotter på 5 år vägrar gå någon annanstans . Bra betyg helt enkelt !

Jennifer J
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Hej fina Amanda ❤️💫 Jag har väldens finaste farmor som rekommenderat dig 🥰🌟 Vivianne ❤️ Hoppas du mår fint och hoppas vi ses snart. Tack för ett perfekt resultat🌹🌟 With love,, Jennifer

Martina T
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Har haft Amanda som Frisör i x antal år, bara det säger ju det mesta! Hon är en otroligt kunnig frisör, social, noggrann och som alltid ger bra tips och råd.. Listan kan göras lång! Hon individ anpassar och vill alltid framhäva det bästa, naturliga och finaste med just ditt hår. Man är alltid otroligt nöjd hos Amanda!

Martina T gillar detta
Svar från Frisör Amanda Norrman AB

Wow tack för dina fina ord, är så glad över att du vill komma och sitta i min stol, alltid lika trevligt!😊

Jackie E
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Trevligt och kunnig. Jag fick bra råd om produkter som passar mitt hår.

Svar från Frisör Amanda Norrman AB

Stort tack för din fina recension, vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse!😊

Anna K
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Proffsig, väldigt duktig och ger mig bra idéer för mitt hår. Känner mig alltid välkommen när jag kommer och mycket nöjd när jag går därifrån! Rekommenderar verkligen Amanda!

Svar från Frisör Amanda Norrman AB

Stort tack för din recension, vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse!😊

Agneta D
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Härligt att komma till Amanda. Hon är så bra på att ta hand om mitt hår. Mycket duktig med färgning/toning. Kan varmt rekommendera henne!!

Johanna J
Wrote about Frisör Amanda Norrman AB

Trevlig och väldigt duktig frisör!

Svar från Frisör Amanda Norrman AB

Stort tack för din recension och roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse!