Jag blir alltid mycket väl bemött hos Frisör Amanda. Jag blev klippt och kände mig som vanligt mycket nöjd med resultatet. Just denna gång behövde jag inte köpa någon produkt. Annars köper jag ibland schampo, balsam och saltvattenspray
Frisör Amanda Norrman AB
Möt Amanda Norrman, en kreativ frisör som brinner för hantverket och den personliga kontakten. Amanda är känd för sitt öga för detaljer och sin förmåga att lyssna in varje kunds unika önskemål. Oavsett om du drömmer om en lyxig färgförändring, en trendig klippning eller en hållbar styling för livets stora tillfällen, guidar...
78 omdömen om Frisör Amanda Norrman AB
Tack för din recension Ingela, glad jag blir av att höra att du är nöjd hos mig!😊
Alltid nöjd efter besöket, alltid trevligt bemötande
Tack snälla för din fina recension, så glad att jag får ta hand om dig och ditt hår!🤗
Klippt min tvååring hos Amanda, det känns väldigt tryggt och metodiskt varje gång. Fin hand med barn och gått tålamod 👍
Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension, så glad att ni är nöjda!🤗
Ananda är duktig, lyhörd och ödmjuk, tar sig tid och är noggrann, Man blir väl omhändertagen Supernöjd
Tack snälla! Det betyder allt att du är nöjd med både hår och upplevelse!😊🙏
Amanda är en jätteduktig frisör..Jag har klippt mig och gjort slingor där under flera år ! Alltid lika nöjd ..hon ger även råd när jag frågat om skötsel och produkter som passar mitt hår och det har gett resultat ! Hon är positiv ,glad och lyhörd och en mycket duktig och engagerad frisör ! Rekomenderas👍
Tack så jättemycket för så fina ord, jag är så tacksam att du vill gå hos mig!😊🙏
En mysig stund på dagen och sätta sig i stolen och bli ompysslad. Alltid jättenöjd när jag går därifrån, precis den frisyr jag önskat.
Alltså wow vilka fina ord, det är precis detta jag vill uppnå! Tack för att du väljer mig!😊🙏
Alltid lika nöjd hos Amanda. Man blir väl omhändertagen och hon ser dig som person, man är inte bara en kund i mängden.
Tack för så fina ord Sandra, alltid så roligt och trevligt att få ha dig i min stol!🤗
Mycket noggrann Väldigt skön hårbottenmassage Känns tryggt att gå dit Jättenöjd när jag går därifrån
Tack Lillian för din fina recension! Glad jag blir av att höra att du känner dig trygg hos mig!😊
Alltid trevligt att komma till salongen. Amanda är lättsam och lyhörd. Kommer med tips och råd vid färgning.
Tack Jessica för din fina recension!😊
Alltid väldigt nöjd efter jag varit där!
Tack snälla Emma för din recension!
Massagestolen o hårtvätten är lyx🤩
Härligt att höra, tack för din recension!😊
Alltid vänlig! Noggrann och lyhörd på vad man vill att hon ska göra. Jag har anlitat henne i många år nu, och är alltid nöjd när jag går därifrån. Ulla-Britt
Stort tack för din fina recension Ulla-Britt, alltid lika trevligt att ha dig i min stol!😊
Vilken tjej alltså hon är skicklig på det hon gör och så är hon så go ❤️❤️. Blir alltid nöjd och får bra tips 🙌🙌. Kan inte tänka mig att gå till någon annan frisör 😘
Men duuu, tack snälla för fantastiska ord, jag älskar att ha dig i min stol!❤️
Alltid lika trevlig & härlig stund i Amandas stol. Amanda är kompetent, noggrann och lyhörd. Ett personligt möte där man som kund är i fullt fokus och i trygga händer.
Tack snälla för din fina recension Frida!❤️
Alltid bästa bemötandet och proffsigt utfört arbete! Man kan koppla av och veta att man är i de bästa händerna.
Tack för din fina recension Linda🤗
Lyhörd frisör med det lilla extra. Man får ryggmassage i schamponeringen och trevliga samtai frisörstolen.
Tack snälla för din fina recension Jennie🤗
Toppen, super, duper, bästa håret jag någonsin fått. ;)
Wohoo fantastiska ord, tack för din recension!🥳
Trevligt och varmt mottagande Amanda fixade mitt hår enl mina önskemål blev nöjd Senaste gången jag var hos Amanda hade jag beställt klippning
Tack för din fina recension Birgitta!😊
Har varit kund hos Amanda i flera år och jag är alltid mer än nöjd med resultatet av Amandas jobb.
Tack för din recension Evelina, så glad att få ha dig i min stol!🤗
Som vanligt är jag väldigt nöjd! Jättetrevligt bemötande.😊
Tack snälla för din recension Lisbeth!😊
Trevlig och tillmötesgående. Besitter stor kunskap i frisörarbetet
Tack för din recension Lotta😊
Så nöjd med hela upplevelsen!
Tack för din recension Emma!😊
Som alltid ett trevligt bemötande och fin service. Ger bra tips på produkter vid behov och jag är alltid nöjd när jag går därifrån, oavsett om det är bara en klippning eller färgning.
Stort tack för din recension fina du!😊
En trevlig stund och ett perfekt resultat.
Tack för din fina recension Siv!😊
Alltid glad och trevligt bemötande. Genom åren har en riktig fin relation byggts upp. Snabb och utan onödig dröjstid under behandlingen. Bottenfärg och klipp.
Tack för din recension Jennifer, älskar att få ha dig i min stol!🥰
Alltid bra att ha att göra med👍
Tack för din recension Ulrika, alltid lika trevligt när vi ses!🤩
Duktig på klippning, slingor o färg. Ger förslag vid osäkerhet. Ingen stress. Mycket kunskap och otroligt trevlig. Rekomenderar att gå till Amanda för snyggaste frisyren.
Tack snälla för din recension och fina ord Helena, så glad att jag får ta hand om ditt hår!🤗
Amanda är alltid lika glad och trevlig när man kommer till henne. Jag är så glad att jag hittade till Amanda, blir alltid lika nöjd efter mina besök. Alltid känt mig trygg i stolen hos Amanda :)
Tack snälla du Sara för din fina recension!🤗
Alltid nöjd hos Amanda 😊 Får bra tips om produkter som funkar, och hon har lite olika att välja på, även olika prisklasser.
Tack för din recension Elin, glad jag blir av att du är nöjd hos mig!🤗
Amanda har en härlig och varm personlighet. Blir alltid omhändertagen på bästa sätt. Mycket nöjd med byte av frisyr, slingor mm. Ren lyx att få sitta i frisörstolen hos Amanda!
Men wow, vilka ord, stort tack Monika! Alltid lika trevliga, härliga samtal när vi ses!🥰
Mycket varmt bemötande jag som kund är helt i fokus. Hon är mycket kunnig, lyhörd, rolig känner mig nöjd, glad och sprudlande efter besök hos Amanda. Rekommenderas varmt!!!!
Stort tack för din fina recension!🤗
Amanda är en väldigt duktig frisör som alltid lyssnar på vad man vill ha presterar utifrån det. Man behöver aldrig vara orolig för att gå där ifrån missnöjd.
Tack för din fina recension Alicia, så glad att du vill gå till just mig!🤗
Amanda är personlig och noggrann. Hon sätter alltid kund i fokus och jag blir alltid mer än nöjd!! 5 stjärnor av 5
Tack för din fina recension!🤗
Är super nöjd med min frisör Amanda.Hon har ett fint bemötande och gör ett fantastiskt jobb.Kan varmt rekommendera henne.
Stort tack för din fina recension Marie!😊
Fantastiskt nöjd med resultatet. Mycket trevligt bemött. Kam varmt rekommenderas.
Tack för din fina recension Birgitta!😊
Mycket bra och dessutom väldigt trevlig
Stort tack för din recension Mats, alltid lika trevligt när vi ses!
Med ett trevligt och mycket professionellt bemötande av mig som kund samt väldigt kunnigt utförde både klipp och slingor av mitt hår! Blev väldigt nöjd med resultatet! Kan varmt rekommendera Amanda som frisör samt att hennes salong är trevlig och fräsch!
Tack snälla för så fina ord, superglad att du är nöjd med din upplevelse hos mig!🤗
Allt bra kommer ju tillbaka hela tiden!
Tack för din recension, det säger en del ja, tack för att du väljer att gå hos just mig!
Amanda är mycket lyhörd och väldigt trevlig! Hon känns väldigt kunnig och kan guida en till vad som passar just mig.
Tack snälla för din recension Anna!😊
Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos Amanda. Hon är otroligt duktig, lyhörd och gör ett fantastiskt jobb varje gång. Rekommenderas varmt! 🌟
Tack snälla för en så fin recension Malin!🥰
Trevligt, glatt och socialt. Bra resultat och noggrant utfört.
Tack snälla för din recension Oskar!
Amanda är alltid glad, trevlig, lyhörd och tillmötesgående. Hon månar verkligen om sina kunder. Jag har aldrig riktigt vetat själv vad jag vill göra. Hon kommer då med förslag som jag godkänt och det blir alltid perfekt! Jag rekommenderar alla jag känner om henne. Jag ger henne 10/10!!! 🙂 Linda.
Tack snälla för en så fin recension Linda!😊
Jag är otroligt nöjd med mina besök hos Amanda. Från första stund känner man sig välkommen och omhändertagen. Amanda är både professionell, lyhörd och väldigt noggrann med detaljerna, både när det gäller servicen och jobbet med just ditt hår. Det är mer än bara ett frisörbesök
Wow vilka ord, stort tack Sofie!😊🙏
Fungerar jättefint - från bokning till själva friseringen. Bra klippning. Lugn och behaglig miljö.
Tack för din fina recension Eva!😊
Bästa frissan ❤️alltid lika nöjd
Stort tack för din recension Petra, alltid lila trevligt när vi ses!😍
Ett besök hos Amanda är alltid det bästa! Tiden går fort och jag är alltid nöjd med resultatet 🤩
Stort tack för din recension, så fina ord! Så glad över att du väljer att gå till just mig!🥰
Bästa bemötande man kan få, blir ompysslad på alla sätt👍kan inte vara bättre bemött🥰. Mina förväntningar blev helt fantastiska o Amanda är ju helt ljuvlig❤️ jag köper hennes produkter använder inget annat!!! Jag längtar från gång till gång att komma till denna mysiga salong o underbara Amanda🌻
Underbara du, älskar att ha dig i min stol!🥰❤️
Supertrevlig och kunnig frisör!
Tack för din fina recension Meja!
Alltid lika nöjd, blir aldrig besviken
Tack snälla för din recension Christina!
Ja, bästa frisören helt enkelt!
Tack snällt för din recension Marika!🤗