Trevligt bemötande och snabb service vid däckbyte samt delvis nya däck.
Välkommen till Fritec – din Autoexperten Bilverkstad i Fritsla! Vi är din lokala bilverkstad i Fritsla i Västra Götaland. Vi erbjuder bilreparationer och bilservice för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför bland annat felsökning, bromsservice, AC-service, däckbyte med förvaring av dina hjul på däckhotell,...
100 omdömen om Fritec
Fick snabb hjälp redan dagen efter när bilen slutat att ladda.
Bra och snabb service till ett bra pris,
Fantastisk service, snabba mekaniker
Supertrevlig personal och alltid hjälpsamma!!!
Alltid bra service och bemötande
Snabb och bra service, uppskattar boknings- sättet. Bra att få ett kostnadsförslag på jobbet innan, då vet man vad det kommer kosta ungefär.
Snabbt, bra och professionellt!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra service och kunskap hos personalen
Snabbt och proffsigt utfört - tack!
Har fått hjälp med reparation av bromsar. Köpt nya däck till rimliga priser monterat och klart. Hyr släpvagn ibland. Alltid fått bra bemötande och hög service. Rekommenderas.
Trevligt bemötande och fint utfört jobb!
Snabbt och enkelt att boka. Inga konstigheter att lämna och hämta bilen efter service.
Bra bemötande bra jobb och snabbt.
Det var ett mycket trevligt bemötande. De är serviceinriktade inga problem om man ber om hjälp.
Vänligen och trevlig personal. Snabb service
Fantastisk bemötande, snabb hjälp och kunnighet
Fritec har alltid ett glatt och professionellt bemötande, och kan sina saker!
Alltid god service. Gott bemötande. Klart vid utlovad tid.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Bra service och mycket trevligt bemötande.
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Bytte däck och fick en tid som passade mig perfekt. Däckbytet gick snabbt och fick då reda på att jag hade problem med vänster broms. Jag är nöjd med att de uppmärksammade det.
Bra bemötande. Kan rekommenderas.
Fick tid snabbt och däckbytet gjordes under dagen. Alltid trevligt bemötande.
Som alltid hjälpsamma , trevliga och snabba.
Vår upplevelse var jättebra! duktiga!!
Kanonbra. Nya däck ordnades snabbt och bra. Lagning också. Bra och proffsigt bemötande. Kommunikationen funkade perfekt.
Kanonbra, kan verkligen rekommendera
Mycket bra kundservice. Kort sagt, Fritec är bra, snabb och billig. Jag rekommenderar det starkt.
Otroligt trevlig bemötande. Alltid hög service och dom gör verkligen allt för kunden
Bra och snabbt. Trevlig personal.
Alltid en trevlig upplevelse bra jobbat fungerar jättebra
Seriös och engagerad. Alltid beredda att hjälpa
Alltid snabbt och professionellt
Bra service och trevlig personal
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Väldigt bra service och duktiga
Alltid lika trevligt bemötande och bra service!
Service på hög nivå. Helnöjd och kommer att återkomma.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
De är pålitliga och alltid mycket hjälpsamma.
Alltid bra service och trevliga killar 😊
Trevligt bemötande och proffsig personal
Vilken upplevelse och service! Mikael är en klippa, tog hand om mig från början till slut och såg till så att lämna in bilen kändes hur tryggt som helst. Det var första gången jag använde mig utav Fritec men absolut inte den sista! Rekommenderar starkt till alla, oavsett vilken bil du har!
Bra helt enkelt! Enkla, chyssta och fina pojkar 😊
Jag har anlitat denna verkstad , ädas sedan den var privatägd och sedermera Mekonomen Bra personal.
Fantastisk service. Jag behövde hjälp att byta nummerskyltsbelysningen. Frågade och typ 7 minuter senare är allt fixat.
Mycket bra bemötande av personal och Mycket bra arbete med bilen
Vänligt bemötande. Bra genomgång av fel som behövde åtgärdas och alternativ på lösning.
Bra bemötande och snabb service! Trevlig personal
Bra bemötande av personalen. Noggranna arbeten till rimliga priser. Rekommenderas.
Bemötandet var Bra som gammal kund viste jag att hur det skulle bli. Rep av ljud framhjul
Bara bra fast lite dyrt. Behövs verkligen byta bromsolja tändstift vartannat år. Bilen har gått 5700 mil 2017 årsmodell.