Mycket nöjd. Bra pris också. Rekommenderas
Frölunda Skrädderi och Kemtvätt
Frölunda Skrädderi AB skräddarsyr och lagar dina favoritplagg för att göra både miljön och din plånbok en tjänst. Vi har lång erfarenhet och utför alla sorters tjänster inom skrädderi. Du kan boka en tid eller ta med dina plagg till oss och få en konsultation direkt på plats. Vi erbjuder bland annat justeringar, lagningar...
473 omdömen om Frölunda Skrädderi och Kemtvätt
Sedan starten hos Reco 2024
Jag fick ett bra bemötande och Frölunda Skrädderi levde upp till mina förväntningar. Tjänsten var att sy upp två par byxor.
Fint bemötande välgjort arbete
Jätte bra och snabb service! Ringde in en fredagkväll och önskade få min kavaj uppsydd så snabbt som möjligt och redan dagen efter var den klar. 😃
Korrekt bra bemötande.. Bra utört arbete
Snabbt genomfört uppläggning av byxor. Perfekt gjort på ett sätt så original sömmen fanns kvar. Osynligt och snyggt. Bättre än jag förväntat!
Proffsigt, trevligt bemötande och prisvärt!
Gjorde jätte fint jobb med min klänning trots att jag var sista minuts kund och behövde klänningen dagen efter
Snyggt och väl utförd lagning till ett bra pris. Rekommenderas!
Trevligt bemötande och bra leverans!
Gott bemötande, snabb och professionell service
Kemtvätt av kappa. Snabbt och bra service. Trevligt bemötande. Levde upp till mina förväntningar.
Jag är väldigt nöjd! De utförda jobbet efter mina önskemål och var klara tidigare än väntat. Rekommenderas!
Sluta spamma mig med att jag ska ge betyg
Hej, Vi ber verkligen om ursäkt för att du fick två förfrågningar om att lämna en recension. Det var inte vår avsikt att spamma dig - det var ett tekniskt misstag från vår sida att samma förfrågan skickades två gånger. Vi värdesätter verkligen din återkoppling och tar till oss kritiken. Vi kommer att se över våra rutiner för recensionsförfrågningar för att säkerställa att detta inte händer igen. Tack för att du tog dig tid att meddela oss om detta. Vi uppskattar dig som kund och hoppas att du vill besöka vår butik igen i framtiden. Med vänliga hälsningar
Mkt nöjd med allt! Mitt namn är inte Zhanna!!! Jag heter Lotta och är också kund.
………………………………. ………………………………… …………..
Bra och noggrant gjort. Klart innan det var utlovat
Smidigt, bra kvalitet och trevlig bemötande
Gott utfört arbete, kan rekommenderas väl.
Jättenöjd med lagningen av revan på mina jeans.
Snabba, noggranna och väldigt bra!
Trevliga & snabba! Mycket nöjd med resultatet.
Superfin service! Kan rekommenderas
Bra bemötande och bra arbete. Finns inte så många skrädderier som kan allt.
Väldigt bra jobb och snabbt dessutom. Däremot måste jag ge en 3/5 pågrund av priserna som är överdrivet dyra
Tyvärr blev det ett missförstånd då jag önskat att få duken manglad. Lagningen blev perfekt 👌🏻
Vänliga och hjälpsamma och kontaktade mig när arbetet var klart.
Det blev jättebra kommer komma ditt fler gånger
Anlitat dom för mindre sömnadsarbeten o det blir alltid bra, klart snabbt, bra service
Bra och snyggt syarbere igen ,det blir fler tillfällen. Alltid roligt att komma till er, ni fårvåra bästa rekommendationer // Sven
Tack för bra service kommer gärna tillbaka
Väldigt trevligt bemötande . Lämnade in jeans för att förminska i midjan, jättenöjd och syns inte att man ändrat något. Kommer definitivt komma åter.
De är ganska obehagliga, säger inte så mycket när man ska lämna in, priset skrev de bara på en lapp- vilket faktiskt var jättedyrt. Detta var en nödlösning för hit går jag inte igen.
Trevlig personal. Snabbt jobbat och jag är supernöjd!!👍👍
Bytte dragkedja i en jacka. Bra utfört, väldigt nöjd.
Grejerna var inte klara när de skulle. Fick ingen ursäkt eller någon förklaring till varför. Väl utfört arbete dock. Lite oklar prissättning.
Very nice staff, extremely professional service! i asked for a hole fix and fabric tear on the sleeves of my winter jacket and you cannot tell it was done by a professional!
Lämnade in en kostym för diverse justeringar och blev supernöjd! Axlarna syddes in och passar nu perfekt. Har även lämnat in en matta på kemtvätt tidigare som blev mycket bra så kommer definitivt lämna in kläder och mattor här igen!
Vänligt bemötande! Proffsigt arbete! Snabbt jobbat!👍
Lägga upp 3 par byxor. Nöjd med arbetet. Bemötande från personalen upplevdes som svår att få svar på frågor, buttert bemötande.
Fantastisk - mycket fint upplagda jeans!
Det var bra och tacksamt och utmärkt 👌 för oss var bra
Alltid så nöjd. Denna gången fixa de min favorit väska där dragkedjan hade gått sönder. Fantastiskt snyggt och bra utfört.
Jag fick hjälp med att laga ett par relativt nya jeans. Det handlade om att förstärka tyget vid bakfickorna. Snyggt gjort till ett bra pris!
Mkt bra upplagd byxa. Väldigt duktiga.
En söm hade släppt på mina byxor. Lämnade in byxorna för att sy den. Hämtade byxorna dagen efter. Jag är nöjd och de visade förväntat resultat.
Super snälla och bra! Behövde fixa mina byxor som var alldeles för långa och var i sista sekund som vanligt😅 dom kunde lösa det samma dag fast jag var där väldigt sent. Mycket tacksam!
Vår matta fick nytt liv tack vare den snabba, noggranna och extremt professionella servicen. Jag rekommenderar varmt deras tjänster för den exceptionella omsorg och kvalitet de erbjuder!
Jag lämnade in ett par byxor för att sys upp. Fick snabb hjälp och jättefint bemötande när jag meddelade att jag skulle behöva hämta upp dom senare än avtalat.
Gott bemötande och bra service