Bra personal, kanon bra jobb. Kan verkligen rekommendera dem...
Frölunda Skrädderi AB
Frölunda Skrädderi AB skräddarsyr och lagar dina favoritplagg för att göra både miljön och din plånbok en tjänst. Vi har lång erfarenhet och utför alla sorters tjänster inom skrädderi. Du kan boka en tid eller ta med dina plagg till oss och få en konsultation direkt på plats. Vi erbjuder bland annat justeringar, lagningar...
224 omdömen om Frölunda Skrädderi AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb service och bra priser, plagget blev som jag önskade.
Blev mycket väl bemött vid kontakten, dragkedjan till jackan hade gått sönder så den behövde bytas vilket utfördes på ett mycket bra sätt.
Snabb service och väl utfört arbete
Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Extremt skicklig skräddare. Rekommenderas varmt!
Mycket bra, bra bra bra bra bra bra
Trevligt bemötande och duktiga skräddare.
Bra service,, snabb, väl utförd
Snabbt välgjord ändring av en kjol, helt enligt mina önskemål.
Fick allt åtgärdat, mottagandet kunde vara mer kundvänligt.
Good service, skilled staffs. I have had a good experience so I would recommend
Alltid ett bra bemötande. Skrädderiet välgjort. Kan rekommenderas till andra kunder.
Super nice, happy with the work, recommend
Trevliga och nogranna i servicen
Professionellt och vänligt bemötande. Välgjort arbete. Så viktig tjänst för reparation och längre bruk av kläder.
Trevligt bemötande och snabb service. Mycket nöjd med resultatet. Stort tack!
Fantastiskt att det finns ett skrädderi med kunnig och trevlig personal . Jag fick en ny dragkedja i min träningsjacka och det var perfekt utfört.
Snabb och bra service till ett bra pris. Rekommenderar!
Alldeles utmärkt bemötande, bra med sena öppettider o att det finns möjlighet att få hjälp att laga saker! Lämnade in en skinnväska där dragkedjan skulle bytas.
Jättenöjd! Sydde upp jeans och det blev väldigt diskret men ändå den längden jag ville ha. Tack!
Väldigt bra jobbat av skrädderiet och är väldigt nöjd med den väst som jag lämnade in. Sitter perfekt. Det enda som jag har fundersam kring var att jag trodde att jag skulle få något sms eller liknande när västen var klar då jag lämnade mitt telefonnummer. Men det kan ha varit ett missförstånd från min sida.
Noggrant och välgjort. Mycket nöjd. Tack!
Professionella och punktliga! Varmt rekommenderas:)
Bra har inget att klaga på. Jag heter Bitten bra med rätt namn
Allt var jättebra. Bra priser bra service. Inget att klaga på
Bra bemötande, snyggt jobb på min jacka.
Jag har varit här flera gånger och är alltid lika nöjd. Han tar sin tid och lyssnar alltid på mina önskemål. Välgjort och bra.
prisvärt fin lagning kommer gå dit igen och rekommendera andea
Väldigt snabb och bra service. Trevligt bemötande!
Supernöjd med bemötandet och hjälpen vi fick och byxorna blev super bra :) kommer definitivt gå dit fler ggr.
Fint sydd och på kort varsel!
Trevligt bemötande, bra blev det och snabbt klart! La upp ett par jeans.
Mycket trevliga och tillmötesgående.
Prisvärt och bra kvalitet på arbetet
Snabb snygg lagning av hål på jeansbyxa
Byxan som skulle kortas där blev längden var olika, skilde två cm. Inte en ursäkt bara en sur min, inget att man skulle snabba på ärendet. Det blir att vänta ytterligare en vecka på att få byxorna. Hoppas att det blir rätt ben som kortas för det tog ett tag innan han förstod det, trots att jag var tydlig. Kommer inte gå till r igen då jag blivit bättre bemött, fått arbetet ordentligt utför och på kortare tid,
Hej, vi strävar alltid efter att behaga kunden, men ibland är sömmerskan själv en man längre än mannen innan han syr, och här uppstår ett misstag, men vi fixade det, jag tycker att detta är bra.
Mycket bra tack för hjälpen 👋🫡
Bemött på ett proffsigt sätt , snyggt utfört dragkedja byte i vinterjacka.
Snabb service och trevligt bemötande.
Han var en trevlig man och hans arbete var bra۔jag var väldigt nöjd.
Service känsla fick snabbt hjälp och billigt. Grymt ställe
Världens trevligaste man som jobbar där och hjälpte mig direkt. Trots att jag gick in akut för att sy upp en klänning så löste han det precis så som jag ville ha den och super snabbt. Toppen!
Man blir alltid bra bemött på Frölunda Skrädderi han är jätte duktig jag är super nöjd Birgitta
Trevligt bemötande, snabbt fixat och bra pris. Sydde in kostymbyxor
Mycket duktiga! Noggranna och professionella! Rekommenderar varmt!
Positivt, vänligt, hjälpsamt. Snabb leverans, bra arbete.
Klänning i mjukt material som skulle sys in. Resultatet blev bra alltså som jag hade förväntat mig.
Jag har fått mina byxor på son tid och de var jätte fina som orginal
Fint handarbete på en skinnvästs som bytte draglås.
Needed a zipper replaced. Good service. Good work. Tack!