Fruitify

5.0 i betyg av av 1 omdömen
FRUITIFY
FRUKT PÅ JOBBET SOM DET SKALL VARA!

Behovet att frukt på arbetsplatsen är stort och en helt okej lösning på detta är fruktkorgar. De fyller helt klart behovet!

Så vill ni ha frukt på arbetsplatsen och det är det viktiga, så är kanske en fruktkorg ett bra alternativ för er! MEN.....

Vill Ni däremot att frukten skall vara snyggt upplagd och hålla hög kvalitet, minska negativa diskussioner runt fikabordet om dålig frukt eller tråkigt utbud. Få en bättre service och ha en fruktlösning som ser snygg ut även på torsdags eftermiddagen. Då är fruktfatet ett bättre alternativ än fruktkorgen.
•Ett fruktfat ser snyggt ut även när det är halvtomt, till stor skillnad mot en fruktkorg.
•Ett fruktfat skadar inte frukten på samma sätt som en fruktkorg gör, där frukterna är mer lagda på varandra.
•Ett fruktfat är mer hygieniskt. I en fruktkorg fastnar gamla mögelsporer och annat i rottingen.
•Ett fruktfat gör att man kan se mer av frukten och få en bättre upplevelse. I en fruktkorg ser man bara de översta frukterna.
•Ett fruktfat har en massa fördelar jämfört med andra alternativ som fruktkorg och fruktlåda.

Men i slutändan handlar det om att ha frukt på arbetsplatsen och ha en så bra lösning som möjligt, vilket gör att man ökar trivseln och energin. Låt er fruktleverans vara något positivt och bli det den en gång var ämnad att vara.

Med ett fruktfat från Fruitify så är frukten på jobbet den vitaminkick, trivselhöjare och det glädjeämne frukten skall vara. Fruitify - fräscht, hög kvalitet, hög service, vackert, modernt - helt enkelt frukt på jobbet i tiden!

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

Läs vad 1 kund tycker om Fruitify