Alla kategorier Sporthall Uppsala Uppsala Fyrishov AB

Fyrishov AB

Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala — Visa karta

4.0 i betyg av 6 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Fyrishov AB

 • Mikael E
  Mikael E skrev om Fyrishov AB
  Här hade vi väldigt roligt när vi va ett gäng som firade svensexa för en kamrat. Äventyrsdelen gjorde badandet lite roligare än att bara plaska runt. Det finns även ett hopptorn på tio meter. Omklädningsrummen, dusch och bastu delar höll god klass.
  gillar detta
 • Johan
  Johan skrev om Fyrishov AB
  Ett bra badpalats. Dock så motionsimmar jag mest så jag har svårt att uttala mig om äventyrsdelen av badet. Omklädningsrummet är ok.
  gillar detta
 • stefan s
  stefan s skrev om Fyrishov AB
  En toppen arena för både föreningsliv och för mig som privat person.
  Sommarpasset- bada så mycket och ofta jag vill för 395kr är ju sjukt bra pris! rekommederas till alla! studenter, familjer och alla andra! Antingen bada utohus eller om det är dåligt väder så badar man inne i stora simhallen eller i Äventyrsbadet.
  gillar detta
 • Jenny G
  Jenny G skrev om Fyrishov AB
  På fyrishov har jag haft jätteroligt sååå många gånger under mitt liv! Det finns ett härligt äventyrsbad, med två vattenrutschkanor, grotta, några bubbelpooler, strömmar, bubbelgrejer, barnavdelningar m.m. Det finns även simhall m hopptorn, utebad, relaxavdelning och varmvattenbassäng. Fyrishov är inte bara en badanläggning utan även en sportanläggning där det mesta finns. Ofta hålls det även konserter här. Värt ett besök om man är i Uppsala.
  gillar detta
 • Sandra S
  Sandra S skrev om Fyrishov AB
  Här har man haft många roliga stunder med både bad och skratt. Samt allvarliga innebandymatcher och roliga cuper. Det är även här Storvreta IBK har sina hemmamatcher som är sjukt roliga att titta på! Discobowling på fredagar är inte heller fel.
  gillar detta
 • erik h
  erik h skrev om Fyrishov AB
  här kan man bada både på sommaren och på vintern, dock så är det skönast på vintern, då kan amn även simma ut i det kalla vattnet utomhus. Man kan även bowla och gymma eller utföra andra aktiviteter.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala
Kategorier