Inget att klaga på ! Gick snabbt å smidigt
Garage74 i Svenljunga AB
Välkommen till Garage74 i Svenljunga AB – din Autoexperten Bilverkstad i Svenljunga! Vi erbjuder bilservice och reparationer av både personbilar, lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig oavsett märke och modell på din bil. Hos oss får du hjälp med bland annat däckbyte, däckförvaring, hjulinställning,...
213 omdömen om Garage74 i Svenljunga AB
Jag blev bra bemött. Dom byte den del som var defekt och kostnaden för del och arbete var helt ok.
Helt ok men lite dyrt och lite längre väntetid för reparation
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Väldigt trevligt bemötande! Jag kommer återkomma.
Allt gick snabbt och fick ett trevligt bemötande.
Trevligt bemötande ! Snabb leverans! Kurt J
Snabb och proffsig hjälp! Jag och min bil kommer gärna tillbaka.
Snabb och trevlig hjälp!
BRA! Suverän och snabb service! Trevlig personal!
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Mycket trevligt bemötande av personalen
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Första gången jag var hos dem då bilen gick sönder ( kopplingen) var förra veckan tyckte jag var positivt, fick ett bra bemötande, gick snabbt och bra. Kommer att gå till dem igen om det skulle behövas.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Mycket trevlig personal och det märks att vi bor i ett litet samhälle, stämningen är familjär och servicen utmärkt.
Servismindid trevliga okej bra
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Garage74 har riktigt trevligt bemötande och uppfyller mina önskemål.
Jag är mer än nöjd 👍 personalen har tagit vara på charm kursen 👍😄
Allt från bokning till att den var klar fungerade perfekt.
Trevligt bemötande och mycket bra jobb med svetsning och efterkontroll på besiktningen till bra pris. Rekommenderas starkt!
Toppen altid hyggelig og dyktig .
Korrekt bemötande vid däckbyte och byte av trasig lampa, som montör upptäckte,
Har lämnat på service och reparation till Garage 74 sedan dom öppnade i Svenljunga. Alltid varit nöjd. Får information om kostnad vid reparation, återkopplar om det är något mer som behöver åtgärdas. Trevligt bemötande, ringer tillbaka om de ej kunnat svara.
Alltid väl bemött, goda erfarenheter från denna verkstad, gjort service och byter mina däck där, trevlig personal.. glad att dom finns här.. 🤗 🌺
Trevlig personal toppbetyg på allt
Mycket trevligt personal o tillmötesgående
As a native English speaker I found the interaction with Nikolas and the team pleasent and professional. My attempted Swedish was embraced and helped me to feel included in the community. Service was prompt and would recommend them.
Nära och lokalt,trevlig personal som är bekant för mej 👍
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Mycket trevlig och kunnig personal.
Bra bemötande,hjälpsamma även med det som inte direkt rörde repratiionen .
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp
De var duktig o snabba dom får högsta betyg🙌😊
Trevlig personal som informerar tydligt vad som ska göras med bilen
Bra service och bra personal speciellt Niklas Odqvist i Svenljunga är kanonbra
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevligt ock proffsigt både utförande och bemötande
Mitt i tider av däckbyten och mycket att göra fixade min bil på bara några timmar. Möttes av professionell personal Jag kommer aldrig att vända mig någon annanstans
Alltid ett trevligt bemötande och bra arbete utfört
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid bra jobb o bemötande, inget krångel
Professionell personal. Bra service!
Med Odqvist som kundmottagare och med den kunskap han besitter är ni oslagbara. Trevlig, proffsigt och tillmöteskommande!!!
Snabb och bra service! Jättenöjd.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Trevlig personal och bra priser.
Trevligt bemötande, bra kommunikation, bra utförda jobb, håller utsatt tid.
Trevligt bemötande bra personal & bra service
Bra och trevligt bemötande. Återkommer under processen då bilen är inlämnad för uppdatering av situation. Väldigt uppskattat!
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra service ! Noggranna och trevliga
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Tyvärr litet svårt att nå verkstaden på telefon, ffa på morgonen då telefonsvararen är på efter öppningdtiden. Annars superbra service!
Alltid så smidigt o bra service
Trevlig personal. Toppen bra bemötande. Toppen bra service
Är en trogen kund sedan många år, möts av kunnig personal som jag litar 100 % på och jag har fullt förtroende för. Jag litar på att de informerar mig om något som behöver åtgärdas innan något på bilen "rasar" helt!
Toppen 👍🏼 Kan jag varmt rekommendera 🙂
Allt var bra, gjorde en Service. 😊😊