Garage74 i Svenljunga AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 0325-100 45 Dela

Välkommen till Garage74 i Svenljunga AB – din Autoexperten Bilverkstad i Svenljunga! Vi erbjuder bilservice och reparationer av både personbilar, lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig oavsett märke och modell på din bil. Hos oss får du hjälp med bland annat däckbyte, däckförvaring, hjulinställning,...

213 omdömen om Garage74 i Svenljunga AB

Peter Gunnar S

Inget att klaga på ! Gick snabbt å smidigt

Roy Jerry G
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Jag blev bra bemött. Dom byte den del som var defekt och kostnaden för del och arbete var helt ok.

Sanela K
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Helt ok men lite dyrt och lite längre väntetid för reparation

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Kaj Inge Stefan B
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Väldigt trevligt bemötande! Jag kommer återkomma.

Dan Lennart E
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Allt gick snabbt och fick ett trevligt bemötande.

Kurt Ingmar J

Trevligt bemötande ! Snabb leverans! Kurt J

Yp Yrkesbutiker A
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Snabb och proffsig hjälp! Jag och min bil kommer gärna tillbaka.

Karin Sofia R

Snabb och trevlig hjälp!

Lisbeth Christina H
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

BRA! Suverän och snabb service! Trevlig personal!

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Lena Margareta S
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Mycket trevligt bemötande av personalen

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Mats N
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Första gången jag var hos dem då bilen gick sönder ( kopplingen) var förra veckan tyckte jag var positivt, fick ett bra bemötande, gick snabbt och bra. Kommer att gå till dem igen om det skulle behövas.

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.

Thomas Adolf E
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Mycket trevlig personal och det märks att vi bor i ett litet samhälle, stämningen är familjär och servicen utmärkt.

Dan Gösta Teodor Z

Servismindid trevliga okej bra

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Stefan J
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Garage74 har riktigt trevligt bemötande och uppfyller mina önskemål.

Lars Arne Ingemar L
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Jag är mer än nöjd 👍 personalen har tagit vara på charm kursen 👍😄

Peter Åke Ragnval L
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Allt från bokning till att den var klar fungerade perfekt.

Evy Yvonne H
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevligt bemötande och mycket bra jobb med svetsning och efterkontroll på besiktningen till bra pris. Rekommenderas starkt!

Else Halfrid K
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Toppen altid hyggelig og dyktig .

Gunnar Erling D
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Korrekt bemötande vid däckbyte och byte av trasig lampa, som montör upptäckte,

Lena Mari A
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Har lämnat på service och reparation till Garage 74 sedan dom öppnade i Svenljunga. Alltid varit nöjd. Får information om kostnad vid reparation, återkopplar om det är något mer som behöver åtgärdas. Trevligt bemötande, ringer tillbaka om de ej kunnat svara.

Gunni H
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Alltid väl bemött, goda erfarenheter från denna verkstad, gjort service och byter mina däck där, trevlig personal.. glad att dom finns här.. 🤗 🌺

Leif Jonny M
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevlig personal toppbetyg på allt

Per Erik B
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Mycket trevligt personal o tillmötesgående

Zak Michael Grant T
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

As a native English speaker I found the interaction with Nikolas and the team pleasent and professional. My attempted Swedish was embraced and helped me to feel included in the community. Service was prompt and would recommend them.

Stig Torsten Lennart S
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Nära och lokalt,trevlig personal som är bekant för mej 👍

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Marcus Mikael A
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Mycket trevlig och kunnig personal.

Lars Arne Gunnar J
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Bra bemötande,hjälpsamma även med det som inte direkt rörde repratiionen .

Hanna Sofie Elisabe B
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp

Sol-Britt Allon Mar J
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

De var duktig o snabba dom får högsta betyg🙌😊

Carl P
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevlig personal som informerar tydligt vad som ska göras med bilen

Bengt Tomas C

Bra service och bra personal speciellt Niklas Odqvist i Svenljunga är kanonbra

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Knut Christer B
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevligt ock proffsigt både utförande och bemötande

Stefan Jarl Björn H
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Mitt i tider av däckbyten och mycket att göra fixade min bil på bara några timmar. Möttes av professionell personal Jag kommer aldrig att vända mig någon annanstans

Britta-Lena Maria S
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Alltid ett trevligt bemötande och bra arbete utfört

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lars Patrik C
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Alltid bra jobb o bemötande, inget krångel

Oleksandra S
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Professionell personal. Bra service!

Meta Elsie Barbro I
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Med Odqvist som kundmottagare och med den kunskap han besitter är ni oslagbara. Trevlig, proffsigt och tillmöteskommande!!!

Anna Elisabeth E
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Snabb och bra service! Jättenöjd.

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Terrassmiljö 7h A
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevlig personal och bra priser.

Mary Therése B
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevligt bemötande, bra kommunikation, bra utförda jobb, håller utsatt tid.

Liisa Linnéa Vilhelmina K
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Trevligt bemötande bra personal & bra service

Per Anders Jonas L
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Bra och trevligt bemötande. Återkommer under processen då bilen är inlämnad för uppdatering av situation. Väldigt uppskattat!

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Peter Bengt Åke H

Bra service ! Noggranna och trevliga

Svar från Garage74 i Svenljunga AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Claes Åke Lennart L
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Tyvärr litet svårt att nå verkstaden på telefon, ffa på morgonen då telefonsvararen är på efter öppningdtiden. Annars superbra service!

Barbro Margareta L
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Alltid så smidigt o bra service

Bert Stefan Loir C

Trevlig personal. Toppen bra bemötande. Toppen bra service

Eivor Inga-Lill F
Skrev om Garage74 i Svenljunga AB

Är en trogen kund sedan många år, möts av kunnig personal som jag litar 100 % på och jag har fullt förtroende för. Jag litar på att de informerar mig om något som behöver åtgärdas innan något på bilen "rasar" helt!

Uwe Dieter Rudolf N

Toppen 👍🏼 Kan jag varmt rekommendera 🙂