Gårda Flyttexpress AB

Gårda Flyttexpress AB

gardaflyttexpress.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Välkommen till Gårda Flyttexpress! Vi är ett pålitligt och effektivt flyttföretag med bas i Göteborg som erbjuder flyttar över hela Sverige. Vi erbjuder flyttjänster till både privatpersoner och företag, alla dagar i veckan. Våra erfarna flyttarbetare erbjuder seriös och professionell flyttservice till ett bra pris. Utöver...

225 omdömen om Gårda Flyttexpress AB

Sedan starten hos Reco 2023

Charlotte N
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Allt sköttes snabbt, punktligt och smidigt från bokning till utförd flytt. Supertrevliga flyttare också!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Charlotte, stort tack:) Skall hälsa Joel och Richard detta. Så en flytt skall genomföras. Hoppas ni får en strålande Jul i er nya bostad. Mvh Johan Hansson

Simone W
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Mycket snabba och samtidigt väldigt trevliga!! Mycket bra tidsuppskattning inför packning och flytt. Kan varmt rekommendera Gårda Flyttexpress!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Simone, härligt att ni åter var nöjda med vår personal på plats skall hälsa detta till Andreas, Richard och Beni som var med under er pack och flytt. Hoppas ni hittat ert drömhem nu och att ni kommer att trivas där lång tid framöver. Mvh Johan Hansson

Mattias M
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Mycket nöjd med tjänsten. Trevligt bemötande och de var noggranna att fråga mig/gå igenom hur saker och ting ska skötas. De var försiktiga och samtidigt effektiva. Kan rekommenderas.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Mattias, tack för din recension. Kul att du var mycket nöjd med våra killar. Trevligt, effektivt och försiktig är den gyllene trion så kul att du fann den hos oss. Skall hälsa detta till Joel, Beni och Richard. Hoppas ni får en härlig första Jul i er nya bostad. Mvh Johan Hansson

Carlund A
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Mycket bra. Om vi har behov av flytt så står Gårda Flyttexpress AB högst upp på listan.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Carlund, tack för era fina ord. Hoppas vi ses i framtiden! Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.

Andreas W
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Väldigt smidigt och trevligt.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack för detta Andreas:) skall hälsa detta till Andreas, Beni och Robin. Hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad. Mvh Johan Hansson

Tove B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Professionell, trevliga och lyhörda!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Tove, tack så hjärtligt för din recension. Skall hälsa detta till Joel och Richard. Hoppas ni kommer att trivas gott i er nya bostad. Mvh Johan Hansson

Gill B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Väldigt trevligt bemötande. Tack Johan för bra info vid förfrågan om flyttningen. Joel, Beni och Willy var otroligt trevliga. Var inga problem, allt gick smidigt och snabbt. Vädret var inte det bästa, det regnade och några flyttkartonger blev lite blöta i botten men inget som låg i flyttlådorna blev blött. Så tack för en bra flytt. Hälsningar Gill Bengtsson, flyttning från Göteborg till Varberg

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Gill, underbart att du var nöjd med hela processen. Skall hälsa detta till Joel, Beni och Willy som var med på din flytt. Hoppas du och Milan kommer att trivas i Varberg:) Mvh Johan Hansson

Peab A
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Snabba och väldigt trevlig personal

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Stort tack:) Skall hälsa detta till Samuel och Robin som genomförde er flytt. Mvh Johan Hansson

Milan B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Enbart positivt. Proffsiga killar med gött humör.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Stort tack Milan, skall hälsa detta till Joel och Beni. Och vi ses ju igen på onsdag vid er andra flytt:) Hoppas den går lika bra. Lycka till i Varberg. Mvh Johan Hansson

Reine Å
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Professionella, snabba och otroligt hjälpsamma – stort tack till Gårda Flyttexpress. Vi anlitade Gårda Flyttexpress för vår flytt och kunde inte vara mer nöjda. Flyttgubbarna kom i tid, var väl förberedda och jobbade effektivt hela dagen utan att tumma på noggrannheten. De hanterade alla möbler och kartonger med stor omsorg och såg till att allt kom fram i perfekt skick. Dessutom var de både trevliga och lösningsorienterade, inget var ett problem, bara glada leenden och ett professionellt bemötande från start till mål. Flytten gick smidigt och betydligt snabbare än vi hade väntat oss.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Reine, hjärtligt tack för din strålande recension! Härligt att du haft en trevlig dag med våra killar och uppskattar deras hårda arbete. Skall hälsa detta till Andreas och Richard som genomförde er flytt. Hoppas du får en gott gott liv på ön. Mvh Johan Hansson

Gabriella B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Jättetrevliga killar som arbetade både effektivt och noggrant! Supernöjd. Stort tack för hjälpen med flytten!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Gabriella, tack själv för din recension. Skall hälsa detta till Simon A och Richard som genomförde din flytt. Ha det så fint i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Mona N
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Är mycket nöjd! Allt från offert till bokning och själva flytten funkade väldigt bra. Trevliga och vänliga killar som jobbade effektivt. Rekommenderas!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Mona, härligt att du var nöjd med oss och framförallt Joel och Robin som genomförde er flytt. Skall hälsa dem detta. Hoppas du kommer att trivas bra i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Johanna J

Snabba och effektiva. Jättetrevligt bemötande

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Johanna, härligt att du var nöjd med våra grymma killar. Skall hälsa detta till Andreas, Richard och Robin. Ha nu en strålande helg i din nya bostad:) Mvh Johan Hansson

Martin S
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Bra killar som arbetade snabbt och effektivt

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Martin och tack för ditt betyg. Skönt att ni var nöjda med mig och Joakim, även om vi strävar efter högsta betyg! Ni får gärna återkomma om det var någonting vi hade kunnat göra ännu bättre. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten

Hanna K
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Trevlig personal, allting proffsigt hanterat med vänlighet och bra information. Lätt att få kontakt och svar på frågor. Snabb leverans av flyttlådor så jag kunde börja packa direkt. De erbjuder även hjälp med packning om man behöver det. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dem!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Hanna, stort tack för detta:). Härligt att du var nöjd med helheten från start till mål. Skall framföra detta till Andreas och Simon P som genomförde er flytt. Ha en trevlig helg i den nya bostad. Mvh Johan Hansson

Chalmers A
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Flytten gick supersmidigt tack vare er! Snabb och smidig kommunikation, tydlig offert, jobbar förvånansvärt snabbt och go personal på plats.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Tove och Jenny, Tack för era värmande ord. Skall hälsa detta till Andreas, Joel, Beni, Simon A, Robin och Richard. Ha det så fint så ses vi längre fram. Mvh Johan Hansson

Georgios N
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Accurate estimation of duration and cost of move. Possibility to pay with international bank transfer. Would recommend.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Georgios, tack själv för en trevlig liten flytt. Skall hälsa detta även till Joel som var med på er flytt. Ha det så fint i erat nya hem. Mvh Johan Hansson

Michael O
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

The guys arrived on time, were very professional and very quick. I was extremely happy with the service. I never felt stressed or worried with their work

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Michael, tack så mycket för dina fina ord. Det är så det skall kännas när man anlitar en flyttfirma: proffsigt, lugnt och stressfritt. Hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad. Mvh Johan Hansson

Britta E
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

En pålitlig firma. Kommer alltid i tid. Kilarna jobbar snabbt och effektivt. Kan rekommenderas. Britta E.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Britta, tack så mycket för dina ord. Skall framföra detta till Joel och Simon P som var med på er senaste flytt. Hoppas du kommer att trivas i din nya bostad, härlig nära naturen mitt i stan:) Mvh Johan Hansson

Kerstin F
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Väldigt trevlig och hjälpsam personal, punktlig

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Kerstin, härligt att du var nöjd med vår personal. Skall hälsa detta till Andreas, Joel och Simon P som var med på din flytt. Hoppas du kommer att trivas i din nya bostad Mvh Johan Hansson

Alexander S
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Fantastiskt bemötande och goa gubbar som flyttade bohaget!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Alexander, tack själv för en mycket trevlig dag. Skall framföra detta även till Andreas, Joel och Richard som var med på er flytt. Hela gänget tackar för pizzorna!:) Hoppas ni trivs bra i er tillfälliga bostad och att vi hörs längre fram. Mvh Johan Hansson

Joacim W
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Duktiga och mkt trevliga killar som fixade vår flytt. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Joacim, tack för din varma rekommendation. Jag skall framföra detta till Andreas och Simon P som genomförde er flytt. Hoppas du kommer att trivas i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Raoul David L
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Positivt, kändes tryggt och säkert.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Raoul, stort tack. Skall hälsa detta till Joel, Beni och Joakim A som genomförde er flytt. Hoppas det var bra nog för del två:). Mvh Johan Hansson

Ingrid Karolina P
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Stans bästa flyttfirma - trevliga, duktiga och prisvärda. Varken första eller sista gången vi anlitar dessa guldklimpar! /Karolina och Fredrik

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Karolina och Fredrik, underbar recension:)! Skall hälsa detta till Beni och Joakim R. Hoppas ni kommer att trivas gott på fastlandet igen. Mvh Johan Hansson

Lakshay V
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

I hired Gårda Flyttexpress AB to help me move my belongings from one city to another, and I couldn’t be more satisfied with the service. From start to finish, I was treated with professionalism and kindness. The team handled everything very well, making the entire moving process smooth and stress-free. My expectation was simply to get reliable help with my move, and Gårda Flyttexpress AB not only met but fully lived up to those expectations. I truly appreciated their efficiency and positive attitude throughout the process....

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Lakshay, tack själv för en fantastisk trevlig och minnesvärd resa till Göteborg med en mycket givande konversation. Hoppas du kommer att trivas i Göteborg och att du fixar kolmängden i däcken:) Mvh Johan Hansson

Flavio G
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Proffsigt bemötande och snabb utförd flytt. Mycket nöjd.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack Flavio, så det det skall va. Skall hälsa detta till Andreas, Beni, Joakim och Simon P som utförde er flytt. Hoppas ni kommer njuta extra gott på andra sidan gatan:) Mvh Johan Hansson

Sonia C
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Väldigt trevligt bemötande för början till slut. De gjorde en bra offert efter att ha pratat i telefonen så det blev ingen överraskning i priset. De 2 killar som utförde flytten var väldigt bra och tog väl hand om våra saker.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack för omdömet och era fina ord. Jag ska hälsa Beni och Richard att de gjorde ett bra jobb :) Hoppas ni får det bra på andra sidan vattnet! Mvh Andreas Löf Nilsson

Tove A
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Är helnöjd! Fick snabbt en offert. Flyttgubbarna kom i tid och jobbade effektivt och snabbt. Bra service och bemötande från alla inblandade. Rekommenderas varmt.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Stort tack för din rekommendation Tove. Skall hälsa detta till Beni, Richard och Joakim som var med under er flytt. Stort plus till er för er osannolikt snabba uppackning, luktar rekord där:) Mvh Johan Hansson

Britt-Marie H
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Smidigt och enkelt! Mycket nöjd med flytt och bemötande. Jag kan varmt rekommendera detta företag!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Britt-Marie, härligt att höra, kul att du var nöjd med oss. Skall hälsa detta till Joel och Joakim att du hade en trevlig dag med dem. Hoppas du kommer att trivas i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Anna B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Vänligt och proffsigt, hjälpsamt bemötande.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Anna, tack så mycket för din recension. Skall hälsa detta till Andreas och Robin som var med på din flytt. Hopps du kommer att trivas i din nya bostad och stad:) Mvh Johan Hansson

Ingela H
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Punktliga och artiga trevliga killar som kom till oss Beni och Rikard. Allt gick enligt planerna, noggranna och skyddade våra möbler . Inga skador på något. Vi år jättenöjda och kommer rekommendera detta företag och har redan fått frågor från bekanta, vilken flyttbyrå vi anlitat. Det var även så vi kom i kontakt med firman, genom rekommendation. Vänligen Ingela Hagberg

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Ingela, så trevligt att höra och härligt att du skickar vidare rekommendationen:) skall hälsa detta till Beni och Richard. Ha det så fint i er nya bostad. Mvh Johan Hansson

Matilda L
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Snabba och effektiva. Alltid trevligt bemötande. Andra gången jag anlitar Gårda Flyttexpress, supernöjd båda gångerna.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Härligt att du åter igen var nöjd med oss Matilda, så det skall kännas när man använder en flyttfirma. Skall hälsa detta till Beni, Richard och Simon A som alla var med under din flytt. Hoppas Malmö levererar och att du kommer trivas där. Mvh Johan Hansson

Henrik W
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Jag är nöjd men har inte tidigare anlitat flyttfirma så inte så många att jämföra med.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Henrik tack så mycket, viktigast är att du är nöjd och det verkar du vara. Hoppas du kommer stortrivas i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Camilla K
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Detta var tredje gången vi anlitade Gårda och vi är lika nöjda som tidigare. De håller vad de lovar, kommer när de sagt att de ska komma, är trevliga, hjälpsamma och effektiva. Vi ger betyget 12/10

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Camilla och Lars, tusen tack för eran fantastiska recension. 12 av 10, det betyget blir svårt att slå:). Skall hälsa detta till Andreas och Joel som var med på er senaste flytt. Hoppas att återflytten kommer att kännas rätt för er. Mvh Johan Hansson

Admir T
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Fyfan vad det gick snabbt. Nog snabbaste flyttfirman i stan. Seriösa, servicemindad personal och främst prisvärda. Kan varmt rekommendera Gårda Flyttexpress AB.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Admir, stort tack för din recension:) Kul att du var nöjd med oss. Skall så klart hälsa Joel och Simon P att du njöt se dem utföra sitt arbete. Hoppas du får en go tid i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Camilla A
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Jag är verkligen nöjd med hela hanteringen från offert till slutförd flytt med magasinering hos den under en vecka. Effektiva, flexibla och prisvärda. Dessutom är de supertrevliga och pålitliga.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Camilla, stort tack för din fina recension, skall hälsa detta till Andreas, Simon P, Joakim och Simon A som alla var med under din flytt. Ha det förträffligt i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Patrik A
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Snabbt och prisvärt. Trevlig personal.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack Patrik, gott att du var nöjd med killarna. Vi har ingen Patrik P i registret men flyttade en Patrik A nyligen, gissar att det är du o skickar därmed vidare berömmet till Andreas och Simon P:) Oavsett så hoppas jag att du kommer att trivas i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Susanne L

Snabb bra flyttning , trevliga killar Kan gärna rekommendera er

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Susanne, stort tack för din rekommendation. Skall hälsa detta till Andreas och Jokaim som genomförd er flytt. Hoppas du njuter i din nya bostad. Mvh Johan Hansson

Anna B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Trevliga gubbar, lugna och vänliga dessutom snabba!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Anna, vad trevligt att du var nöjd med våra grymma killar, skall hälsa detta till Joel och Beni som genomförde er flytt. Hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad. Mv Johan Hansson

Ludvig L
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Supersmidigt och hårt arbetande personal

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Ludvig, stort tack för detta. Blir väl att hälsa till hela firman i prinicip då de flesta kommer att bidra till er stora flytt. Men framförallt Joel, Beni , Richard och Robin som är det ordinarie gänget hos er. Vågat att redan ge oss detta fina betyg, då vi har ca 75 % kvar av er flytt:) Mvh Johan Hansson

Johan J
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Underbara gubbar , trevliga på alla sätt. De jobbade så svetten lackade. Det gillar jag. Mycket bra upplevelse.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Johan, tack för omdömet! Kul att vi kan bjuda på en mycket bra upplevelse. Ska hälsa Joel och Joakim. Samt ska hälsa Samuel och Robin som var på stylingen dagen efter. Mvh Andreas Löf Nilsson

Kerstin S
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

En väldigt trevlig flytt som kändes helt trygg. Vi hade både pack och flytt och det fungerade över förväntan bra!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack Kerstin! Kul att höra, viktigt att det känns tryggt och gärna trevligt. Vi strävar efter effektivitet och härlig energi undertiden. Ni var i full gång med fix och fräscha till när jag hämtade kartongerna - imponerande snabbhet! Mvh Andreas Löf Nilsson

Sanna N
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Trevlig, bra energi hos personalen. Tydligt och fick signera underlag med kvitto efter avslut. Fakturan kom några dagar senare.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack Sanna. Jag ska hälsa Beni och Aron, alltid härligt med bra energi :) Hoppas ni får det underbart i nya lägenheten. Mvh Andreas Löf Nilsson

Amra H
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Jag har varit Gårda Flyttexpress kund vid tre tillfällen, vilket redan säger det mesta. Det positiva och tillmötesgående bemötandet och en hederlig relation till yrket, från chef till varje flyttgubbe, kommer få mig att fortsätta anlita detta företag även i framtiden. Rekommenderar dem varmt!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Amra, tack för omdömet och de varma orden. Vid senaste jobbet rann svetten och regnet öste ner - upp espresso bjöd du på - underbart :) Ska hälsa Joel, Joakim och Simon. Mvh Andreas Löf Nilsson - tunglyftet

Johan B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Trevligt bemötande, snabba på att svara. Punktliga.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Tack för ert omdöme! Viktigt att hålla tiden och vara trevliga. Mvh Andreas Löf Nilsson

Lisa S
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Jag har aldrig varit med om en så trygg flyttfirmeupplevelse – från bokning till genomförande och betalning. Kommunikationen var toppen, alla supertrevliga och noggranna. Tack!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Lisa och tack! Skönt att upplevelsen var trygg! Hoppas ni får det underbart i nya huset. Mvh Andreas Löf Nilsson

Jacob K
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Smidig bokning och proffsigt rakt igenom. Sam och Joakim gjorde ett strålande jobb med flytthjälp, trots högsommarvärme och gassande sol. De tog om hand alla möbler med varsam men effektiv hand, och bjöd på gott humör och trevligt sällskap. Städet fick godkänt på besiktningen så inget att anmärka på där heller.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Jakob, underbart att höra, skall hälsa killarna detta, så det skall kännas efter en flytt, så kul att du uppskattade den. Ha en fortsatt trevlig sommar. Mvh Johan Hansson

Ewa B
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Ni är jättebra med också bästa trevliga bemötande Alla förväntningar blev uppfyllda Tjänsten vi köpte var flyttning av möbler mm fr en lgh till en annan lgh. Vi har rekommenderat er tidigare och givetvis kommer vi att fortsätta att förorda vid förfrågan!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Hej Ewa, stort tack för dina fina ord och för er fortsatta rekomendation:) Skall hälsa detta till Joakim och Beni som var med under er flytt. Ha det så gott mer er härliga utsikt. Mvh Johan Hansson

Sk V
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Dom har varit toppen! Bra bemötande, trevliga och proffsiga!

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Stort tack för detta:) Och tack själva för en fantastisk utsällning, vi är mycket nöjda med vår tavla. Kör ni även nästa år vet ni vart vi finns.) Ha en fortsatt härlig sommar. Mvh Johan Hansson

Johan G
Skrev om Gårda Flyttexpress AB

Punktliga, trevliga och tillmötesgående. Hanterade hela flytten varsamt men effektivt.

Svar från Gårda Flyttexpress AB

Stort tack för din recension Johan, skall hälsa detta till Joel och Richard som löste er flytt. Hoppas ni får en härlig sommar i er nya bostad. Mvh Johan Hansson