De var trevliga mot mig, men en av dem var otrevlig mot min granne, en äldre kvinna. Jag hörde honom kalla henne en ”jävla käring” när hon och hennes, troligtvis demente eller strokedrabbade make som gick med käpp, ville använda hissen. Detta upplevde jag som väldigt olustigt. Inte riktigt det sista intrycket jag vill ge i mitt före detta hyreshus. Dessutom var just de här grannarna ägarna till hyreshuset.
Gårda Flyttexpress AB
Välkommen till Gårda Flyttexpress! Vi är ett pålitligt och effektivt flyttföretag med bas i Göteborg som erbjuder flyttar över hela Sverige. Vi erbjuder flyttjänster till både privatpersoner och företag, alla dagar i veckan. Våra erfarna flyttarbetare erbjuder seriös och professionell flyttservice till ett bra pris. Utöver...
94 omdömen om Gårda Flyttexpress AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej och tack för ditt omdöme. Vi försöker vara så tillmötesgående och smidiga det går under flyttar, ofta är vi i vägen och behöver anpassa oss för att göra flytten smidig för er som kund och övriga runtomkring så de också får en härlig upplevelse. Vår kille på plats sade att damen behövde vänta på att vi skulle tömma hissen så hon kunde använda den - vi skyndar oss att tömma hissen så den går använda igen. Damen betedde sig då otrevligt och hotfullt mot Aron varpå han blev arg. Oproffsigt och han ber om ursäkt. Jag ber...
Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitad. Allt från kommunikationen till själva flyttdagen flöt på bra, killarna var både effektiva och trevliga!
Tack för så fina ord! Jag gillar ljuset i nya lägenheten - perfekt för nya "hemkontoret". Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på själva flytten.
Bäst i klass kundservice, mycket bra bemötande. Professionella och trevliga. Transparent prissättning. Rekommenderas.
Tack för så fina ord. Otroligt fint hus ni har köpt - underbart golv i hallen! Hoppas allt faller på plats efter sista väggmålningarna blivit klara. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Andra gången jag anlitar dem och det var en problemfri flytt precis som första gången. Otroligt trevliga, effektiva och duktiga! Rekommenderas varmt!!
Tack för era fina ord! Snabb på att packa upp var du - nästan lika snabb som vi är på att flytta :) Mvh Andreas Löf Nilsson - som levererade kartonger innan flytten.
Mycket bra! Jätte bra service ..
Tack för ert omdömne! Mvh Andreas Löf Nilsson
Smidig och bra flytt. Punktliga och vi blev klara snabbare än vad vi hade förväntat oss. Tack för hjälpen!
Tack för ert omdöme. Så det ska vara - punktliga och effektiva! Mvh Andreas Löf Nilsson
Jättebra service både både innan och under flytt! Trevliga och supersnabba! Kommer boka Gårda Flyttexpress vid varje flytt hädanefter!
Tack för upplyftande hyllningar. Hoppas ni kommer trivas i lägenheten. Ska hälsa till killarna. Mvh Andreas Löf Nilsson
Fast and clear comunication. It was easy to reach the team by phone or email. Andreas and Joel were the ones who did the moving for me and they were lovely and super effiecient, I was super impressed. Thank you for making the move such a stress-free one!
Thanks for your very nice words! Fine new furniture you got too! I hope the new apartment will be great. Kind regards Andreas Löf Nilsson - the one who did the job
Bra bemötande. Fick prisuppgift på transporten & en trevlig flyttgubbe hämtade en mindre möbelsamling på utlovad tid & levererade till rätt adress. Kan tänka mig att anlita Gårda fler gånger.
Hej Ulf, tack för dina ord. Mvh Andreas Löf Nilsson - som utförde flytten.
Väldig bra flyttnings hjälp! Är jättenöjd med deras arbetet. Snabb och noggrant
Tack för ert omdöme! Hoppas nya lägenheten ska passa er! Mvh Andreas Löf Nilsson
Använt denna firma flera gånger. Dom är lättillgängliga, snabba på att svara på mail/telefon och flexibla. Trevliga och gör ett grymt jobb! Mina varmaste rekommendationer!
Tack för så fina ord och omdömet! Hoppas kroppen eran läker snabbt så ni blir kry och starkare! Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Bra, trevliga och effektiva flyttkillar som skötte uppdraget galant ! Jag har nyttjat deras tjänster flertalet gånger och kommer att fortsätta göra så framöver.
Tack för era fina ord! Jag ska hälsa Joakim och Richard. Mvh Andreas Löf Nilsson
Mycket trevligt bemötande från personalen. Flytten av möblerna gick mycket snabbt och smidigt. Är mycket nöjd med Gårda Flyttexpress AB och kan varmt rekommendera dem.
Hej Linda, grymt härligt att höra! Tackar för kaffet och bullen. Mannen din skojade med oss rejält då vi svängde upp till huset =D Hoppas ni får det underbart - hjälp eran robotgräsklippare i slänten eran, den hade de kämpigt i regnet då vi kom :) Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Underbar flyttfirma, skulle rekommendera dem till alla jag känner!
Tack Hanna! Hoppas flytten kändes lika snabb och effektiv som den var :) Mvh Andreas Löf Nilsson
Bästa tänkbara flyttupplevelse
Härligt att höra Hektor! Hälsa grannlandet och hoppas allt går som på räls framåt för dig! Mvh Andreas Löf Nilsson - som lämnade kartonger inför flytten.
Snabba, effektiva och lösningsorienterade. Mycket bra kommunikation både före, under tiden samt efteråt.
Tack för era fina ord! Sex och sju trappor var härligt. Uppskattades att ni skickade hela arbetslaget och hjälpte till att lyfta ett gäng lådor! Hoppas nya lokalen med grymma utsikten ska blir underbar. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med före/under/efter flytten.
Proffsigt, snabbt och trevliga killar,
Hej och tack för omdömet! Så det ska vara - proffsigt, snabbt och trevligt. Ska hälsa Joel, Richard och Joakim. Mvh Andreas Löf Nilsson
Enkla att kommunicera med och skötte jobbet superbra till ett bra pris!
Tack för era fina ord. Skönt att svärmor ställde upp och hjälpte till med nyckeln. Mvh Andreas Löf Nilsson
Killarna på Gårda Express löser problem som uppstår, klagar aldrig, väl planerat arbete, tänker efter före, dessutom sååå trevliga! Tack för den här gången!
Tack för omdömet och för denna gången :) Vi strävar efter att vara trevliga utan att det ska ta tid från själva flytten. Mvh Andreas Löf Nilsson
Jag är mycket nöjd! Bolaget är mycket proffsigt och trevligt. De gjorde allt för att det skulle bli rätt räknat, snabbt flyttat och trevligt under tiden!
Tack för otroliga ord och tack för kaffet. Tur vi slapp det värsta regnet. Hoppas renoveringen blir kanon. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med under flytten.
Ett bra bemötande och tydligt kommunicerande genom hela processen. Vi köpte flytt, magasinering och flyttstäd
Tack för fint omdöme. Hoppas vi att flytten från magasin till nya lägenheten ska bli en lika bra upplevelse! Mvh Andreas Löf Nilsson - som kommunicerat, kört ut kartonger och varit med på flytten.
Gårds flyttade mig från Göteborg till Oslo och jag är jättenöjd med jobbet. Så trevliga, noggrann, snabba och bra pris! Mina grannar som tog emot dom var så imponerade att dom säger dom skulle anlita själv om Gårda var i Oslo. Kan varmt rekommenderas!
Tack för era fina ord, ska hälsa Johan och Joel. Hoppas Oslo levererar! Mvh Andreas Löf Nilsson
Väldigt smidig och snabb flytt som tog väl hand om alla våra möbler. Dessutom helt fantastiskt bra att bara låna flyttkartonger som man sen lämnar tillbaka! Inget krångel med att köpa/sälja.
Tack för ert omdöme! Bra ordnat och styrt med planeringen på var möblemanget skulle vara. Skönt att vi lyckades få till tillfarten så regnet ej påverkade flytten mer än den gjorde :) Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Både de tidiga kontakterna med Gårda Flyttexpress och själva flytten var utmärkta! Jag blev rekommenderad av två personer i vänkretsen!
Tack för era fina ord, ska hälsa Johan detta. Skönt att de höga förväntningarna efterlevs. Ha en bra fortsatt sommar nu. Mvh Andreas Löf Nilsson
Supertrevlig och proffsig personal. Lösningsorienterad när det dyker upp någon oväntad situation. Kan verkligen rekommendera dem!
Tack för era fina ord! Skönt att vi kom in med bilen på innergården! Hoppas ni fick plats för våningssängen också! Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten
Mycket trevlig, smidig och utmärkt genomförd flytt!
Tack för omdömet! Hoppas det blir underbart på nya stället och att vinden kommer till användning :) Mvh Andreas Löf Nilsson
Mycket duktiga och tillmötesgående.
Tack för ert omdöme! Ska hälsa Johan och Reia! Mvh Andreas Löf Nilsson
Vi är så nöjda med Gårda Flyttexpress! Supertrevligt bemötande och ett proffsigt utfört arbete. Skulle rekommendera Gårda Flyttexpress till alla som ska flytta!
Tack för era fina ord och hoppas ni ska trivas i nya större lägenheten! Mvh Andreas Löf Nilsson
Snabba, trevliga, lätt att få kontakt, varsamma vid flytten. Allt bra.
Tack för ert omdöme! Mvh Andreas Löf Nilsson
Jag bokade en komplett flytt av bohag. Killarna var proffsiga, snabba och väldigt försiktiga med bohaget. Det har bara fungerat från offertförfrågan till färdig flytt. Har inget mer att önska utan jag är jättenöjd med allt!
Tack för era fina ord! Ska hälsa David och Reia. Ha det så gött nu i nya lägenheten! Mvh Andreas Löf Nilsson
Suveräna, jättebra på alla sätt!
Tack för ditt omdöme! Hoppas ni ska trivas på nya stället! Mvh Andreas Löf Nilsson
Grymt smidig och bra flytt utförd av otroligt trevliga och lyhörda flyttkillar. De var lösningsorienterade, snabba och väldigt bra att ha att göra med hela vägen. Rekommenderas!
Grymt att du är nöjd! Viktigt att lyssna på er som kund! Hoppas det kommer bli underbart på nya stället. Mvh Andreas Löf Nilsson
Mycket smidigt och professionellt arbete. Tack Johan, Joakim och David Vi kommer verkligen att rekommendera er L&C
Tack för era fina ord, hoppas ni ska trivas med utsikten på nya stället! Joakim tackar och hälsar. Mvh Andreas Löf Nilsson
very good service, fast and safe transport. Johan and Joakim were amazing.
Hi Shashi, thanks for your review, I will tell Johan and Joakim that they did a good job :) Regards Andreas Löf Nilsson
Mycket bra bemötande, lyssnade på min önskemål och tog väl hand om mina möbler. Flytt från lägenhet till förråd.
Hej Marie, härligt att höra! Försiktiga, noggranna och lyhörda. Mvh Andreas Löf Nilsson
Vi är helnöjda. Vi bokade både flytt och städ. Trevlig och effektiv personal. Mycket tillmötesgående.
Hej Karin, trevligt att höra. Var ju en otroligt härlig väderdag att flytta in på! Jag ska hälsa Joel och Richard på lastningen och David på Lossningen. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på lossningen.
Jag är så jäkla nöjd. Vi hade estimerat 7h från början men det slutade på 5h. Trevligt bemötande, roliga, enkla att ha med att göra, och imponerande att se dem jobba. Jag var så förvånad över hur snabbt allt gick. Ett tips till er som anlitar Gårda Flyttexpress är att se till att så mycket som möjligt är i lådor. Hellre en låda för mycket än för lite. Märk dem vart de ska någonstans när de kommit fram, och skruva isär era möbler om möjligt. Det tjänar både du och flyttpersonalen på då det sparar din plånbok, är snällare...
Hej Jari, tack för ditt omdöme och härligt att du är så jäkla nöjd! Det stämmer väldigt bra som du säger - förbereder man väl och packar så mycket som möjligt i lådor/kartonger så går det snabbare (kartonger får man låna gratis av oss). Jag ska hälsa Joel och Richard för deras insats. Mvh Andreas Löf Nilsson
Snabb återkoppling, superbra och trevlig service hela vägen.
Härligt att höra, vi strävar efter att ha effektivitet och vara trevliga :) Hoppas nya lägenheten kommer bli härlig. Ska hälsa Joel och Richard som genomförde flytten. Mvh Andreas Löf Nilsson
Snabba svar och trevligt bemötande. Stor förståelse för våra frågor och önskemål. Mycket smidig flytt, bästa hittills! Vi kan varmt rekommendera Gårda Flyttexpress!
Tack för era fina ord! Bra förberett och vilken härlig utsikt ni har i nya huset! Hopppas ni kommer stormtrivas! Mvh Andreas Löf Nilsson
Enkelt, smidigt & schysst! Kändes väldigt tryggt! Rekommenderar!
Tack för ditt betyg! Hoppas ni ska trivas i nya lägenheten! Mvh Andreas Löf Nilsson
Har anlitat denna flyttfirma 3-4 gånger för både flytt och olika transporter! är riktigt nöjd! med både utfört arbete och otroligt trevliga killar! trevlig Personal Bra priser och framförallt inga skador på flyttgodset ! så vid eventuell ny flytt eller behov av transport anlitar jag dom igen utan o tveka! kan varmt rekommendera dom för era uppdrag! MVH Lars.
Tack så hjärtligt Lars! Du är varmt välkommen tillbaks, men hoppas det blir lite flyttro för dig ett tag framöver. Ha en trevlig sommar. Mvh Johan Hansson
En jättebra flyttfirma. Står för det dom säger och väldigt bra personal. Kändes tryggt :)
Tack för era fina ord! Ska hälsa grabbarna! Hoppas nya lägenheten blir underbar! Mvh Andreas Löf Nilsson
Prisvärt men trovärdigt! Det är en konst att hitta en flyttfirma som är seriös men inte överdrivet dyr. Gårda flyttexpress var verkligen proffsiga, trevliga och tillmötesgående. Att man får låna istället för att hyra/köpa kartonger var ett stort plus! Allt flyttades helt och rent, inga anmärkningar på något. Offerten stämde exakt så deras uppskattning av tid var korrekt.
Tack för erat fina omdöme! Vi försöker göra flytten så smidig för er som möjligt. Vi vill underlätta så flytten känns så bekväm och flyter på. Trevligt och effektivt. Noggranna och punktliga. Hoppas ni ska trivas i nya huset! Mvh Andreas Löf Nilsson
Superproffsiga, snabba och rädda om dina saker. :)
Tack för ditt omdöme och fina ord! Varsamma med lagom hastighet :) Mvh Andreas Löf Nilsson
Jag har anlitat Gårda Flytt flera gånger och jag är mycket nöjd. Det har varit ett trevligt bemötande och trevlig personal varje gång. Ni kommer på rätt tid och ringer innan och dubbelkollar. Jag rekommenderar er gärna.
Tack så mycket för era fina ord! Jag ska hälsa Johan, Martin och Daniel. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på senaste flytten.
Otroligt smidigt att flytta med Gårda Flyttexpress!
Tack för ert omdöme! Hoppas ni kommer trivas i villan! Mvh Andreas Löf Nilsson
Det var första gången jag skulle anlita en flyttfirma när jag kontaktade Gårda Flyttexpress (GF). Jag ringde runt till olika populära firmor i Göteborg men det var Johan på GF som var genuint trevligast, mest positiv och väldigt hjälpsam varför jag valde deras firma till slut. Jag skulle flytta från fastlandet ut till skärgården och de hjälpte till med att boka bilfärjor och skötte den kontakten vilket jag uppskattade väldigt mycket. På flyttdagen var de otroligt snabba och proffsiga. De hanterade möbler/kartonger med...
Tack för era oerhört fina ord! Jag ska hälsa Johan (grundare och bokare) samt Joel, Richard och Aron som varit med vid tillfällena. Hoppas nya lägenheten blir härlig och ha en bra sommar! Mvh Andreas Löf Nilsson
De var supertrevliga och hjälpsamma på alla sätt! Fick hjälp med allt och snabbt gick det ; ) Rekommenderar dem varmt! Och har redan berättat om dem för mina vänner, så de kommer jag anlita igen!!!
Tack för era fina ord! Effektivitet är viktigt, strax efter försiktighet :) Mvh Andreas Löf Nilsson
Bra priser och bra gubbar. Flyttade från lägenhet till hus.
Tack för ditt omdöme! Jag ska hälsa Joel och David. Ha det så fint i huset nu! Mvh Andreas Löf Nilsson
Lätta att planta med, inga sålda kostnader. Arbetar snabbt och effektiv. Mycket lyhörda när jag vill ändra små saker. Kan rekommendera Gårda Flyttexpress
Tack för ditt omdöme! Vi strävar efter flexibiliteten och kunna skräddarsy och anpassa oss efter era önskemål. Trevligt att ni var nöjd med helhetslösningen och ändringarna längs vägen. Jag ska hälsa David och Joel. Mvh Andreas Löf Nilsson