Har servat där i flera år, fungerat utmärkt. Bra utfört och kommer åter anlitas.
Gävle Fordonsteknik AB
Välkommen till Gävle Fordonsteknik AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gävle! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med allt från däckbyte, montering av däck på fälg till AC-service, felsökning, batteritest och batteribyte till montering av dragkrok och installation av...
22 omdömen om Gävle Fordonsteknik AB
Allt bra. Bra bemött. Bra prismässigt
Bra jobb och bra kvalitet på reservdelar tre års garanti. Arbetskostnader är bra….
Jag har lämnat mina bilar på service hos Tommy och hans gäng sedan 2014. Man bli alltid bra bemött och de löser allt till förmånliga priser. Grym service.
Jag beställde en service av AC systemet. Trevligt bemötande och bra resultat.
Trevlig personal. Fick snabbt en tid till verkstan när bromsarna på bilen höll på att ge upp. Fick låna en lånebil medans bilen var på verkstaden. Snabbt och smidigt. Bra service. Kan varmt rekommendera Gävle Fordonsteknik.
Fixade ny ac i bilen funkade jättebra efter byte Mycket bra
Alltid nöjd med utfört arbete och vänligt bemötande 👍
Upplevde dem som kunniga....................
Bra pris (i vårt fall 2500 kr billigare än Volvo) och bra service (personligt och tydligt). Har även döckhotell dör för mina bilar. Jag rekommenderar dem!
Bra service trevlig personal Kanske lite bättre sittplats om man väntar på bilen en timme
Lätt att kontakta, snabbt svar och snabb service för en felsökning av min AC.
Bra & snabb service, trevligt bemötande från personal.
Tack för att jag nu kan fortsätta köra runt med en säker bil.
Lätt att få tid , trevligt bemötande , bra utfört jobb
Snabbt jobbat bra bemött. Bra personal ska anlita dom fler gånger och tipsar andra om bolaget
Jättebra och smidigt men tillkom extra kostnader från ursprungligt pris utan förvarning.
Det blev alldeles utmärkt och god service!
Bra service och framförallt snabba leveranser 😃👍🏻
Bra service. Bra kund mottagning och
Mycket trevlig och professionellt bemötande. Bra service, känns tryggt att lämna min bil där och jag är alltid nöjd med arbetet dom gör.
Dom är så proffsiga lagat min bil efter en annan klappkass verkstad misslyckats och skadat min bil helt