Gavlo AB

Gavlo AB

www.gavlo.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Gavlo AB är din pålitliga elektriker i Stockholm! Vi har lång erfarenhet av att lösa olika typer av problem och utför alla typer av elinstallationer åt både privatpersoner och företag. Vårt fokus är att hitta de mest ekonomiska och långsiktiga lösningarna på elrelaterade problem. Hos oss kan du bland annat få hjälp med installation...

84 omdömen om Gavlo AB

Sedan starten hos Reco 2021

Oyyo P
Wrote about Gavlo AB

Ett företag som kom till oss och utförde ett bra arbete ,mycket nöjda, kan rekommendera dem.

Helena Maria S
Wrote about Gavlo AB

Supertrevliga och otroligt flexibla de gjorde ett toppenjobb trots att butiken va ett råttbo och fick uppdatera ett gammalt system. Jag rekommenderar dem alla dar i veckan!

Svar från Gavlo AB

Tack! Vi försöker alltid göra så gott vi kan. Det är så roligt när det uppmärksammas och uppskattas!

Allianskyrkan Ä
Wrote about Gavlo AB

Snabbt svar på förfrågan och jobbet blev gjort. Beställde installation av utomhuskontakter och utomhusbelysning samt lagning av kontakt. Allt blev fixat!

Bo Peder W
Wrote about Gavlo AB

Vi hade Oscar som gjorde eldragningen inför installation av vår nya luftvärmepump. Han var professionell och mycket trevlig. Kan verkligen rekommendera Gavlo/Oscar. Peder Woxblom

Svar från Gavlo AB

Tack Peder. Härligt att höra att. Vi försöker alltid göra vårt bästa. Oscar är en riktigt fin kille.

Johan S
Wrote about Gavlo AB

Mycket nöjd. Trevlig och kunnig personal som gör bra jobb till ett rimligt pris.

Svar från Gavlo AB

Tack! Precis så som jag vill att vi skall vara. Ha en trevlig helg!

Ulf D
Wrote about Gavlo AB

Snabba, trevliga och med super bra resultat!

Malin P
Wrote about Gavlo AB

Bra genomfört arbete, kan varmt rekommendera till andra

Svar från Gavlo AB

Tack så mycket. Så fint! Vi försöker alltid att göra vårt bästa

Bengt U
Wrote about Gavlo AB

Gavlos elektriker kom till fastigheten , var trevlig och snabb med att åtgärda felet med jordfelsbrytaren. Ringde dem strax efter 08:00 och de kunde komma snabbt, vid den tidpunkt han hade utlova tunder FM.

Svar från Gavlo AB

Jag blir alltid lika glad att höra att vi gjort precis som jag önskar att vi skall göra. Trevligt att få läsa det.

Caroline H
Wrote about Gavlo AB

Trevligt bemötande! Dom hjälpte mig med allt jag ville ha fixat och det gick snabbt och smidigt. Kan rekommendera detta el-företag.

Svar från Gavlo AB

Tack så mycket Caroline. Precis så vill vi att det skall vara.

Peter D
Wrote about Gavlo AB

Högsta betyg, toppen! Snabb och bra service.

Maud J
Wrote about Gavlo AB

Joel gjorde ett utmärkt jobb!.

Anton B
Wrote about Gavlo AB

Ärlig och bra elektriker. Gör alltid ett fint jobb! 5 av 5!

Madeleine P
Wrote about Gavlo AB

Joel var mycket trevlig, duktig och snabb!/tack

Mats S
Wrote about Gavlo AB

Vi kan inte ge något svar på frågan eftersom vi inte har helheten klar ännu. Troligtvis har uppdraget utförts enligt de lösa direktiv som givits.

Svar från Gavlo AB

Jag förstår, eftersom vi skickat en delfaktura. Men vi hoppas att föreningen skall känna sig nöjd när vi är färdiga med allt arbete.

Peter M
Wrote about Gavlo AB

Har alltid upplevt Gavlos elektriker som kompetenta, trevliga och pålitliga. Även denna gång tillgängliga på relativt kort varsel!

Svar från Gavlo AB

Tack. Det har ju alltid varit min strävan att vi skall kunna hjälpa alla människor som vill ha hjälp. Det är alltid lika roligt varje gång vi har en kund som känner sig nöjd.

Göran S
Wrote about Gavlo AB

Bra företag, med en mycket bra och trevlig elektriker.

Svar från Gavlo AB

Tack för det. Jag är alltid mån om att vi har fina personer som jobbar i vårt företag.

Rolf H
Wrote about Gavlo AB

Bra bemötande och snabbt utfört. Nöjd kund.

Magnus F
Wrote about Gavlo AB

Bra snabb hantering. Tidigare använt Gavlo och ville göra det igen.

Inga-Lill H
Wrote about Gavlo AB

Gavlo är bäst. Jag har anlitat Gavlo ett flertal gånger och denna gången var det ett stort jobb i smb med en köksrenovering. Tre olika hantverkare delade på jobbet (sem.tider). Alla tre gjorde ett utmärkt jobb. Alla kom på avtalad tid. Ofta med kort varsel. Alla jobbade snabbt men utan att stressa. Torkade rent om det behövdes. Åkte iväg ibland och handlade något som saknades, men var inte borta orimligt länge. Dessutom är alla väldigt trevliga. Jag tror att det beror på att de har en bra chef, som ”ser” sin personal. Jag rekommenderar med glädje Gavlo.

Svar från Gavlo AB

Tack Inga-Lill Det värmer. Ja, vi har både fina duktiga killar och en chef som alltid försöker att ordna allt till det bästa!

Landberg P
Wrote about Gavlo AB

Proffsig och kunnig tekniker. Nöjd.

Svar från Gavlo AB

Tack så mycket för det. Det gör vår dag :)

Sebastian H
Wrote about Gavlo AB

Snabba och snygga installationer.

Anna Lena Bisse F

Superdupernöjd de båda gångerna jag anlitat Gavlo till hemmet! Lätt att komma i kontakt med och boka, service-minded, kunniga, noggranna.

Svar från Gavlo AB

Tack! Det är precis så som vi vill att ni skall uppleva våra besök. Ha en fin dag.

Maria F
Wrote about Gavlo AB

Väl utfört arbete, snabb återkoppling och håller vad de lovar. Jag är mycket nöjd!

Svar från Gavlo AB

Tack! Det är ju det vi alltid strävar efter :)

Jessica Concetta C

Supersmidigt! Från första kontakt till utfört arbete och fakturering. Mycket nöjd.

Benny M
Wrote about Gavlo AB

Mycket bra utfört arbete av Joel.

Olle H
Wrote about Gavlo AB

Bra service inför arbetet. Planeringen av jobbet strulade och det blev någon resa extra, inte enig om tidsåtgång.

Sven-Erik A
Wrote about Gavlo AB

De gjorde ett bra jobb och kom några dagar efter jag ringde dem.

Stefan W
Wrote about Gavlo AB

Fick snabb och bra hjälp av trevlig elektriker. Rekommenderas.

Mattias H
Wrote about Gavlo AB

Svarade fort på min förfrågan. Killen som kom var hjälpsam och kunnig och tog sig tid att göra klart. Faktureringen stämde utmärkt med vad som gjorts och vad vi kommit överens om. Supernöjd!

Svar från Gavlo AB

Tack Mattias. Det är precis så som vi vill att det ska vara. Så roligt att höra! Trevlig helg. /Erik

Zakarias C
Wrote about Gavlo AB

Exceptionellt bra service, kreativ problemlösning och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera Gavlo!

Tack. Det värmer verkligen att få läsa detta. /Erik

Ronald A
Wrote about Gavlo AB

Med hjälp av trevlig personal fick jag mitt lås utbytt, då det gamla "lagt av". Snabbt gick det också. De gav mig också goda råd, vilket jag uppskattade.

Karin A
Wrote about Gavlo AB

Fick hjälp med att byta en kontakt till dimbar. Ni var snabba jag fick hjälp samma dag som kontaktade er. Trevligt bemötande. Proffsigt gjort.

Gavlo AB och Gavlo AB gillar detta
Svar från Gavlo AB

Ja, vilken tur att en av våra elektriker hade lite tid över just när du ringde! Trevlig kväll!

Håkan S
Wrote about Gavlo AB

Några enklare elinstallationer till villan. Fick snabb tid. Trevligt bemötande. Elektrikern kom i tid. Fick allting gjort snabbt.

Svar från Gavlo AB

Tack Håkan. Så roligt att få höra att du känner dej nöjd. Vi försöker alltid göra så gott vi kan. Trevlig kväll!

Charlotte Å
Wrote about Gavlo AB

Tryggt och enkelt på alla sätt.

Marco M
Wrote about Gavlo AB

Professionellt, snabbt och vänligt bemötande och stöd.

Svar från Gavlo AB

Tack Marco! Vi blir så glada.

Yvonne Y
Wrote about Gavlo AB

Behövde hjälp med inkoppling av "0:an" vid installation av induktionsspis. Fick hjälp inom några dagar. Har även anlitat Gavlo för att byta ut det gamla proppskåpet. De är otroligt snabba, effektiva, proffsiga och prisvärda. Rekommenderas varmt.

Svar från Gavlo AB

Man blir ju alldeles glad av att läsa så fina omdömen. Tydligt att det är så att det lönar sig i längden :) Ja, vi försöker alltid göra så gott vi kan! Trevlig helg!

Anette R
Wrote about Gavlo AB

Snabbt svart, perfekt service och kvalitet av jobb! Mycket nöjd, tack!!!

Svar från Gavlo AB

Så trevligt att höra! Jag får önska en trevlig helg!

Joakim J
Wrote about Gavlo AB

Matning och 3-fas komplettering garage. Mkt bra diskussion innan för att komma fram till vad att göra och väl utfört jobb!

Jenny L
Wrote about Gavlo AB

Kunnig elektriker. Snabb tid, bra service!

Svar från Gavlo AB

Tack! Så fint att höra :). Vi försöker alltid göra så gott vi kan.

Karin G
Wrote about Gavlo AB

Professionell och snabb service. Kom med bra förslag på lösningar. Så nöjd med belysningen i huset nu.

Svar från Gavlo AB

Så roligt att höra. Vi försöker alltid göra vårt bästa. God jul!

Christoffer J
Wrote about Gavlo AB

Proffessionella hela vägen från beställning till utfört jobb på plats. Kan bara rekommendera.

Svar från Gavlo AB

Tack! Det är så vi vill vara :)

Christina C
Wrote about Gavlo AB

Trevliga och kunniga Fick däremot en påminnelse utan att fått en första faktura vilket störde mig men vid kontakt löste det sig. Skulle anlita dem igen vid behov.

Svar från Gavlo AB

Hej Christina. Jag kan inte förstå det där med påminnelse. Vi har som rutin att vi alltid ringer (och mailar) om fakturor ser obetalda ut - innan vi skickar ut någon påminnelse. Men även vi kan ju göra fel ibland. Hoppas att du känner dej nöjd med vårt arbete i övrigt. Jag får passa på att önska en god jul och ett gott nytt år!

Per H
Wrote about Gavlo AB

Allt fungerade bra. Kom i avtalad tid, löste uppgiften snabbt och effektivt . Bra bemötande från elektrikern.

Svar från Gavlo AB

Tack Per! och ha en god jul och ett gott nytt år!

Teresa W
Wrote about Gavlo AB

Snabbt och proffsigt jobb och trevligt bemötande. Jag kan rekommendera företaget.

Svar från Gavlo AB

Tack för en så fin återkoppling. Alltid så roligt att få höra.

Göran L
Wrote about Gavlo AB

Snabbt och väl utfört arbete. Var till och med tvungen att åka och hämta mer material men även det gick bra.

Så härligt att höra. Tack för den fina återkopplingen. /Erik

Thomas H
Wrote about Gavlo AB

Bra och snabb service. Rimliga priser. Kunnig och trevlig personal.

Svar från Gavlo AB

Tack Thomas. Ja, vi lägger mycket energi på att utbilda våra elektriker och att göra vårt bästa.

Hans Olof J
Wrote about Gavlo AB

Nöjd blev jag med det arbete som gjordes av Gavlos elektriker och glad blev jag när jag fick fakturan. Billigare än företagets prisuppskattning! Allt skött på bästa och förtroendeingivande sätt från ledning och alla inblandade hos Gavlo. Andra gången Gavlo gjort jobb åt mig på föredömligt sätt! Det är så trevligt att i denna tid få uppleva att folk/företag gör vad de ska, står för sina ord och inte dribblar med priserna! Så tack Gavlo och ”Rille”😊

Svar från Gavlo AB

Tack för ett så fint omdöme Hans Olof. Vi försöker verkligen göra så gott vi kan - och det är roligt när det märks! En god jul och ett gott nytt år från oss alla!

Dan K
Wrote about Gavlo AB

Tydlig offert, kunde inom kort tid, väl utfört arbete och trevlig installatör.

Gavlo AB och Gavlo AB gillar detta
John L
Wrote about Gavlo AB

Högsta betyg! Fick bra rådgivning och jobbet blev Riktigt bra.

Svar från Gavlo AB

Roligt att höra. Tack! Det är precis så som man vill att det skall vara.

Hans D
Wrote about Gavlo AB

Allt fungerade perfekt. Arbetet utfördes till belåten. Montören kom och monterade en ny lampa över köksbänken.